TelenovelesLV

Объявление

Failu hostings
Raksti/intervijas latviešu valodā, galerijas, video un pārējās sadaļas pieejamas fanu kluba biedriem!!!!
Tulkotie materiāli latviešu valodā ir fanu klubs īpašums!

Информация о пользователе

Привет, Гость! Войдите или зарегистрируйтесь.

Вы здесь » TelenovelesLV » #Telenoveles » Bella Calamidades (Telemundo, RTI, 2010)

Bella Calamidades (Telemundo, RTI, 2010)

Сообщений 21 страница 40 из 106

21

Anhelu redzējusi neesmu, taču lai gan Nakts Mariannā un Bellai ir šī pamatideja par nolādētu galveno varoni, man tomēr liekas, ka apspēlēts tas abās novelēs ir dažādi. Skatīsimies un redzēsim :)
Starp citu pagarināta telenovele tikusi tikai par 10 sērijām (sākotnējā variantā bija 130 kā jau tas raksturīgs Telemundo).
Un vēl man patīk stāsta autors, kurš kā iepriekš rakstīts ir uzrakstījis gan Mīlēt, mirt un atgriezties, gan Mežonīgās kaislības - abas šīs telenoveles man liekas lieliskas :)

0

22

Jā,Mīlēt.Mirt un atgriezties,kā arī Mežonīgās kaislības tiešām ir lieliski seriāli,un tas,ka Daiļo neveiksminieci ir veidojis tas pats autors,tad jācer uz to pašu labāko.

0

23

Šo telenoveli es noteikti paskatīšos, jo man ļoti patīk Pelnrušķītes tipa stāsti!!!  :love:  :love:  :love:

0

24

sākas 15.00.tik agri.Es nepaspēšu :disappointed:

0

25

PhantomGirl написал(а):

sākas 15.00.tik agri.Es nepaspēšu :disappointed:

Jāa... ir gan diezgan agri. Žēl par tiem, kuri nevarēs šajā laikā skatīties, bet vēlētos. Es laikam tomēr atkal sākšu skatīties, bet drīzāk datorā, gribas dzirdēt oriģinālbalsis. Tikai gan jau, ka nespēšu turēties līdzi un skatīties tikai pa 1 sērijai dienā :D

0

26

http://uploads.ru/i/e/y/f/eyfcq.jpg

http://uploads.ru/i/x/r/l/xrlvP.jpg

0

27

PhantomGirl написал(а):

sākas 15.00.tik agri.  :disappointed:

aNgeL написал(а):

āa... ir gan diezgan agri. Žēl par tiem, kuri nevarēs šajā laikā skatīties, bet vēlētos.  :D

Diemžēl sanāk, ka es arī neredzēšu, jo man stundas beidzas tikai 15:25 un mājās esmu tikai ap kādiem 16:00 un par otrdienām un ceturdienām vispār nerunājot, jo tad man ir koris un tad es mājās esmu vēlāk  :disappointed:
BET tāpēc jau ir Lattelecom Interaktīvā TV, kurā ir iespēja noskatīties vēlreiz to, ko neredzēji un tādēļ es redzēšu!!!  :jumping:  :shine:  :love:  :D  ;)  :)

PS. Es jau vairs nevaru sagaidīt!!! :D :love: :jumping: :)

Отредактировано liiguciss (11.01.2012 21:39)

0

28

liiguciss написал(а):

BET tāpēc jau ir Lattelecom Interaktīvā TV, kurā ir iespēja noskatīties vēlreiz to, ko neredzēji un tādēļ es redzēšu!!!

Es vispār esmu tik atpalikusi no televīzijas, ka man nav ne jausmas, kas notiek, kādas iespējas ir.. tik tā..miglaini galvā :D

0

29

aNgeL написал(а):

Es vispār esmu tik atpalikusi no televīzijas, ka man nav ne jausmas, kas notiek, kādas iespējas ir.. tik tā..miglaini galvā :D

Eņģelīt, šāda iespēja ir jau sen un tāpēc mani ļoti priecē fakts, ka varēšu redzēt šo seriālu!!! :D  :love: ;)

0

30

Es dievinu šo seriālu, noskatījos visas sērijas. Un Esmu priecīga, ka vēlreiz varēšu to skatīties. Un tituldziesma ir brīnišķīga..cik dīvaini, ka ja man patīk seriāla dziesma, tad man patīk seriāls.
Un nebūs tā, ka viņa gribēs atriebties.

0

31

Man liekas, ka šai telenovelei nemaz nepiestāvētu nekādas galveno varoņu atriebības vēlmes. Tomēr viss asociējas ar tādu gaišu, pasakainu auru :)
Pavisam maz jau palika līdz pirmdienai :) :)

0

32

Beidzot šodien redzēju pirmo sēriju un man patika, pat ļoti!!!  :jumping:  :love:  :shine:
Man it sevišķi patika sērijas beigas, kur Lola un Marselo pirmo reizi ieraudzīja viens otru!!! :love: :love: :love:
Tas bija vnk...... :love: :love: :love:
Ar lielu nepacietību gaidu otro - rītdienas sēriju!!! :love: :jumping: :shine:

0

33

ja kāds uztaisīs bannerīti 320x107, tad uzlikšu.

0

34

Es arī noskatījos pirmo sēriju,man arī patika,kaut arī bija šādas,tādas ''sīkas blusiņas'',ko nevarēja nepamanīt,tomēr kopējais iespaids bija labs.Lolai jau bērnībā nācās piedzīvot daudz ciešanu,jo pēc tēva nāves viņa šajā pasaulē palika gluži viena un neaizsargāta.Protams,burtiskā nozīmē gluži uz ielas Lolai nebija jāpaliek,jo viņu pieņēma tēva māsa,tikai ne jau kā savu tuvu radinieci,bet kā kalponi,lai gan pati Marta uzskata,ka viņas rīcība dot Lolai darbu ir ļoti cēla.Tomēr tajā pašā laikā radās iespaids,ka Martai Lola ir vajadzīga,lai nejustos vientuļa,un,ka Lola ir vienīgā,kam viņa var izkratīt sirdi.

Отредактировано Terēze (16.01.2012 18:31)

0

35

Es arī vēlreiz noskatījos pirmo sēriju, lai atsauktu atmiņā, kas tad tur bija noticis. Piekrītu, ka diezgan laba, bet ar savām kā teica Terēze "blusiņām". Un arī piekrītu tam, ka Martai Lola ir vajadzīga arī tādēļ, ka viņa jūtas vientuļa.
Man arī patīk Lolas un Marselo pirmā tikšanās pēc šiem daudzajiem gadiem :)

0

36

Terēze написал(а):

,kaut arī bija šādas,tādas ''sīkas blusiņas'',ko nevarēja nepamanīt,

aNgeL написал(а):

, bet ar savām kā teica Terēze "blusiņām".

Un kas tās ir par "blusiņām"??? :) ;)

Fanart:

0

37

Tās ''blusiņas'' ir dažādas līdz galam ''nenoslīpētas'' epizodes,pie kurām režisors varēja piestrādāt rūpīgāk.

0

38

Paldies par skaistajiem video!

0

39

Forši video! Man patīk!!! :love:  :love:  :yep: Skatos, ka tev liiguci tavā avatarā ir attēlots laupītājs Kortušs. Man arī iepatikās serials par viņu un turpināšu skatīties par viņa un dāmas  Žiljetas mīlestību. :)

0

40

nita написал(а):

Skatos, ka tev liiguci tavā avatarā ir attēlots laupītājs Kortušs. Man arī iepatikās serials par viņu un turpināšu skatīties par viņa un dāmas  Žiljetas mīlestību.

O, Nitiņ, man prieks, ka tu arī skaties šo filmu un kā izrādās, tad es tomēr nebūšu vienīgā, kura ir šīs filmas varā, kura to skatās un kurai ļoti patīk Žiljetas&Kartuša mīlasstāsts!!!  :love:  :jumping:  :shine:  ;)  :)

Отредактировано liiguciss (19.01.2012 16:47)

0