TelenovelesLV

Объявление

Failu hostings
Raksti/intervijas latviešu valodā, galerijas, video un pārējās sadaļas pieejamas fanu kluba biedriem!!!!
Tulkotie materiāli latviešu valodā ir fanu klubs īpašums!

Информация о пользователе

Привет, Гость! Войдите или зарегистрируйтесь.

Вы здесь » TelenovelesLV » VA un citas R. Mīdas grāmatas » Richelle Mead - Vampire Academy sērija

Richelle Mead - Vampire Academy sērija

Сообщений 181 страница 200 из 456

1

Fantastiska grāmatu sērija! Viss tas, ko esmu lasījusi ir mani sajūsminājis un saviļņojis līdz sirds dziļumiem, arī tauriņi vēderā lidinās pat ļoti bieži  :love: Daudzreiz labāka par TWILIGHT!
Vampire Academy series

Two races of vampires walk our world. One, the Moroi, are alive and wield elemental magical. The other, the Strigoi, are undead and evil--feeding on the innocent to survive. Rose Hathaway--a half-vampire with poor impulse control--is training to be a bodyguard for a Moroi princess. Learning to decapitate and stake is hard enough, but Rose's real danger may lie in an illicit romance with one of her instructors...

Ielādes links VA grāmatām (pdf + epub) + VA short stories + VA graphic novel (pdf) + Bloodlines pirmajām divām grāmatām (epub):

http://www.richellemead.com/images/NewVA-120.jpg http://www.zvaigzne.lv/images/books/65276/300x0_cover.jpg

#1 - Vampire Academy
Lissa Dragomir is a Moroi princess: a mortal vampire with an unbreakable bond to the earth's magic. She must be protected at all times from Strigoi; the fiercest and most dangerous vampires--the ones who never die.

The powerful blend of human and vampire blood that flows through Rose Hathaway, Lissa's best friend, makes her a Dhampir; she is dedicated to a dangerous life of protecting Lissa from the Strigoi, who are hell-bent on making her one of them.

After two years of illicit freedom, Rose and Lissa are caught and dragged back to St. Vladimir's Academy, hidden in the deep forests of Montana. Rose will continue her Dhampir education. Lissa will go back to being Queen of the elite Moroi social scene. And both girls will resume breaking hearts.

Fear made Lissa and Rose run away from St. Vladimir's--but their world is fraught with danger both inside and out of the Academy's iron gates. Here, the cutthroat ranks of the Moroi perform unspeakable rituals and their secretive nature and love of the night creates an enigmatic world full of social complexities. Rose and Lissa must navigate through this dangerous world, confront the temptation of forbidden romance, and never once let their guard down, lest the Strigoi make Lissa one of them forever...

Latviskā versija:
Lisa Dragomira ir mirstīga vampīre.
Viņa nemitīgi jāsargā no visnežēlīgākajiem un bīstamākajiem vampīriem – tiem, kuri nekad nenomirs.
Roze Hetaveja ir Lisas labākā draudzene un miesassardze.
Pēc bēgšanas no mācību iestādes un divus gadus ilgušas dzīves nelikumīgā brīvībā abas meitenes tiek ar varu atvestas atpakaļ Sv. Vladimira akadēmijas dzelzs vārtu ielokā, kur viņām jāizdzīvo aizliegtas mīlas, cietsirdīgu attiecību un baisu nakts rituālu pilnā pasaulē. Pats galvenais – viņas ne mirkli nedrīkst zaudēt modrību, lai nemirstīgie vampīri nepaņemtu Lisu uz mūžiem.
Aiz dzelzs vārtiem slēpjas aizliegts kārdinājums...

Grāmatas latviešu valodas versijas izdod "Zvaigzne ABC".

http://www.richellemead.com/images/FB-120.jpg http://www.zvaigzne.lv/images/books/68248/300x0_cover.jpg

#2 - Frostbite
Rose Hathaway's got serious guy trouble.  Her gorgeous tutor Dimitri has his eye on someone else, her friend Mason has a huge crush on her, and she keeps getting stuck in her best friend Lissa's head while she's making out with her boyfriend, Christian.  (So not cool).

Then a massive Strigoi attack puts St. Vladimir's on high alert, and the Academy crawls with Guardians--including the legendary Janine Hathaway...Rose's formidable, long-absent mother.  The Strigoi are closing in, and the Academy's not taking any risks.  This year, St. Vlad's annual holiday ski trip is mandatory.

But the glittering winter landscape and the posh Idaho resort only provide the illusion of safety.  When three students run away to strike back against the deadly Strigoi, Rose must join forces with Christian to rescue them.  Only this time, Rose--and her heart--are in more danger than she ever could have imagined...

Latviskā versija:
Vērienīga nemirstīgo vampīru uzbrukuma dēļ Svētā Vladimira akadēmijā tiek izziņota augstākā trauksmes pakāpe. Strigoi cenšas iznīcināt Moroi aristokrātiju, tāpēc skolēnu brīvdienu brauciens uz Aidaho sniegotajiem kalniem kļūst gandrīz vai par obligātu viņu drošības garantiju.
Tomēr Roze Hetaveja pat šādos apstākļos cīnās ar mīlas dzīves problēmām. Attiecības ar apburošo skolotāju Dimitriju nedrīkst gūt piepildījumu, turklāt viņai uzrodas konkurente.
Varētu šķist, ka Moroi slēpošanas kūrorts ir nevainojams patvērums, taču Rozei un viņas draugiem draud lielākas briesmas, nekā meitene jelkad spētu iedomāties.

http://www.richellemead.com/images/SK-120.jpg http://www.zvaigzne.lv/images/books/80981/300x0_cover.jpg

#3 - Shadow Kiss
It's springtime at St. Vladimir's Academy, and Rose Hathaway is this close to graduation. Since making her first Strigoi kills, Rose hasn't been feeling quite right. She's having dark thoughts, behaving erratically, and worst of all...might be seeing ghosts.

As Rose questions her sanity, new complications arise. Lissa has begun experimenting with her magic once more, their enemy Victor Dashkov might be set free, and Rose's forbidden relationship with Dimitri is starting to heat up again. But when a deadly threat no one saw coming changes their entire world, Rose must put her own life on the line--and choose between the two people she loves most.

Latviskā versija:
Vampīru akadēmijas audzēkņiem ne brīdi nav garlaicīgi – Rozei un viņas klasesbiedriem jāsastopas ar jauniem pārbaudījumiem. Skolotāji katram dampīram piešķir vienu Moroi skolēnu, kurš dienu un nakti jāsargā. Rozi šis pārbaudījums sanikno, jo Lisai skolas vadība ir izvēlējusies nevis viņu, bet citu sargu.
Pavērsiens Rozes attiecībās ar Dimitriju, konflikti ar aristokrātiskajiem Moroi vampīriem, un grāmatas beigās – satricinošs pavērsiens, kas visiem šīs sērijas faniem liks vēl nepacietīgāk gaidīt turpinājumu...

http://www.richellemead.com/images/BP-120.jpg

#4 -  Blood Promise

Rose Hathaway's life will never be the same.

The recent attack on St. Vladimir's Academy devastated the entire Moroi world. Many are dead. And, for the few victims carried off by Strigoi, their fates are even worse. A rare tattoo now adorns Rose's neck, a mark that says she's killed far too many Strigoi to count. But only one victim matters . . . Dimitri Belikov. Rose must now choose one of two very different paths: honoring her life's vow to protect Lissa—her best friend and the last surviving Dragomir princess—or, dropping out of the Academy to strike out on her own and hunt down the man she loves. She'll have to go to the ends of the earth to find Dimitri and keep the promise he begged her to make. But the question is, when the time comes, will he want to be saved?

Now, with everything at stake—and worlds away from St. Vladimir's and her unguarded, vulnerable, and newly rebellious best friend—can Rose find the strength to destroy Dimitri? Or, will she sacrifice herself for a chance at eternal love?

http://www.richellemead.com/images/SPIRIT-120.jpg

#5 - Spirit Bound

Dimitri gave Rose the ultimate choice. But she chose wrong…

After a long and heartbreaking journey to Dimitri’s birthplace in Siberia, Rose Hathaway has finally returned to St. Vladimir’s—and to her best friend, Lissa. It is nearly graduation, and the girls can’t wait for their real lives beyond the Academy’s iron gates to begin. But Rose’s heart still aches for Dimitri, and he's out there, somewhere.

She failed to kill him when she had the chance. And now her worst fears are about to come true. Dimitri has tasted her blood, and she knows in her heart that he is hunting her. And if Rose won't join him, he won't rest until he's silenced her...forever

http://www.richellemead.com/images/LS-120.jpg
#6- Last Sacrifice

Murder. Love. Jealousy. And the ultimate sacrifice.
Now, with Rose on trial for her life and Lissa first in line for the Royal Throne, nothing will ever be the same between them.
The sixth and final book in the international bestselling Vampire Academy series will leave fans breathless to the last page.
Love and Loyalty Run Deeper Than Blood

Vampire Academy: A Graphic Novel
http://cache.reelzchannel.com/assets/content/article/Gifts-VampireAcademy-Graphic-Novel.png
Vampire Academy 1. grāmatas grafiskā versija.

Frostbite: A Graphic Novel
http://cache0.bdcdn.net/assets/images/book/medium/9781/5951/9781595144300.jpg

Vampire Academy 2. grāmatas grafiskā versija.

Shadow Kiss: A Graphic Novel
http://cache1.bdcdn.net/assets/images/book/large/9781/5951/9781595144317.jpg

Grāmata iznāk: 31.12.2013.

Vampire Academy: The Ultimate Guide
http://img1.fantasticfiction.co.uk/images/x6/x33552.jpg
Sink your teeth into the perfect holiday gift and must-have collector’s item for every fan of Richelle Mead’s totally addicting Vampire Academy series.

Discover the history of St. Vladimir’s Academy, explore the dark psychology behind Rose and Lissa’s spirit bond, and find out even more illicit secrets about Moroi society. This ultimate guide will feature everything readers want and need to go even deeper into the world of Vampire Academy, Frostbite, Shadow Kiss, Blood Promise, Spirit Bound, and Last Sacrifice . . . every heartache, every betrayal, every sacrifice, and so much more!

Vampire Academy: The Official Illustrated Movie Companion
http://images6.fanpop.com/image/photos/35800000/The-Official-Illustrated-Movie-Companion-the-vampire-academy-blood-sisters-35885777-469-576.jpg
Grāmata iznāk 31.12.2013.

Vampire Academy Short story

http://www.richellemead.com/images/KFH120.jpg

Sunshine

"Sunshine" is a short story set in the Vampire Academy world and tells how Lissa's parents met and fell in love.

http://www.richellemead.com/images/foretold120.jpg

Homecoming

"Homecoming" takes places after Last Sacrifice and tells the story of Rose and Dimitri as they travel back to Russia to visit his family--and encounter some unexpected obstacles while they're there.

0

181

cravey написал(а):

Nu šeit es neraudāju tā kā 3. grāmatā, tapē ar saku, ka pozitīvāka, lai gan dažos momentos sirds tāpat lūza  :'( 5. grāmatā ir vairāk tādu "WTF??!!!" momentu.

Tas gan.. bet 3. man bija labi tas, ka varēju uzreiz izlasīt arī 4. grāmatu... Un pēc 4. ilgi vairs nebija jāgaida 5.. tagad īsti nezinu, kā izvilkšu..  :suspicious:

0

182

Siikaa написал(а):

tagad īsti nezinu, kā izvilkšu..  :suspicious:

Nekas cits vien neatliek kā izvilkt  :disappointed:

0

183

Oficiālais Vampire Academy veikals i-netā:
http://arcanevault.com/Vampire-Academy_c2.htm

Ehh, man patīk tas atslēgu piekariņš ar molnija zīmēm  :love:

0

184

Ak, tiešām, tas atslēgu piekariņš ir lielisks! :love:

0

185

ak jā, un izlasīju pirmās divas nodaļas 5.grāmatai.

Ak, man nepatīk, ka Rose tik viegli uzsāka attiecības ar Adrianu... :/ es nezinu, man tomēr šķita, ka pēc visa pārdzīvotā viņai vajadzētu vairāk laika atkopties un attapties. No otras puses.. nez, varbūt var ar prātu kkā viņu attaisnot un saprast, bet.. ar sirdi nevaru saprast. Pārāk ātri tas priekš manis šķiet... :/ Īpaši priekš tādas mīlestības kā viņai ar Dimitri.. :)

0

186

Piekariņš tiešām labs.. :D

Paloma написал(а):

Ak, man nepatīk, ka Rose tik viegli uzsāka attiecības ar Adrianu...

Nu es to atkal tā mierīgi uztvēru, jo viņa bija apsolījusi, ka atgriežoties pamēģinās.. un ja godīgi viņai bija nepieciešams kaut kas labs un pozitīvs pēc visa pārdzīvotā.. :) Tā kā varētu teikt, ka es it kā saprotu gan ar prātu, gan sirdi viņu. :)

0

187

Manuprāt, Adrianss savā ziņā ir veids kā īslaicīgi aizmirsties, nedomāt par Dimitri...

0

188

Siikaa написал(а):

Nu es to atkal tā mierīgi uztvēru, jo viņa bija apsolījusi, ka atgriežoties pamēģinās.. un ja godīgi viņai bija nepieciešams kaut kas labs un pozitīvs pēc visa pārdzīvotā..  Tā kā varētu teikt, ka es it kā saprotu gan ar prātu, gan sirdi viņu.

nu jāā.. es saprotu, ka bija apsolījusi un tā.. bet cik viņa tagad labi jūtas ar viņu kopā.. es nezinu. Man vienkārši ir ļoti grūti iedomāties, kā var uzreiz saieties ar citu pēc tāāādas mīlestības.

0

189

Es arī izlasīju pirmās 2 nodaļas 5.grāmatai
Rose bija lieliska savā trial :) Es jau pie sevis domāju, vai tiešām viņai nebūs nekas grūtāks sagatavots un bija :d un tas pats viņai likās diezgan viegli :D Un prieks, ka viņa pēc tam svinībās labi izklaidējās...savādāk tiešām iekšā viņa tāda visu laiku nomākta un pārdzīvo par Dimku. Un to, ka viņa kopā ar Adrianu es ar mierīgi uztveru, kā nekā bija apsolījusi un nu jā, var jau patikt 2 cilvēki, turklāt tiešām viņš ienes pozitīvas vēsmas viņas dzīvē. Savādāk viņa atkal un atkal sevī izdzīvo to dienu uz tilta. Un to, ka Dimitri Rose nav aizmirsusi pierāda fakts, ka viņa meklē iespēju, kā viņu atgriezt no Strigoi.

P.S. Varu iedomāties cik grūti ir Adrianam, redzot, ka tomēr Rose vēl pēc Dimitri ilgojas un mīl viņu. Tagad varbūt viņam pietiek ar to, kas ir, bet vēlāk takš gribēsies, lai visa Rose sirds viņam pieder. :(

0

190

cravey - 5.grāmatas links nedarbojas :(

0

191

sigsaster написал(а):

Rose bija lieliska savā trial  Es jau pie sevis domāju, vai tiešām viņai nebūs nekas grūtāks sagatavots un bija :d un tas pats viņai likās diezgan viegli

Aha, bet no tas loģiski... ar to, ko viņa piedzīvojusi, pat ekstra grūtības pakāpes skolas pārbaudījumi ir tāds nieks vien. :D bet vismaz dabūja organizētāji par savu ģeniālo tiltu - Rose to mazliet sabojāja :D

Es laikam te vienīgā, kam problēmas ar Adrianu biki :D bet nu, labāk es palieku ar šitādu neizpratni, nekā dzīvē piedzīvoju, vai tā var būt vai nē :D jo reizēm jau ir tā, ka grūti saprast, kā var un kā nevar būt, ja neesi pats ko līdzīgu piedzīvojis :)

0

192

Paloma написал(а):

nu jāā.. es saprotu, ka bija apsolījusi un tā.. bet cik viņa tagad labi jūtas ar viņu kopā.. es nezinu. Man vienkārši ir ļoti grūti iedomāties, kā var uzreiz saieties ar citu pēc tāāādas mīlestības.

Ehh..tev daļa taisnības ir...jā, ir baigi ātri no vienas puses, bet nu no otras, viņa jau kādu laiciņu viņā rod atbalstu un labu draugu...un, cik sapratu, tad viņa pati īsti neapjauta kā viss tik ātri starp viņiem attīstījies :) Vistrakāk man liekas, ka ir Adrianam, ja Rose izdosies atgriezt Dimitri, viņš paliks ar salauztu sirdi

0

193

Paloma написал(а):

Es laikam te vienīgā, kam problēmas ar Adrianu biki  bet nu, labāk es palieku ar šitādu neizpratni, nekā dzīvē piedzīvoju, vai tā var būt vai nē  jo reizēm jau ir tā, ka grūti saprast, kā var un kā nevar būt, ja neesi pats ko līdzīgu piedzīvojis

Es jau ar neesmu :D Bet nu, ja reāli dzīvē tā notiktu, tad es laikam Rose vietā ar pagaidītu...bet to es cerams, nekad neuzzināšu :P

0

194

sigsaster написал(а):

Es jau ar neesmu  Bet nu, ja reāli dzīvē tā notiktu, tad es laikam Rose vietā ar pagaidītu...bet to es cerams, nekad neuzzināšu

nu jā, man šķiet, ka es ar tik ātri nevarētu. Bet es ar labāk palikšu neziņā. :D ir lietas, ko labāk nezināt. :D

sigsaster написал(а):

Vistrakāk man liekas, ka ir Adrianam, ja Rose izdosies atgriezt Dimitri, viņš paliks ar salauztu sirdi

jāā.. par viņu man toč žēl.. Bet, es nez, ja Rose nepaliek ar Dimitri, īpaši, kad reāli ir iespēja, kā viņu pārvērst atpakaļ, tad .. nu nez, tas būtu pārāk traki, pēc visa, kam viņi gājuši cauri. Man vienkārši VAJAG viņiem tādu dzīvi kā tajā Avery ilūzijā! :'(

0

195

Paloma написал(а):

jāā.. par viņu man toč žēl.. Bet, es nez, ja Rose nepaliek ar Dimitri, īpaši, kad reāli ir iespēja, kā viņu pārvērst atpakaļ, tad .. nu nez, tas būtu pārāk traki, pēc visa, kam viņi gājuši cauri. Man vienkārši VAJAG viņiem tādu dzīvi kā tajā Avery ilūzijā!

Jā, pilnībā piekrītu, es ar nespēju iedomāties beigas, kurās viņi nebūtu kopā...tas nebūtu godīgi!

Izlasīju 3-o nodaļu
Tās sarunas pie galda ar Adriana vecākiem man radīja dažas pārdomas...vai tiešām Adrians visu dzīvi grib pavadīt tā bezmērķīgi...cik saprotu, tomēr Moroi strādā  :unsure: Un nu jā, it kā visi redz, ka Rose ar Adrianu nebūs kopā, bet nez ko domā pats Adrians...ehh..drusku saputrojos pēc visām tām viņa mātes un Tatianas domām... :D

P.S. Nevaru izturēt, ka Christian ar Lissu nespēj salīgt :(

0

196

Paloma написал(а):

jāā.. par viņu man toč žēl.. Bet, es nez, ja Rose nepaliek ar Dimitri, īpaši, kad reāli ir iespēja, kā viņu pārvērst atpakaļ, tad .. nu nez, tas būtu pārāk traki, pēc visa, kam viņi gājuši cauri. Man vienkārši VAJAG viņiem tādu dzīvi kā tajā Avery ilūzijā! :'(

Tak jābūt, nu nevar pēc visa ko viņi piedzīvojuši viņiem neiedot laimīgas beigas. Tas būtu pārāk netaisnīgi  :angry:

Paloma написал(а):

cravey - 5.grāmatas links nedarbojas :(

Oki, tuliņ rediģēšu un ielikšu jaunu ;)

0

197

Lisa написал(а):

Manuprāt, Adrianss savā ziņā ir veids kā īslaicīgi aizmirsties, nedomāt par Dimitri...

Pilnīgi manas domas... tikai tiešām žēl, ka Adrianam būs salauzta sirds, jo viņš ļoti Rozu mīl.. :(

0

198

Nu tā, šorīt, braucot autobusā, izlasīju pēdējās 4 lapas (jā, 4 lapu dēļ bij jāstiepj līdzi grāmata, nepaspēju brokastojot pabeigt :D ).
Pat nezinu, ko īsti teikt.
Par pirmo grāmatas pusi īsti nemaz nav ko teikt, kaut kā mani galīgi nepaķēra tas viss, Viktora glābšana utt., nez diezgan bez emocijām mani atstāja. Protams, ka patika, kā Rose iztraucēja Edijam nogalināt Dimitri - ka viņas mīlestība pārspēja loģiku un visu pārējo, pat ja pēc to dēļ viņa jutās vainīga.
Un, wow, es pat nepaspēju īsti attapties, kad Dimitri jau bija pārvērsts atpakaļ. :O bte Lissa tāds malacis! Skaisti, kad ir tāda draudzība... :)
Bet pēc tam... ak, man lūst sirds par Dimku. :'( Es nespēju pat iedomāties, cik viņam traki tagad.. Bet nu jā, es jau iedomājos, ka īstajam Dimkam Strigoi Dimitrijs būtu ļoti smagi pārvarams. Un jo īpaši tas, ko viņš nodarīja Rose! Es pilnībā saprotu Rose atgrūšanu tagad, lai kā man par abiem lūztu sirds. Viņš negrib viņu tuvumā, jo tā nodarīja viņai pāri tieši tāpēc, ka bija tik tuvi.. Ak, bet man ļoti patīk tik sāpīgas attiecības... bet viņiem jātiek tam pāri!!! Jātiek! Ak, un tas, kā viņš Rose aizstāvēja pret tiem sargiem, tas bija vnk... aaaah! :love: pierādījums tam, cik ļoti viņš joprojām mīl viņu, neskatoties uz to, ko teica viņai. :'(
Un jā, par beigām... nu bļāviens, šitā darīt ir vienkārši drausmīgi sadistiski!!! Un tagad pusgads jāgaida, lai uzzinātu, kas notiks tālāk!!! Wow, bet kurš nogalināja Tatjanu? Ak, gribu turpinājumu! :D tajā pašā laikā.. savāda sajūta, ka tā būs pēdējā grāmata... Es jau pieradu pie viņiem, viņi man kā dzīvi.

0

199

Ak jāā... Vienīgais, kas man tiešām, tiešām nepatika bija tas atgadījums ar Adrianu - ok, vēl vārtīšanos pa gultu man būtu bijis vieglāk pārvarēt (kaut gan man ārkārtīgi liels prieks, ka viņiem nojuka beigās tas pasākums, Rose ir tikai Dimkas un vienīgi viņa!), bet viņas tāds piedāvājums asinis dzert... pēc visa tā, cik visu laiku aprunāts, cik tas pretīgi un slikti un netīri utt.viņu pasaulē skaitās.. Man ļoti nepatika, ka Rose uz kko tādu pati tā mierīgi piedāvājās. :/
Bet kopumā par šo trijstūri... Ak, Rose neizsīkstošā mīlestība pret Dimku, pret kuru viņa neko nevar iesākt, tas ir tik... ah!! Adrians uzreiz nobāl, paliek kaut kur otrajā plānā, to piesātināto jūtu pret Dimku priekšā, kas ir tik.. skaisti!!! :love:

0

200

Paloma написал(а):

ak, man lūst sirds par Dimku. :'( Es nespēju pat iedomāties, cik viņam traki tagad.. Bet nu jā, es jau iedomājos, ka īstajam Dimkam Strigoi Dimitrijs būtu ļoti smagi pārvarams. Un jo īpaši tas, ko viņš nodarīja Rose! Es pilnībā saprotu Rose atgrūšanu tagad, lai kā man par abiem lūztu sirds. Viņš negrib viņu tuvumā, jo tā nodarīja viņai pāri tieši tāpēc, ka bija tik tuvi..

Es zināju, ka tu sapratīsi, Palo!! YAY! :)

Paloma написал(а):

Bet kopumā par šo trijstūri... Ak, Rose neizsīkstošā mīlestība pret Dimku, pret kuru viņa neko nevar iesākt, tas ir tik... ah!! Adrians uzreiz nobāl, paliek kaut kur otrajā plānā, to piesātināto jūtu pret Dimku priekšā, kas ir tik.. skaisti!!! :love:

Tieši tā. Autore arīto parādīja pie tās apstāšanās pēdējā brīdī, kur likās, ka viņa pārgulēs ar Adrianu. Es jau gandrīz sāku kliegt tajā brīdī, un tad...viņa apstājās. Tik lielu nopūtu savu mūžu nebiju izdvesusi :D

Bet tagad, mazliet jaunumu no autores par 6. grāmatu:

Last Sacrifice has all sorts of deep and profound reflections about life. I hope that's ok, guys. I don't mean to get all philosophical on you. I'm trying to balance it out with references to the Corn Palace in South Dakota and fights involving gardening tools.

Important VA news: Abe's wardrobe now includes a fedora. /šāda izskatās fedora: http://photos-c.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc3/hs201.snc3/20865_402401464806_125233524806_4416443_4409340_s.jpg/

P.S - Yay, un es beidzot lieku atpakaļ savu parakstiņu :D

0

Вы здесь » TelenovelesLV » VA un citas R. Mīdas grāmatas » Richelle Mead - Vampire Academy sērija