TelenovelesLV

Объявление

Failu hostings
Raksti/intervijas latviešu valodā, galerijas, video un pārējās sadaļas pieejamas fanu kluba biedriem!!!!
Tulkotie materiāli latviešu valodā ir fanu klubs īpašums!

Информация о пользователе

Привет, Гость! Войдите или зарегистрируйтесь.

Вы здесь » TelenovelesLV » VA un citas R. Mīdas grāmatas » Richelle Mead - Vampire Academy sērija

Richelle Mead - Vampire Academy sērija

Сообщений 101 страница 120 из 456

1

Fantastiska grāmatu sērija! Viss tas, ko esmu lasījusi ir mani sajūsminājis un saviļņojis līdz sirds dziļumiem, arī tauriņi vēderā lidinās pat ļoti bieži  :love: Daudzreiz labāka par TWILIGHT!
Vampire Academy series

Two races of vampires walk our world. One, the Moroi, are alive and wield elemental magical. The other, the Strigoi, are undead and evil--feeding on the innocent to survive. Rose Hathaway--a half-vampire with poor impulse control--is training to be a bodyguard for a Moroi princess. Learning to decapitate and stake is hard enough, but Rose's real danger may lie in an illicit romance with one of her instructors...

Ielādes links VA grāmatām (pdf + epub) + VA short stories + VA graphic novel (pdf) + Bloodlines pirmajām divām grāmatām (epub):

http://www.richellemead.com/images/NewVA-120.jpg http://www.zvaigzne.lv/images/books/65276/300x0_cover.jpg

#1 - Vampire Academy
Lissa Dragomir is a Moroi princess: a mortal vampire with an unbreakable bond to the earth's magic. She must be protected at all times from Strigoi; the fiercest and most dangerous vampires--the ones who never die.

The powerful blend of human and vampire blood that flows through Rose Hathaway, Lissa's best friend, makes her a Dhampir; she is dedicated to a dangerous life of protecting Lissa from the Strigoi, who are hell-bent on making her one of them.

After two years of illicit freedom, Rose and Lissa are caught and dragged back to St. Vladimir's Academy, hidden in the deep forests of Montana. Rose will continue her Dhampir education. Lissa will go back to being Queen of the elite Moroi social scene. And both girls will resume breaking hearts.

Fear made Lissa and Rose run away from St. Vladimir's--but their world is fraught with danger both inside and out of the Academy's iron gates. Here, the cutthroat ranks of the Moroi perform unspeakable rituals and their secretive nature and love of the night creates an enigmatic world full of social complexities. Rose and Lissa must navigate through this dangerous world, confront the temptation of forbidden romance, and never once let their guard down, lest the Strigoi make Lissa one of them forever...

Latviskā versija:
Lisa Dragomira ir mirstīga vampīre.
Viņa nemitīgi jāsargā no visnežēlīgākajiem un bīstamākajiem vampīriem – tiem, kuri nekad nenomirs.
Roze Hetaveja ir Lisas labākā draudzene un miesassardze.
Pēc bēgšanas no mācību iestādes un divus gadus ilgušas dzīves nelikumīgā brīvībā abas meitenes tiek ar varu atvestas atpakaļ Sv. Vladimira akadēmijas dzelzs vārtu ielokā, kur viņām jāizdzīvo aizliegtas mīlas, cietsirdīgu attiecību un baisu nakts rituālu pilnā pasaulē. Pats galvenais – viņas ne mirkli nedrīkst zaudēt modrību, lai nemirstīgie vampīri nepaņemtu Lisu uz mūžiem.
Aiz dzelzs vārtiem slēpjas aizliegts kārdinājums...

Grāmatas latviešu valodas versijas izdod "Zvaigzne ABC".

http://www.richellemead.com/images/FB-120.jpg http://www.zvaigzne.lv/images/books/68248/300x0_cover.jpg

#2 - Frostbite
Rose Hathaway's got serious guy trouble.  Her gorgeous tutor Dimitri has his eye on someone else, her friend Mason has a huge crush on her, and she keeps getting stuck in her best friend Lissa's head while she's making out with her boyfriend, Christian.  (So not cool).

Then a massive Strigoi attack puts St. Vladimir's on high alert, and the Academy crawls with Guardians--including the legendary Janine Hathaway...Rose's formidable, long-absent mother.  The Strigoi are closing in, and the Academy's not taking any risks.  This year, St. Vlad's annual holiday ski trip is mandatory.

But the glittering winter landscape and the posh Idaho resort only provide the illusion of safety.  When three students run away to strike back against the deadly Strigoi, Rose must join forces with Christian to rescue them.  Only this time, Rose--and her heart--are in more danger than she ever could have imagined...

Latviskā versija:
Vērienīga nemirstīgo vampīru uzbrukuma dēļ Svētā Vladimira akadēmijā tiek izziņota augstākā trauksmes pakāpe. Strigoi cenšas iznīcināt Moroi aristokrātiju, tāpēc skolēnu brīvdienu brauciens uz Aidaho sniegotajiem kalniem kļūst gandrīz vai par obligātu viņu drošības garantiju.
Tomēr Roze Hetaveja pat šādos apstākļos cīnās ar mīlas dzīves problēmām. Attiecības ar apburošo skolotāju Dimitriju nedrīkst gūt piepildījumu, turklāt viņai uzrodas konkurente.
Varētu šķist, ka Moroi slēpošanas kūrorts ir nevainojams patvērums, taču Rozei un viņas draugiem draud lielākas briesmas, nekā meitene jelkad spētu iedomāties.

http://www.richellemead.com/images/SK-120.jpg http://www.zvaigzne.lv/images/books/80981/300x0_cover.jpg

#3 - Shadow Kiss
It's springtime at St. Vladimir's Academy, and Rose Hathaway is this close to graduation. Since making her first Strigoi kills, Rose hasn't been feeling quite right. She's having dark thoughts, behaving erratically, and worst of all...might be seeing ghosts.

As Rose questions her sanity, new complications arise. Lissa has begun experimenting with her magic once more, their enemy Victor Dashkov might be set free, and Rose's forbidden relationship with Dimitri is starting to heat up again. But when a deadly threat no one saw coming changes their entire world, Rose must put her own life on the line--and choose between the two people she loves most.

Latviskā versija:
Vampīru akadēmijas audzēkņiem ne brīdi nav garlaicīgi – Rozei un viņas klasesbiedriem jāsastopas ar jauniem pārbaudījumiem. Skolotāji katram dampīram piešķir vienu Moroi skolēnu, kurš dienu un nakti jāsargā. Rozi šis pārbaudījums sanikno, jo Lisai skolas vadība ir izvēlējusies nevis viņu, bet citu sargu.
Pavērsiens Rozes attiecībās ar Dimitriju, konflikti ar aristokrātiskajiem Moroi vampīriem, un grāmatas beigās – satricinošs pavērsiens, kas visiem šīs sērijas faniem liks vēl nepacietīgāk gaidīt turpinājumu...

http://www.richellemead.com/images/BP-120.jpg

#4 -  Blood Promise

Rose Hathaway's life will never be the same.

The recent attack on St. Vladimir's Academy devastated the entire Moroi world. Many are dead. And, for the few victims carried off by Strigoi, their fates are even worse. A rare tattoo now adorns Rose's neck, a mark that says she's killed far too many Strigoi to count. But only one victim matters . . . Dimitri Belikov. Rose must now choose one of two very different paths: honoring her life's vow to protect Lissa—her best friend and the last surviving Dragomir princess—or, dropping out of the Academy to strike out on her own and hunt down the man she loves. She'll have to go to the ends of the earth to find Dimitri and keep the promise he begged her to make. But the question is, when the time comes, will he want to be saved?

Now, with everything at stake—and worlds away from St. Vladimir's and her unguarded, vulnerable, and newly rebellious best friend—can Rose find the strength to destroy Dimitri? Or, will she sacrifice herself for a chance at eternal love?

http://www.richellemead.com/images/SPIRIT-120.jpg

#5 - Spirit Bound

Dimitri gave Rose the ultimate choice. But she chose wrong…

After a long and heartbreaking journey to Dimitri’s birthplace in Siberia, Rose Hathaway has finally returned to St. Vladimir’s—and to her best friend, Lissa. It is nearly graduation, and the girls can’t wait for their real lives beyond the Academy’s iron gates to begin. But Rose’s heart still aches for Dimitri, and he's out there, somewhere.

She failed to kill him when she had the chance. And now her worst fears are about to come true. Dimitri has tasted her blood, and she knows in her heart that he is hunting her. And if Rose won't join him, he won't rest until he's silenced her...forever

http://www.richellemead.com/images/LS-120.jpg
#6- Last Sacrifice

Murder. Love. Jealousy. And the ultimate sacrifice.
Now, with Rose on trial for her life and Lissa first in line for the Royal Throne, nothing will ever be the same between them.
The sixth and final book in the international bestselling Vampire Academy series will leave fans breathless to the last page.
Love and Loyalty Run Deeper Than Blood

Vampire Academy: A Graphic Novel
http://cache.reelzchannel.com/assets/content/article/Gifts-VampireAcademy-Graphic-Novel.png
Vampire Academy 1. grāmatas grafiskā versija.

Frostbite: A Graphic Novel
http://cache0.bdcdn.net/assets/images/book/medium/9781/5951/9781595144300.jpg

Vampire Academy 2. grāmatas grafiskā versija.

Shadow Kiss: A Graphic Novel
http://cache1.bdcdn.net/assets/images/book/large/9781/5951/9781595144317.jpg

Grāmata iznāk: 31.12.2013.

Vampire Academy: The Ultimate Guide
http://img1.fantasticfiction.co.uk/images/x6/x33552.jpg
Sink your teeth into the perfect holiday gift and must-have collector’s item for every fan of Richelle Mead’s totally addicting Vampire Academy series.

Discover the history of St. Vladimir’s Academy, explore the dark psychology behind Rose and Lissa’s spirit bond, and find out even more illicit secrets about Moroi society. This ultimate guide will feature everything readers want and need to go even deeper into the world of Vampire Academy, Frostbite, Shadow Kiss, Blood Promise, Spirit Bound, and Last Sacrifice . . . every heartache, every betrayal, every sacrifice, and so much more!

Vampire Academy: The Official Illustrated Movie Companion
http://images6.fanpop.com/image/photos/35800000/The-Official-Illustrated-Movie-Companion-the-vampire-academy-blood-sisters-35885777-469-576.jpg
Grāmata iznāk 31.12.2013.

Vampire Academy Short story

http://www.richellemead.com/images/KFH120.jpg

Sunshine

"Sunshine" is a short story set in the Vampire Academy world and tells how Lissa's parents met and fell in love.

http://www.richellemead.com/images/foretold120.jpg

Homecoming

"Homecoming" takes places after Last Sacrifice and tells the story of Rose and Dimitri as they travel back to Russia to visit his family--and encounter some unexpected obstacles while they're there.

0

101

hmmm.. Adrians? Tu mani ieintriģēji. :D Diez kas tas tāds?
Esmu izlasījusi kkur līdz 5.nodaļas vidum laikam. :) Hah, es sākumā nemaz to visu negaidīju :D gaidīju kkādu vidējas interesantības pakāpes Rosas pārbaudi, un tad - bāc! Viss aiziet totāli citādākas sliedēs! Aizraujošās un baisās! Tas bija forši ^^
Un man tiešām patīk Rose :) Viņa tāda ļoti interesanta varone... ar labām un sliktām pusēm, ar saviem trūkumiem un plusiem ^^

0

102

Paloma написал(а):

hmmm.. Adrians? Tu mani ieintriģēji. :D Diez kas tas tāds?

Vēlāk viņš kļūs par nozīmīgu varoni.

Paloma написал(а):

Hah, es sākumā nemaz to visu negaidīju :D gaidīju kkādu vidējas interesantības pakāpes Rosas pārbaudi, un tad - bāc! Viss aiziet totāli citādākas sliedēs!

Ahhh, bāc, atceros sākumu - bāc, es nevaru, gribu 6. grāmatu  :'( Man vajag Rozas un Dimkas happy end!!!!!

0

103

Mm, man patika 5.nodaļa - patika, ka Dimitri aizveda viņu uz to būdu pie pārējiem, patika iepazīšanās ar Christiana tanti, un patika viņu atpakaļceļš :love:  manī kaut kas sāka sakustēties viņus lasot :D awww.
Un...tik smieklīgi lasīt,ka Rose šķiet tik neloģiski saīsinājumi krievu valodā... :rofl:  kad mums ir tik pierasts un loģiski... a viņiem nē... :D Un Dimitrijs un Dimka jau man liekas vēl nav tas trakākais. Piem.Aleksands un Saša - vsp gandrīz nekāda līdzība :D

0

104

Paloma написал(а):

un patika viņu atpakaļceļš :love:  manī kaut kas sāka sakustēties viņus lasot :D awww.

Nu es ceru, ka tev ar katru nodaļu viņi iepatiksies vēl vairāk :)

0

105

Jā kādam interesē, tad arī Vampire Academy ir daudz fanfiction stāstu :) Links tieši uz stāstiem ar centrējumu uz Rozu un Dimitriju:
http://www.fanfiction.net/book/Vampire_ … 229/0/0/1/

0

106

Tikai gribēju palepoties pateikt, ka VA ir vēl divas lasītājas - un viena no tām šķiet pietiekoši ieintriģēta no pirmajām lappusēm, lai gribētu nopirkt grāmatu un lasīt ne datorā. ^^ Un otra... well... nav sajūsmas brēcienu, bet vakar sākusi lasīt viņa jau ir man garām - gandrīz pabeigusi 2.grāmatu. :D

Dodos mazgāt matus un tad laiks lasīšanai, līdz lūzīšu nost ^^

0

107

Es ar diez vai šovakar varēšu apstāties...esmu piektās grāmatas vidū un negribas pat domāt kā grāmata beigsies. Autore tiešām nebeidz pārsteigt. Un es arī varu palepoties ar diviem cilvēkiem, kuri manis dēļ lasa šo grāmatu.  :blush:  :D

0

108

Palo - you rock! :D
Ehhh - būtu jauki, ja šīs grāmatas kļūtu populārās un tiktu pārtulkotas arī LV val  :crazy: Es vienu dienu arī aizsūtīju uz Zvaigzne ABC un jautāju, vai netiek plānots Vampire Academy vai Vampire diaries tulkot LV valodā. Atbildēja man, ka pagaidām gan neesot paredzēts. Bet tad jau redzēs, es vēl nezaudēju cerības  :flirt:

0

109

Lisa написал(а):

Es ar diez vai šovakar varēšu apstāties...esmu piektās grāmatas vidū un negribas pat domāt kā grāmata beigsies. Autore tiešām nebeidz pārsteigt. Un es arī varu palepoties ar diviem cilvēkiem, kuri manis dēļ lasa šo grāmatu.  :blush:  :D

Ai, jūs mani mīlīši, super, ka popularizējiet šīs grāmatas http://i48.photobucket.com/albums/f215/albalonga/Forums/ee21213d25b07e3650358d8cd952f4a7.gif

0

110

Ah, Rose un Dimitri sāk mani mocīt... īpaši, kad māte Rose pateica, ka Dimitri varētu būt Tashas sargs un ka viņiem varētu būt kkas vairāk, tā jutu līdzi Rose :( un drusku žēl bija, ka ar māti tāds pārpratums sanāca - ka Rose vnk nebija spējīga uz sarunu Dimitri dēļ, bet māte saprata citādi. Viņām vajag izrunāties...

Nedaudz man nepatīk viena lieta attiecībā uz Lissu. Vēl tikko bija uzsvērts (kad dāvināja Rose Zsvētku dāvanu), ka viņa tip baigā ticīgā un tā. Diemžēl daži viņas darbi (un vēl vieta, kur to darīt) nesaskan ar šo apgalvojumu. Es tomēr uzskatu, ka ja pataisa autore viņu par ticīgu, tad pie tā jāturas vairāk... īpaši, ja pareizticīgā! Par to vēl runājot... Es gan nevaru ar 100% drošību apgalvot, ka Amerikā nav citāda prakse, bet man tomēr šķiet, ka tas ir kind of noteikts pareizticīgajiem visur.. ka mises viņiem ir principā kājās stāvot (1.grāmatā bija soli), un sievietēm jābūt apsegtām galvām (nekas tāds netika minēts). Vienkārši, nu, ja raksti par ko tādu, tad vajadzētu tomēr nedaudz izpētīt un pieturēties pie tā. :)

Un jā, pēdējās 2 rindkopas parāda, ka man reizēm ir problēmas izteikties, kas man patīk,, bet daudz vieglāk - kas nepatīk :D

Vispār man skumji par Rose, ka Lissa tik ļoti velta laiku Kristianam, un viņai pat nav kad izstāstīt, padalīties savos pārdzīvojumos :/ es saprotu mīlestību, bet tomēr draudzība arī ir svarīga... man sāpēja sirds, kad lidmašīnā tie abi sēdēja kopā un Rose ne ar Lissu. :(

Un man nepatīk Meisons. :D Tip arī baigais neprātīgais, bet man viņš šķiet garlaicīgs.

Un iepazinos ar Adrianu beidzot. :D viņš jau ir interesantāks. TInteresanti, kāda būs viņa loma turpmāk?

0

111

Paloma написал(а):

Un iepazinos ar Adrianu beidzot. :D viņš jau ir interesantāks. TInteresanti, kāda būs viņa loma turpmāk?

Malču :D Varu tik pateikt, ka līdz pat 4. grāmatai man viņš krita uz nerviem.

2. grāmata, jo īpaši beigas ir ļoti svarīgs laiks Rozai. Tikai pēc tā notikuma viņa tā reāli sāks mainīties un pieaugt.

0

112

cravey написал(а):

2. grāmata, jo īpaši beigas ir ļoti svarīgs laiks Rozai. Tikai pēc tā notikuma viņa tā reāli sāks mainīties un pieaugt.

aiii... intrigante.. :D man tak gribas zināāāt... :D būs šovakar jāmēģina daudz maz laicīgi ķerties pie lasīšanas ^^

ā, līdz šim ko vēl palasīju - es jau gandrīīīz vīlos Rose :D par laimi gandrīz. Ahh, tik forši bija, kad viņa aptvēra, ka iedomājas Meisona vietā Dimku un atšuva nabaga puisi :love:
Adrians mani arvien vairāk intriģē - kas tās par darīšanām viņam ar Lisu? Akkk... :D

0

113

Paloma написал(а):

Ahh, tik forši bija, kad viņa aptvēra, ka iedomājas Meisona vietā Dimku un atšuva nabaga puisi :love:

Yay, tev arī Dimitrijs jau ir Dimka  :flirt: Un jaaaa, es ar atceros, ka biju gatava kliegt, un tad viņa viņu atšuva, jo viņa vietā iztēlojās Dimku :love: Vau, tev vēl visi svarīgie notikumi priekšā, ah tu laimīgā  :D

Paloma написал(а):

Adrians mani arvien vairāk intriģē - kas tās par darīšanām viņam ar Lisu? Akkk... :D

Bēt kā tev patīk tas, ka viņš Rozai neliek mieru?

0

114

cravey написал(а):

Vau, tev vēl visi svarīgie notikumi priekšā, ah tu laimīgā  :D

ak, tiešām tāda sajutos, kad tā pateici :D

cravey написал(а):

Bēt kā tev patīk tas, ka viņš Rozai neliek mieru?

nuuu... pagaidām nevaru saprast. Ja tas ies romantiskās sliedēs, tad es dusmošos. Bet kā tā... viņš vismaz ir interesants. :D atšķirībā no Meisona.

0

115

ak. viss. I'm done. :love:  Tā aina tur kaut kur augšā, kur sniegs, kad Rose pēkšņi kļuva svarīgāka Dimkas laime, kad viņi tā apsēdās, viņas izjūtas, domas... :love: Ahhh, tas bija kaut kas tik skaists un sirdi aizkustinošs - tieši kā man patīk :love: Vienkārši līdz tam nebija īsti tāda tā mīlestība, bet te... ahh, nāvējoši :love: :'(

0

116

Es pabeidzu lasīt un jāsaka, ka beigas ir tālu no tā, ko biju iedomājusies! Jāpiekrīt, ka ar Rose Hathaway nekad nekas nav viegli! Un es arī nebiju aizdomājusies par to, ka nepietiek ar to, lai Dimitri vairs nebūtu Strigoi, lai viss atkal būtu labi...Tiešām žēl viņa. Arī Adriana man žēl, jo par spīti visam viņš mīl Rose un ir tai blakus, kad vien tas viņai vajadzīgs. Savā veidā man labāk patika pirmās trīs grāmatas, jo tās nebija tik depresīvas. Nespēju pat iedomāties, kā es sagaidīšu 7.decembri, jo tas liekas tik tālu!!! Pat jūlijs būtu par tālu! Interesanti, kas notiks tālāk...Nav zināms, vai sestā grāmata ir pēdējā?

0

117

Pabeidzu 2.grāmatu.

Wow. Es pat nezinu īsti, ko teikt.
Esmu sajūsmā. Bet ne tādā lidojošā un vieglā sajūsmā, bet tādā pamatīgā. Ar smaguma un skumju piegaršu, bet... wow. Nezinu pat kā paskaidrot.
Tās pēdējās nodaļas.. Nu, sākot no brīža, kad Rose saprata, ka Mason ar domubiedriem ir prom (un jā, tas BIJA dumji, ka viņa nevienu vairāk nepasauca palīgā, bet domāja viena tikt galā, pat bez Kristiana iet) - vienkārši wow. Es neatejot lasīju visu vakaru. Tik satraucoši un... ārkārtīgi spēcīgi. Vispirms tā nervu kutināšana, sajūta kā šausmenē vai trillerī vai nu.. sapratāt gan jau. Kamēr Rose meklēja viņus, un tad "pastaiga" tuneļos (atkal jau - dumji, ka Rose pieļāva to, bet viņas ietiepšanās pret to un saprātīgums vnk super! Malacis), Rose atklājums... toč kā šausmenē... Un tad tā steigšanās atpakaļ, ak, tik.. nervus kutinoši.
Un tad viss sekojošais - noķeršana, strigoi.. Es jau visu laiku domāju, ko neķeras pie maģijas, bet vēlāk atkal sapriecājos par autores darbu - jo tiešām viņu pasaules iekārtā pat neienākt prātā var izmantot maģiju aizsardzībai, uzbrukumam.
Bet visspēcīgākā daļa bija bēgšanas mēģinājusm, cīņā, Masona nāve, Rose iekšējais spēks un sargātāja gars, abu strigoi nāve ar Mias palīdzību... Nu es nespēju to pat aprakstīt, es vienkārši esmu bez vārdiem. TIk ļoti spēcīgi tas viss, smagi, skumji Meisona dēļ (hei, kad teicu, ka man viņš šķiet garaicīgs, es nedomāju, ka viņš ir jānogalina!), Rose reakcijas un.. ah. Masona nāve varēja arī nebūt tik traģiska, tas ir, nešķist, bet tas kā viss uzrakstīts. mani vismaz tas viss tā pārliecināja, ka es vienkārši... out of words.
Un skaista aina lidmašīnā, kur Rose izraudājās uz mātes pleca.. :)
Un beigu aina.. viņa un Dimitri... Viņš beidzot atzinās savās jūtās :love: un tas ir tik skaisti, kā viņi saprot viens otru... ahhh. :)

0

118

Meitenes, nezināt kur var nolādēt šīs autores Succubus sēriju? ;)

0

119

Es pašlaik esmu sākusi lasīt 3-o grāmatu...uhh...nabaga Rose, viņas dzīvē arvien jaunas problēmas...īstenībā diezgan biedējoši sākt redzēt rēgus un vēl tam plusā Lisas teiksim "sliktās emocijas". Gaidu ar nepacietību kā virzīsies tālāk Dimkas un Rosas attiecības :)

Lisa, vienu no skaistākajiem dialogiem starp Rosu un Dimitri esi izvēlējusies :)

Отредактировано sigsaster (07.06.2010 12:41)

0

120

sigsaster написал(а):

Lisa, vienu no skaistākajiem dialogiem starp Rosu un Dimitri esi izvēlējusies :)

Paldies  :D

0

Вы здесь » TelenovelesLV » VA un citas R. Mīdas grāmatas » Richelle Mead - Vampire Academy sērija