Būs beidzot Pasaciņa jānovelk un mp3 jāiekačā un vēl pāris dziesmas no Jurovižina.
man jau ir visas dziesmas!!! visas
Visp, man šķiet, ka GB par vismaz pusi no punktiem var pateikties A.L.Webber! Kauč gan dziesma tiešām laba
piekriitu. man liels prieks ka anglija centaas un tieshaam ienjeema goda vietu. nu varbuut angljiem buus tagad iemesls vienmeer censties.
Laba? Mēs migām ciet.
ei bekot kopaa ar visu savu kompaaniju - laba dziesma. un centaas!!!!
a tava portugaale man galiigi nepatika - zini kur vinjai vieta??? kaut kur lauku VIINA festivaalos uzstaaties... staigaat saulee, ar glaazi viina.. pie goviim un klausiities vinjas dziesmas ha ha haaa... piedod. tas ir manas domas. neapvainojies ja bju paraak tiesha
Es joprojām pieturos pie uzskata, ka komentatoriem jābūt tolerantiem un maksimāli neitrāliem. Man patīk kā Streips komentē - nevienu neapdirš. Ja pašasm nepatīk, tad labāk klusē, nevis saka ko sliktu.
zinu zinu..... un piekriitu... bet dazhreiz jau apniik seedeet 3 stundas un kut ko tik piebilst savu (ja nav lielas kompaanijas) taapeec labais paklausiities ko citi domaa. turklaat vinju domas mani neitekmee. man tik un taa patiik tas kas man patiik un vinjsh principaa neko sliktu iipashi neteica
viss robezhaas