TelenovelesLV

Объявление

Failu hostings
Raksti/intervijas latviešu valodā, galerijas, video un pārējās sadaļas pieejamas fanu kluba biedriem!!!!
Tulkotie materiāli latviešu valodā ir fanu klubs īpašums!

Информация о пользователе

Привет, Гость! Войдите или зарегистрируйтесь.

Вы здесь » TelenovelesLV » Jaunumi/Новинки » La duena de tu amor būs

La duena de tu amor būs

Сообщений 21 страница 35 из 35

21

aha, īpašs gan :D ak, tu man radīji iedvesmu uz viņiem. :D būtu jau skaisti nodrukāt beidzot un izrediģēt :D

0

22

Paloma написал(а):

aha, īpašs gan  ak, tu man radīji iedvesmu uz viņiem.  būtu jau skaisti nodrukāt beidzot un izrediģēt

un iedomājies, cik skaisti būtu pabeigt Secreto un iedot man izlasīt?

xe, atkal sākas offtopic :D :D

0

23

ai, tas arī būtu skaisti, protams! :D man vsp iedvesma uz vēsturisko... :rofl:  bet nu.. mjam.. nu redzēs :D  gan jau kādreiz pienāks tas brīdis, kad secreto būs FIN :D

0

24

nu nezinu, nezinu..tas fin maz izskatās tik tāls, kā jūras otrais krasts :D

Отредактировано aNgeL (21.01.2010 15:51)

0

25

Interesanti kādu aktrisi izvēlēsies, bet es Kolungas dēļ vien skatīšos.
Vispār atrast vajadzētu jau tuvākajā laikā, jo tomēr jau seriāls sākts filmēt un aprīlī, vēlākais maijā sāks rādīt. žēl, ka nevaru apskatīties jaunākos jaunumus, jo viena forša mājaslapa tika likvidēta, kurā bija daudz informācijas.

0

26

mmaarriiaa написал(а):

Interesanti kādu aktrisi izvēlēsies, bet es Kolungas dēļ vien skatīšos.

Nu jāa.. Mēs jau arī :D lai gan es pat vēl neesmu redzējusi Manana es para siempre.. un patīk man šī sajuta, ka ir kaut kas neredzēts :) Tāpēc atstāju nākotnei :D

0

27

Jā,pēdējā laikā reti kuram seriālam atrast galvenās lomas tēlotāju izdodās uzreiz,bet savā ziņā tas ir pat labi,jo tas nozīmē,ka producentiem rūp gala iznākums,bet runājot par Žaklīnu Brakomonti,tad pret viņu man nebūtu iebildumu,lai gan arī man viņa pašreiz saistās ar Mariju Hosē no ''Sortilegio''.

0

28

aNgeL написал(а):

lai gan es pat vēl neesmu redzējusi Manana es para siempre.. un patīk man šī sajuta, ka ir kaut kas neredzēts  Tāpēc atstāju nākotnei

mhmmm, man patīk tā sajūta, ka ir vēl kāds Kolungas seriāls, kas nav redzēts :love:  Ja visi redzēti, tad kkā skumīgi būtu... Nu ok, man daži arī vēl vecāki nav redzēti, bet tas savādāk tomēr... :)

0

29

atkal baumas parādījās, ka tomēr Lucero būs :D :D vot uztaisījuši mistiku ar galvenās varones meklējumiem :D

0

30

Ieraugot šajā tēmā jaunumus uzreiz ir intriga - nu, kādas tad svaigākās baumas? :D atliek vien gaidīt, ar ko beigās nofilmēsies :D

0

31

Paloma написал(а):

atliek vien gaidīt, ar ko beigās nofilmēsies

katrā sērijā ar citu :D :D

0

32

tas tik būtu numurs! :D

0

33

cik daudz būtu viņam duenu de amor :D

Отредактировано aNgeL (22.01.2010 18:42)

0

34

Runā, ka tomēr galvenās varones lomu atveidos Lucero.

Era el secreto mejor guardado en la producción de Nicandro Díaz; la cantante y actriz ya visitó los foros donde iniciará las grabaciones
"MIAMI, 22 ENERO 2010.-Era el secreto mejor guardado en la producción de "La Dueña de tu amor": "LUCERO es la protagonista", aun cuando la misma producción había filtrado que ese papel era de Adela Noriega.
Desde hace un mes, LUCERO había llegado a un pre acuerdo con Nicandro Díaz, el productor, quien decidió ocultar la noticia como una estrategia.
LUCERO ya sabía que parte del elenco incluía a Gaby Spanic como antagonista, Fernando Colunga, Silvia Pinal y Erick del Castillo, entre otros.
Parte de dicha estrategia también era confundir a la prensa, y dejar implícito que Adela Noriega era la favorita, para presionar a Lucero, que no se arrepintiera y firmara el contrato final.
Gaby Spanic quien ya se encuentra en México se reunirá finalmente con la verdadera "Dueña" para iniciar las grabaciones.
Otro de los motivos por los que no se ha dado a conocer la noticia tiene que ver con el reciente video íntimo de la mamá de Lucero, y la producción quería ganar tiempo para minimizar el escándalo y así poder dar la noticia de la verdadera protagonista de "La Dueña de tu amor"

Отредактировано aNgeL (24.01.2010 23:29)

0

35

hmmmm... nu es gan laikam pagaidīšu 100% skaidras ziņas, pirms izteikšu kādas domas :D

0

Вы здесь » TelenovelesLV » Jaunumi/Новинки » La duena de tu amor būs