TelenovelesLV

Объявление

Failu hostings
Raksti/intervijas latviešu valodā, galerijas, video un pārējās sadaļas pieejamas fanu kluba biedriem!!!!
Tulkotie materiāli latviešu valodā ir fanu klubs īpašums!

Информация о пользователе

Привет, Гость! Войдите или зарегистрируйтесь.

Вы здесь » TelenovelesLV » #Telenoveles » 21. februāra "Likme uz mīlestību" sērijas apraksts

21. februāra "Likme uz mīlestību" sērijas apraksts

Сообщений 21 страница 39 из 39

21

albalonga написал(а):

Sencis šodien tur kaut ko sačakarējis un video maģis atkal čupā. Pat šodienas Likmi un Sirdsbalsi nevaru noskatīties, kuri no rīta ierakstījās. Tas nozīmē, ka rīt sēriju neredzēšu un atstāstu ar nevarēšu uzrakstīt!!!! Lūdzu, lūdzu - kāds, glābiet!!!!!!!!!!111

Ak jēl albalonga, Tev gan neiet. ;(
Nu tad jau nāksies man rīt uzrakstīt ;), bet tas būs vakarpusē-6os ātrakais.

0

22

missy написал(а):

Ak jēl albalonga, Tev gan neiet. ;(
Nu tad jau nāksies man rīt uzrakstīt , bet tas būs vakarpusē-6os ātrakais.

Jā, neiet gan!!!! :( Es uz senci nikna. Jau domāju par to, ka pašai būs savs personīgais maģis jānopērk un tad savā istabā ar savu TV varēšu rakstīt, cik gribēšu!!!! Rīt senci pie meistara sūtīšu!!! Diez, cik ilgi tas ievilksies un cik ilgi Likmi neredzēšu... :cray: Bet vienalga - paldies missy, ka uzņēmies - nav jau tik traki, ka vēlu - galvenais, ka vispār ir!!!!! :clapping:

0

23

albalonga написал(а):

Jā, neiet gan!!!!  Es uz senci nikna. Jau domāju par to, ka pašai būs savs personīgais maģis jānopērk un tad savā istabā ar savu TV varēšu rakstīt, cik gribēšu!!!! Rīt senci pie meistara sūtīšu!!! Diez, cik ilgi tas ievilksies un cik ilgi Likmi neredzēšu...  Bet vienalga - paldies missy, ka uzņēmies - nav jau tik traki, ka vēlu - galvenais, ka vispār ir!!!!!

Nu sūti gan senci sataisīt-nav ko maģus laust! :D
Nekreņķējies-gan jau sataisīs. ;)

Nav jau man grūti uzrakstīt. Uzņemos ar prieku. :)

0

24

missy написал(а):

Nav jau man grūti uzrakstīt. Uzņemos ar prieku.

:clapping:  :rose:   :give_heart:

0

25

jā.. es arī varētu principā... :D
tak dārgo, albalonga, ieraksti kaut vai manus šodienas video.. vismaz tas... arī rīt kaut ko no manis dabūsi... a pēc tam noteikti sataisis tavu maģi.. ;)

nebēdājies!! ;)

0

26

Julia написал(а):

jā.. es arī varētu principā...

Nu ja Tev ir laiks un neesi aizņemta ar video, tad vari uzrakstīt, ja nu es vēl gadījumā neesmu uzrakstījusi. ;)
Bet man  jau nav problēmu pašai uzdrukāt. :)

0

27

missy написал(а):

Nu ja Tev ir laiks un neesi aizņemta ar video, tad vari uzrakstīt, ja nu es vēl gadījumā neesmu uzrakstījusi.
Bet man  jau nav problēmu pašai uzdrukāt.

nu labi... tad es tev atļauju!!!  :kiss: lai labi rakstās rīt... ;)

0

28

Julia написал(а):

jā.. es arī varētu principā...
tak dārgo, albalonga, ieraksti kaut vai manus šodienas video.. vismaz tas... arī rīt kaut ko no manis dabūsi... a pēc tam noteikti sataisis tavu maģi..
nebēdājies!!

missy написал(а):

Nu ja Tev ir laiks un neesi aizņemta ar video, tad vari uzrakstīt, ja nu es vēl gadījumā neesmu uzrakstījusi.
Bet man  jau nav problēmu pašai uzdrukāt.

Ahhh, kā es jūs abas mīlu!!!!!!!  :heart: Paldies!!! :friends:

0

29

Julia написал(а):

nu labi... tad es tev atļauju!!!   lai labi rakstās rīt...

Paldies par atļauju! :D :friends:

albalonga написал(а):

Ahhh, kā es jūs abas mīlu!!!!!!!   Paldies!!!

:blush2: Beidz, albalonga! :D
Da nav par ko! ;)

0

30

albalonga написал(а):

Ahhh, kā es jūs abas mīlu!!!!!!!   Paldies!!!

es arī....   :blush2:  jūs :heart: 

:rose:

0

31

Ah, cik mēs visas sentimentālas palikām... Labi - es dodos skatīties Zorro 7 sēriju jau 3 reizi, lai varētu smaidīt vēl stulbāk nekā jau smaidu!!! :heart:

0

32

albalonga написал(а):

Ah, cik mēs visas sentimentālas palikām... Labi - es dodos skatīties Zorro 7 sēriju jau 3 reizi, lai varētu smaidīt vēl stulbāk nekā jau smaidu!!!

ak tu!!! mēs vienkārši te visas mīlam vienu un to pašu, tāpēc mīlam arī tos cilvēciņus!!!

jā, es arī smaidu... šodien pati sevi noķēru pie tā.... pēķšņi nojaustu, ka man jau sejas muskuļi sāk sāpēt un atopos, ka es smaidu!!! forši neee....  :rofl:  :angel:  :blush2:

0

33

Julia написал(а):

ak tu!!! mēs vienkārši te visas mīlam vienu un to pašu, tāpēc mīlam arī tos cilvēciņus!!!
jā, es arī smaidu... šodien pati sevi noķēru pie tā.... pēķšņi nojaustu, ka man jau sejas muskuļi sāk sāpēt un atopos, ka es smaidu!!! forši neee....

Dzīve ir lieliska un smaidīt tā no sirds ir tik patīkami!!! :D

0

34

albalonga написал(а):

Dzīve ir lieliska un smaidīt tā no sirds ir tik patīkami!!!

Zelta vārdi! ;)

0

35

jā, protams, kad nāk no sirds tad viss ir forši...  eeeh... es arī bieži smaidu, jo principā dzīvē viss apmierina un cenšos uz visu lūkoties no gaišās puses... !!!
gribētos tikai vairāk labu draugu... tas tiešām ir fakts... visi mani draugi ir tik bieži aizņemti, ka mums reti sanak tikties. bet kad tikamies... mmmm :D
vispār man patik, kad cilveki smaida un nav pessimisti... tad kaut kā vieglāk sarunāties un vispār atrast kopīgu valodu...

0

36

Paldies,ka pastāstīji  par Grācijas lomu!

0

37

Julia написал(а):

jā, es arī smaidu... šodien pati sevi noķēru pie tā.... pēķšņi nojaustu, ka man jau sejas muskuļi sāk sāpēt un atopos, ka es smaidu!!! forši neee....  :rofl:  :angel:  :blush2:

Подпись автора

:dance:

Ļoti labi teikts bravo taaa tiessaam ir cik labi ka varam sseit padaliities ar liidziigiem cilveekiem!!! :yahoo:  :medus2:

0

38

inga, nav par ko!
Vismaz kādam varēju palīdzēt. Savādāk kauns paliek, ka pati tikai ņemu un lietoju.  :blush2:
Man prieks , ka šajā forumā ir tik draudzīga atmosfēra.  :friends:
Un šeit mani netur par jukušu. Un es te varu atrast to, kas mani interesē...
Cik labi, ka ir šis forums, ir albalonga un jūs visas!!!  ;)

0

39

Ak vai! Cik man tagad ir skumji !!!     :cray:      :cray:     :cray:
Es tik ļoti cerēju, ka pēc "Amuleta" atkal rādīs "Likmi", bet tagad nekā!    :cray:
Man patīk "Amulets" un es priecājos, ka to rāda, bet es gribu redzēt "Likmi"!  Amuletu var nokačāt, Likmi-nevar!!!   :cray:
:cray:     :cray:     :cray:     :cray:     :cray:     :cray:     :cray:     :cray:     :cray:     :cray:     :cray:     :cray:     :cray:

0

Вы здесь » TelenovelesLV » #Telenoveles » 21. februāra "Likme uz mīlestību" sērijas apraksts