TelenovelesLV

Объявление

Failu hostings
Raksti/intervijas latviešu valodā, galerijas, video un pārējās sadaļas pieejamas fanu kluba biedriem!!!!
Tulkotie materiāli latviešu valodā ir fanu klubs īpašums!

Информация о пользователе

Привет, Гость! Войдите или зарегистрируйтесь.

Вы здесь » TelenovelesLV » Āzijas kino un TV » 1 Litre of Tears - Japānas drāma

1 Litre of Tears - Japānas drāma

Сообщений 1 страница 20 из 25

1

http://static.mysoju.com/images/upload/300px-Ichi_Rittoru_no_Namida.jpg

This beautifully moving drama is based on the real-life struggles of a 15-year-old girl named Aya who suffered from an incurable disease, but lived life to the fullest until her death at 25. The script is based on the diary Aya kept writing until she could no longer hold a pen. The book that later followed entitled “One Litre of Tears" has sold over 1.1 million copies in Japan alone.

Fifteen year old Ikeuchi Aya was just a normal girl, soon to be high school student and daughter of a family who works at a shop that makes tofu. As time passed, unusual things started happening to Aya lately. She started falling down often and walks in a strange way. Her mother Shioka, takes Aya to see the doctor, and he informs Shioka that Aya has spinocerebellar degeneration - a terrible disease where the cerebellum of the brain gradually deteriorates to the point where the victim cannot walk, speak, write, or eat. A cruel disease, as it does not affect the mind in the least. How will Aya react when told about her disease? And how will Aya live from now on?

0

2

Nu šo es centos skatīties, bet bija pārāk skumšu un kaut kur pie beigām beidzu. nespēju. Ir aŗi filma jau uzfilmēta, bet tas viss stāst ir skumjšs un doma, ka ņemts no patiesiem notikumiem, no sievietes dienasgrāmatas to padara vēl skumīgāku!

0

3

jā-a, ļoti skumjš stāsts, atbilstošs nosaukums... asaru tiešām var daudz izraudāt. Bet man patīk... Sāku skatīties augstāku mērķu vārdā (slimības dēļ, lai par to uzzinātu), bet man kind of patīk :) skumji, bet tajā pašā laikā ļoti skaisti :)
mana pirmā Japānas drāma - it's worth celebrating! :D

0

4

Paloma написал(а):

mana pirmā Japānas drāma - it's worth celebrating! :D

tas tiesa tas tiesa, bet es tālu tikusi neesu, jo japāņu kaut kā neskatos! :D:D:D

Paloma написал(а):

Sāku skatīties augstāku mērķu vārdā (slimības dēļ, lai par to uzzinātu)

a kapēc tev vajadzēja par slimību uzzināt?

0

5

nu, man ieteica šo slimību manam NaNo darbam.. :)

ak, tikko vēl noraudājos biki... :( bet tas viss ir tik aizkustinoši.. jā, arī skumji, bet ne tikai... vienkārši smeldzīgi. Skaisti. Mjam...  Palika 3 epas - atkal jau, ja rīt nebūtu noteiktā laikā jāceļas, moš neaizietu gulēt :D

0

6

Paloma написал(а):

Palika 3 epas - atkal jau, ja rīt nebūtu noteiktā laikā jāceļas, moš neaizietu gulēt :D

:D:D:D

Paloma написал(а):

nu, man ieteica šo slimību manam NaNo darbam.. :)

aaaa nu ta skaidrs!

Paloma написал(а):

bet tas viss ir tik aizkustinoši.. jā, arī skumji, bet ne tikai... vienkārši smeldzīgi.

nu jā tas arī! Tu mani tagad spīdzini. man sāk rasties vēlme pabeigt skatīties šito!

0

7

:D noskaties, noskaties!
Man palika pēdējā epa, bet laikam jau šovakar nesanāks noskatīties... Diemžēl... :/  gribu zināt, kā drāma beigsies.... tāpat jau skaidrs, ka happy-ends nekāds dižais nav iespējams...

0

8

Paloma написал(а):

tāpat jau skaidrs, ka happy-ends nekāds dižais nav iespējams...

tas gan, bet noteikti uztaisītas ir skaistas beigas tik un tā ar kādu diļu domu!

0

9

tam nu gan es pilnīgi noteikti ticu! Tieši tādēļ interesanti, kādas tieši tās būs...

0

10

Paloma написал(а):

tam nu gan es pilnīgi noteikti ticu! Tieši tādēļ interesanti, kādas tieši tās būs...

nu ta pēc iespējas ātrāk noskaties!

0

11

tūlīt to arī darīšu :D

0

12

Paloma написал(а):

tūlīt to arī darīšu :D

tu man tik pasaki, vai vispār var noskatīties līdz beigām!

0

13

nuuu, es varēju :D patiesībā pēdējā sērijā neraudāju. Žēl. būtu vieglāk. Jo tagad kkā smagi iekšā, neizraudātās asaras spiež... bet skatoties īsti nenācaa. Un drāma ir skaista, aizkustinoša - tiešām tā vērts, lai redzētu! :)

0

14

Paloma написал(а):

uuu, es varēju :D patiesībā pēdējā sērijā neraudāju. Žēl. būtu vieglāk. Jo tagad kkā smagi iekšā, neizraudātās asaras spiež... bet skatoties īsti nenācaa. Un drāma ir skaista, aizkustinoša - tiešām tā vērts, lai redzētu! :)

Vašk tas pamudina skatīties, bet nezinu vēl bail!

0

15

bumerbmw написал(а):

Vašk tas pamudina skatīties, bet nezinu vēl bail!

nūm...man ir iespēja noskatīties šo drāmu krievu valodā....bet nu ja jau tā ir ar sliktām beigām, tad es labāk neskatīšos  :disappointed:

0

16

kas nu kuram skatās sliktas beigas :) es teiktu, ka tās vienkārši ir loģiskas beigas meitenei, kas ir neārstējami slima :) and that's the point of all story :)

0

17

Paloma написал(а):

kas nu kuram skatās sliktas beigas :) es teiktu, ka tās vienkārši ir loģiskas beigas meitenei, kas ir neārstējami slima :) and that's the point of all story :)

nu jā tas gan, bet zin tomēr ir grūti ko tādu skatīties it īpaši ja pieķeras varoņiem!

0

18

nu jā.. nav viegli... bet man jau vispār patīk skumjas beigas, tā ka nekādu problēmu :D tāpat kā man patīk paraudāt skatoties vai lasot kko :)

0

19

Paloma написал(а):

nu jā.. nav viegli... bet man jau vispār patīk skumjas beigas, tā ka nekādu problēmu :D tāpat kā man patīk paraudāt skatoties vai lasot kko :)

nē nu es spēju skatīties ar skumjām beigām, bet man negribās!
Man jau pietiek, ka man viena korejiešu filma ir kompī, ar kuru visus spēju saraudināt, un tur stāstā arī ir par meiteni, kuru nevar vairs izārstēt un viņa lēnām mirst!

0

20

bumerbmw написал(а):

nē nu es spēju skatīties ar skumjām beigām, bet man negribās!

jā...man arī visdrīzāk negribās, neviss es nespēju....  :yep:

0

Вы здесь » TelenovelesLV » Āzijas kino un TV » 1 Litre of Tears - Japānas drāma