Es rakstīšu visu pa latviski, jo gluži vienkārši pārāk slikti orientējos oriģinālnosaukumos... :/
Tātad:
Seriāli:
* Leons & Marta (UgunsGrēks)
* Vika & Maksims (Mana Mīļā Aukle)
* Alise & Artjoms (Mīlestība - ne tas, kas šķiet)*
* Fēbe & Kouls (Amulets)
* Raiens & Merisa (O.C.)
Filmas:
* Lilija & Džeimss (Harijs Poters)**
* Elizabete & Vils (Karību Jūras Pirāti)
* Satīna & Kristians (Mūlenrūža)
* Rouza & Džeks (Titāniks)
Telenoveles:
* Kamila & Rikardo (Kaislības)
* Perla (vai tomēr - Pērle?) & Tomass (Melnā Pērle)
* Paulīne & Karloss Daniels (Krāpniece)
ta-dā - laikam viss.
nu, ok, maza liriskā atkāpe ar tām zvaigznītēm aiz konkrētajām rindām:
* - TV3 šo seriālu pieteica ar nosaukumu "Kā satikt sapņu princi?" Man nav ne jausmas, kādēļ tas nosaukums ir tik neprecīzs, bet nu, jā... Es te paskaidrojos. gan jau kāds/-a no jums kaut pa acu galam to seriālu būs redzējis/-usi.
** - laikam jau Potera izvēle kā tādu te kādu varētu nogalināt. xD patiesībā mani pašu ļoti pārsteidz, ka esmu izvēlējusies pāri, kas nebūt nav galvenajos tēlos un kas tīri fiziski stāstā figurē ļoti reti - visādos veidos, kas dzīvē nav pieejami, bet tie, kas ir lasījuši to sasodīto grāmatu un ir iedziļinājušies Lilijas Evansas un Džeimsa Potera tēlos, varbūt mani sapratīs.
ou, jā, un pirmās vietas manās listēs tik tiešām ir pirmās.
Kas attiecas uz telenovelēm - ierakstīju trīs mīļākos pārus. Jā, zinu, nav svaigākie izlaidumi (ja neskaita pašu pirmo), bet tie tiešām ir mīļi. Jaunos seriālus īpaši neskatos, tur nav ko īsti redzēt (ja atkal mēs neieskaitam pirmos favotītu), tādēļ man ir maz ko teikt šajā sakarā... Otrs iemesls, kādēļ listi nepapildināju ar vēl vairākiem pāriem līdz desmit - jo visiem, kas mani kaut nedaudz pazīst, ir skaidrs, ka vismaz piecas no desmit vietām aizņemtu Kolungas atveidotie tēli (jau tagad tur no trim viņš spēlējis divus).
oh, well, es aizpļāpājos, bet man literatūras stundās vienmēr bija grūti sevi pamatot pāris bezkrāsainos teikumos.
Отредактировано Evansa (04.02.2010 22:26)