turklāt - var5būt es kļūdos, bet man šķiet, ka vijole ir ekskluzīvāka un to ir grūtāk iemācīties spēlēt.
nu tā saka, ka grūtāk. nezinu, neesmu mēģinājusi ģitāru
TelenovelesLV |
Привет, Гость! Войдите или зарегистрируйтесь.
Вы здесь » TelenovelesLV » Mūzika » EirovĪzija 2010
turklāt - var5būt es kļūdos, bet man šķiet, ka vijole ir ekskluzīvāka un to ir grūtāk iemācīties spēlēt.
nu tā saka, ka grūtāk. nezinu, neesmu mēģinājusi ģitāru
Un jā - Raša atkal Bilanu sūta. nez, Pļus atkal 2 kvadrātmeros nēsāsies...
koooo? Hahahaha, Raša aplauzusies Olimpiādē, tagad izmisīgi cer kaut ko sagrābt vismaz atkal Jurovižinā. nē, viņi kļūst jau TIK smieklīgi!
Un jā, angy, cilvēks, kas strinkšķina ģitāru un dzied, ir diezgan ierasta parādība, bet tak fakts, ka vijoles Eirovīzijā nebija nu nemaz TIK populāras - a tagad otrādi. Un es jau to iepriekš neteicu tikai par vijolēm, bet par visu - modē pēkņši nāk apģērbu maiņas, tad austrumnieciskas noskaņas, tad vijoles... Labi vēl, ka pēc Bilana katram otrajam nebija 2 kvādrāmetru ledus pleķītis...
nu nez, bija jau tomēr ik pa laikam kkas ar vijolēm. pagājšgad jau arī Ribaks nebija vienīgais, bet nu, viņš visvairāk ārdījās uz skatuves
bet tak fakts, ka vijoles Eirovīzijā nebija nu nemaz TIK populāras - a tagad otrādi. Un es jau to iepriekš neteicu tikai par vijolēm, bet par visu - modē pēkņši nāk apģērbu maiņas, tad austrumnieciskas noskaņas, tad vijoles...
Piekrītu!
Katru gadu kaut ko veiksmīgu no uzvarētāja paņem! Nezinu, kāpēc tā, bet laikam viņi cer atrast laimes formulu
Krievijas Eirovīzijas dziesma
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=a-IhsDVq-NQ[/youtube]
Pārsteidzoša izvēle.Sakumā klausijos un nesapratu, kas tā valodu? vai tiešām angļu??? Tad jau Dimam simtreiz labāk sānaca belive.. ..a , vispār..ku Bilan? Nepiedalijas vispār? Jo es jau domāju, ka viņš atkal pārstaves Krieviju..(nebūtu jau slikti trešo reizi kāpt uz Eirovizijas skatuves.. )
Bilanam ar veselību problēmas Vispār, ja var ticēt tam, ko netā raksta, tad var būt pat tā, ka Bilans pēc laika paliek kurls
http://www.apollo.lv/portal/fun/articles/197010
Jā, par Bilanu lasīju. Smagi. Par Krievijas dziesmu - nez - mēs darbā klausījāmies un vispār nesapratām, ko Krievija ar to gribēja pateikt. Bet par Jurovižinu - lielās Jurovižinas nakts tuss kā parasti pie manis - ieplānojiet savos grafikos.
Ak, kādā nepatīkama ziņa! Ceru, ka nav tik traki kā aprakstīts.Būtu ļoti žēl zaudēt tādu dziedātāju kā Dima Bilans, jo zaudēt dzirdi..taču nozimē dziedāšanas karjeras beigas..
Jā, un par eirovīzijas dziesmu..tiešam neko nesapratu,vai tad nebija labākas izvēles?
auč, par Bilanu tie''sam žēl, un ceru, ka viņam būs viss ok!
šī Krievijas dziesma - kas tas ir? Drausmas kaut kādas.
kāds zina, kad vsp tā Eirovīzija būs?
kāds zina, kad vsp tā Eirovīzija būs?
1. pusfinālā – 25. maijā. Otrais pusfināls- 27. maijā.
Eirovīzijas starptautiskā dziesmu konkursa fināls notiks 29. maijā.
ā, paldies, tad viss labi
Aisha piedalīsies pirmajā pusfinālā.
Par bilanu briesmīgi, es ceru, ka viņš atvesaļosies.
Alby, 29.05. jau atķeksēju savā kalendārā
lieliski. un tagad visi kā cravey - 29.maiju atķeksē savos kalendāros. Tad pie albalongas jādodas ciemā.
sarunāts, alby!
Ak šīs tradicionālās jurovižena naktis!
satikšanās pēc pusgada neredzēšanās
ja? angy, tas ir mežonīgi. šausmas...
Вы здесь » TelenovelesLV » Mūzika » EirovĪzija 2010