a tā man arī šobrīd nav un nebūs, ja man nenopirks decimetru antenu vai kā to sūdu sauca.
El juramento TV3
Сообщений 21 страница 40 из 43
Поделиться2203.09.2009 20:04
ak tāa. bet nu, Angy - Tev vienmēr ir internets, un PA jau redzēts vairākas reizes, tā ka nav tik traki, ja piem. nebūtu iespējas vispār noskatīties..
Поделиться2303.09.2009 21:08
bet es gribu arī tv
Поделиться2403.09.2009 21:16
nu tad esi pacietīga un nezaudē cerību!
Поделиться2503.09.2009 21:32
nē, es neesmu pacietīga. tomēr jau pietiekoši ilgs laiks pagājis.
Поделиться2603.09.2009 21:45
nē, es neesmu pacietīga
bet Tev jau nav izvēles
Поделиться2703.09.2009 21:51
jā, tāpēc es vairs negaidu, ka tv3 vai lnt atjēgsies.
Поделиться2811.09.2009 22:03
Šodien nejauši ieslēdzu un kādas 5 min paskatījos..kāreiz to brīdi, kurā Santjago un Andrea (xi, uzzināju viņu vārdus pat ) iepazinās.. bet nez..es kaut kā tajās dažās min nesajutu ķīmiju starp viņiem..
Поделиться2911.09.2009 22:07
loģiski, ka nesajuti, jo tādas vsp nebija
Поделиться3012.09.2009 08:34
loģiski, ka nesajuti, jo tādas vsp nebija
Viens no sliktākiem pāriem ever!!!
Поделиться3114.10.2009 20:52
Nu nez!
Kaut kāda stulbuma dēļ man pat iepatīkās aiz garlaicības paskatīties to seriālu un gribas uzzināt kas būs tālāk!
Es laikam esu nojūgusies, jo nespēju saprast, kas mani pie viņa pievelk!
Поделиться3214.10.2009 21:59
Nu nez!
Kaut kāda stulbuma dēļ man pat iepatīkās aiz garlaicības paskatīties to seriālu un gribas uzzināt kas būs tālāk!
Es laikam esu nojūgusies, jo nespēju saprast, kas mani pie viņa pievelk!
xi, xi.. interesanti nu sižetiski man liekas, ka interesants seriāls..man tikai galvenie varoņi kā pāris kkā nepatīk.. diemžēl man pat aiz garlaicības nav laika paskatīties un pavērtēt..
Поделиться3315.10.2009 16:56
Tā jau ir,ka visu nenoskaidro līdz galam un strēbj karstu,šī Santjāgo atriebība Andreai tagad vēršās pret viņu pašu,vēlāk Santjāgo vēlāk nožēlos savu pārsteidzīgo rīcību,savā ziņā šis seriāls sasaucās ar ''Nopirkto mīlu'' un vēl citiem seriāliem,kurus galvenais varonis vēlās atriebties savai mīļotajai sievietei par nodarījumiem,ko viņa nav izdarījusi.
Поделиться3415.10.2009 23:30
xi, xi.. interesanti nu sižetiski man liekas, ka interesants seriāls..man tikai galvenie varoņi kā pāris kkā nepatīk.. diemžēl man pat aiz garlaicības nav laika paskatīties un pavērtēt..
es jau pilnīgi tubē atradu kur krieviski paskatīties!
Ja godīgi leilāko ties man rēka nāk par tiem dialogiem ko viņi tur saka, un visu laiku tik viens un tas pats un nekas netiek darīts lietas labā!
Man gan galvnie varoņi daudz maz patīk!
Bet tomēr! Kā es ko tādu varēju sākt skatīties?
Tā jau ir,ka visu nenoskaidro līdz galam un strēbj karstu,šī Santjāgo atriebība Andreai tagad vēršās pret viņu pašu,vēlāk Santjāgo vēlāk nožēlos savu pārsteidzīgo rīcību,savā ziņā šis seriāls sasaucās ar ''Nopirkto mīlu'' un vēl citiem seriāliem,kurus galvenais varonis vēlās atriebties savai mīļotajai sievietei par nodarījumiem,ko viņa nav izdarījusi.
To jau sapratu un jau esu tikusi seriālā līdz vietai, kur viņš uzzin, ka Andrea nav vainīga un tad kā jucis vinai cenšas atvainoties atkal greizsirdīgs paliek u.t.t!
Поделиться3516.10.2009 09:13
To jau sapratu un jau esu tikusi seriālā līdz vietai, kur viņš uzzin, ka Andrea nav vainīga un tad kā jucis vinai cenšas atvainoties atkal greizsirdīgs paliek u.t.t!
šitais ir interesanti
Поделиться3616.10.2009 10:37
šitais ir interesanti
tas gan!
Tagad vi'niem jau jaunas probl'emas priekšā!
Поделиться3716.10.2009 23:27
es esmu redzējusi dažas sērijas. Bet nessaprotu kā Andrea vispār varēja iemīlēties Santiāgo, jo tur nu no malas viņa psihiskās novirzes redzamas un viņš pret viņu neizturējās kā baigais džentelmenis, bet viņa vienalga ar viņu izdomāja precēties.
Поделиться3816.10.2009 23:54
Bet nessaprotu kā Andrea vispār varēja iemīlēties Santiāgo, jo tur nu no malas viņa psihiskās novirzes redzamas un viņš pret viņu neizturējās kā baigais džentelmenis, bet viņa vienalga ar viņu izdomāja precēties.
tākā pašu sākumu neskatījos, bet praktiski no tās vietas, kur viņa grib tikt prom no mājām un nokrīt no zirga sāku skatīties, varbūt man ir vieglāk skatīties tālāk!
Bet ja godīgi es ar nespēju īsti saprats ko viņa viņā atrod!
Поделиться3917.10.2009 12:15
Es neesmu redzējusi nevienu sēriju,saturu zinu vienīgi no ''Rīgas viļņos'' publicētajām anotācijām un TV3 reklāmām,tomēr tiešām grūti saprast,kā Andrea var iemīlēt vīrieti,kurš viņu pazemo un noniecina.
Поделиться4017.10.2009 13:36
grūti saprast,kā Andrea var iemīlēt vīrieti,kurš viņu pazemo un noniecina.
tas ir dzīves noslēpums!
Un kā viņa vispār tik bieži viņam spēja piedot un pēc tam kad atklājās patiesība ar ātri piedeva!