manās acīs viān ir vienkārši apburoša aktrise , ar savu perosonolatitāti un skaitumu
jāa...es arī viņu esmu iemīļojusi paldies par bildēm
TelenovelesLV |
Привет, Гость! Войдите или зарегистрируйтесь.
Вы здесь » TelenovelesLV » Mas sabe el Diablo (Telemundo) » Mas sabe el Diablo bildes
manās acīs viān ir vienkārši apburoša aktrise , ar savu perosonolatitāti un skaitumu
nu jā , es arī , tikai tad kad viņa dame chocolate, parādījās kā labā varone
nu jā , es arī , tikai tad kad viņa dame chocolate, parādījās kā labā varone
nezināju nevienu citu telenoveli, kurā viņa būtu Tagad zinu
nezināju nevienu citu telenoveli, kurā viņa būtu Tagad zinu
Un šitāds Angels laikam atgriezīsies. Grūti atpazīt, vai ne?
Par ko es nošokējos šajā bildītē - apskatieties kas Gabijai starp pirkstiem!!!!!!!!!!! Līdz sim nekur un nekad nav parādījiės, ka viņa smēķētu - ne bildēs, ne intervijās. Nu redz ka smēķē gan. Hihihi, dīvainā kārtā mani tas nemaz nepārsteidz, nesarūgtina, nešokē. Man pēdējā laikā patīk, kad cilveki smēķē. Jocīgi, vai ne?
vai..nespēju teikt, ka šāds Angels man patīk! Bet nu neko neteikšu... kā nekā bildes un redzēt video ir dažādas lietas.. tad jau redzēs..
Hih,patīk Angels ar to bārdiņu.
O jā. pēdējā tiešām forša bilde.
mjā, bet ar to bārdiņu un jauno frizūru, Angels man tiešām atgādina kaut kādu baigo džeku!
Riktīgi forša bilde
aha , ha , tik mīlīgas diviem viņu vecuma vīriešiem reti gadās , .
Ieraugot pēdējo fotogrāfiju,uzreiz iedomājos Lūkas Evaņģēlija 15.nodaļu no 11.līdz 32.pantam,tikai šoreiz otrādāk-mājās atgriežās pazudušais tēvs,nevis dēls.
Angels? Es nezinu,ko teikt...atgādina kaut kādu mafiozi
atgādina kaut kādu mafiozi
man tieši tāpat
Kā jums patīk Martins Asero?
Jel bogu... Tāda līgava vai kas...
Maskējies slepkava
Вы здесь » TelenovelesLV » Mas sabe el Diablo (Telemundo) » Mas sabe el Diablo bildes