TelenovelesLV

Объявление

Failu hostings
Raksti/intervijas latviešu valodā, galerijas, video un pārējās sadaļas pieejamas fanu kluba biedriem!!!!
Tulkotie materiāli latviešu valodā ir fanu klubs īpašums!

Информация о пользователе

Привет, Гость! Войдите или зарегистрируйтесь.

Вы здесь » TelenovelesLV » Jaunumi/Новинки » Televīziju upfront 2009/2010 sezonai

Televīziju upfront 2009/2010 sezonai

Сообщений 41 страница 49 из 49

41

aNgeL написал(а):

Bet tagad, cik palasīju galvenajās lomās būs Carlos Ponce un Ana Lucia Dominguez , filmēt sāks novembrī.. man te bēdas riktīgās.. es tā gribēju šo seriālu ar tiem diviem aktieriem  :'(  :'(  :'(

Tiešām??? Ak, tas ir tik stulbi..man arī raudiens tūlīt uzvilks..Es tā gribēju tos abus! :'(  :'(

0

42

Mariposa написал(а):

man arī raudiens tūlīt uzvilks..Es tā gribēju tos abus!

Raudāsim kopā!! :D  :'(  Mjāa.. man likās, ka šie abi izveidos riktīgo telenoveļu pāri - man abi iepatikās kopā jau no tā īsā video..

0

43

aNgeL написал(а):

Raudāsim kopā!!

Labprāthttp://i48.photobucket.com/albums/f215/albalonga/Forums/91bbb1d9e17d3aa8c0a7c538cde8f8a5.gif

aNgeL написал(а):

Mjāa.. man likās, ka šie abi izveidos riktīgo telenoveļu pāri - man abi iepatikās kopā jau no tā īsā video..

Man tas pats, viņi tak tā saderēja kopā..tik smuks pāris..Viņš man iepatikas no Tierra de pasiones, viņa no Victoria..Mans vienīgais mierinājums ir Las Victorinos ar Arapu, bet būtu gatava to upurēt Perro amor..Ar viņiem tas būtu perfekti, šaubos ka ar Carlosu un Anu Luciu man būs tas pats efekts, noteikti nē!Un, tagad es turpināšu raudāt :'(

0

44

Mariposa написал(а):

Man tas pats, viņi tak tā saderēja kopā..tik smuks pāris..Viņš man iepatikas no Tierra de pasiones, viņa no Victoria..Mans vienīgais mierinājums ir Las Victorinos ar Arapu, bet būtu gatava to upurēt Perro amor..Ar viņiem tas būtu perfekti, šaubos ka ar Carlosu un Anu Luciu man būs tas pats efekts, noteikti nē!Un, tagad es turpināšu raudāt

jap, jap!!! piekrītu!! eh..būs vien pašām jāraksta darbs, kur viņus izveidot kā pāri :D

0

45

aNgeL написал(а):

eh..būs vien pašām jāraksta darbs, kur viņus izveidot kā pāri

:D :D  :D (Es nevaru pārstāt smieties vai smaidīt, vai vienalga kas, ko šobrīd daru..)Bet, baigi laba ideja..Derētu tiešām tāds darbs ar abiem! :) Angel, es pat nebiju par to domājusi, bet tas būtu lieliski!!!  :)

0

46

Mariposa написал(а):

Angel, es pat nebiju par to domājusi, bet tas būtu lieliski!!!

Tā gan!! Man jau pat ir sižets.. bet nu..man līdz rakstīšanai tāāāalu

0

47

aNgeL написал(а):

Tā gan!! Man jau pat ir sižets.. bet nu..man līdz rakstīšanai tāāāalu

Nu gan jau uzrakstīsi, bet galvenais, lai nepazūd iedvesma uz to. :)  :)

0

48

Mariposa написал(а):

Nu gan jau uzrakstīsi, bet galvenais, lai nepazūd iedvesma uz to.

pēc nez cik gadiem..jo tāpat rindā 3 darbi jau ir :D

0

49

aNgeL написал(а):

pēc nez cik gadiem..jo tāpat rindā 3 darbi jau ir

3? Apgaismo mani..zinu tikai par čukstiem :D

0

Вы здесь » TelenovelesLV » Jaunumi/Новинки » Televīziju upfront 2009/2010 sezonai