piedodiet, ka es nesūtu jums visiem personiski, to svideo. vienkārši tas tiešām aizņem ļoti daudz laika. tā kā albalonga man palīdz, tad man tagad galīgi nav grūti jums sagādāt video, kaut vai dažas minūtes. cenšos filmēt, manuprāt, svarīgākos momentus. un tad pārsūtu albalongai, lai viņa ielādē interneta un jūs varētu katrs pats sev to nokačāt....
15. februāra "Likme uz mīlestību" sērijas atstāsts
Сообщений 21 страница 32 из 32
Поделиться2215.02.2007 23:52
šodienas sērija bija tāda saspringta... es tajā momentā ēdu... man pat dažreiz vairs ēst negribejās... nabadziņi. cieš tās Nadjas dēļ. bet kā viņai labi sanāk to teātri spēlēt un vēl pagriežoties pret Kassandru smejas... tāda aktrise!!!
Поделиться2316.02.2007 07:02
šodienas sērija bija tāda saspringta... es tajā momentā ēdu... man pat dažreiz vairs ēst negribejās... nabadziņi. cieš tās Nadjas dēļ. bet kā viņai labi sanāk to teātri spēlēt un vēl pagriežoties pret Kassandru smejas... tāda aktrise!!!
Jā, Nadja varena aktrise. Bet liekas, ka kaut kādā slimā veidā viņa mīl savu māti Kasnadru un ilgojas pēc viņas atzinības. Tas moments, kad Kasandra pielika savu roku pie Nadjas vaiga... Tas bija dīvaini un negaidīti...
Поделиться2418.02.2007 13:24
Tas moments, kad Kasandra pielika savu roku pie Nadjas vaiga... Tas bija dīvaini un negaidīti..
ahaaa... piekrītu. arī īpaši nesaprotu kāpēc Nadja tā grib ieriebt? savādi... Gabriels itkā patīk, bet viņai ir citi... NAUDA? da labi, viņai ir tāda perfekta šantāža - tas, ka ir Kassandras meita !!! ja viņa to mēģinātu izstāstīt... Kassandra nebūtu īpaši sajūsmā un dotu viņai naudu. bet mīlestība pret mammu... kaut kā nav redzams... :boredom: nezinu... kaut kā nedaudz neloģiska tā Nadja, nu bet labi...
Поделиться2518.02.2007 18:29
ahaaa... piekrītu. arī īpaši nesaprotu kāpēc Nadja tā grib ieriebt? savādi... Gabriels itkā patīk, bet viņai ir citi... NAUDA? da labi, viņai ir tāda perfekta šantāža - tas, ka ir Kassandras meita !!! ja viņa to mēģinātu izstāstīt... Kassandra nebūtu īpaši sajūsmā un dotu viņai naudu. bet mīlestība pret mammu... kaut kā nav redzams... nezinu... kaut kā nedaudz neloģiska tā Nadja, nu bet labi...
Jā, Ndja dīvaina. Noteikti viņai ir pamestā bērna sindroms apvienots ar visparastāko stervas dabu un maitas gēniem
A kurš rīt atstāstijumu rakstīs???????????? Es rīt darbā līdz pusdeviņiem un vispār visu nākamo nedēļu sanāks strādāt, tā, ka mājās dikti vēlu būšu. Nu vienīgi otrdien no rīta būšu mājās un uzrakstīšu!!!!
Поделиться2618.02.2007 19:28
A kurš rīt atstāstijumu rakstīs?????
ņu nezinu... varbut varēšu.. iespejams ap 14.00, bet varbūt vēlāk, ap 17.00... tad mājās tu tik vēlu? ok.. tad visi video ierakstu kačāšana bus vēlu vakarā.... :sorry:
Поделиться2718.02.2007 20:29
ņu nezinu... varbut varēšu.. iespejams ap 14.00, bet varbūt vēlāk, ap 17.00... tad mājās tu tik vēlu? ok.. tad visi video ierakstu kačāšana bus vēlu vakarā....
Jā, diemžēl!!!
Поделиться2818.02.2007 20:37
A kurš rīt atstāstijumu rakstīs????????????
Es varu uzrakstīt, bet tad tas varētu parādīties pēc 17:00.
Поделиться2918.02.2007 20:45
Es varu uzrakstīt, bet tad tas varētu parādīties pēc 17:00.
Labāk tā, nekā pusnaktī!!!
Поделиться3018.02.2007 20:49
Labāk tā, nekā pusnaktī!!!
Nu jā... laikam tā ir.
Un tā kā rīt vajadzētu būt labai sērijai, būs interesanti rakstīt. :Pooh_lol:
Поделиться3119.02.2007 00:43
Un tā kā rīt vajadzētu būt labai sērijai, būs interesanti rakstīt.
labi, missy, raksti.. es nezinu, ka es atnākšu mājās.. varbūt arī ap 5 varēšu tikai...
Поделиться3219.02.2007 16:09
Sodien bija aizraujosa serija! :heart: Hulija ar Gabrielu beigzot izliiga!!! :first_move: :heart: :heart: Tas tiesam bija superigi
Отредактировано IruN4ik (19.02.2007 16:09)