A little dose of Sunshine in our grey autumn days
[реклама вместо картинки]
TelenovelesLV |
Привет, Гость! Войдите или зарегистрируйтесь.
Вы здесь » TelenovelesLV » Queer as Folk » Justin Taylor*Sunshine*/Randy Harrison
A little dose of Sunshine in our grey autumn days
aw.... Sun-shine...
Ha ha, they have your pics here, too, twat!!! Nice one.
Hahhahah, tās bikses pirmajā bildē
Hahhahah, tās bikses pirmajā bildē
a man patik viss ka vins tur izskatas nu cik var spriest!
Tāds nieciņš, bet vienmēr patīkami, ja zini, ko tavi mīļākie aktieri dara pašlaik Tad lūk, vakar Rendijs esot apmeklējis kādas sava drauga, arī aktiera, kāzas IHJ forumā cer kādreiz ieraudzīt bildes no kāzām - Rendijs uzvalkā
Tad lūk, vakar Rendijs esot apmeklējis kādas sava drauga, arī aktiera, kāzas IHJ forumā cer kādreiz ieraudzīt bildes no kāzām - Rendijs uzvalkā
ooo! Toč gribas cerēt redzēt bildītes no kāzām!
Vispār draudzenes aktrises kāzas, bet nu vienalga. Viņš ir teicis, ka viņa ir viņa labākā draudzene. Un līgavainis ar ir aktieris un ar principā tīri normāls draugs Rendijam.
Vispār draudzenes aktrises kāzas, bet nu vienalga. Viņš ir teicis, ka viņa ir viņa labākā draudzene. Un līgavainis ar ir aktieris un ar principā tīri normāls draugs Rendijam.
ā, okā Kāroč draugu kāzas
VĒSTURISKA BILDE!!!!! ALBY, SATURIES!!!!
šeit ir vairāk:
http://iheartjake.suddenlaunch.com/inde … start=1095
ok!
Es joprojām nespēju noticēt savām acīm, bet nu labi!
VĒSTURISKA BILDE!!!!! ALBY, SATURIES!!!!
Vai tas ir slimīgi, ka es iztēlojos sevi viņas vietā?
Vai tas ir slimīgi, ka es iztēlojos sevi viņas vietā?
Tāpēc es teicu, Alby, turies!
Bilan, bet viņš izskatās tik seksīgi kopā ar sievieti Es pati savām acīm nespēju noticēt, kad ieraudzīju! Viņš ir mega loss to hetero community
Ak, jā - Rendy!Pants - he°`s fucking gorgeous!
Alby, labas ziņas! Citāts no IHJ foruma:
One of my friends on LJ said there is going to be a DVD released by tAB of Randy's short film "Thinking"
"Thinking" short filma ir tā, no kuras ir tas kadrs, kur Rendijs skūpstās ar sievieti
hihihi, jej, gan jau ta dvd iegādāšos... Ak, mans Sunshines. Viņam arī Unexpected jau drīz jāparādās personīgi.
es varu teikt kā inner-justin - i literally just came...
Вы здесь » TelenovelesLV » Queer as Folk » Justin Taylor*Sunshine*/Randy Harrison