TelenovelesLV

Объявление

Failu hostings
Raksti/intervijas latviešu valodā, galerijas, video un pārējās sadaļas pieejamas fanu kluba biedriem!!!!
Tulkotie materiāli latviešu valodā ir fanu klubs īpašums!

Информация о пользователе

Привет, Гость! Войдите или зарегистрируйтесь.

Вы здесь » TelenovelesLV » VA un citas R. Mīdas grāmatas » Richelle Mead - Vampire Academy sērija

Richelle Mead - Vampire Academy sērija

Сообщений 121 страница 140 из 456

1

Fantastiska grāmatu sērija! Viss tas, ko esmu lasījusi ir mani sajūsminājis un saviļņojis līdz sirds dziļumiem, arī tauriņi vēderā lidinās pat ļoti bieži  :love: Daudzreiz labāka par TWILIGHT!
Vampire Academy series

Two races of vampires walk our world. One, the Moroi, are alive and wield elemental magical. The other, the Strigoi, are undead and evil--feeding on the innocent to survive. Rose Hathaway--a half-vampire with poor impulse control--is training to be a bodyguard for a Moroi princess. Learning to decapitate and stake is hard enough, but Rose's real danger may lie in an illicit romance with one of her instructors...

Ielādes links VA grāmatām (pdf + epub) + VA short stories + VA graphic novel (pdf) + Bloodlines pirmajām divām grāmatām (epub):

http://www.richellemead.com/images/NewVA-120.jpg http://www.zvaigzne.lv/images/books/65276/300x0_cover.jpg

#1 - Vampire Academy
Lissa Dragomir is a Moroi princess: a mortal vampire with an unbreakable bond to the earth's magic. She must be protected at all times from Strigoi; the fiercest and most dangerous vampires--the ones who never die.

The powerful blend of human and vampire blood that flows through Rose Hathaway, Lissa's best friend, makes her a Dhampir; she is dedicated to a dangerous life of protecting Lissa from the Strigoi, who are hell-bent on making her one of them.

After two years of illicit freedom, Rose and Lissa are caught and dragged back to St. Vladimir's Academy, hidden in the deep forests of Montana. Rose will continue her Dhampir education. Lissa will go back to being Queen of the elite Moroi social scene. And both girls will resume breaking hearts.

Fear made Lissa and Rose run away from St. Vladimir's--but their world is fraught with danger both inside and out of the Academy's iron gates. Here, the cutthroat ranks of the Moroi perform unspeakable rituals and their secretive nature and love of the night creates an enigmatic world full of social complexities. Rose and Lissa must navigate through this dangerous world, confront the temptation of forbidden romance, and never once let their guard down, lest the Strigoi make Lissa one of them forever...

Latviskā versija:
Lisa Dragomira ir mirstīga vampīre.
Viņa nemitīgi jāsargā no visnežēlīgākajiem un bīstamākajiem vampīriem – tiem, kuri nekad nenomirs.
Roze Hetaveja ir Lisas labākā draudzene un miesassardze.
Pēc bēgšanas no mācību iestādes un divus gadus ilgušas dzīves nelikumīgā brīvībā abas meitenes tiek ar varu atvestas atpakaļ Sv. Vladimira akadēmijas dzelzs vārtu ielokā, kur viņām jāizdzīvo aizliegtas mīlas, cietsirdīgu attiecību un baisu nakts rituālu pilnā pasaulē. Pats galvenais – viņas ne mirkli nedrīkst zaudēt modrību, lai nemirstīgie vampīri nepaņemtu Lisu uz mūžiem.
Aiz dzelzs vārtiem slēpjas aizliegts kārdinājums...

Grāmatas latviešu valodas versijas izdod "Zvaigzne ABC".

http://www.richellemead.com/images/FB-120.jpg http://www.zvaigzne.lv/images/books/68248/300x0_cover.jpg

#2 - Frostbite
Rose Hathaway's got serious guy trouble.  Her gorgeous tutor Dimitri has his eye on someone else, her friend Mason has a huge crush on her, and she keeps getting stuck in her best friend Lissa's head while she's making out with her boyfriend, Christian.  (So not cool).

Then a massive Strigoi attack puts St. Vladimir's on high alert, and the Academy crawls with Guardians--including the legendary Janine Hathaway...Rose's formidable, long-absent mother.  The Strigoi are closing in, and the Academy's not taking any risks.  This year, St. Vlad's annual holiday ski trip is mandatory.

But the glittering winter landscape and the posh Idaho resort only provide the illusion of safety.  When three students run away to strike back against the deadly Strigoi, Rose must join forces with Christian to rescue them.  Only this time, Rose--and her heart--are in more danger than she ever could have imagined...

Latviskā versija:
Vērienīga nemirstīgo vampīru uzbrukuma dēļ Svētā Vladimira akadēmijā tiek izziņota augstākā trauksmes pakāpe. Strigoi cenšas iznīcināt Moroi aristokrātiju, tāpēc skolēnu brīvdienu brauciens uz Aidaho sniegotajiem kalniem kļūst gandrīz vai par obligātu viņu drošības garantiju.
Tomēr Roze Hetaveja pat šādos apstākļos cīnās ar mīlas dzīves problēmām. Attiecības ar apburošo skolotāju Dimitriju nedrīkst gūt piepildījumu, turklāt viņai uzrodas konkurente.
Varētu šķist, ka Moroi slēpošanas kūrorts ir nevainojams patvērums, taču Rozei un viņas draugiem draud lielākas briesmas, nekā meitene jelkad spētu iedomāties.

http://www.richellemead.com/images/SK-120.jpg http://www.zvaigzne.lv/images/books/80981/300x0_cover.jpg

#3 - Shadow Kiss
It's springtime at St. Vladimir's Academy, and Rose Hathaway is this close to graduation. Since making her first Strigoi kills, Rose hasn't been feeling quite right. She's having dark thoughts, behaving erratically, and worst of all...might be seeing ghosts.

As Rose questions her sanity, new complications arise. Lissa has begun experimenting with her magic once more, their enemy Victor Dashkov might be set free, and Rose's forbidden relationship with Dimitri is starting to heat up again. But when a deadly threat no one saw coming changes their entire world, Rose must put her own life on the line--and choose between the two people she loves most.

Latviskā versija:
Vampīru akadēmijas audzēkņiem ne brīdi nav garlaicīgi – Rozei un viņas klasesbiedriem jāsastopas ar jauniem pārbaudījumiem. Skolotāji katram dampīram piešķir vienu Moroi skolēnu, kurš dienu un nakti jāsargā. Rozi šis pārbaudījums sanikno, jo Lisai skolas vadība ir izvēlējusies nevis viņu, bet citu sargu.
Pavērsiens Rozes attiecībās ar Dimitriju, konflikti ar aristokrātiskajiem Moroi vampīriem, un grāmatas beigās – satricinošs pavērsiens, kas visiem šīs sērijas faniem liks vēl nepacietīgāk gaidīt turpinājumu...

http://www.richellemead.com/images/BP-120.jpg

#4 -  Blood Promise

Rose Hathaway's life will never be the same.

The recent attack on St. Vladimir's Academy devastated the entire Moroi world. Many are dead. And, for the few victims carried off by Strigoi, their fates are even worse. A rare tattoo now adorns Rose's neck, a mark that says she's killed far too many Strigoi to count. But only one victim matters . . . Dimitri Belikov. Rose must now choose one of two very different paths: honoring her life's vow to protect Lissa—her best friend and the last surviving Dragomir princess—or, dropping out of the Academy to strike out on her own and hunt down the man she loves. She'll have to go to the ends of the earth to find Dimitri and keep the promise he begged her to make. But the question is, when the time comes, will he want to be saved?

Now, with everything at stake—and worlds away from St. Vladimir's and her unguarded, vulnerable, and newly rebellious best friend—can Rose find the strength to destroy Dimitri? Or, will she sacrifice herself for a chance at eternal love?

http://www.richellemead.com/images/SPIRIT-120.jpg

#5 - Spirit Bound

Dimitri gave Rose the ultimate choice. But she chose wrong…

After a long and heartbreaking journey to Dimitri’s birthplace in Siberia, Rose Hathaway has finally returned to St. Vladimir’s—and to her best friend, Lissa. It is nearly graduation, and the girls can’t wait for their real lives beyond the Academy’s iron gates to begin. But Rose’s heart still aches for Dimitri, and he's out there, somewhere.

She failed to kill him when she had the chance. And now her worst fears are about to come true. Dimitri has tasted her blood, and she knows in her heart that he is hunting her. And if Rose won't join him, he won't rest until he's silenced her...forever

http://www.richellemead.com/images/LS-120.jpg
#6- Last Sacrifice

Murder. Love. Jealousy. And the ultimate sacrifice.
Now, with Rose on trial for her life and Lissa first in line for the Royal Throne, nothing will ever be the same between them.
The sixth and final book in the international bestselling Vampire Academy series will leave fans breathless to the last page.
Love and Loyalty Run Deeper Than Blood

Vampire Academy: A Graphic Novel
http://cache.reelzchannel.com/assets/content/article/Gifts-VampireAcademy-Graphic-Novel.png
Vampire Academy 1. grāmatas grafiskā versija.

Frostbite: A Graphic Novel
http://cache0.bdcdn.net/assets/images/book/medium/9781/5951/9781595144300.jpg

Vampire Academy 2. grāmatas grafiskā versija.

Shadow Kiss: A Graphic Novel
http://cache1.bdcdn.net/assets/images/book/large/9781/5951/9781595144317.jpg

Grāmata iznāk: 31.12.2013.

Vampire Academy: The Ultimate Guide
http://img1.fantasticfiction.co.uk/images/x6/x33552.jpg
Sink your teeth into the perfect holiday gift and must-have collector’s item for every fan of Richelle Mead’s totally addicting Vampire Academy series.

Discover the history of St. Vladimir’s Academy, explore the dark psychology behind Rose and Lissa’s spirit bond, and find out even more illicit secrets about Moroi society. This ultimate guide will feature everything readers want and need to go even deeper into the world of Vampire Academy, Frostbite, Shadow Kiss, Blood Promise, Spirit Bound, and Last Sacrifice . . . every heartache, every betrayal, every sacrifice, and so much more!

Vampire Academy: The Official Illustrated Movie Companion
http://images6.fanpop.com/image/photos/35800000/The-Official-Illustrated-Movie-Companion-the-vampire-academy-blood-sisters-35885777-469-576.jpg
Grāmata iznāk 31.12.2013.

Vampire Academy Short story

http://www.richellemead.com/images/KFH120.jpg

Sunshine

"Sunshine" is a short story set in the Vampire Academy world and tells how Lissa's parents met and fell in love.

http://www.richellemead.com/images/foretold120.jpg

Homecoming

"Homecoming" takes places after Last Sacrifice and tells the story of Rose and Dimitri as they travel back to Russia to visit his family--and encounter some unexpected obstacles while they're there.

0

121

Meitenes, drīkst jums lūgt, lai ne tikai grāmatu pieminat, bet arī nodaļu, līdz kurai esat tikušas? :)Piem., es samanīju, ka runa iet par trešo grāmatu, bet nelasīju komentāru pilnībā, jo negribēju nejauši uzrauties uz spoileri. Bet iespējams, ka to informāciju es varētu lasīt. Un varbūt komentēt. :)  Un tās, kas jau izlasījušas, lai arī brīdina, par ko kad iet runa.
Esmu tikusi līdz 3.grāmatas 8.nodaļas vidum. Eh, šīs bezcerīgās mīlestības... mokoši, bet tai pašā laikā.. man patīk. Ir kaut kā smagi un skumji, bet tajā pašā laikā... spēcīgi. Liktenīgi. Un man patīk tā viņu dvēseļu radniecība, ka viņi tik labi saprot viens otru. Tas ir tik skaisti. Vispār man patīk, ka šajās grāmatās var redzēt gan Rose, gan viņu abu attiecību attīstību, izmaiņas gan viņā pašā, gan jūtās pret Dimitriju. :) Lai gan viņas nesavaldīgais raksturs nav tik viegli savaldāms un izmaināms. :D
Man jau, kad lasīju par to field experience sākšanos, ienāca prātā, ka Rose varētu nebūt kopā ar Lissu, ka tas būtu loģiski grāmatai. Un man pat ienāca prātā Dimitri pateiktais iemesls - ka Rose jāmāk sargāt arī bez īpašās saiknes. Jūtos gudra. :D
Nevaru saprast, ko domāt par Meisonu. Man labāk gribētos domāt, ka kāds ļaunītis ar maģijas palīdzību kkā rada šitās vīzijas, nekā, ka tas tiešām ir spoks. Vai jebkāda īstā Meisona aizkapa izpausme. Nepatīk man tā, nu ļoti nepatīk. Bet nu, redzēs, kas nu tur izvērtīsies :)
Un nabaga Rose, kā viņai neveicas pašā svarīgākajā pārbaudījumā.. :s vispirms Masona parādīšanās, tad atkal ne tā kā gribēja instruktors. Bet no otras puses - man tas patīk tīri sižetiski, ka viņai neiet viss ideāli ar šo pārbaudi, jo viņa tak ir superkrutā ar 2 molnijām (par tām runājot, kruta sajūta, saprotot šo vārdu bez papildus skaidrojumiem :D ).
ā, un vēl es aizdomājos, cik tas ir drausmīgi.. Nu, tiem royal Moroi.. Ka ar viņiem vienmēr ir kāds svešais. Ok, varbūt ne svešais obligāti, bet... liekais. Kā tagad - Lissa nevar normāli pabūt divatā ar Christianu, jo viņiem klāt visu laiku sargi. :D diez kā tas viņiem reālajā dzīvē - kad precēti Moroi dzīvo kopā, tak sargi viņu guļamistabā nestāv klāt? :D

0

122

Paloma написал(а):

Esmu tikusi līdz 3.grāmatas 8.nodaļas vidum. Eh, šīs bezcerīgās mīlestības... mokoši, bet tai pašā laikā.. man patīk. Ir kaut kā smagi un skumji, bet tajā pašā laikā... spēcīgi. Liktenīgi. Un man patīk tā viņu dvēseļu radniecība, ka viņi tik labi saprot viens otru. Tas ir tik skaisti. Vispār man patīk, ka šajās grāmatās var redzēt gan Rose, gan viņu abu attiecību attīstību, izmaiņas gan viņā pašā, gan jūtās pret Dimitriju. :) Lai gan viņas nesavaldīgais raksturs nav tik viegli savaldāms un izmaināms. :D

Jā, man arī patīk....tiešām viņiem ir dvēseļu radniecība :) Un nu jā, viņas nesavaldīgais un ekspresīvais raksturs itin bieži parādās :D

Paloma написал(а):

Nevaru saprast, ko domāt par Meisonu. Man labāk gribētos domāt, ka kāds ļaunītis ar maģijas palīdzību kkā rada šitās vīzijas, nekā, ka tas tiešām ir spoks. Vai jebkāda īstā Meisona aizkapa izpausme. Nepatīk man tā, nu ļoti nepatīk. Bet nu, redzēs, kas nu tur izvērtīsies :)

Man turpretī sākumā radās doma, ka vnk viņš nevar mierīgi pamest šo sauli, jo ļoti pieķēries Rose..un...nu jā, vēlas kaut ko, lai Rose paveiktu, lai viņš mierīgi varētu aiziet...bet nu...tagad būs spoileris, ja neesi neko vēl par lidmašīnu lasījusi, tad nelasi tālāk šo teikumu  (aizmirsu kurā nodaļā tas bija) :P tagad dēļ tiem citiem rēgiem, kas neliek mieru Rose, kaut kā liekas, ka tas varētu būt saistīts, ka Rose reiz jau nomira.

Paloma написал(а):

Un nabaga Rose, kā viņai neveicas pašā svarīgākajā pārbaudījumā.. :s vispirms Masona parādīšanās, tad atkal ne tā kā gribēja instruktors. Bet no otras puses - man tas patīk tīri sižetiski, ka viņai neiet viss ideāli ar šo pārbaudi, jo viņa tak ir superkrutā ar 2 molnijām (par tām runājot, kruta sajūta, saprotot šo vārdu bez papildus skaidrojumiem :D ).

Man šis arī patika. Savādāk Rose tik pārliecināta par sevi un neņēma visu šo pārbaudījumu tik nopietni kā vajadzētu. Bet nu no otras puses, žēl tomēr, ka viņai kaut kas kaut ko nojauc vai arī pārprot...

Paloma написал(а):

ā, un vēl es aizdomājos, cik tas ir drausmīgi.. Nu, tiem royal Moroi.. Ka ar viņiem vienmēr ir kāds svešais. Ok, varbūt ne svešais obligāti, bet... liekais. Kā tagad - Lissa nevar normāli pabūt divatā ar Christianu, jo viņiem klāt visu laiku sargi. :D diez kā tas viņiem reālajā dzīvē - kad precēti Moroi dzīvo kopā, tak sargi viņu guļamistabā nestāv klāt? :D

Kas zina, vai nestāv :D Bet īstenībā, labi, Moroi vienmēr seko sargi, bet vēl trakāk takš pašiem sargiem...viņiem visu laiku jābūt modriem, jāstāv un jāvēro(un tā varbūt gadiem vai visu mūžu bez neviena uzbrukuma)...nekādas savas dzīves vai atpūtas!! Kaut kā traki, kaut arī daudziem tas ir dzīves mērķis...

0

123

sigsaster написал(а):

Kas zina, vai nestāv :D Bet īstenībā, labi, Moroi vienmēr seko sargi, bet vēl trakāk takš pašiem sargiem...viņiem visu laiku jābūt modriem, jāstāv un jāvēro(un tā varbūt gadiem vai visu mūžu bez neviena uzbrukuma)...nekādas savas dzīves vai atpūtas!! Kaut kā traki, kaut arī daudziem tas ir dzīves mērķis...

Bet vēl trakāk ir tas, ka lielākā daļa no Moroi to uztver pašsaprotami. Viņiem nemaz nešķiet, ka viņu dēļ kāds nevar normāli dzīvot! Ja godīgi, tad man šai grāmatās (neskatoties uz to, ka Kristians, Lissa un vēl daži citi Moroi ir super) šķiet, ka leila daļa no viņiem ir egoistiski! :)

P.S. Esmu tikusi tagad jau līdz piektās grāmatas beigu daļai, palikušas tikai kādas trīs vai četras nodaļas... Vakar beidzot pieķēros lasīšanai un tā arī šorīt pabeidzu, jo bija jāiet uz darbu un vairāk nevarēju lasīt..  :|

0

124

Lisa написал(а):

Šis bija labākais manis atrastais apraksts, teiktu diezgan izsmelošs. Tā ir pirmā grāmata R. Mead vēl vienā grāmatu sērijā. Jāsaka, ka tiešām aizrāva. Autorei labi izdevās attēlot nemirstīgo būtņu cilvēcīgumu un personības, savstarpējās attiecības.

Hmmmm.. mani ieintriģēja... būs jāmēģina kaut kur dabūt un izlasīt.. :)

0

125

cravey написал(а):

Nu vot, es ar ne. Tās grāmatas ir pārāk labas tam. Turklāt es negribu, lai filmā sabāztu kaut kādus pārāk smukos aktierīšus. Labāk, lai viņi paliek manā prātā, tādus, kādus esmu viņus iztēlojusies.

Man nebija nekas pretī, kas viņi izdomāja filmēt Twilight (biju pirmo grāmatu izlasīju jau pirms visa pasaule, izņemot ASV, vispār zināja, kas tas tāds ir), arī pirmā filma bija tīri tā neko.. bet otrajā, kad viss balstās uz puspliku suni (ja kādam patīk Džeikobs neņemat pie sirds, esmu pilnībā team Edward :) ), tad viss, es vairs uz grāmatām pat paskatītie nevaru.. priecājos tikai, ka izlasīju pirms visa šitā tīņu buma..  :O
Tāpēc es ļoti pat negribu, lai veido filmu VA, jo grāmatas ir fantastiskas (nav tā kā ar VD, ka seriāls ir labāks), un es negribu, lai kāds man to sabojā. Arī tēli man izskatās, tā kā es gribu, nevēlos, lai man kāds manu iztēli ierobežo atrodot tiem citas sejas.. :)

0

126

sigsaster написал(а):

viņiem visu laiku jābūt modriem, jāstāv un jāvēro(un tā varbūt gadiem vai visu mūžu bez neviena uzbrukuma)...nekādas savas dzīves vai atpūtas!! Kaut kā traki, kaut arī daudziem tas ir dzīves mērķis...

jāā.. šo aizmirsu pieminēt. Diezgan drausmīga man tāda dzīve šķiet. Tā kā tāda mēbele tu esi, objekts bez savām odmām un emocijām. Instruments, lai Moroi izdzīvotu. Lai paši līdz ar to kā rase vnk izdzīvotu. kaut kāda skumja eksistence nedaudz... :/ Lai gan man viņu nodošanās šim darbam, nopietnība, ar kādu tam pieiet, man ļoti patīk :)

un paldies par spoilera brīdinājumu, nelasīju to teikumu tālāk. Tik pamanīju kko par lidmašīnu, tātad laikam drīz varēšu izlasīt, jo šobrīd viņi lido uz to tiesu Viktora. :D Vienkārši... man te tik neiederīgi spoki šķiet... it kā bojātu visu stāstu. Bet tad jau redzēšu, kas tur īsti ar to Meisonu. Vismaz uzzināju kaut ko jaunu par pareizticīgajiem pēc priestera stāsta Rose. :D

Siikaa написал(а):

Bet vēl trakāk ir tas, ka lielākā daļa no Moroi to uztver pašsaprotami. Viņiem nemaz nešķiet, ka viņu dēļ kāds nevar normāli dzīvot! Ja godīgi, tad man šai grāmatās (neskatoties uz to, ka Kristians, Lissa un vēl daži citi Moroi ir super) šķiet, ka leila daļa no viņiem ir egoistiski!

jāā, noteikti... Nu, tādi kā Jesse un Ralfs, piemēram, man šķiet. Deguns gaisā, ka viņi ir krutie royal un viss... Arī attiecībā uz non-royal Moroi kkā tizli.. tie "krutie" savāc sev visus sargus un pārējie, lai mirst nost bezmazvai bez sargiem un bez aizstāvības ar maģijas palīdzību.
Arī tas par to liecina, ka daudziem Moroi puišiem tak dhampiru meitenes ir vnk izklaidīte, izmantojamas un izmetamas. Tas arī skumji.. savā starpā viņi nevar saieties, jo tas būtu bez bērniem, turklāt tad viņi nemaz nevarētu būt sargi īsti, bet ar Moroi mīlestība utt.arī šķiet tur nav izplatīta parādība... :/ Gribas cerēt, ka līdz sērijas beigām kaut kas pamainīsies iekārtā un hierarhijās.

Siikaa написал(а):

Man nebija nekas pretī, kas viņi izdomāja filmēt Twilight (biju pirmo grāmatu izlasīju jau pirms visa pasaule, izņemot ASV, vispār zināja, kas tas tāds ir), arī pirmā filma bija tīri tā neko.. bet otrajā, kad viss balstās uz puspliku suni (ja kādam patīk Džeikobs neņemat pie sirds, esmu pilnībā team Edward  ), tad viss, es vairs uz grāmatām pat paskatītie nevaru.. priecājos tikai, ka izlasīju pirms visa šitā tīņu buma..

Pazīstu meitenes, kas tāpat kā tu izlasīja pirms visa tā buma, un kuras bija diezgan sajūsmā par šo sēriju, bet jā.. līdz ar tā vājprāta atnākšanu uz Latviju patika noplaka un pagriezās otrādi. Es pirmo redzēju filmu un biju sajūsmā, tad ķēros pie grāmatām un man it kā patika, bet... atceroties to man nepatīk sajūta, it kā tur tiešām būtu kkas narkotisks.. Nu, man bija tā, ka lasīju un saprotu, ka it kā nekā tāda nav, bet jūtos vnk teju apburta ar to grāmatu. Piem.VA lasot man ir ļoti normāla patikas sajūta, man tiešām patīk šī sērija, pat grūti izskaidrot to sajūtu, kāpēc patīk. Interesanti varoņi, interesantas viņu attiecības , interesanta pasaule un aizraujoši notikumi. Un... man tas viss šķiet reāls. Tas laikam man tā tajā patīk.  :)
Nu jā, bet jo trakāk viss aizgāja, jo vairāk man arī sāka nepatikt tas viss. Un otrā filma man ar nepatika.. Bet man gan tieši otrajā filmā beidzot iepatikās Džeikobs, kuru līdz tam necietu. :D Jo tajā filmas daļā, kur bija Bella un Džeikobs, bija vismaz kkādas emocijas, kkas silts, un daži Bellas pussmaidiņi. Ar Edvardu vienīgā kcik emocionālā aina bija Itālijā, kad izstūma no gaismas. Pārējā laikā nekādu emociju starp abiem, tukšums.

0

127

Atcerējos vēl kaut ko...nesaprotu kāpēc Rose tik nejauki visu laiku izturās pret Adrianu...var taču manīt, ka viņš nav tikai kaut kāds uzdzīvotājs vai tml....ehh...nu ceru, ka tas mainīsies....

0

128

Varētu teikt, ka spoileris par pēdējo grāmatu...  :|

Es saprotu Dimku,bet iekaustīt viņu.. Rosa viņa dēl visu darīja, bet tagad viņš viņu pasūta... Nu labi.. pasūti pasūti.. bet pēc tam atkal dod cerības...  :tired:
Labāk tad ņemt Adrianu, kas vismaz visu laiku uzticīgs un visu viņas labā darīs... Bet tad paceļas jautājums, kā labāk būt kopā ar to, kuru mīli vairāk, vai būt tam, kuru mīl vairāk..   :canthearyou: 

Karoč, vēl jo projām esmu Dimkas un Rosas fans, tikai sadusmoja viņš mani.. un Lissa viņu izglābusi.. viņa neko nebūtu darījusi, ja nebūtu Rosas..

Interesanti zināt, kas ir slepkava...???  :O Un kā tas viss atrisināsies... un ko man tagad darīt līdz nākošajai grāmatai...  :confused:

0

129

Nākamā 6. grāmata ir pēdējā stāstā par Rozu. Tālāk sekos 6 grāmatas, kuru darbība norisināsies tajā pašā pasaulē, bet tās būs jau no citu varoņu skatu punkta. Viena no šīm varonēm būs Sidnija (parādās 4. grāmatā).

SPOILEERS

Siikaa написал(а):

Es saprotu Dimku,bet iekaustīt viņu.. Rosa viņa dēl visu darīja, bet tagad viņš viņu pasūta... Nu labi.. pasūti pasūti.. bet pēc tam atkal dod cerības...  :tired:

Ne, es saprotu Dimku, un saprotu, ka viņš Rozu atgrūž. Padomā, viņš dzēra viņas asinis, sanarkoja viņu, izturējās kā pret savu īpašumu, gribēja padarīt par strigoi, tad gribēja nogalināt, nogalināt viņas draugus. Un tagad, kad Dimka ir atpakaļ un zina pie savas apziņas, ko viņš ir sadarījis kā strigoi, zinot cik ĻOTI viņš mīl Rozu, es pilnībā saprotu šo distancēšanos. TURKLĀT, pat ar visu šo mēs redzam, ka viņš Rozu joprojām turpina sargāt (mans citāts parakstā), turpina mīlēt (jā, turpina, nezinu kurš mudaks vispār var noticēt, ka Dimka vairs nemīl Rozu - mīļie, ja viņš nemīlēs Rozu, tad viņš nedzīvos, tb, viņš būs vnk miris). Man ar sākumā bija dusma, kad viņš Rozu atgrūda, bet tad tā ainiņa ar mazo puisīti pagalmā, aina kafejnīcā, un visbeidzot Dimkas klātbūtne tiesas zālē - vnk mēs esam pieradušas, ka romānu grāmatās viss ir fuzzy, suny and warm, bet šeit man tieši tas patīk tas reālisms, jo arī realitātē, ja kāds otru mīlētu tik spēcīgi kā Dimka Rozu, tad viņš ilgi nespētu sev piedot, ko tam otram cilvēkam ir nodarījis.

0

130

Paloma - nelasi!!!

Mani arī pārņēma dusmas, taču piekrītu Cravey. Ja Dimitri vnk mestos Rose skavās, it kā nekas nebūtu noticis, tad tas vairs nebūtu tāds Dimkā, kādu mēs viņu pazīstam un kādu mēs viņu mīlam. Jā, tā nebija viņa vaina, bet tas nepadara notikušo par nebijušu. Kā arī esmu pārliecināta, ka ar laiku viņi saies kopā, jo viņu mīlestība ir pārāk stipra, lai viņi spētu būt šķirti. Man neliekas, ka Adrians ir risinājums priekš Rose, jo tas ne tikai liekas netaisni pret Adrianu, bet arī nedarīs Rose līdz galam laimīgu, kamēr Dimitri būs dzīvs. Runājot par Tatianas nāvi - nespēju iedomāties, kurš ir slepkava. Prātā nez kāpēc visu laiku nāk Victor, bet motīvs? Varas sagrābšana? Ja es būtu Rose, es riskētu un mēģinātu ieraudzīt Tatianas spoku un ar jā un nē jautājumiem noskaidrotu vismaz to vai slepkava ir Moroi, Strigoi vai dampire.....Nez... Un tik ilgi jāgaida, lai uzzinātu atrisinājumu. :( Vispār domas ir juceklīgas, grāmatu saturs vēl nav nosēdies prātā.

0

131

Turpinās spoileris.. :)

Lisa написал(а):

Man neliekas, ka Adrians ir risinājums priekš Rose, jo tas ne tikai liekas netaisni pret Adrianu, bet arī nedarīs Rose līdz galam laimīgu, kamēr Dimitri būs dzīvs.

Negribēju Dimku aizskart.. vēl joprojām esmu pilntiesīgs Rosas un Dimkas fans, tikai tās dusmas man vairāk no tā, ka Lissa tagad viņam eņģelis.. nu vienkārši dusmas....  Bet Dimku dievinu, un pat uzskatu, ka ja arī Dimka būtu miris, tad Rosa nevarētu būt pilntiesīgi laimīga un otrādi...

Adrians ir labs, bet tomēr domāts citai.. tādai, kas viņu varēs mīlēt ar visu sirdi un dvēseli... :)

Lisa написал(а):

Runājot par Tatianas nāvi - nespēju iedomāties, kurš ir slepkava. Prātā nez kāpēc visu laiku nāk Victor, bet motīvs? Varas sagrābšana? Ja es būtu Rose, es riskētu un mēģinātu ieraudzīt Tatianas spoku un ar jā un nē jautājumiem noskaidrotu vismaz to vai slepkava ir Moroi, Strigoi vai dampire.....

Nu jā.. varētu mēģināt ar Tatianu sakontaktēt. Drausmīgi jau skanēs, bet cietumā sēžot tāpat nekā labāka, ko darīt nav..  :sceptic:
Bet kaut kā neticas, ka tas varētu būt Viktors.. tomēr lai kā viņu taisītu par psihisku maniaku, viņš neliekas tāds. Tāpat Rosa viņam pat patīk, kā cilvēks, diez vai viņš gāztu Rosu iekšā, it īpaši tāpēc, ka viņa šo no cietuma izvilka... Jebkurā gadījumā nedomāju, ka viņš Rosu gāztu iekšā.. man gan vairāk velk uz Moroi, kuriem Tatiana kaut ko ne pārāk labi izlēma, Rosa viņu publiski apvainoja, šiem radās izdevība utt.... Un diezgan daudz dampire varētu gribēt Tatianas nāvi pēc gadu lēmuma pieņemšanas... :)

0

132

Haha, paldies, meitenes! :D Izlasīju pirmo teikumu katras postā un braucu uz leju. :D

Hm, interesanti, ka autorei laikam tā šī pasaule ir iepatikusies. ^^ Bet man arī patīk, tā ka, ja vien būs forši varoņi, tad es ar lielāko prieku gaidīšu šo sēriju jauno! :)

0

133

Siikaa написал(а):

Adrians ir labs, bet tomēr domāts citai.. tādai, kas viņu varēs mīlēt ar visu sirdi un dvēseli... :)

Es pat atļaušos teikt, ka šajā gadījumā viņš ir pelnījis ko labāku. Ļoooti ceru, ka autore neizlems viņu 6. grāmatā nogalināt (grāmatas nosaukums "Last sacrifice") un, ka arī viņam būs viņa happy ending ;)

Siikaa написал(а):

Bet Dimku dievinu, un pat uzskatu, ka ja arī Dimka būtu miris, tad Rosa nevarētu būt pilntiesīgi laimīga un otrādi...

Fuu, nomierināji, a to es jau te satraukties sāku.

SPOILLLLEEERSSSSS

Man īstenībā vislielākās dusmas joprojām ir par to, ka Roza gandrīz ar Adrianu pārgulēja. Bet nu labi, vismaz, ka beigās saprata, ka tas nebija dēļ pareizajiem iemesliem, lai gan asinis viņa tā vai tā viņam atļāva sūkt :angry: Dimka nebija ko tādu pelnījis, pat ja bija tiko viņu atraidījis.

Siikaa написал(а):

Bet kaut kā neticas, ka tas varētu būt Viktors..

Man liekas, ka šeit ļoti liela loma būs Dragomiru dzimtai. Pārāk aizdomīgi sāka palikt visas tās runas par Lissas tēvu, brāli, utt. Pie tam, Lissa ir brālis vai māsa... Nez, nez... Es te kauč kur arī lasīju, ka Džila iespējams varētu būt Lissas pusmāsa. Šī gan tīrā spekulācija, bet man tas nešķiet nereāli :) Tad arī varētu turpināties Džilas un Lissas attiecības, Džila bieži varētu satikt Adrianu, tā kā tā komopānija turas kopā, and who knows... :rolleyes: Moš viņš toč ievēros kā mazā Džila kļūst pieaugusi un vairs nav mazā, kautrīgā meitenīte :D Tas varētu būt ārkārtīgi romantiski :)

0

134

cravey написал(а):

Fuu, nomierināji, a to es jau te satraukties sāku.

Es vienmēr būšu Dimkas pusē, lai kā viņš mani sadusmotu vai satrauktu... kā sacīt jāsaka Dimka ir Dimka..  :love:

Laikam jau Spoileris.. :)

cravey написал(а):

Man liekas, ka šeit ļoti liela loma būs Dragomiru dzimtai. Pārāk aizdomīgi sāka palikt visas tās runas par Lissas tēvu, brāli, utt. Pie tam, Lissa ir brālis vai māsa...

Iespējams, ka tas brālis vai pusmāsa, tā kā karaliene neļāva Lissai piedalīties padomē, sāk apvākt visus (tavs sižets tāds mīlīgs un romantisks, mans laikam vairāk tāds traģisks un nepatīkams  :D  ), lai māsa, kas nezina par viņa eksistenci, varētu dabūt savu vietu.... Bet tomēr vairāk ticu, ka tas ir kāds no sargiem, kas nevēlas, lai viņu sugu iznīcina... Ja godīgi, tagad man Moroi pēc lēmuma sūtīti cīņā 16 gadīgos nepatīk vēl vairāk... Es tai pasaulē būtu tāds revolucionārs... :D:D:D:D

0

135

SPOILEEERRRSSSS

Siikaa написал(а):

Bet tomēr vairāk ticu, ka tas ir kāds no sargiem, kas nevēlas, lai viņu sugu iznīcina... Ja godīgi, tagad man Moroi pēc lēmuma sūtīti cīņā 16 gadīgos nepatīk vēl vairāk... Es tai pasaulē būtu tāds revolucionārs... :D:D:D:D

Eu, par šādu iespēju nebiju iedomājusies - ka tas varētu būt kāds no sargiem. Bet par to lēmumu, Tatjana jau tai vēstulē teica, ka tas vēl ir nekas salīdzinājumā aro, ko citi vēl bija ieplānojuši. Karoče nākamā grāmata būs ar riktīgi spraigu sižetu  :crazyfun:

0

136

SPOILERIS

Bet man īsti neliekas, ka tas būtu dampire, jo kāpēc viņš gribētu sliktu citam dampire - Rose? Tas ir tā it kā tu nogalini atriebjot your kind, bet tajā pašā laikā arī iegāžot vienu no viņiem. Bet ja tas ir kaut kāds sliktais dampire, tad kāpēc lai viņam rūpētu vecuma likums? Nezinu, nesaredzu tajā visā jēgu.... :huh:

0

137

SPOILEERSSSS

Lisa написал(а):

Bet man īsti neliekas, ka tas būtu dampire, jo kāpēc viņš gribētu sliktu citam dampire - Rose? Tas ir tā it kā tu nogalini atriebjot your kind, bet tajā pašā laikā arī iegāžot vienu no viņiem. Bet ja tas ir kaut kāds sliktais dampire, tad kāpēc lai viņam rūpētu vecuma likums? Nezinu, nesaredzu tajā visā jēgu.... :huh:

Bet maybe, ja slepkava bija dhampir, tad viņš nedomāja, ka vainu uzvels Rozai. Tā kā fakts par Viktora izbēgšanu ir plaši zināms, tad maybe viņš/viņa domāja, ka automātiski tiks Viktors vainots?! Vai arī, ja slepkava ir, vai ir saistīts ar Lissas pusbrāli/pusmāsu, tad maybe tas domāja, ka Roza jāizvāc no ceļa, jo viņa draudz plāniem visu sadabūt savās rokās. Nezinu  :confused:

P.S - Lisa, tavs paraksts ir SUPERĪGS  :love:

0

138

cravey написал(а):

P.S - Lisa, tavs paraksts ir SUPERĪGS  :love:

Paldies  ^^ Es jau par tavu ar visu laiku klusībā sajūsminos. :D

0

139

Ak, VA mani nobeigs. :D 3os sāku lasīt, ēdot, un apstājos beigās tik pēc 4... :D Un šobrīd vairs nespēju palasīt, kkā par daudz uzreiz visa sakrita, galva dulla šobrīd. :D
Un jā, apstājos pie 25.nodaļas.. ^^
Un šie kontrasti! Rose un Dimitri būdiņā (es vienkārši izkusu, tik skaisti uzrakstīts, pa manai gaumei :love: ahh, viņiem ir tāāāāda mīlestība, tik... ārkārtīgi skaista :love: visi tie momenti šīs grāmatas otrā pusē, Dimitri rūpes par Rose un vsp.. ahh :love: ) un pēc tam momentā no tā pārmetas uz Strigoi! Labi vēl, ka šie neuzmetās, kamēr tie abi gultā vēl! :D traks var palikt.. nu bez nerviem toč :D
Tā Rose un Kristiana cīņa ar Strigoi gan šeit jau tāda baigi krutā bija.. Nu, tip, kādi viņi superīgie, ūbercīnītāji. Kaut jau, protams, loģiski, ka ar kristiana uguni daudz vieglāk cīnīties. Un cīņas beigās pazuda man tā nereālā sajūta, kad atklājās, ka miruši arī dhampires un Moroi, vēl daļa sagūstīti...
Es tā iedomājos - Kristians tak nogalināja to 1 Strigoi pa taisno - nosvilināja to pirmo. Viņam tak pienākas molnija, ne? :D Un ka tik Rose šitā nepārsit drīz savu māti tetovējumu skaita ziņā :D

0

140

Paloma написал(а):

Viņam tak pienākas molnija, ne? :D

Nu tā kā Moroi nav pieņemts cīnīties, tad labāk, ka viņam neviens to zīmi netetovē.. :) Viņš jau tā tiek izstumts no sabiedrības, kur nu vēl vairāk atšķirties.. :D

0

Вы здесь » TelenovelesLV » VA un citas R. Mīdas grāmatas » Richelle Mead - Vampire Academy sērija