Ak..ak..es atkal kūstu Un, viņa smaids
smaids un viņa aciiiiiis.. ahhh nevaru sagaidīt,kad ielādēsies filma Definitely maybe... ,bet tikmēr priecājos par The O.C. Adam Brody..
TelenovelesLV |
Привет, Гость! Войдите или зарегистрируйтесь.
Вы здесь » TelenovelesLV » Aktrises un aktieri » Ryan Reynolds
Ak..ak..es atkal kūstu Un, viņa smaids
smaids un viņa aciiiiiis.. ahhh nevaru sagaidīt,kad ielādēsies filma Definitely maybe... ,bet tikmēr priecājos par The O.C. Adam Brody..
The O.C. Adam Brody..
Jap viņš arī!!!
Definitely maybe
Esmu redzējusi tik daudz Reinaldo filmas, ka vairs nezinu vai šo esmu. Tā ir kāda jauna?
Jap viņš arī!!!
Esmu redzējusi tik daudz Reinaldo filmas, ka vairs nezinu vai šo esmu. Tā ir kāda jauna?
jā,diezgan..,ja nemaldos,tad 2008 gada.. The Proposal arī ir noskatīšanās vērta.. Vismaz kad kinoteātrī skatījos,tad sen nebiju dzirdējusi visu zāli tā smejoties..
Vismaz kad kinoteātrī skatījos,tad sen nebiju dzirdējusi visu zāli tā smejoties..
Tad jau jānoskatās. Kad brīvāks laiks ,sodien jau novilkšu Tu man atkal uzdzini mīlestību uz Reinoldu!!
The Proposal bija laba filma Ryan ir īsts mīlulis
Tad jau jānoskatās. Kad brīvāks laiks ,sodien jau novilkšu Tu man atkal uzdzini mīlestību uz Reinoldu!!
oooo,nezināju,ka tev jau ir bijušas simpātijas.. nu forši,neesmu vienīgā šeit.. ehhh,jūtu,ka man tik tā love pastiprinās..
The Proposal bija laba filma Ryan ir īsts mīlulis
ir ir
Vienkārši nevarēju neielikt, ja tagad viņš ir manā Love Story..! Viņš manās acis ir kļuvis vēl fantastiskās kā iepriekš.. !
Ew a man patīk, kā viņam izskatās bārdiņa!
Jā, augums labs!!! vēderprese.
Jā, man arī..Tik virišķīgi!
Tik virišķīgi!
Jūu. it īpaši tajās 2 pirmajās bildēs..
OOOO,patīkami jūs abas šeit redzēt Mari un Pau!
Vienkārši nevarēju neielikt, ja tagad viņš ir manā Love Story..! Viņš manās acis ir kļuvis vēl fantastiskās kā iepriekš..
Aaaaaaaaak Tētiņ,debesīs!!! paaaaldies,ka ieliki!! mmmm,nezināju,rīt iemetīšu acis tavā darbiņā! jau ieinteresēji ar Reinoldu vien
hehhee,vīrišķīgs gan ,bet man ta kā viņš vairāk ar to minimālo apmatojumu..
Jā, augums labs!!! vēderprese.
ajjj,nerunā!
Aaaaaaaaak Tētiņ,debesīs!!!
Wuii..cik tu priecīga! Jā, tas būtu lieliski, ja tu palasītu Love Story , vispār viņam nav galvenā loma, bet viņa sižets un stāsts būs ļoti nozīmīgs..!Turklāt es viņu tiešām mīlu tajā stāstā!
He..man taču atkal Reynolds viens no mīļuļiem
ajjj,nerunā!
Hihh paskatījos iepriekšējās bilžas.. un secināju, ka viņam ir skaistas brūnas acis.. ehh.. brūnās acis laikam ir mana vājība.
Отредактировано PAULINA (04.12.2009 11:07)
Tāds mīlīgs.
Tāds mīlīgs.
Aaa..skaisti Pau! Vispār es ar sāku secināt, ka man patīk vairāk brūnām acim nekā ar zilām kā iepriekš..
Vispār es ar sāku secināt, ka man patīk vairāk brūnām acim nekā ar zilām kā iepriekš..
Jej.
..!Turklāt es viņu tiešām mīlu tajā stāstā!
Hihh paskatījos iepriekšējās bilžas.. un secināju, ka viņam ir skaistas brūnas acis.. ehh.. brūnās acis laikam ir mana vājība.
Aaa..skaisti Pau! Vispār es ar sāku secināt, ka man patīk vairāk brūnām acim nekā ar zilām kā iepriekš..
Hahhaaah... tad mums ir kas kopīgs,jo man viņš tieši acu dēļ viņš piesaistīja savu uzmanību,tad smaids,aktierspēle un visbeidzot ķermenis..
Un vnk paskataties... Kas ir kopīgs Ashton Kutcher,Ryan Reynolds,Johny Depp,Antonio Banderass,Adam Brody? Pavisam vienkārši - Brūnās acis... un visi šie aktieri man ļoooooooooti patīk... Viss jau sākās ar Johnny Depp un pagaidām beidzot ar Reynoldu..
Un vnk paskataties... Kas ir kopīgs Ashton Kutcher,Ryan Reynolds,Johny Depp,Antonio Banderass,Adam Brody? Pavisam vienkārši - Brūnās acis...
Re kā.
Viss jau sākās ar Johnny Depp un pagaidām beidzot ar Reynoldu..
pareizi uzrakstīji.. pagaidām. gan sekos vēl citi.
pareizi uzrakstīji.. pagaidām. gan sekos vēl citi.
hahhaaah izskatās,ka šajā sarakstā var pievienot arī CR mīļš parakssts tev...
hahhaaah izskatās,ka šajā sarakstā var pievienot arī CR
Ooo.. super!!!
mīļš parakssts tev...
Paldiešuk!
Aktieru katalogs | Aktrises un aktieri | 04.05.2013 |
Kristen Stewart | Twilight Saga | 12.04.2009 |
Jaunumi | Daiļslidošana | 29.06.2011 |
Pasaules čempionāts daiļslidošanā 2010, Turīna | Daiļslidošana | 07.04.2010 |
Вы здесь » TelenovelesLV » Aktrises un aktieri » Ryan Reynolds