TelenovelesLV

Объявление

Failu hostings
Raksti/intervijas latviešu valodā, galerijas, video un pārējās sadaļas pieejamas fanu kluba biedriem!!!!
Tulkotie materiāli latviešu valodā ir fanu klubs īpašums!

Информация о пользователе

Привет, Гость! Войдите или зарегистрируйтесь.

Вы здесь » TelenovelesLV » #Telenoveles » 26. februāra "Likme uz mīlestību" sērijas apraksts

26. februāra "Likme uz mīlestību" sērijas apraksts

Сообщений 21 страница 26 из 26

21

Jolanta написал(а):

Gan jau kaa var nebuut kautkas interesants kaa nekaa muusu miilais seriaals ideaals!!!!

Jolanta написал(а):

Nu jaa priekss mums jau vinnss ir ideaals!!!

Nu.. par ideālu es nevienu seriālu nesauktu.. Jā - ļoti foršs, bet ideāls? Ideālu seriālu nav - neesmu vēl redzējusi. ;)

0

22

Paloma написал(а):

Nu.. par ideālu es nevienu seriālu nesauktu.. Jā - ļoti foršs, bet ideāls? Ideālu seriālu nav - neesmu vēl redzējusi. ;)

Nu katraa seriaalaa ir kur piekasiities bet kopumaa sssi ir baigi labs!!!:) :ok2:

0

23

^_^  Da uz eto to4no,dejstviteljno horo6ij serial!uz,esli ot prosmotra murazki begut po telu,to eto uze 4toto zna4it! :blush:

0

24

Jolanta написал(а):

Nu katraa seriaalaa ir kur piekasiities bet kopumaa sssi ir baigi labs!!!

Jaa- baigi labs, tur es pilnīiiiigi piekrītu!!!!!

Anna написал(а):

Da uz eto to4no,dejstviteljno horo6ij serial!uz,esli ot prosmotra murazki begut po telu,to eto uze 4toto zna4it!

Man arī tā ir bijis... ;) un tas tiešām ir veids kā noteikt, cik labs, cik katram sirdij tuvs ir seriāls. ;)

0

25

Paloma написал(а):

Nu.. par ideālu es nevienu seriālu nesauktu.. Jā - ļoti foršs, bet ideāls? Ideālu seriālu nav - neesmu vēl redzējusi.
Подпись автора

Tā jau ir. Nekas nav ideāls... ;)
Bet "Likme" katrā ziņā ir ļoti laba! :)

0

26

Paloma написал(а):

Jolanta написал:

Nu katraa seriaalaa ir kur piekasiities bet kopumaa sssi ir baigi labs!!!

Jaa- baigi labs, tur es pilnīiiiigi piekrītu!!!!!
Anna написал:

Da uz eto to4no,dejstviteljno horo6ij serial!uz,esli ot prosmotra murazki begut po telu,to eto uze 4toto zna4it!

Man arī tā ir bijis... ;) un tas tiešām ir veids kā noteikt, cik labs, cik katram sirdij tuvs ir seriāls. ;)

Tiessi taa tas jau atkariigs no cilveeka cik katram ir tuvs un par taam skudrinnaam man arii taas ir!!!! :);)

0

Вы здесь » TelenovelesLV » #Telenoveles » 26. februāra "Likme uz mīlestību" sērijas apraksts