TelenovelesLV

Объявление

Failu hostings
Raksti/intervijas latviešu valodā, galerijas, video un pārējās sadaļas pieejamas fanu kluba biedriem!!!!
Tulkotie materiāli latviešu valodā ir fanu klubs īpašums!

Информация о пользователе

Привет, Гость! Войдите или зарегистрируйтесь.

Вы здесь » TelenovelesLV » Queer as Folk » QaFiki

QaFiki

Сообщений 121 страница 140 из 217

121

cravey написал(а):

tikai hetero variants :D

omg!
nespēju iedomāties hetero Brianu, tas būtu briesmīgi! :D

cravey написал(а):

Aber pilnīgi noteikti  :jumping: Bet jāpaiet vēl kādam laiciņam :D Tagad jāmēģina tā mazāk skatīties, lai gan būs baig grūti, es nevaru ne dienas bez Kinija devas - viņš toč ir mans E :D

:D
Drīz būs warnings jāliek pie šis sadaļas, ka Kinnijs izraisa atkarību! :D

0

122

cravey написал(а):

Jūtās, ka t ir?

jā, izmērīju un 37,6. bēēēēēēē....

PAr tēju aizmirsu, kad atjēdzos - jau auksta.

Tas fanfiks jocīgs un brīziem grūti izsekot līdzi, jo ir tie citāti no grāmatas fanfikā. Bet vispār fanfiks vecs un cik saprotu, tad rakstīts 2004.gadā pēc 4.sezonas beigām, vel nezinot, kas 5.sezonā. Bet vienalga - man patīk. To jau varēja laikam saprast. Un patīkama pārmaiņa sēdēt gultā spilvenos un lasīt no printētajam lapām nevis datorā.

Ak, jā - un Rendijs satriecosi labi dzied. Bļin, nav godīgi. Viņam vajag vēl kur dziedāt.

cravey, man tagad ar ir tā, ka gribu visu noskatīties, bet laikam ne viena, bet kopa a kādu skatīties. 1.un4.sezona ir mani lielākie robi - vismazāk esu redzējusi, bet es kaut kā viena nespēju viņas skatīties. 1. man brīžiem pārak aktina, kā Justins stālkero un Braiens izturas kretīniski.  :rofl:  Nu un 4. - tur jau pat nav jāskaidro - kāpēc.

Bet atkal son darbā 507 paskatījos un līdz asarām. hahahaha. Es esmu ar mazohistiskām tieksmēm pilnīgi noteikti.

bumy, es atkal atceros savām mīļakajām sērijām numurus ļoti labi, kas kad notika.

0

123

bumerbmw написал(а):

Drīz būs warnings jāliek pie šis sadaļas, ka Kinnijs izraisa atkarību!

hahaha, nu beidz - man ir Britin atkarība, bet ne Kinnija. J godīgi, tad bez Justina man Braiens vispār nepatiktu. Bet Justins bez Braiena gan patiktu. Tpēc man fanfikā par diviem izplatījumiem, kuru nepabeidzu lasīt, Justins mežonīgi pietrūka. Garlaicīgi lasīt, kā Braiens viens ņemas. :playful:

0

124

albalonga написал(а):

Tpēc man fanfikā par diviem izplatījumiem, kuru nepabeidzu lasīt, Justins mežonīgi pietrūka. Garlaicīgi lasīt, kā Braiens viens ņemas. :playful:

Es iesaku pabeigt, nav tik traki! Tas stāsts īstenībā ir par to kā katrs Braiens nojauc ap sevi saceltās sienas, iepazīst sevi kā cilvēku. Un abiem Braieniem to palīdz izdarīt Džastins :) Ļoti labs tas fanfiks, mans mīļākais, turklāt humors tur vnk superīgais :D

albalonga написал(а):

hahaha, nu beidz - man ir Britin atkarība, bet ne Kinnija. J godīgi, tad bez Justina man Braiens vispār nepatiktu. Bet Justins bez Braiena gan patiktu.

Nu jā, jo tu esi Taylor's girl a es Kinney's girl. Zin, man tas vārds vien - Brian Kinney asinīm liek ritēt straujāk  :shine:  Bet jā, Britin ir kaut kas, bez kā dzīvot nevar! Skaījos šodien 512 un norēcos par to Braiena sejas izteiksmi, kad viņš saka "Briiiitin!" :D Ah, nu tik mīlīgi :D

albalonga написал(а):

cravey, man tagad ar ir tā, ka gribu visu noskatīties, bet laikam ne viena, bet kopa a kādu skatīties. 1.un4.sezona ir mani lielākie robi - vismazāk esu redzējusi, bet es kaut kā viena nespēju viņas skatīties. 1. man brīžiem pārak aktina, kā Justins stālkero un Braiens izturas kretīniski.  :rofl:  Nu un 4. - tur jau pat nav jāskaidro - kāpēc.

Hi hi, man ar tā stalkerošana ne visai, BET man patīk, ka Braiens nekad nevar atteikt Džastinam :D Un par atkārtotu skatīšanos. Varam darīt tā, ka turpmākajos maratonos vnk skatamies visu pēc kārtas - sākot ar 1.sezonas pilotu :) Bet protams 308 arī, bez tās neviens maratons nevar būt :D

0

125

bumerbmw написал(а):

omg!
nespēju iedomāties hetero Brianu, tas būtu briesmīgi! :D

He he, es ar ne, pilnīgu hetero nevaru, tikai bi tādā gadienā :D Bet nu grāmatā tas savādāk, vnk tam varonim prāts līdzīgi Kinijas strādā. Vienīgi valoda par maz fucking iekšā, bet var saprast, tas 19.gs. vidus :D

0

126

albalonga написал(а):

hahaha, nu beidz - man ir Britin atkarība, bet ne Kinnija. J godīgi, tad bez Justina man Braiens vispār nepatiktu. Bet Justins bez Braiena gan patiktu. Tpēc man fanfikā par diviem izplatījumiem, kuru nepabeidzu lasīt, Justins mežonīgi pietrūka. Garlaicīgi lasīt, kā Braiens viens ņemas. :playful:

Ja god'igi, ja Brians vispār nepazītu Džustinu un tur nemaz tāda nebūtu , man noteikti viņš neiepatiktos, bet nu ko var darīt man patīk i tas i tas, bet vairāk jau es tā skatos, ka pieķeras Kinijam, tapēc jau warnings jāliek par viņu! :D
Es tajā fanfikā esmu palikusi pie kkādas 16 nodaļas, bet man patīk lasīt īstenībā, kā Brians mokās bez Justina un kā otrs sāk pierast pie viņa pastāvīgās klātbūtnes!

cravey написал(а):

Varam darīt tā, ka turpmākajos maratonos vnk skatamies visu pēc kārtas - sākot ar 1.sezonas pilotu :) Bet protams 308 arī, bez tās neviens maratons nevar būt :D

Ja godīgi man tas kā Justins visu laiku skrēja pakaļ Brianam likās smieklīgi un man pirmā sezona daudz maz patika! :D
:D:D:D

albalonga написал(а):

Ak, jā - un Rendijs satriecosi labi dzied. Bļin, nav godīgi. Viņam vajag vēl kur dziedāt.

Jap tas tiesa! Tagad būs atkarība arī no viņa balss! :D:D:D

albalonga написал(а):

bumy, es atkal atceros savām mīļakajām sērijām numurus ļoti labi, kas kad notika.

ES kaut kā skatījos visu vienlaidus un neskatījos uz sēriju nummuriem un tapēc kaut kā ne īpaši labi zinu, bet drīz gan jau es zināšu! :D

0

127

cravey написал(а):

He he, es ar ne, pilnīgu hetero nevaru, tikai bi tādā gadienā :D Bet nu grāmatā tas savādāk, vnk tam varonim prāts līdzīgi Kinijas strādā. Vienīgi valoda par maz fucking iekšā, bet var saprast, tas 19.gs. vidus :D

:D:D:D
Man pat būtu grūti pierast, ja Brians būtu bi, nezinu, man viņš nesaistās ar sievietēm nu varbūt vienīgi ar Linsiju, bet to ar grūtībām!
Nu prāti kā Brianam var strādāt, bet valoda gan ne vienmēr! :D

0

128

bumerbmw написал(а):

bet vairāk jau es tā skatos, ka pieķeras Kinijam, tapēc jau warnings jāliek par viņu! :D

[реклама вместо картинки]

Man pat būtu grūti pierast, ja Brians būtu bi, nezinu, man viņš nesaistās ar sievietēm nu varbūt vienīgi ar Linsiju, bet to ar grūtībām!

A girl can always dream :D

0

129

cravey написал(а):

A girl can always dream :D

Yeah! :D

0

130

bumerbmw написал(а):

Yeah! :D

Jābrauc mums šodie pie Alby uz darbu ciemos :D

0

131

cravey написал(а):

Jābrauc mums šodie pie Alby uz darbu ciemos :D

:D

0

132

Lasu šito fanfiku

http://scoobygang8.livejournal.com/tag/in+paris

Justins tur ir super. Cerams ka pēdējo nodaļu autore drīz ieliks.

0

133

IHJ forumā bija links uz šo fanfiku, komentos rakstīts, ka ļoti labs, varot gan pārsmieties, gan vietām paraudāt:
http://www.elyxer.co.uk/cleverdevilfanf … pters.html
A story about the love for a very special person and how to look at the world with different eyes.

Es izlasīju pirmo nodaļu -  :'( Tik skumīgi no sākuma, ka Džastins tik slims, bet tai pašā laikā man loti gribas turpināt lasīt. Noteikti, ka būs ļoti skaists! Tāds netipisks riktīgi - AU protams. Un man vēl, lasot 1. nodaļu, backā skanēja "You are my sunshine"  8-)

0

134

Fragmentiņš no "Kiss me Alright" :

"Justin?" He looked down at his guest questioningly. "I thought you needed to piss?!"
"Yeah." Justin rocked a little more. "Of course. Wee-wee into the toilet."
Mister Kinney's fingertips cramped unpleasantly on Justin's upper back area. What the fuck! Wee-wee? From whom had the boy received his education? Bibo from Sesame Street?! A cold shiver ran through Brian's body and he screwed up his face in pure disgust.
"Pissing. It's called pissing, Justin. A man won't ever,- He suppressed his need to dry heave. "do that thing you just said."
"Of course. Wee-wee."

:rofl:  :rofl:  :rofl:  :rofl:

0

135

Aww, es nevaru, tik superīgs fanfiks, man vēderā riktīga kņudoņa  :love:

0

136

cravey написал(а):

"Of course. Wee-wee."

hahaha, apgāzties var.  :D

Ev, ne pa tēmu, bet - tu Asnatei Ice is on Fire sūtīji? hihihi, viņa man atraksta un prasa, vai viņai tikai tā liekas, vai arī es sāku getting kink on Shower scenes. Es gandrīz apgāzos no smiekliem. :rofl:

0

137

albalonga написал(а):

Ev, ne pa tēmu, bet - tu Asnatei Ice is on Fire sūtīji? hihihi, viņa man atraksta un prasa, vai viņai tikai tā liekas, vai arī es sāku getting kink on Shower scenes. Es gandrīz apgāzos no smiekliem. :rofl:

Jap, es viņai pastāstīju par mūsu jauno fandomu Sterian un "Ice is on Fire" :D

0

138

baigi jauks one-shot post 513

http://community.livejournal.com/bjfic/ … tml#cutid2

0

139

wow, šitais jums ir jāizlasa. Greizsirdīgs Brians - tas ir vienkārši.,.. :crazyfun:  Tur ir page 1 un page 2. Wot page 2 tur būs visai garš fucking apraksts virtuvē. Tādas lietas, par kurām es vispār nebiju līdz šim iedomājusies. Nopietni. Un vienkārši tik hot... Cik sapratu, tad raksta džeks -gejs - un laikam jau tiešām fuckingu viņi prot vislabāk aprakstīt, jo mēs ta tik pēc forno un citiem stāstiem - izdomāt ta geju smut mēs nevaram. Nu tur vienkārši ir tāds big fat hot fucking. Jesus fucking Christ - es te darbā esu beigta.

0

140

links

http://www.dannysobsession.com/Customers.html

0

Вы здесь » TelenovelesLV » Queer as Folk » QaFiki