cravey написал(а):Mmmmmm, nu vismaaz A kāda bija Geila loma, seriālā "Queers"? Es secinu, ka viņa varonis tur bija Kinija tipāžs pēc šī konkrētā teikuma:
Preizi secini. Tas pats Kinijs. Nu bet es biki nomainīšu visiem reālajiem personāžiem uzvārdus un arī seriāla nosaukumu biki, lai tīri kaut nedaudz no realitātes attālinātos, jo tā būs protams izteikta fantāzija, lai arī neapšaubāmi iedvesma realitātē. Enigma Herolds nevar neiedvesmot. Un galvenā varone - nez, tas būs tāds kārtejais dīvainais tels no manis. Protams viņai iedvesmu smelsos visās Geila fanēs un ne tikai Viņa būs dīvaina - serams, ka sanāks.
cravey написал(а):Bilan, a tu viņu tik novembrī sāksi rakstīt, ja?
Jā. Jo ja ātrāk sāku rakstīt, tas ir nano noteikumu pārkāpums. Bet tas mobilizē, ka tev jāuzraksta meneša laikā. Pagājušogad tac man izdevās uzrakstīt un pabeigt. Man tas ir nopietns stimuls tiesi pabeigt, pat kad galīgi nerakstās, negaidīt kauč kādu iedvesmu, bet rakstīt.
Eh, nu darbam doma biki ir tāda, ka Geils satik sievieti, kura ir savā ziņā līdzīga Brianam, bet vispār viņā ir laikam viss no qaf varoņiem. Un viņa pilnīgi sagriež Geila dzīvi kājām gaisā, bet Geils savukārt liek viņai noticēt mīlestībai. Nu kauč kā ta. Fuj, esu tik miegaina, ka nu jau pārak saspoileroju. Es patiesība nosapņoju divas ainas - vienu zīmīgo stāstī nevar, bet otra aina - parkā zālē guļ Rufuss un viņam uz vēdera uzlikusi galvu uz muguras guļ galvenā varone un stāsta par pagajušās nakts sexu. Un Rufuss prasa, vai viņai tiesām pietiek tik ar fucking, vai viņa negrib attiecības, jo visas sievietes taču grib. Un viņa saka, ka viņai ar Rufusu ir labakās attiecības, kādas viņai jebkad bijušas. Viņa tiek pie sexa regulāri un viņai ir Rufuss. Ko gan meitene vairāk var velēties? Nakamajā dienā viņa satiek Geilu...