protams, mēģināt noturēt kādu ar grūtniecību ir galīgi garām variants - nu nevar cilvēki būt laimīgi kopā, ja viņus vieno tikai bērns.. no otras puses žēl Elizabetes..galu galā Williams izskatās pēc tāda, kuru nav tik viegli aizmirst..
Uzmini nu, kurš būs Dannas Garcias partneris Lola Calamidades???
Сообщений 41 страница 60 из 63
Поделиться4211.08.2009 16:39
Tas būtu stulbi,ka Televisā nenotiktu dabiska paaudžu,šajā gadījumā-vīriešu nomaiņa.Ļoti reti kurā seriālā,galvenajam varonim ir pāri 30,parasti galvenais varonis ir apmēram 18-25 gadus vecs,it kā pēc 30 gadu vecuma,vīrietim jau būtu jāskatās uz kapu pusi.Atzīšos,ka man patika,ka ''Kaislībās''Fernando Kolungas Rikardo bija apmēram paša aktiera vecumā,jo būtu muļķīgi Rikardo uzdot par apmēram kā 20 gadīgu puisi,jo kurš gan ticētu,ka viņš ir tik jauniņš,tikai kādus gadus vecāks par piemēram Karlosa Lopesa Estradas atveidoto Klaudio.Savukārt,ja runā par Elizabeti Gutjeresu,tad bērns ir pārāk svēta lieta,lai ar to tā varētu spekulēt,ja vīrietis ir gājējs,tad viņš arī aizies,tomēr es piekrītu albalongas viedoklim,ka aborts nav pieļaujams,jo iznīcināt dzīvību ir nāves grēks,Elizabetei kā katolietei,vismaz es pieļauju,ka ņemot vērā viņas latīņamerikāņu izcelsmi,pēc konfesionālās piederības,jābūt katolietei,tas būtu jāzina,bet es tiešām ceru,ka pat ja tomēr izjuks Elizabetes laulība ,kā arī grūtniecības dēļ,draudēs sabrukt viņas aktrises karjera,viņa tomēr saglabās nevainīgā bērniņa dzīvību.
Поделиться4311.08.2009 16:44
Tas būtu stulbi,ka Televisā nenotiktu dabiska paaudžu,šajā gadījumā-vīriešu nomaiņa.Ļoti reti kurā seriālā,galvenajam varonim ir pāri 30,parasti galvenais varonis ir apmēram 18-25 gadus vecs,it kā pēc 30 gadu vecuma,vīrietim jau būtu jāskatās uz kapu pusi.
mhmm..personīgi man pēdējā laikā interesantāk skatīties uz vecākiem vīriešiem seriālos par tiem 20 - 25 gadiem..tā ka var uzņemt interesantas un labas telenoveles arī ar Kolungu viņa vecumā utt..
Поделиться4411.08.2009 16:52
mhmm..personīgi man pēdējā laikā interesantāk skatīties uz vecākiem vīriešiem seriālos par tiem 20 - 25 gadiem..tā ka var uzņemt interesantas un labas telenoveles arī ar Kolungu viņa vecumā utt..
nu man ar jau arī mana vecuma dēļ patīk vairāk vīrieši no 30-40. Manuprāt tie ir labākie gadi vīrieša dzīvē un vispār arī sievietes dzīvē. Nez. Telenovelēs ir tendence atveidot galvenās varones kā nevainīgas jaunavas un tas ir muļķīgi. Būtu tomēr jaiet līdzi laikam. Tas jau nemaina sievietes vērtību, ja viņai kaut vai simts citi pirms galvenā varoņa bijuši. Mana izpratnē tas tikai uzlabo viņas vērtību, jo viņai ir pieredze. bet ta kā telenovelēs tendence galvenās varones attēlot diezgan stulbas, tad nu jā. MSED šajā ziņā tieša ir atsvaidzinošs. Vispāt Telemundo daudzas noveles šajā ziņā ir ļoti atsvaidzinošas - rāda nobriedušu, pieaugušu cilveku attiecības.
Поделиться4511.08.2009 17:01
Savukārt,ja runā par Elizabeti Gutjeresu,tad bērns ir pārāk svēta lieta,lai ar to tā varētu spekulēt,ja vīrietis ir gājējs,tad viņš arī aizies,tomēr es piekrītu albalongas viedoklim,ka aborts nav pieļaujams,jo iznīcināt dzīvību ir nāves grēks,Elizabetei kā katolietei,vismaz es pieļauju,ka ņemot vērā viņas latīņamerikāņu izcelsmi,pēc konfesionālās piederības,jābūt katolietei,tas būtu jāzina,bet es tiešām ceru,ka pat ja tomēr izjuks Elizabetes laulība ,kā arī grūtniecības dēļ,draudēs sabrukt viņas aktrises karjera,viņa tomēr saglabās nevainīgā bērniņa dzīvību.
Es biju tā, kas rakstīja to, ka abortu nevajadzētu taisīt, bet esmu pārliecināta, ka citi arī tā domā.
Jo viņai nav iemesla, lai to taisītu, viņai ir pietiekoši daudz līdzekļu, lai bērnu uzturētu un viņa arī pēc dzemdībām var turpināt savu karjeru vai arī tēlot lomu, kurā viņa ir stāvoklī, ja vēlas ir iespējams kaut kādā veidā atrisināt visu.
Vispār runājot par aktieriem. Ja vēl vīriešiem, kam ir pāri 40 dod galvenās lomasnu uzdodot viņus lomā par jaunākiem, tad sievietēm vairs tik bieži pēc 40 nedod galvenās lomas. Tas ir stulbi norakstīt cilvēku tikai tāpēc, ka viņam nav vairs 20. 40 jau arī nav nekāds baigais vecums, vajag tikai piemērotas lomas.
Tas gan
Поделиться4616.08.2009 11:09
Besooos a todos!.. les quiero contar que ya estoy en Colombia. Llegue ayer desde Miami en donde estuve compartiendo con mi hermana y mi Emma..esta divina!! me muero de emocion cuando la veo.. por que definitivamente ha sido mi alegria .Les cuento que ya empece ensayos de Lola y empezamos grabaciones el lunes 17.
Como les habia prometido, les tengo datos del protagonista...una pista: es un actor Argentino.. me comentan que una amable persona, buen companero y actor. No he tenido el gusto de conocerlo, pero les contare mas detalles en la proxima! Besototes a todos.. los quiero mucho Danna
Šitādu ziņu Danna ierakstīja savā forumā. Nu tas nozīmē, ka viņas partneris nav Martins Karpans, jo, lai arī viņš ir argentīnietis, Danna nevarētu teikt, ka viņu nepazīst - viņi kopā filmējās Te voy a ensenar a querer. Tas nozīmē, ka viņas part neris visdrīzāk ir Cegundo Sernadas vai vēl otra iespēja - Diego Ramos, kas būtu ļoti interesanti. Vēl ir iespēja - Diego Oliviera, bet man šķiet, viņš šobrīd filmējas Aregntīnā.
Поделиться4716.08.2009 15:37
ak.. tā ir tāda skatītāju mocīšana!! Drausmīgi, ka sākumā saceries, bet atņem iespēju, ka būs Meiers... un tad sapriecājies, ka būs Karpans un atkal...nekāa..
Поделиться4817.08.2009 13:50
Vai tad galvenais varonis ir kāds ''Supermens'',ka joprojām producenti nevar atrast piemērotu aktieri?Tiklīdz liekas,ka beidzot galvenās lomas tēlotājs ir atrasts,tā atkal nekā,cerams,ka šis noslēpumainais aktieris šoreiz būs ''īstais un vienīgais''.
Поделиться4917.08.2009 13:53
ak dieniņās, kāda putra ar šī seriāla aktieriem! atliek vien gaidīt, kad būs sākts filmēt, lai uzzinātu, kas un kā īsti būs!
Поделиться5017.08.2009 14:45
Vai tad galvenais varonis ir kāds ''Supermens'',ka joprojām producenti nevar atrast piemērotu aktieri?
aha.. tāda milzu problēma viņiem sanāca..
Поделиться5117.08.2009 16:51
ak dieniņās, kāda putra ar šī seriāla aktieriem! atliek vien gaidīt, kad būs sākts filmēt, lai uzzinātu, kas un kā īsti būs!
guži manas domas
Поделиться5220.08.2009 11:01
Segundo Cernadas y Danna García en “Lola Calamidades”
Segundo Cernadas se encuentra grabando los últimos capítulos de “Pasión Morena” en México. Pero una vez que finalicen las grabaciones del programa producido por TV Azteca, el actor argentino viajará a Colombia para protagonizar “Lola Calamidades”, la nueva telenovela de Telemundo. En la ficción, el artista estará acompañado por Danna García, actriz que adquirió popularidad internacional gracias a su participación en “Pasión de Gavilanes”.
Recientemente, Segundo Cernadas ha firmado un contrato de exclusividad con Telemundo por dos años. Como primer trabajo, el artista comenzará a grabar dentro de diez días “Lola Calamidades”, una nueva telenovela que seguramente no tardará en llegar a la televisión argentina.
Cabe destacar que al momento de grabar el programa piloto de “Lola Calamidades”, la producción tenía pensado en que la novela se encuentre protagonizada por Danna García y Christian Meier. Pero finalmente se decidió que sea el actor argentino el encargado de protagonizar la tira junto a la actriz colombiana.
Поделиться5320.08.2009 13:06
Vsjo...man bēdas.. Atdodiet Karpanu!!!
Поделиться5420.08.2009 15:47
Lieliski, varēšu skatīties!
Поделиться5520.08.2009 16:04
skatīties es jau arī joprojām gribu, jo izklausījās jau kādreiz interesanti, un pret Segundo man jau nekā nav un ir Danna
Поделиться5620.08.2009 16:05
nu vot es nez. Man Segundo vienmēr licies mežonīgi nevīrišķīgs, tāds vājs vīrietis. Nez. Es dievinu viņa sievu Gianellu Neyru, bet vot Segundo man nepatīk jau kopš Muneca Brava bērnībā skatījos.
Поделиться5720.08.2009 16:07
Ā, bet vispār - man šoks, ka Telemundo noslēdzis līgumu ar Segundo uz diviem gadiem - respektīvi uz divām novelē. Un eksklusivitātes līgumu. Telemundo laikam pamatīgi izmisis. Nez.
Поделиться5820.08.2009 16:09
Telemundo laikam pamatīgi izmisis
mjāa.. krīze arī ar aktieriem.
nu vot man nekā nav pret Segundo, jo es galīgi neatceros kā viņš tēloja.. viss ko atceros, ir kā viņš izskatās un dažas telenoveles, kurās zinu, ka ir piedalījies.
Поделиться6021.08.2009 14:46
mjā, nu es it kā vispār tādu Segundo neatceros tad jau Lolā redzēšu, kas tas par fruktu