TelenovelesLV

Объявление

Failu hostings
Raksti/intervijas latviešu valodā, galerijas, video un pārējās sadaļas pieejamas fanu kluba biedriem!!!!
Tulkotie materiāli latviešu valodā ir fanu klubs īpašums!

Информация о пользователе

Привет, Гость! Войдите или зарегистрируйтесь.

Вы здесь » TelenovelesLV » #Telenoveles » Corazon Salvaje/Mežonīgā sirds (Televisa, 1993)

Corazon Salvaje/Mežonīgā sirds (Televisa, 1993)

Сообщений 41 страница 50 из 50

41

Paloma написал(а):

Šī telenovele noteikti man ir ierindojusies labāko telenoveļu augšgalā! Sen neatceros jutusi tādu piepildījumu, ko sniedz patiešām kvalitatīvas telenoveles noskatīšanās ar lieliskiem varoņiem un mīlasstāstu, kas tā saaug ar kaut ko manā būtībā! Nesen redzēju terminu "grāmatas paģiras" - kad pēc grāmatas izlasīšanas, nespēj lasīt kādu citu. Šobrīd man ir "Corazon Salvaje" paģiras, jo vēl šodien nejūtos spējīga skatīties kaut ko citu. Varbūt rīt... Citādi man jau ir iekavējušās visas pārējās, jo šo pusotru nedēļu nespēju domāt ne par ko citu, kā vien šo telenoveli.

Cik superīgs komentārs. Tieši dēļ visa, ko rakstīji man Corazon Salvaje rīmeiks šķita pilnīga ņirgāšanās, tas kā tādu stāstu spēja pārvērst kaut kamā, pat negribas diskutēt kamā.
Corazon salvaje mani ik pa brīdim atkal ierauj sevī, kad to skatos, jūtos kā apburta un lidinos kaut kādā mākonī, nerealitātē. Vēl man šī telenvoele ir sagādājusi ne tikai sižetisku emociju piepildījumu, bet arī vizuālu, šajā tēmā jau biju rakstījusi, ka telenovele tikai daļēji tika filmēta forumā, bija tik daudz īstu vietu. Man arī tas pats ir ar Edīti, kura man it kā ne visai, bet tajā pašai laikā, skatos uz viņu šeit, un nevienu citu nespēju redzēt Monikas lomā. Huans, pareizi biji atcerējusies, es biju rakstījusi, ka viņš ir ļoti harismātisk, jo tā ir, it kā no malas ne pārāk gara auguma, slaids, bet kaut kas viņā ir tāds, ka paskaties un iekšā kaut kas nodreb un šķiet ir vis vis vis.

0

42

Paloma написал(а):

Nu kāpēc mani tā jānotraumē?  es tak, protams, viņu neatpazinu. Tik jauniņa Corazon salvaje...

Es gan skatījos, skatījos uz viņu un kaut kas sejas žestos šķita ļoti pazīstams līdz beidzot atpazinu :D Tomēr par spīti gadiem tēlojuma personības faktors saglabājas visās lomās :D Interesanti īstenībā, jo šī aktrise (starp citu dzimusi Barselonā), gadu laikā vizuāli ļoti mainījusies, bet piem. Edīte, Ana Kolčero neizskatās it kā gadi viņām būtu nākuši virsū.

Monikas un Aimes māte man ļoti atgādina visu laiku Matildes tanti Prudensiju no Amor real. Līdzīgas lomas kaut kādā ziņā :D

0

43

Diemžēl aktieris, kurš Corazon salvaje tēloja Hoakinu, un beigās palika kopā ar Asusenu, 2 gadus pēc Corazon salvaje 25 gadu vecumā nomira no gāzes noplūdes dzīvoklī. Tajā laikā viņš bija ieguvis savu pirmo galveno lomu telenovelē La Paloma, kurā tēloja galvenajā lomā ar Mati Embil(Rebeca, Pasion), telenoveles filmēšana pēc aktiera nāves tika pārtraukta un tika parādītas tikai ar aktieri uzfilmētās sērijas.

http://fotos.eluniversal.com.mx/web_img/fotogaleria/gerardo_hemmer_muerte_misteriosa.jpg

+2

44

Tas ir tik skumīgi, kad cilvēki mirst tādu negadījumu dēļ. Un vēl tik jauns...

mmaarriiaa написал(а):

telenoveles filmēšana pēc aktiera nāves tika pārtraukta un tika parādītas tikai ar aktieri uzfilmētās sērijas.

ne tā kā tagad, kad uzreiz aizvieto aktieri ar citu.

0

45

mmaarriiaa написал(а):

Cik superīgs komentārs. Tieši dēļ visa, ko rakstīji man Corazon Salvaje rīmeiks šķita pilnīga ņirgāšanās, tas kā tādu stāstu spēja pārvērst kaut kamā, pat negribas diskutēt kamā.
Corazon salvaje mani ik pa brīdim atkal ierauj sevī, kad to skatos, jūtos kā apburta un lidinos kaut kādā mākonī, nerealitātē. Vēl man šī telenvoele ir sagādājusi ne tikai sižetisku emociju piepildījumu, bet arī vizuālu, šajā tēmā jau biju rakstījusi, ka telenovele tikai daļēji tika filmēta forumā, bija tik daudz īstu vietu. Man arī tas pats ir ar Edīti, kura man it kā ne visai, bet tajā pašai laikā, skatos uz viņu šeit, un nevienu citu nespēju redzēt Monikas lomā. Huans, pareizi biji atcerējusies, es biju rakstījusi, ka viņš ir ļoti harismātisk, jo tā ir, it kā no malas ne pārāk gara auguma, slaids, bet kaut kas viņā ir tāds, ka paskaties un iekšā kaut kas nodreb un šķiet ir vis vis vis.

Varu tikai piekrist katram Tavam vārdam! Man tieši tādas pašas izjūtas ir pret šo telenoveli tagad!
Taisot savu jauno parakstu, izdarīju kļūdu ierakstot googlē vienkārši "Corazon salvaje Juan" - nezināju, kur acis likt, kad blakus Eduardo Palomo rēgojās tas pāraugušais mērkaķis.  :x

0

46

Atcerējos, ko gribēju piebilst - tik neierasti bija, ka sērija sākas uzreiz ar entradu, bez mūsdienu "tinkšķa" un televisas logo. :D

0

47

Paloma написал(а):

Atcerējos, ko gribēju piebilst - tik neierasti bija, ka sērija sākas uzreiz ar entradu, bez mūsdienu "tinkšķa" un televisas logo.

Tiešām :D Pat neaizdomājos par to :D

0

48

Paloma написал(а):

rēgojās tas pāraugušais mērkaķis.  :x

Eduardo Yanez ir neizdevies tarzāns, vienkārši brrr.

aNgeL написал(а):

ne tā kā tagad, kad uzreiz aizvieto aktieri ar citu.

Tu viss ļoti dīvaini ir, it kā oficiālais variants, ka pārtrauca dēļ aktiera nāves, cieņā pret viņu, bet bija plānots tomēr no sākuma telenoveli pabeigt, aktieris nebūtu aizstāts ar citu aktieri, bet arī telenovelē it kā būtu miris un galvenā varone mācītos dzīvot bez viņa, bet beigās tomēr tika izlemts visu pārtraukt.

0

49

Es tikko pabeidzu!! Katru vakaru pirms gulēšanas skatījos, un tagad kad bija palikušas pēdējās 15 sērijas apņēmos šodien pabeigt.
Huans ir ideāls varonis. Piekrītu visam, ko bijām rakstījušas, tāpēc gari neaprakstīšu arī no savas puses visu to pašu. :D
Mani ļoti pārsteidza Aimes nāve, kad vēl bija palikušas tik daudzas sērijas līdz finālam. Ironiski tas notika. Viņa gribēja manipulēt ar citiem kritiena dēļ, bet beigās zaudēja dzīvību. Lai gan tā bija slepkavība. Monika ar Katalīnu it kā par to neuzzināja, ne? Vienkārši Monika tā vainoja sevi, ka būtu bijis godīgi, ja uzzinātu.
Runājot par Monikas un Huana attiecībām - līdz viņu kāzām man bija liela sajūsma par viņiem, bet pēc kāzām likās, ka viņi pārāk ātri iemīlējās. Man vismaz gribējās, lai sākumā laulībā ir ilgāks tas iemīlēšanās periods. Laikam tas ikreiz radīja grūtības tikt tālāk par 30.-40. sērijām, jo zuda ticamība. Bet tā jau viss viņu stāsts ir ļoti patīkams. Un tad otrais foršais periods viņu attiecībās sākās, kad Monika atgriezās no pilsētas un Huans apņēmās cīnīties par viņu. Tik daudz foršu ainu tur bija, tai skaitā, ar ielavīšanos istabā.
Kad Andress uzmācās Monikai, tad jau bija skaidrs, ka tiklīdz Huans uzzinās, tad būs vētra.. Edīte tik labi tēloja šo uztraukumu, ka Huans varētu uzzināt.
Dīvaini un interesanti telenovelē redzēt zemestrīci.
Piekrītu Palomai, tā aina, kad beigu beigās Andress un Huans izlīga kā brāļi ir viena no labākajām šajā stāstā!
Nepatika man, ka te tik daudz cietuma..viss tik tumšs. Bet to visu kompensē jūras un klinšu skati! Īpaši mūs palutināja pēdējās sērijās. Skaisti!
Nedaudz smieklīgi man likās tas, ka uzvārdu atņem un laulība vairs neskaitās, uzvārdu atdod un atkal tie abi precēti skaitās :D
Savā tēlojumā man Edīte un Adela liekas tiiiik līdzīgas atveidojot Moniku un Matildi. Tās sejas izteiksmes un uzvedība. Vispār var daudz paralēļu savilkt ar Īsto mīlu. :D
CS aktieri tik labi iederas vēsturiskajā laikmetā, ka brīžiem vairs nevarēju viņus iztēloties mūsdienās.

P.S. pievienoju sižeta aprakstu, kamēr viss svaigi atmiņā :)

Pamanīju Televisas kanālā "Piecpadsmitgadnieci", gribu nākamnedēļ ielūkoties tajā telenovelē kaut vai fragmentāri. Sen bija interese aktrišu dēļ, bet likās, ka nekad nebūs kur apskatīties.

+1

50

Apsveicu, ka beidzot noskatījies!!! :)

Eh, un kā man sagribējās atkal paskatīties... :love: īpaši, kad tik ilgi vispār neesmu telenoveli nevienu skatījusies un man ir to trūkums organismā. Īpaši tik lielisku kā Corazon salvaje. :love:

0

Вы здесь » TelenovelesLV » #Telenoveles » Corazon Salvaje/Mežonīgā sirds (Televisa, 1993)