GaBy написал(а):Un es ceru, ka viņa būs pozitīvā varone, jo no Ivanas man dažreiz bail palikās.. Vienā forumā redzēju viņas bildes, šausmas, es sabijos!
Īstenībā tādēļ gribu arī Soy tu duena, jo neesmu Gaby ļaunā lomā redzējusi. Bet ticu, ka viņai tas lieliski izdevies! Es domāju, ka nākamajā novelē viņai atkal varētu iedot galveno lomu.
(Būtu interesanti, ja viņu savestu pārī ar Mario Cimarro Filmēšanas laukumam jumtu nonestu )
GaBy написал(а):Cik žēl.. Ja kādreiz sadomātu skatīties, tad būtu vēl viens iemesls kādēl to darīt..
Letīsijai tomēr piestāv vairāk ļaundares, man liekas. Vismaz pēc tam, kad redzēju viņu Mujeres asesinas, es sāku fanot tieši par viņas ļaunajiem tēliem. 40 min sērija, bet atstāja uz mani spēcīgu ļaundares iespaidu. Noteikti viena no vislabākajām, kādu esmu redzējusi. Tāpēc Fuerza promo man dikti jocīgi viņu labo bija redzēt.
GaBy написал(а):Es arī gribu, bet zinu ar ko tas beigsies, tapēc pagaidām labāk ne.. Man vienreiz bija uznākusi doma Accoralada skatīties, bet tur ap 200 sēriju un nodomāju, ka tos es visu dzīvi skatīšos ar saviem tempiem.
Nu varbūt kādreiz! Tad jau redzēs, kāda būs šī novele un vai vērts tev to ielikts vismaz plānu sarakstā Bet ļoti ceru, ka arī šeit šī scenāriste sarakstīja visu tā kā mani paķer!