Super, rīt izlasīšu, šovakar vairs neesmu spējīga
QaFiki
Сообщений 141 страница 160 из 217
Поделиться14212.10.2009 20:16
ak, tur laikam visi fiki ir ģeniāli tam autoram danny. Es izlasīju one-shoot royalty couple - nu tipa izvērsta versija par to momentu 3.sezonā, kur Brians atlauza backdorr un ielaida Justinu pirmo iekšā. Un respektīvi, kas notika tālāk. Un atkal tur fuckingā bija viens momentiņš aprakstīts, kādu nekur citur nebiju lasījusi. wow. Pilnīgi karsti.
Поделиться14314.10.2009 17:35
īss, ļoti mīlīgs 1.sezonas one-shot. Izlasiet. Tiešām liks pasmaidīt šajā vētras dienā un sasildīs.
Поделиться14414.10.2009 18:56
īss, ļoti mīlīgs 1.sezonas one-shot. Izlasiet. Tiešām liks pasmaidīt šajā vētras dienā un sasildīs.
http://lindtti.livejournal.com/66373.html
Подпись автора
patiešām tāds īss un jauks fics!
Beigas mīlīgas!
Поделиться14514.10.2009 19:06
ideāls fiks vienkārši. un linditti ir baigi jauka viens cilvēks no LJ, kurš uzreiz bija ļoti draudzīgs pret mani, kā qaf iesācēju.
Поделиться14620.10.2009 17:09
ak, tikko izlasīju - ātri un garīgo baigi uzlabo. Justina mīlas vēstule Brianam
http://community.livejournal.com/bjfic/ … tml#cutid1
Un Briana atbilde uz to
Поделиться14720.10.2009 19:23
AWWW, faaak, tas bija tik tiiik emocionāli, esmu noraudājusies un nosmējusies, vēl tagad asaras birst! Tik skaista Džastina vestule, un Braiens, ahhh, tieš kā mēs vienmēr domājām, ka Braiens Džastinā iemīlējās jau tajā pirmajā naktī Savukārt dažās vietās es pilnīgi varu iztēloties Braiena sejas izteiksmi, kad viņš šos vārdus lika uz papīra :
As for me being the most beautiful thing you’ve ever seen, I can completely understand that. I truly am a work of art.
PS: Don’t try to ever use this as blackmail or else you’ll be sorry!
Un bilan, man tagad vēl titānika muzons bekā sāka skanēt, nu pīīīī Kur ir mans Zewa Softis puņķu lakats????!!!!
Поделиться14820.10.2009 19:55
hahahahahaha. Njā. Vot ir daži šitādi mini fanfiki, kurus vienkārši ik pa laikam gribas pārlasīt. eh, njā. Un galvenais ka patiešām katra vēstule ideāli piestāva Justinam un Brianam.
Поделиться14920.10.2009 23:16
hahaha, šitas rada velēšanos noskatīties Vinniju Pūku...
Поделиться15020.10.2009 23:25
AHAHAHAHAHAHAHAHA
“You know?” Brian spoke suddenly pointing with the remote at the TV. “I think Tigger may be gay.”
Bilan, vai es jau teicu, cik ļoti mīlu Britin un viņu abu idilli?
Поделиться15221.10.2009 17:01
Lasu tagad fanfiku, kas uzrakstīt pēc filmas Just like heaven. Brians ir spoks.
Поделиться15321.10.2009 18:13
Mežonīgi jocīgs, diezgan īss, bet jauks fanfiks post season 2 AU, kur Justins izglābj Gasu...
Поделиться15421.10.2009 19:35
Šiten ir AU qafiku liste, kur Justins visur ir daudz vairāk pieaudzis un vecāks, kad satiek Brianu, atšķirībā no seriāla. Tieši tādi AU fiki man pēdējā laikā vairāk patīk, jo apnicis, ka Justinu tik bieži padara par vāju, nepieredzējušu, raudulīgu naivuli, jo seriālā viņs nemaz tāds arī nebij.
Поделиться15522.10.2009 02:20
hahaha, es lasu te to vienu fanfiku no iepriekšdotā linka, kas saucas inescapable - dievīgs vienkārši. Post 510 AU. Nu tipa Justins un Brians satiekas uzreiz pēc bombinga Babylonā. Justins palīdz Maikju izglābt. Justinam ir 24, Brianam 32. Ar Brianu un visiem pārejiem principā ir noticis viss, kas seriālā, Justins arī ir dabūjis ar beisbola nūju pa galvu savā izlaidumā, bet pēc tam saņēmies pamatīgu kompensāciju tiesas ceļā no Krisa Hobsa, studējis un dzīvojis Ņujorkā un ir tikko atgriezies. Nu vienkārsi ideāls fanfiks, kā viņu attiecības veidojas. Viņi ir ļoti izteikti kā seriālā varoņi, bet Justins ir vecāks un laikam dīvainās, kā seriālā, bet dievīgs. Katrā ziņā nu viņiem dialogi ir vienkārši tādi, ka apgāzties var. Es te tik bieži smejos. Dievīgi. Un Brians it kā baidās un tā, bet nespēj Justinu atgrūzt un Maikijs un Lindsija viņam tik iesaka izbaudīt to visu. Un Justins ir visur - kā Maikija glābējes viņš uzrezi kļūst par qaf ģimenes locekli, Brians piedāvā viņam strādāt kinnetic. Ah, dievīgi. Un man patīk, ka Justins ir tomēr neatkarīgs. Un kā viņi abi tur sacenšas brīžiem, kurš uzvarēs vārdu kaujās. Tikko, bij moments, kad es no smiekliem gandrīz no krēsla nogāzos - pirmais fuckings bija Briana ofisā un pēc tam uzreiz pienāca Tedija meils, kurā bija ieteikums Brianam moš tomēr nominīt ofisa stikla durvis pret necaurredzamām un apsvērt domu ielikt ofisā skaņas izolāciju. Es te čista gandrīz apgāzos no smiekliem. Dievīgs fanfiks. Bet garš arī ļoti. Es laikam kādu vienu ceturto daļu izlasīju un laikam gulēt jāiet - tāpat pa nakti nepabeigšu un acis krīt ciet reāli.
Поделиться15623.10.2009 18:58
Lasu to Inescapable fanfiku un tikko gandrīz no krēsla nokritu dēļ smiekliem - vakariņas pie Jeniferas. Pirmās vakariņas ar tava mīļotā vecākiem Briana mūžā. Un izvērtās tik smieklīgas, ka beigās tāds teikums, ka Brians jau nevarēja sagaidīt, kad varēs šādas vakariņas atkārtot. hahaha... Tas tāpēc, ka vienā brīdī sarunas nonāca līdz Justin`s dick. Ak, dievs - brīžiem te tiešām var no smikleim apgāztoies. Asnate ar šito fiku pagājušonedēļ esot izlasījusi. Un jums viņš ar jāizlasa, lai arī garš.
Поделиться15723.10.2009 19:38
Un jums viņš ar jāizlasa, lai arī garš.
Mēģināšu, tu jau mani te esi ieinteresējusi, bet man nākošā nedēļa nenormāli pilna ar visādiem darbiem, tā ka droši vien uz aiznākamo tik sanāks
Поделиться15823.10.2009 21:15
es jua viņu sāku lasīt, bet nu sanāks protams kādulaiciņu palasīt!
Поделиться15924.10.2009 23:18
Izlasīju Inescapable, apraudājos. Tik skaisti. Nu tur ir tāds skaists Britin. Tā vajadzēja seriālam beigties. Bā. Super. Tagad worda jāieglabā. Dievīgs fanfiks.
Поделиться16024.10.2009 23:22
Bilan Es ar gribu lasīt, bet man pēdējā laikā ir tāds nogurums, ka tad, kad ir tas brīvais laiks, es to vien tik daru kā guļu