TelenovelesLV

Объявление

Failu hostings
Raksti/intervijas latviešu valodā, galerijas, video un pārējās sadaļas pieejamas fanu kluba biedriem!!!!
Tulkotie materiāli latviešu valodā ir fanu klubs īpašums!

Информация о пользователе

Привет, Гость! Войдите или зарегистрируйтесь.

Вы здесь » TelenovelesLV » #Telenoveles » 20. februāra "Likme uz mīlestību" sērijas apraksts

20. februāra "Likme uz mīlestību" sērijas apraksts

Сообщений 21 страница 40 из 50

21

albalonga написал(а):

Būs jālūdz mūsu mīļajai Juliai!!!!! Lai video pafilmē un arī kādu atstāstiņu uzcep!!! 

Julia - lūdzu!!!!

yes, sir!!!  :haha:
man šajā situācija nekas neatliek, ka pieņemt Jūsu lūgumu...  :rolleyes: tātad man rīt pēc iespējas vairak video un labs apraksts!!!  :wacko:  nu labi... pa dienu būšu aizņemta, bet nu varbūt jau no rīta uzcepšu aprakstu.. vismaz varbūt sākšu. oooi.. un seriāla laikā.. jāpieraksta notikumu gaita, jāfilmē un vēl pašai jāskatās seriāls...  :wacko:  nu labi.. ko nu neizdrīsi Jūsu dēļ..!!!! :D

0

22

Julia написал(а):

yes, sir!!!   
man šajā situācija nekas neatliek, ka pieņemt Jūsu lūgumu...   tātad man rīt pēc iespējas vairak video un labs apraksts!!!    nu labi... pa dienu būšu aizņemta, bet nu varbūt jau no rīta uzcepšu aprakstu.. vismaz varbūt sākšu. oooi.. un seriāla laikā.. jāpieraksta notikumu gaita, jāfilmē un vēl pašai jāskatās seriāls...    nu labi.. ko nu neizdrīsi Jūsu dēļ..!!!!

Ak, PALDIES!!!!!!!!! Tu esi zelts!!!!!!!

:rose:  :rose:  :rose:  :rose:  :rose:  :rose: :rose:  :rose:  :rose:  :rose:  :rose:  :rose: :rose:  :rose:  :rose:  :rose:  :rose:  :rose: :rose:  :rose:  :rose:  :rose:  :rose:  :rose: :rose:  :rose:  :rose:  :rose:  :rose:  :rose: :rose:  :rose:  :rose:  :rose:  :rose:  :rose: 

Un tas viss tev!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :P

0

23

Julia написал(а):

yes, sir!!!   
man šajā situācija nekas neatliek, ka pieņemt Jūsu lūgumu...   tātad man rīt pēc iespējas vairak video un labs apraksts!!!    nu labi... pa dienu būšu aizņemta, bet nu varbūt jau no rīta uzcepšu aprakstu.. vismaz varbūt sākšu. oooi.. un seriāla laikā.. jāpieraksta notikumu gaita, jāfilmē un vēl pašai jāskatās seriāls...    nu labi.. ko nu neizdrīsi Jūsu dēļ..!!!!

Nabaga Julia. Šitadas klapatas Tev beigās dēļ "Likmes" sanāk...
Paldies, ka uzņemies! Tu esi lieliska!  :rose:  ;)

0

24

missy написал(а):

Paldies, ka uzņemies! Tu esi lieliska!

nu labi.. ja ir kam censties, tad viss ok...  :blush2: centīšos...

albalonga написал(а):

Ak, PALDIES!!!!!!!!! Tu esi zelts!!!!!!!

:blush2:  :blush2:  :blush2:  es esmu zelts??? otro reizi dzīvē dzirdu kādam tā sakam par mani...  :blush2: 

āāā... 36 rozes? pāra skaitlis... namjek poņaten...   :/   :haha:  ( da lab... jokoju) LIELS PALDIES PAR ROZĒM...!!!!!)

un, kas NU RUNĀTU PAR "ZELTU" UN PAR "LIELISKU" - NO TĀDĀM DZIRDU.... no jums piemēru ņemu... :D

0

25

Julia написал(а):

āāā... 36 rozes? pāra skaitlis... namjek poņaten...

A mēs kopā ar missy tev tās rozes devām, tā, ka kopā 37 sanāk!!!! :rofl:

Julia написал(а):

un, kas NU RUNĀTU PAR "ZELTU" UN PAR "LIELISKU" - NO TĀDĀM DZIRDU.... no jums piemēru ņemu...

Nu re - sarunāts - mes visas esam zelts!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Okidoki - eju gulēt un gaidu rīt daudzas lietas - no paša rīt Zorro, pēc tam Julias video + atstāstu, pēc tam Deyalit "Sirdsbalss" atstāstu un tad arī HuLias Vētras atstāstu!!!!!!!!!!!!!! Bravo - rīt būs brīnišķīga diena darbā!!!!!!!!!!!!!!!!!
Rīdz rītam, mani zelta gabaliņi un saldu  :sleep:

:biggrin2:

0

26

Julia написал(а):

un, kas NU RUNĀTU PAR "ZELTU" UN PAR "LIELISKU" - NO TĀDĀM DZIRDU.... no jums piemēru ņemu...

es mulstu. :blush2:
Bet īstenībā es salīdzinājumā ar Tevi (video) neko nedaru-tikai uzrakstu atstāstu un te pavāros pa reizei. :D
Tu jau tādu svarīgu& ne pašu vieglāko darbu veic ar saviem video + vēl atstāstiem. ;)  :friends:

0

27

missy написал(а):

Bet īstenībā es salīdzinājumā ar Tevi (video) neko nedaru-tikai uzrakstu atstāstu un te pavāros pa reizei.
Tu jau tādu svarīgu& ne pašu vieglāko darbu veic ar saviem video + vēl atstāstiem.

ha ha haa... tagad skaidrosimies, kurš vairak darba dara... :) bet man prieks, ka redzat ari manu darbu. a tu, missy, aprakstus raksti daudz, es tikai pagaidam vienu reizi.. ja uzņemu video, bet tur man sakumā albalonga palīdzeja...  par albalongu vispār nav ko teikt... visiem palīdz un mēģina izdabāt!!! tas tur vispār ir platīns...  :haha:

a par rozēm!!! skaidrs... nu ja 37 tad man viss apmierina!!! PALDIES... DĀRGIE ZELTA GABALIŅI... tādā gadījuma tu, albalonga, atradi labus palīgus šeit savā forumā... (es ar missy jau atradu kopīgo valodu LNT mājaslapā...)  :blush2:

ZELTA GABALIŅI !!!! TRĪS GALVAS LABĀKAS PAR VIENU......!!!!  :kiss:

0

28

Man buutu jaakaunaas :( Es juusu labaa neko neesmu izdariijusi  :cray: Juus  tieshaam esat ZELTA GABALINJI  :kiss:

0

29

Pati shodien atkla redzeeshu pusi no seriaala  :yahoo:

0

30

Vakar sēriju redzēju tikai pašā vakarā, daudz bija jāmācās. Bet kas var būt labāks par tik skaistiem momentiem pirms gulētiešanas???  :clapping:  :yes:
Man arī Kasandra likās sev līdzīga.. ;)

0

31

Julia написал(а):

ha ha haa... tagad skaidrosimies, kurš vairak darba dara...  bet man prieks, ka redzat ari manu darbu. a tu, missy, aprakstus raksti daudz, es tikai pagaidam vienu reizi.. ja uzņemu video, bet tur man sakumā albalonga palīdzeja...  par albalongu vispār nav ko teikt... visiem palīdz un mēģina izdabāt!!! tas tur vispār ir platīns...   
a par rozēm!!! skaidrs... nu ja 37 tad man viss apmierina!!! PALDIES... DĀRGIE ZELTA GABALIŅI... tādā gadījuma tu, albalonga, atradi labus palīgus šeit savā forumā... (es ar missy jau atradu kopīgo valodu LNT mājaslapā...)   
ZELTA GABALIŅI !!!! TRĪS GALVAS LABĀKAS PAR VIENU......!!!!

Skaidroties labāk nevajag-sanāks vēl kašķis. :D ;)

Albalongai jau vispār nav novērtējuma nekādā zeltā vai platīnā. :D Viņa tiešām dara ļoti daudzko-kā piemēram sagādā mums šeit "Zorro" sērijas&atstāstus. Un vispār viņa te visu satur kopā! :rose:

Jauki, ka ir tādi cilvēki kā Jūs šeit! :give_heart:

0

32

missy написал(а):

Albalongai jau vispār nav novērtējuma nekādā zeltā vai platīnā.  Viņa tiešām dara ļoti daudzko-kā piemēram sagādā mums šeit "Zorro" sērijas&atstāstus. Un vispār viņa te visu satur kopā!

:blush2:  Ah, paldies par labiem vārdiem!!!! a man prieks, ka forumā aizvien vairāk labu un jauku cilvēciņu!!! Citādi tas nebij normāli, ka latvijas faniem nav sava telenoveļu foruma!!! :P

0

33

albalonga написал(а):

Citādi tas nebij normāli, ka latvijas faniem nav sava telenoveļu foruma!!!

Pilnīgi piekrītu!! Un par to Tev MILZĪGS paldies!!!  :rose:  :rose:  :rose:

0

34

albalonga написал(а):

a man prieks, ka forumā aizvien vairāk labu un jauku cilvēciņu!!! Citādi tas nebij normāli, ka latvijas faniem nav sava telenoveļu foruma!!!

Jā, cilvēki te tiešām parādās arvien vairāk-baigi jauki un vēl jaukāk ir tas, ka ir šī vieta, kur viņiem uzrasties. :D :)

0

35

:medus2: Tiessi taa liels paldies veidotaajiem!!!!  :rose:  :give_heart:  :ok:

0

36

Starpcitu es rakstu Likmi datoraa bet tikai sanaak melnbalta bet taa viss ok vareetu arii kaadam suutiit ja vajag bet diezgan daudz vietas aiznnem!!!! :)

0

37

Aaaaa,forshi!!!varbuut mees ar tevi varam kaut kaa sarunaat to lietu! :blush2:

0

38

Jaa protams varam sarunaat atrodi mani skaipaa raksti jolanta176666   !!!!!!!!!!!!!!! :)

0

39

Jolanta написал(а):

Jaa protams varam sarunaat atrodi mani skaipaa raksti jolanta176666   !!!!!!!!!!!!!!

tauta!!! tad zinjojiet man... vai mani video vel ir nepicieshami vai neee.....??!!!

0

40

Julia написал(а):

Jaa protams varam sarunaat atrodi mani skaipaa raksti jolanta176666   !!!!!!!!!!!!!!

tauta!!! tad zinjojiet man... vai mani video vel ir nepicieshami vai neee.....??!!!

Gan jau ir vajadziigi jo tev tak ir tie fragmentinni kas tik daudz vietas neaiznnem kaa mani kas ir melnbalti zato visa seerija ar reklaamaam!!! ;)

0

Вы здесь » TelenovelesLV » #Telenoveles » 20. februāra "Likme uz mīlestību" sērijas apraksts