Paloma написал(а):gribu zināt kā Djego izlocīsies no šīs situācijas, neticu, ka atklās patiesību - nebūtu interesanti.
Nu protams, ka izlocīsies!!!!! Notēlos galīgu duraku, nemākuli un gļēvuli un Esmeralda padomās, ka tāds ņerga tak nevar būt drosmīgais Zorro nu nekādīgi...
Paloma написал(а):Ā, starp citu, es arī smējos, kad Alehandro stāstīja par savu "neizdevušos" dēlu.
Jā, tas bij fantastiski labs moments. Tā pat baigi labais moments bij, kad Garsija leca uz savu zirgu tāpat kā Zorro to bij darījis un vienkārši nogāzās uz bruģa... :haha:
Paloma написал(а):Man viņa ir vienkārši iepatikusies. teiksim tā - es viņu paciešu un pat ar priek uspēju uz viņu skatīties. Vo pateiktu man kāds dažas dienas atpakaļ, ka man būs tāda attieksme pret viņu - uzskatītu, ka viņam jāpaciemojas trako namā.
missy написал(а):Godīgi sakot viņa man ļoti nepatika, jo man nepatika seriāls "Spītējot liktenim", kurā viņa spēlēja un arī viņas loma šajā seriālā man nepatika-tā raudulīgā Natālija. Vēē. Bet kā Esmeralda... Īstenība lieliski! Viņai daudz labāk sanāk spēlēt tādu drosmīgu, bravurīgu varoni, nekā to činkstošo! Man tiešām patīk!
Jums abām pilnīgi peikrītu - man ar Marlēni ir tāpat!!! Viņai tiešam piestāv šī loma - Esmeralda sanāk tāda diezgan ekscentriska, dumpinieciska, neiederīga sava laika aristokrātu labajā tonī. Un Zorro jeb Djego šis viņas trakums tieši patīk, un arī tas, ka vienmēr ar viņu sanāk problēmas...