TelenovelesLV

Объявление

Failu hostings
Raksti/intervijas latviešu valodā, galerijas, video un pārējās sadaļas pieejamas fanu kluba biedriem!!!!
Tulkotie materiāli latviešu valodā ir fanu klubs īpašums!

Информация о пользователе

Привет, Гость! Войдите или зарегистрируйтесь.

Вы здесь » TelenovelesLV » Queer as Folk » QaFiki

QaFiki

Сообщений 101 страница 120 из 217

101

Man ar jau labāk, mazāk klepoju un t ar vairs nav! Es tagad lasu fiku Tainted dreams - Braiens Džastinu savāc uz ielas Ņujorkā. Džastinu tēvs ir iztriecis no mājām par to, ka viņš ir gejs.  AU - Tāds jauks fuzzy stāstiņš pēc vakardienas :)

0

102

ieliec linku.

0

103

Ļudzu :)
http://www.midnightwhispers.ca/viewstor … ;warning=3

0

104

Asnate atsūtīja :D

So as some of you may or may not know I work in advertising. I have a new commercial we're having trouble getting through the TV Broadcast Standards board because it has risque content. Keep in mind it is only airing after 9pm during shows that have a large 19-25 male viewership.

Anyway the Standards people are worried because we imply there is an erection on a guy. (all I can tell you about the commercial is it's done in a joking manner and is meant for male audiences)

Apparently you are not allowed to imply male erection in advertisements even when they air after 9pm on programming meant for people over 18.

This is the actual conversation I had with my boss.

me: I don't understand because we don't show anything. The guy just looks at a picture of a hot chick and then looks down. We don't even shoot him below the waist.
Boss: But when he looks down we are implying he is looking at his hard penis.
Me: So let me get this straight. I can watch Justin simulate oral sex on Brian's rock hard cock in a television program but I can't see a guy in an ad during a TV show look down at his waist because his cock might be hard?
Boss: Correct. (pause) Who are Brian and Justin and what the hell are you watching?!

0

105

Nu ta labi, a to jūs mani sākāt uztraukt!
Saprotu ka Kinnija taktika ir labākā bet nu tomēr! :D

0

106

bumerbmw написал(а):

Saprotu ka Kinnija taktika ir labākā bet nu tomēr! :D

We all have a little something of Brian Kinney inside us. The most important is to choose the right time when to show it! :D

0

107

cravey написал(а):

We all have a little something of Brian Kinney inside us. The most important is to choose the right time when to show it! :D

ooooh!
Tik kolosāli! :D:D:D

0

108

to Asnates rakstīto - to jau bij lasījusi. njā, reizēm aizmirstas, ka visa pasaule ta nezin BJ...

cravey написал(а):

We all have a little something of Brian Kinney inside us. The most important is to choose the right time when to show it!

manā gadījumā - manā leksikā ir parādījušies visādi facking izteicieni. Un es bieži izģērbjoties vakarā vienkārši nometu drēbes uz grīdas.  :D

0

109

albalonga написал(а):

manā gadījumā - manā leksikā ir parādījušies visādi facking izteicieni. Un es bieži izģērbjoties vakarā vienkārši nometu drēbes uz grīdas.  :D

:D Man pagaidām ar ir tie fucking izteicieni, un es bieži piefiksēju, ka man arī lūpiņas brīžiem ir :D Citreiz uzacis, bet ne Kinija stilā, tā man šķiet, tikai viņam sanāk :D

0

110

Viens vecs fiks - Ibiza - Braiens pastāsta Justinam par vēzi - 408.

http://www.livejournal.com/tools/memori … filter=all

0

111

oneshoot 507 - alternate end of conversation

http://auselysium.livejournal.com/1423.html

Visi jau laikam zin par manu apsēstību ar 507 un šeit alternatīvs sarunas iznākums, kad Justins saka Braienam, ka ir pieņēmis šādus tādus lēmumus.

0

112

albalonga написал(а):

Visi jau laikam zin par manu apsēstību ar 507 un šeit alternatīvs sarunas iznākums, kad Justins saka Braienam, ka ir pieņēmis šādus tādus lēmumus.

Šo ar vajadzēs izlasīt! :D
ok man tagad būs daudz sakrājies!
Varēšu ilgi budīt priekus ar QAF! :D

cravey написал(а):

:D Man pagaidām ar ir tie fucking izteicieni, un es bieži piefiksēju, ka man arī lūpiņas brīžiem ir :D Citreiz uzacis, bet ne Kinija stilā, tā man šķiet, tikai viņam sanāk :D

:D:D:D

ES gan tikai pamanīju tādu nelielu sīkumu, ka esu kļuvusi samaitātāka! :D

0

113

bumerbmw написал(а):

ES gan tikai pamanīju tādu nelielu sīkumu, ka esu kļuvusi samaitātāka! :D

Mēri kaut ko ekrānā, lai pārliecinātos par lietu patiesumu? :D

0

114

cravey написал(а):

Mēri kaut ko ekrānā, lai pārliecinātos par lietu patiesumu?

ak, dievs - es te tikko sāku tik skaļi smieties darbā.... :rofl:

0

115

albalonga написал(а):

ak, dievs - es te tikko sāku tik skaļi smieties darbā.... :rofl:

:D

0

116

:D:D:D

0

117

esu mājās, paēdu jau. Lietus līst. Darbā izprintēju to fanfiku vienu, kur Justins uzraksta grāmatu. Asnate man uz meilu atsūtīja wordā. Tagad uzlikšu my life sucks without you un lasīšu gultiņā ar tejas krūzi un termomemetru padusē...

0

118

albalonga написал(а):

esu mājās, paēdu jau. Lietus līst. Darbā izprintēju to fanfiku vienu, kur Justins uzraksta grāmatu. Asnate man uz meilu atsūtīja wordā. Tagad uzlikšu my life sucks without you un lasīšu gultiņā ar tejas krūzi un termomemetru padusē...

:( Jūtās, ka t ir?

Man atkal šodien baig sagribējās vēsturisko grāmatu izlasīt :) Bet vispār tikko pārskrēju pāri 3. sezonas sērijām, bilan, tās emocijas katru reizi skatoties, nemazinās! Tik superīgi, man šķiet, ka esmu pilnīgi sabojāta citiem seriāliem tagad :D Mna pilnīgi uznāca vēlme visu visu pārskatīt :D Man šķiet, ka nāks kaut kāds janvāris, tad točna visu pārskatīšu no pirmās sērijas līdz pēdējai  :shine:

0

119

albalonga написал(а):

Tagad uzlikšu my life sucks without you un lasīšu gultiņā ar tejas krūzi un termomemetru padusē...

ooo tik jauki!
Man tagad visu laiku skan tā dziesma galvā!
Šī dziesma man atvēra acis un sapratu, ka Rendijs nav tikai labs aktieris bet arī dziedātājs! :D ņjā vēl daudz par viņu ir jāuzzin! :D

cravey написал(а):

Man šķiet, ka nāks kaut kāds janvāris, tad točna visu pārskatīšu no pirmās sērijas līdz pēdējai  :shine:

omfg!
Tu patiešām būtu spējīga vēlreiz visas sērijas noskatīties?
Es personīgi tagad domāju pierakstīti kas katrā sērijā notiek sev uz lapiņām, lai varu atrast visu, ko gribu! :D
Bet tas tik un tā murgs! :D

0

120

bumerbmw написал(а):

Tu patiešām būtu spējīga vēlreiz visas sērijas noskatīties?

Aber pilnīgi noteikti  :jumping: Bet jāpaiet vēl kādam laiciņam :D Tagad jāmēģina tā mazāk skatīties, lai gan būs baig grūti, es nevaru ne dienas bez Kinija devas - viņš toč ir mans E :D

P.S - Taga lasot to vēsturisko gramatu, tik viegli galveno varoni iztēloties kā Kiniju, tieši tāda pati attieksme, nu viss tāds kā Kinijs, tikai hetero variants :D

0

Вы здесь » TelenovelesLV » Queer as Folk » QaFiki