TelenovelesLV

Объявление

Failu hostings
Raksti/intervijas latviešu valodā, galerijas, video un pārējās sadaļas pieejamas fanu kluba biedriem!!!!
Tulkotie materiāli latviešu valodā ir fanu klubs īpašums!

Информация о пользователе

Привет, Гость! Войдите или зарегистрируйтесь.

Вы здесь » TelenovelesLV » VA un citas R. Mīdas grāmatas » Richelle Mead - Vampire Academy sērija

Richelle Mead - Vampire Academy sērija

Сообщений 161 страница 180 из 456

1

Fantastiska grāmatu sērija! Viss tas, ko esmu lasījusi ir mani sajūsminājis un saviļņojis līdz sirds dziļumiem, arī tauriņi vēderā lidinās pat ļoti bieži  :love: Daudzreiz labāka par TWILIGHT!
Vampire Academy series

Two races of vampires walk our world. One, the Moroi, are alive and wield elemental magical. The other, the Strigoi, are undead and evil--feeding on the innocent to survive. Rose Hathaway--a half-vampire with poor impulse control--is training to be a bodyguard for a Moroi princess. Learning to decapitate and stake is hard enough, but Rose's real danger may lie in an illicit romance with one of her instructors...

Ielādes links VA grāmatām (pdf + epub) + VA short stories + VA graphic novel (pdf) + Bloodlines pirmajām divām grāmatām (epub):

http://www.richellemead.com/images/NewVA-120.jpg http://www.zvaigzne.lv/images/books/65276/300x0_cover.jpg

#1 - Vampire Academy
Lissa Dragomir is a Moroi princess: a mortal vampire with an unbreakable bond to the earth's magic. She must be protected at all times from Strigoi; the fiercest and most dangerous vampires--the ones who never die.

The powerful blend of human and vampire blood that flows through Rose Hathaway, Lissa's best friend, makes her a Dhampir; she is dedicated to a dangerous life of protecting Lissa from the Strigoi, who are hell-bent on making her one of them.

After two years of illicit freedom, Rose and Lissa are caught and dragged back to St. Vladimir's Academy, hidden in the deep forests of Montana. Rose will continue her Dhampir education. Lissa will go back to being Queen of the elite Moroi social scene. And both girls will resume breaking hearts.

Fear made Lissa and Rose run away from St. Vladimir's--but their world is fraught with danger both inside and out of the Academy's iron gates. Here, the cutthroat ranks of the Moroi perform unspeakable rituals and their secretive nature and love of the night creates an enigmatic world full of social complexities. Rose and Lissa must navigate through this dangerous world, confront the temptation of forbidden romance, and never once let their guard down, lest the Strigoi make Lissa one of them forever...

Latviskā versija:
Lisa Dragomira ir mirstīga vampīre.
Viņa nemitīgi jāsargā no visnežēlīgākajiem un bīstamākajiem vampīriem – tiem, kuri nekad nenomirs.
Roze Hetaveja ir Lisas labākā draudzene un miesassardze.
Pēc bēgšanas no mācību iestādes un divus gadus ilgušas dzīves nelikumīgā brīvībā abas meitenes tiek ar varu atvestas atpakaļ Sv. Vladimira akadēmijas dzelzs vārtu ielokā, kur viņām jāizdzīvo aizliegtas mīlas, cietsirdīgu attiecību un baisu nakts rituālu pilnā pasaulē. Pats galvenais – viņas ne mirkli nedrīkst zaudēt modrību, lai nemirstīgie vampīri nepaņemtu Lisu uz mūžiem.
Aiz dzelzs vārtiem slēpjas aizliegts kārdinājums...

Grāmatas latviešu valodas versijas izdod "Zvaigzne ABC".

http://www.richellemead.com/images/FB-120.jpg http://www.zvaigzne.lv/images/books/68248/300x0_cover.jpg

#2 - Frostbite
Rose Hathaway's got serious guy trouble.  Her gorgeous tutor Dimitri has his eye on someone else, her friend Mason has a huge crush on her, and she keeps getting stuck in her best friend Lissa's head while she's making out with her boyfriend, Christian.  (So not cool).

Then a massive Strigoi attack puts St. Vladimir's on high alert, and the Academy crawls with Guardians--including the legendary Janine Hathaway...Rose's formidable, long-absent mother.  The Strigoi are closing in, and the Academy's not taking any risks.  This year, St. Vlad's annual holiday ski trip is mandatory.

But the glittering winter landscape and the posh Idaho resort only provide the illusion of safety.  When three students run away to strike back against the deadly Strigoi, Rose must join forces with Christian to rescue them.  Only this time, Rose--and her heart--are in more danger than she ever could have imagined...

Latviskā versija:
Vērienīga nemirstīgo vampīru uzbrukuma dēļ Svētā Vladimira akadēmijā tiek izziņota augstākā trauksmes pakāpe. Strigoi cenšas iznīcināt Moroi aristokrātiju, tāpēc skolēnu brīvdienu brauciens uz Aidaho sniegotajiem kalniem kļūst gandrīz vai par obligātu viņu drošības garantiju.
Tomēr Roze Hetaveja pat šādos apstākļos cīnās ar mīlas dzīves problēmām. Attiecības ar apburošo skolotāju Dimitriju nedrīkst gūt piepildījumu, turklāt viņai uzrodas konkurente.
Varētu šķist, ka Moroi slēpošanas kūrorts ir nevainojams patvērums, taču Rozei un viņas draugiem draud lielākas briesmas, nekā meitene jelkad spētu iedomāties.

http://www.richellemead.com/images/SK-120.jpg http://www.zvaigzne.lv/images/books/80981/300x0_cover.jpg

#3 - Shadow Kiss
It's springtime at St. Vladimir's Academy, and Rose Hathaway is this close to graduation. Since making her first Strigoi kills, Rose hasn't been feeling quite right. She's having dark thoughts, behaving erratically, and worst of all...might be seeing ghosts.

As Rose questions her sanity, new complications arise. Lissa has begun experimenting with her magic once more, their enemy Victor Dashkov might be set free, and Rose's forbidden relationship with Dimitri is starting to heat up again. But when a deadly threat no one saw coming changes their entire world, Rose must put her own life on the line--and choose between the two people she loves most.

Latviskā versija:
Vampīru akadēmijas audzēkņiem ne brīdi nav garlaicīgi – Rozei un viņas klasesbiedriem jāsastopas ar jauniem pārbaudījumiem. Skolotāji katram dampīram piešķir vienu Moroi skolēnu, kurš dienu un nakti jāsargā. Rozi šis pārbaudījums sanikno, jo Lisai skolas vadība ir izvēlējusies nevis viņu, bet citu sargu.
Pavērsiens Rozes attiecībās ar Dimitriju, konflikti ar aristokrātiskajiem Moroi vampīriem, un grāmatas beigās – satricinošs pavērsiens, kas visiem šīs sērijas faniem liks vēl nepacietīgāk gaidīt turpinājumu...

http://www.richellemead.com/images/BP-120.jpg

#4 -  Blood Promise

Rose Hathaway's life will never be the same.

The recent attack on St. Vladimir's Academy devastated the entire Moroi world. Many are dead. And, for the few victims carried off by Strigoi, their fates are even worse. A rare tattoo now adorns Rose's neck, a mark that says she's killed far too many Strigoi to count. But only one victim matters . . . Dimitri Belikov. Rose must now choose one of two very different paths: honoring her life's vow to protect Lissa—her best friend and the last surviving Dragomir princess—or, dropping out of the Academy to strike out on her own and hunt down the man she loves. She'll have to go to the ends of the earth to find Dimitri and keep the promise he begged her to make. But the question is, when the time comes, will he want to be saved?

Now, with everything at stake—and worlds away from St. Vladimir's and her unguarded, vulnerable, and newly rebellious best friend—can Rose find the strength to destroy Dimitri? Or, will she sacrifice herself for a chance at eternal love?

http://www.richellemead.com/images/SPIRIT-120.jpg

#5 - Spirit Bound

Dimitri gave Rose the ultimate choice. But she chose wrong…

After a long and heartbreaking journey to Dimitri’s birthplace in Siberia, Rose Hathaway has finally returned to St. Vladimir’s—and to her best friend, Lissa. It is nearly graduation, and the girls can’t wait for their real lives beyond the Academy’s iron gates to begin. But Rose’s heart still aches for Dimitri, and he's out there, somewhere.

She failed to kill him when she had the chance. And now her worst fears are about to come true. Dimitri has tasted her blood, and she knows in her heart that he is hunting her. And if Rose won't join him, he won't rest until he's silenced her...forever

http://www.richellemead.com/images/LS-120.jpg
#6- Last Sacrifice

Murder. Love. Jealousy. And the ultimate sacrifice.
Now, with Rose on trial for her life and Lissa first in line for the Royal Throne, nothing will ever be the same between them.
The sixth and final book in the international bestselling Vampire Academy series will leave fans breathless to the last page.
Love and Loyalty Run Deeper Than Blood

Vampire Academy: A Graphic Novel
http://cache.reelzchannel.com/assets/content/article/Gifts-VampireAcademy-Graphic-Novel.png
Vampire Academy 1. grāmatas grafiskā versija.

Frostbite: A Graphic Novel
http://cache0.bdcdn.net/assets/images/book/medium/9781/5951/9781595144300.jpg

Vampire Academy 2. grāmatas grafiskā versija.

Shadow Kiss: A Graphic Novel
http://cache1.bdcdn.net/assets/images/book/large/9781/5951/9781595144317.jpg

Grāmata iznāk: 31.12.2013.

Vampire Academy: The Ultimate Guide
http://img1.fantasticfiction.co.uk/images/x6/x33552.jpg
Sink your teeth into the perfect holiday gift and must-have collector’s item for every fan of Richelle Mead’s totally addicting Vampire Academy series.

Discover the history of St. Vladimir’s Academy, explore the dark psychology behind Rose and Lissa’s spirit bond, and find out even more illicit secrets about Moroi society. This ultimate guide will feature everything readers want and need to go even deeper into the world of Vampire Academy, Frostbite, Shadow Kiss, Blood Promise, Spirit Bound, and Last Sacrifice . . . every heartache, every betrayal, every sacrifice, and so much more!

Vampire Academy: The Official Illustrated Movie Companion
http://images6.fanpop.com/image/photos/35800000/The-Official-Illustrated-Movie-Companion-the-vampire-academy-blood-sisters-35885777-469-576.jpg
Grāmata iznāk 31.12.2013.

Vampire Academy Short story

http://www.richellemead.com/images/KFH120.jpg

Sunshine

"Sunshine" is a short story set in the Vampire Academy world and tells how Lissa's parents met and fell in love.

http://www.richellemead.com/images/foretold120.jpg

Homecoming

"Homecoming" takes places after Last Sacrifice and tells the story of Rose and Dimitri as they travel back to Russia to visit his family--and encounter some unexpected obstacles while they're there.

0

161

cravey написал(а):

Īstenībā ir tā, ka var manīt, ka autore viņu nevar īsti tādu sliktu uzrakstīt. Tas viss, ko viņš dara būdams strigoi, tas paliek ēnā, mēs °it kā to apzinamies, bet tas netiek uzsvērts. Līdz ar to lasītājs Dimku arī nepieņem kā slikto, bet gan turpina mīlēt. Nez, vismaz man tā bij. Es skaļi sāku kliegt, kad Dimka un Roza uz tās ielas satikās - sirds sāka dauzīties, prieks virmoja gaisā. Tā arī es viņu vēl joprojām neesmu pieņēmusi kā ļauno tēlu. Bet lasiet uz priekšu, ar katru nākamo lapu atklāsies kas jauns :)

Jā, es ar viņu nevaru pieņemt kā ļauno...man viņš tik un tā patīk....un, ak, kā gribas, lai viņš būtu vecais Dimka un būtu kopā ar Rose  :love:  :blush:

Izlasīju 23.nodaļu...un redz kas atklājās par Avery...gaidu, ko nu Rose iesāks...kā izglābs Lisu :D

Tik šausmīgi skumji man par to, ka Cristian izšķīrās ar Lisu :(

0

162

Spoileris par 4.gr.

Personīgi es Dimitri nopietnu ļaunumu sāku saskatīt ainā pirms/uz tilta, kas bija ļoti emocionāla, un bija vēl kaut kas, bet neatceros. Viņš laikam izlēma, ka tomēr viņiem nevar būt kopīga nākotne un vēlējās Rose nogalināt, un vēlāk to vēstuļu sūtīšana. Nez, no Srigoi viedokāl moš loģiska rīcība, bet no jaukā Dimkas ļoti tālu. Īsti nevaru noformulēt savu viedokli šajā jautājumā, jo , cravey, tev taisnība, autore tā arī nekad viņu nepataisīja līdz galam ļaunu.

0

163

Lisa написал(а):

jo , cravey, tev taisnība, autore tā arī nekad viņu nepataisīja līdz galam ļaunu.

Tapē, ka Dimka vnk nevar būt ļauns, tas ir pretdabiski :D

0

164

Nu ko, esmu izlasījusi līdz 19.nodaļai.

Vispār šī grāmata visa kopumā ir ar drausmīgi skumju un smagu pieskaņu.
Man patīk, ka šajā grāmatā ir Rose atmiņas par dažādiem mirkļiem kopā ar Dimitriju, kuri nebija aprakstīti iepriekšējās grāmatās. tas brauciens uz Idaho, sniega eņģeļi bija vienkārši fantastiski :love: :'(

Un šo skumjo pieskaņu veido arī tā sajūta, it kā ar visiem tiem notikumiem ne tikai Dimitrijs būtu zudis, bet arī Rose. Kad viņa apsvēra domu palikt pie Belikoviem, pat ja sapratu, ka diez vai tur paliks, bet vienalga.. tā doma vien radīja sajūtu, ka Rose tikpat labi varētu būt mirusi, ja paliktu tur, dzīvojot tādu mierīgu dzīvi. Jo tā nav viņa. Dzīvot, neesot guardian, dzīvot bez tām augstajām goda jūtām utt., kas viņu padarīja par to, kas viņa ir. Ok, Dimitri misija arī nav tas labākais, arī ir sajūta, it kā daļa viņas būtu mirusi, it kā viņa būtu nodevusi, pazaudējusi daļu no sevis, to daļu, kas vēlas aizsargāt Moroi, Lissu pirmām kārtām, bet tomēr, tā vismaz ir aktīva darbība, cīņa, vairāk raksturīgi viņai. Jā, tas man arī smagi, Rose domas, ka neapsver pat iespējās atgriešanos Akadēmijā, un tajā pašā laikā ciešanas, ka viņas vieta it kā tiek aizņemta palicēju dzīvē.

Runājot par Lissu... Lielākoties tās ainas ar viņu mani garlaiko, bez lielas daļas tā visa varēut iztikt. Vienīgi viņas garīgais stāvoklis mani intriģē. Vai Rose atrašanās prom to ietekmē? vai Rose nevar tā paņemt uz sevi to tumsu, kā kad bija kopā ar Lissu? Vai kādi iemesli? Intriģējoši, intriģējoši ^^ šī Lissas un abu meiteņu attiecību daļa mani jau no sākuma ļoti intriģējusi ir, viņu saistība, tās tumšās emocijas, sadale starp abām, un kā viņas beigās ar to tiks galā...

Un jā.. Dimitri.. Par viņu ir vēl drausmīgāk skumjāk kā par Rose. Jo viņš ir galīgi pazaudējis sevi, to daļu, kuras dēļ arī Rose viņu tā mīlēja, to pārliecinātā guardian, aizstāvja daļu. Tas ir tik drausmīgi... cik viņš auksts, bezsirdīgs ir kļuvis.. Es nespēju iedomāties, kas notiks tālāk, kā var būt kāda iespēja abiem palikt kopā laimīgi. Un ar laimīgi es nedomāju ever after-FOREVER kā burvīgs Strigoi pāris, kas kopīgi slaktē cilvēkus, bet gan kā īstā Rose un īstais Dimitri, ar tiem raksturiem, tiem mērķiem un tiem uzskatiem, kuru dēļ es viņus tik ļoti iemīlēju pirmo trīs grāmatu laikā..

ak jā, un vēl mani nebeidz urdīt domas, kas tas Abe galu galā ir un kas viņu sūtījis bija? Tik daudz jautājumu... Jāgaida vien, kad atbildes atklāsies lasīšanas gaitā.. :)

0

165

Paloma написал(а):

Un jā.. Dimitri.. Par viņu ir vēl drausmīgāk skumjāk kā par Rose. Jo viņš ir galīgi pazaudējis sevi, to daļu, kuras dēļ arī Rose viņu tā mīlēja, to pārliecinātā guardian, aizstāvja daļu.

Ak, jē, lasot šīs tavas pārdomas, Palo, man pilnīgi asaras no jauna saskrēja acīs  :'( Ļoti labi atceros sevi, kā bija man, kad lasīju šīs pašas epizodes. Dimka it kā ļauns, bet nav ļauns, jo viņš ir Dimka. Ak, es nevaru, man bimbiens nāk. Atceros, ka man sirds lūza tai brīdī, kad Dimitrija vecmāmiņa Dimitriju nosauca par Dimku  :'( Tas bija tā - nēēē, Dimka ir vēl tepat, viņš nav miris. Bet tai pašā laikā, būt par strigoi, nozīmē būt mirušam  :'(

0

166

Oooo...Paloma, esi pacentusies :)

Paloma написал(а):

Man patīk, ka šajā grāmatā ir Rose atmiņas par dažādiem mirkļiem kopā ar Dimitriju, kuri nebija aprakstīti iepriekšējās grāmatās. tas brauciens uz Idaho, sniega eņģeļi bija vienkārši fantastiski

Jā, man arī tas patīk, var kaut ko jaunu viņu attiecībās uzzināt :)

Paloma написал(а):

Un jā.. Dimitri.. Par viņu ir vēl drausmīgāk skumjāk kā par Rose. Jo viņš ir galīgi pazaudējis sevi, to daļu, kuras dēļ arī Rose viņu tā mīlēja, to pārliecinātā guardian, aizstāvja daļu. Tas ir tik drausmīgi... cik viņš auksts, bezsirdīgs ir kļuvis.. Es nespēju iedomāties, kas notiks tālāk, kā var būt kāda iespēja abiem palikt kopā laimīgi. Un ar laimīgi es nedomāju ever after-FOREVER kā burvīgs Strigoi pāris, kas kopīgi slaktē cilvēkus, bet gan kā īstā Rose un īstais Dimitri, ar tiem raksturiem, tiem mērķiem un tiem uzskatiem, kuru dēļ es viņus tik ļoti iemīlēju pirmo trīs grāmatu laikā..

Jā, piekrītu...man arī pietrūkst tā Dimitri daļa :( Bet nu Tu turies, tālāk vēl smagāki notikumi nāks.

Paloma написал(а):

Runājot par Lissu... Lielākoties tās ainas ar viņu mani garlaiko, bez lielas daļas tā visa varēut iztikt. Vienīgi viņas garīgais stāvoklis mani intriģē. Vai Rose atrašanās prom to ietekmē? vai Rose nevar tā paņemt uz sevi to tumsu, kā kad bija kopā ar Lissu? Vai kādi iemesli? Intriģējoši, intriģējoši  šī Lissas un abu meiteņu attiecību daļa mani jau no sākuma ļoti intriģējusi ir, viņu saistība, tās tumšās emocijas, sadale starp abām, un kā viņas beigās ar to tiks galā...

Jā, ar katru grāmatu un pat nodaļu arvien vairāk kas atklājas...man arī ir klusa cerība, ka beigās viņas tiks galā :D

Paloma написал(а):

ak jā, un vēl mani nebeidz urdīt domas, kas tas Abe galu galā ir un kas viņu sūtījis bija? Tik daudz jautājumu... Jāgaida vien, kad atbildes atklāsies lasīšanas gaitā..

vot, mani ar...un vēl aizvien neesmu tikusi tik tālu grāmatā, lai to atklātu :D

Tagad spoileris pēc 27.nodaļas izlasīšanas
Es nespēju aptvert, vai tiešām Dimitri būs miris?! It kā Rose viņu nogalināja, bet nu kaut kā negribas tam ticēt, un tas dūriens viņai ar nesanāca tāds kā gribētos, tā kā tomēr klusas cerības man ir, ka tomēr viņš vēl ir dzīvs...un viss vēl ir labojams, lai viņu nezin kādā veidā atgrieztu dzīvē :)
Bet tālākie notikumi....nu tas ir kaut kas neiedomājams, kas tur tagad notiekās - izmantot Oksanas spirit spējas, lai izglābtu Lissu. Es pat iesmējos, iedomājoties, kā Lissa tagad cīnīsies Rose vadībā :D

P.S. Nupat pamanīju, ka es tik visur pēc komentāriem Jā, jā, jā  :D  Nu ko var darīt, ja pilnīga domu sakrišana :P

Отредактировано sigsaster (14.06.2010 16:18)

0

167

VISIEM, KAS VĒL LASA, NELASIET MANU PARAKSTU, TUR IR SPOILERIS!!!! TO VAR LASĪT PĒC TAM, KAD IR IZLASĪTA LIELĀKĀ PUSE 5. GRĀMATAS!!!!

0

168

sigsaster написал(а):

Oooo...Paloma, esi pacentusies :)

ahaaa... nu es šodien praksē gandrīz to vien darīju kā mocīju savas acis un lasīju. :D galīgi negribējās neko darīt. Pēc tam biju šokā, ka pieveicu 7 nodaļas = 120 lappuses :D

sigsaster написал(а):

Jā, piekrītu...man arī pietrūkst tā Dimitri daļa :( Bet nu Tu turies, tālāk vēl smagāki notikumi nāks.

ak, tu mani biedē :(

cravey написал(а):

VISIEM, KAS VĒL LASA, NELASIET MANU PARAKSTU, TUR IR SPOILERIS!!!! TO VAR LASĪT PĒC TAM, KAD IR IZLASĪTA LIELĀKĀ PUSE 5. GRĀMATAS!!!!

cravey, tam jau sen ir par vēlu. :D Bet tā kā es precīzi neatceros vairs, kas tur bija, un tagad pēc 3.grāmatas beigām tam varbūt būtu totāli citāda nozīme manās acīs, centīšos nepārlasīt. :D

0

169

Paloma написал(а):

cravey, tam jau sen ir par vēlu. :D Bet tā kā es precīzi neatceros vairs, kas tur bija, un tagad pēc 3.grāmatas beigām tam varbūt būtu totāli citāda nozīme manās acīs, centīšos nepārlasīt. :D

Lai vieglāk - pagaidām noņēmu :D

0

170

hihi, paldies :D

Esmu pie 23.nodaļas :)

sigsaster написал(а):

Ā...un mani vēl pārsteidza tas, ka visi tik šausmīgi gribēja, lai Rose atstāj Baia. Sākumā man izskatījās, ka visa Dimitri ģimene viņu laipni uzņēma, bet pēc Viktorijas un Yeve runas....vai tiešām klusībā viņi domāja, ka Rose te nav vietas...vai arī tas vnk izspruka situācijas iespaidā...

Nu, Yeva ir tāda interesanta.. Man šķiet, viņa gribēja, lai Rose dodas prom, jo vnk zina vairāk nekā visi citi, zina, ka Rose vieta nav tur. Un Viktorija... Viktorijai loģisko saprātu "izslēdza" viņas apsēstīgā mīlestība pret to Moroi, un Rose tak ļaunā, ka izjauca viņas mīlas priekus..

sigsaster написал(а):

.Īstenībā mani pārsteidza, ka Dimitri, būdams Strigoi, ir tik pacietīgs, laikam no iepriekšējām jūtām kaut kas ir palicis, bet nez vai viņš jūt mīlestību, cik saprotu, tad Strigoi nespēj izjust īstas jūtas  :unsure:

Tā noteikti nav normāla, skaista mīlestība. Tās ir kkādas greizas, nedabiskas atskaņas no tā, ko viņš juta pret Rose.. Tajā sarunā arī vienā, kas te bija nesen, tas tikai apstiprinājās - viņš nemīl viņu, viņš to nepateica, viņš domā tikai lietišķi. Ok, viņš viņu iekāro, Bet tas arī viss. Un ar to vien ir daudz par maz.. Un kad viņš teica, ka viņa esence esot palikusi tā pati, kad atgādināja Rose visus savus solījumus, kad teica, ka nedarīs viņai pāri.. man sirds lūza. Jo tas ir tik, tik, tik nepareizi. Tieši viņa esence ir mainījusies, un gribot pārvērst Rose par Strigoi, viņš dara viņai pāri... Un vēl vairāk man sirds lūzt iedomājoties, cik īstajam Dimitrijam tas liktos pretīgi un drausmīgi - tas, ko viņš pats tagad dara. Tā greizā "mīlestības" izpratne. Brrr...

cravey написал(а):

Īstenībā ir tā, ka var manīt, ka autore viņu nevar īsti tādu sliktu uzrakstīt. Tas viss, ko viņš dara būdams strigoi, tas paliek ēnā, mēs °it kā to apzinamies, bet tas netiek uzsvērts. Līdz ar to lasītājs Dimku arī nepieņem kā slikto, bet gan turpina mīlēt. Nez, vismaz man tā bij. Es skaļi sāku kliegt, kad Dimka un Roza uz tās ielas satikās - sirds sāka dauzīties, prieks virmoja gaisā. Tā arī es viņu vēl joprojām neesmu pieņēmusi kā ļauno tēlu. Bet lasiet uz priekšu, ar katru nākamo lapu atklāsies kas jauns :)

Es nezinu... man gluži tā nav. Jo priekš manis tas vairs nav Dimitri. Ar visām tām vājajām, sagrozītajām atskaņām no viņa jūtām pret Rose, es nespēju viņu uztvert kā Dimitri vairs, kā Dimku, kuru mīlēt. Viņš ir svešs.. Vienkārši... tieši tā daļa, kas viņā nomira līdz ar pārvēršanos, man bija tik tuva un mīļa. Tas, kas viņiem abiem bija kopīgs mani fascinēja un saistīja un es tā mīlēju viņus abus, viņu uzskatus par guardian, viņu nopietnību pret to, utt. Mīlēju, cik labi viņi viens otru saprata, cik līdzīgi bija. Bet tagad... tagad ir tikai drausmīga parodija par mīlestību abu starpā. :(

Tas drausmīgi, kā Rose kļuva par atkarīgo... :s vnk slikti lasīt, tas ir tik drausmīgi, kas notiek ar viņu, ar viņiem abiem.. Es nezinu par nākamajām grāmatām, bet šī ir vienkārši drausmīga savā drūmumā, tik smaga... :( Bet man prieks, ka Rose saprāts atmodās pietiekoši, lai viņa atgūtos, lai uzsāktu cīņu pret savu atkarīgo ķermeni! Ak, man nav ne jausmas, kas varētu notikt tālāk! Ne mazākās!!!

Un jā, es izlasīju atkal drusku par daudz, kas man rada gan nojausmu, kāpēc 23.beigās notika tas, kas notika. :D Unnn... ja manas aizdomas ir patiesas, tad man šī Avery, kas agrāk likās tikai nedaudz aizdomīga, tagad vairs galīgi nepatīk. :s

0

171

Paloma написал(а):

Un kad viņš teica, ka viņa esence esot palikusi tā pati, kad atgādināja Rose visus savus solījumus, kad teica, ka nedarīs viņai pāri.. man sirds lūza. Jo tas ir tik, tik, tik nepareizi. Tieši viņa esence ir mainījusies, un gribot pārvērst Rose par Strigoi, viņš dara viņai pāri... Un vēl vairāk man sirds lūzt iedomājoties, cik īstajam Dimitrijam tas liktos pretīgi un drausmīgi - tas, ko viņš pats tagad dara. Tā greizā "mīlestības" izpratne. Brrr...

Lasot šo es ceru, ka tev būs vieglāk izprast zināmas darbības, kas norisināsies 5. grāmatā, kas citādi liekas sāpīgas un pretdabiskas kā Rozas un Dimitrija atbalstītājai.

Paloma написал(а):

Jo priekš manis tas vairs nav Dimitri. Ar visām tām vājajām, sagrozītajām atskaņām no viņa jūtām pret Rose, es nespēju viņu uztvert kā Dimitri vairs, kā Dimku, kuru mīlēt.

Man atkal ir tā, ka tā viņa labā esence ir tik spēcīga, ka tā nevarēja sabojāt to priekšstatu par viņu. Bet jā, dažbrīd es arī viņu sāku ienīst par to, ka viņš Rozai darīja pāri ar saviem vārdiem un rīcību. Bet no otras puses mums jābūt pateicīgām, ka viņš nepateica, ka mīl viņu, jo tas bija tas, kas Rozu atturēja no piekrišanas kļūt par strigoi. Ja viņš būtu pateicis tos trīs vārdus, viņā būu piekritusi kļūt par strigoi.

Paloma написал(а):

Unnn... ja manas aizdomas ir patiesas, tad man šī Avery, kas agrāk likās tikai nedaudz aizdomīga, tagad vairs galīgi nepatīk. :s

Avery sākumā apmuļķoja arī mani  :sceptic:

Paloma написал(а):

Ak, man nav ne jausmas, kas varētu notikt tālāk! Ne mazākās!!!

Jap, tas pārsteiguma efekts ir tas, kas padara šīs grāmatas ideālas. Nekad nevar paredzēt, kas notiks tālāk  :rolleyes:

Paloma написал(а):

Es nezinu par nākamajām grāmatām, bet šī ir vienkārši drausmīga savā drūmumā, tik smaga... :(

Nu piektā grāmata ir pozitīvāka  :rolleyes:

0

172

Sooo... I did it!!! Nedaudz vairāk kā 300 lappuses šodien. Drausmas. Neticu, ka es to izdarīju. :D Un , sasodīts, man rodas spēcīga vēlme dabūt sev šīs grāmatas :( hmm.. man pat radās jocīga ideja. Varētu mēģināt notirgot manus twilight. :D Vnk... es jau jūtu vēlēšanos pārlasīt. Kad negribas tik ļoti skriet uz priekšu, kad var vairāk pievērst uzmanību sīkumiem.. Jo šitā izlasot, kā šodien jo īpaši, es zinu labi, ka man maz kas paliks atmiņā beigu beigās. Eh, nu jādomā.

sigsaster написал(а):

Es nespēju aptvert, vai tiešām Dimitri būs miris?! It kā Rose viņu nogalināja, bet nu kaut kā negribas tam ticēt, un tas dūriens viņai ar nesanāca tāds kā gribētos, tā kā tomēr klusas cerības man ir, ka tomēr viņš vēl ir dzīvs...un viss vēl ir labojams, lai viņu nezin kādā veidā atgrieztu dzīvē :)

nu.. tā kā es biju uztvērusi pietiekoši daudz sarunu drumslas šeit un zinot, ka sērijā ir vēl 2 grāmatas, es ne uz brīdi neticēju, ka viņš varētu būt tiešām miris. Bet vienalga.. Tā Rose cīņa par dzīvību. Viņu abu cīņa vienam pret otru.. viņu, kas iepriekš bija tik tuvi, un tagad kā lielākie ienaidnieki... Jāā, tā cīņa atkal bija kaut kas wow. Tā episkā kauja 3.grāmatas beigās man šķita kkāda.. nekāda. Bet šeit.. šī cīņa.. spēcīguma ziņā līdzīgi kā 2.grāmatas beigās. tikai šeit vēl sāpīgāk... jo cīnās pret Dimitriju. Uh...

cravey написал(а):

Lasot šo es ceru, ka tev būs vieglāk izprast zināmas darbības, kas norisināsies 5. grāmatā, kas citādi liekas sāpīgas un pretdabiskas kā Rozas un Dimitrija atbalstītājai.

akkk... šitā mocīt mani nevar. :D

cravey написал(а):

Avery sākumā apmuļķoja arī mani  :sceptic:

nu, patiesība bija vispār negaidīta :O jāā, bet tas tikai atklāj vēl vairāk iespēju par sprit lietošanu..

cravey написал(а):

Jap, tas pārsteiguma efekts ir tas, kas padara šīs grāmatas ideālas. Nekad nevar paredzēt, kas notiks tālāk

ooooj, tas nu gan!!! Un kā man patīk, kad tā notiek! :D Tagad arī.. Abe ir Rose tēvs? Huh??? Lai nu ko, bet to es nekad nebūtu iedomājusies. Tiešām bija sajūta, ka viņš strādā kādas nezināmas organizācijas labā, kam kkāda interese par Rose, lai gan pēdējās viņu tikšanās dienās viņš bija pārāk jauks, lai es sāktu jau brīnīties. Bet līdz tāpat neaizdomātos. :D
Un tad vēl.. sūtījums no Dimitrija. WOW. o.O Es nebiju gaidījusi, ka tas notiks šajā grāmatā vēl - atklāsies, ka viņš dzīvs. Es nebiju gaidījusi, ka viņš uzradīsies. Bet ak kā man patīk, ka tā bija! Jo tas padara atkal grāmatu nepabeigtu, nākamā ir vienkārši kā tas pats stāsts, tikai atdalīts, lai nav par bieza grāmata :D nu, vispār visa šī sērija rada tādu patīkamu, plūstošu sajūtu. :) tas nav, kad katra grāmata par sevi, beigās viss atrisinās un nākamajā sākas no jauna (kā twilight, piemērma), bet kaut kā ļoti loģiski tie notikumi iet viens pēc otra.. Un nav baigo laika pārlecienu, bet katra grāmata laika ziņā seko teju tūlīt pēc iepriekšējās. Jā, tas man patīk :)

cravey написал(а):

Nu piektā grāmata ir pozitīvāka

uh, man prieks par to! Vēl vienu šitik smagu kā 4. es laikam tik viegli nespētu sagremot.

Hm, ko vēl gribēju teikt? Jā, kad Rose atkal satika Lissu.. man tik labi palika.. Ok, it kā daļa atceras par Dimku un tā, bet... Rose atkal apvienojās ar lielu sevi daļu, atguva sevi, kļuva atkal vairāk kā viņa pati. :)

Kas man ne pārāk patīk tā ir iespēja, kā dabūt no Victora informāciju.. Vnk.. palaist viņu brīvībā.. Lai viņš dara, ko grib, lai atkal sāk bīdīt kkādus savus plānus.. nez, man nepatīk tas. Arī it kā biki nodevība pret to, kam viņas tic. Bet nu redzēs, kā tur tas viss būs vispār. :D

Un jā... vismaz ir cerība, ka Dimitri var izglābt. Un.. hei, es nebiju domājusi, ka var būt kāda iespēja tam, kas man nešķitīs no pirksta izzīsta un galīgi garām. Nu... tak atgriezt Strigoi tiek uzskatīts par neiespējamu! Bet... savā ārkārtīgajā vienkāršībā doma par to, ka Lissa varētu "izārstēt"  viņu šķiet ļoti... iederīga. Normāla. Loģiska. Un man tas neizsakāmi patīk! ^^

Uh, tagad būs jāsāk staipīt smagā grāmata :D ceru, ka vispār ielīdīs manā somā :O

0

173

ā', un ko vēl es atcerējos, epilējot kājas (jā, labs laiks pārdomām :D ) - tā Avery uzburtā ilūzija... tas bija drausmīgi nežēlīgi gan pret Rose, gan pret lasītājiem. Kaut uz brīdi piedzīvot kā būtu, ja viņi tiešām tā mierīgi dzīvotu kopā, laimīgi.. pēc visa tā, kas bija noticis... auč :'(

0

174

Paloma написал(а):

ooooj, tas nu gan!!! Un kā man patīk, kad tā notiek! :D Tagad arī.. Abe ir Rose tēvs? Huh??? Lai nu ko, bet to es nekad nebūtu iedomājusies. Tiešām bija sajūta, ka viņš strādā kādas nezināmas organizācijas labā, kam kkāda interese par Rose, lai gan pēdējās viņu tikšanās dienās viņš bija pārāk jauks, lai es sāktu jau brīnīties. Bet līdz tāpat neaizdomātos. :D

Jā....man ar bija  :O  kas par negaidītu risinājumu...nekad nebūtu iedomājusies, bet patīk man šādi pārsteigumi :D

Vēl man ļoti aizkustinoša likās Rose tikšanās ar māti  :love:

Paloma написал(а):

Un tad vēl.. sūtījums no Dimitrija. WOW. o.O Es nebiju gaidījusi, ka tas notiks šajā grāmatā vēl - atklāsies, ka viņš dzīvs. Es nebiju gaidījusi, ka viņš uzradīsies. Bet ak kā man patīk, ka tā bija! Jo tas padara atkal grāmatu nepabeigtu, nākamā ir vienkārši kā tas pats stāsts, tikai atdalīts, lai nav par bieza grāmata :D nu, vispār visa šī sērija rada tādu patīkamu, plūstošu sajūtu.

Aha, gluži manas domas :D Arī nebiju gaidījusi, ka jau šajā grāmatā Dimitri dos par sevi ziņu.

Paloma написал(а):

Un jā... vismaz ir cerība, ka Dimitri var izglābt. Un.. hei, es nebiju domājusi, ka var būt kāda iespēja tam, kas man nešķitīs no pirksta izzīsta un galīgi garām. Nu... tak atgriezt Strigoi tiek uzskatīts par neiespējamu! Bet... savā ārkārtīgajā vienkāršībā doma par to, ka Lissa varētu "izārstēt"  viņu šķiet ļoti... iederīga. Normāla. Loģiska. Un man tas neizsakāmi patīk! ^^

Jā, es arī nekādīgi nevarēju iedomāties kā varētu Dimitri atgriezt no Strigoi. Tagad ar nepacietību gaidu, kad varēšu sākt lasīt nākamo grāmatu :D

Paloma написал(а):

tā Avery uzburtā ilūzija... tas bija drausmīgi nežēlīgi gan pret Rose, gan pret lasītājiem. Kaut uz brīdi piedzīvot kā būtu, ja viņi tiešām tā mierīgi dzīvotu kopā, laimīgi.. pēc visa tā, kas bija noticis... auč :'(

Ui, jā...uzreiz atgādināja vecos labos laikus starp Rose un Dimitri un to kā būtu varējis būt...Uzreiz tāda nostaļģija uznāca...

0

175

cravey написал(а):

Nu piektā grāmata ir pozitīvāka  :rolleyes:

Ironisks teikums... visā visumā tā varētu teikt (salīdzinot ar ceturto grāmatu un trešās grāmatas beigām), bet es pati tā neapgalvotu... (bet tās tikai manas emocijas, kas runā.. :D )

0

176

sigsaster написал(а):

Vēl man ļoti aizkustinoša likās Rose tikšanās ar māti

jāā! Tik jauki, kā viņas pamazām satuvinās :)

Siikaa написал(а):

Ironisks teikums... visā visumā tā varētu teikt (salīdzinot ar ceturto grāmatu un trešās grāmatas beigām), bet es pati tā neapgalvotu... (bet tās tikai manas emocijas, kas runā..  )

hmm... tagad es esmu galīgā neizpratnē, ko gaidīt. :D

0

177

Siikaa написал(а):

Ironisks teikums... visā visumā tā varētu teikt (salīdzinot ar ceturto grāmatu un trešās grāmatas beigām), bet es pati tā neapgalvotu... (bet tās tikai manas emocijas, kas runā.. :D )

Nu šeit es neraudāju tā kā 3. grāmatā, tapē ar saku, ka pozitīvāka, lai gan dažos momentos sirds tāpat lūza  :'( 5. grāmatā ir vairāk tādu "WTF??!!!" momentu.

Paloma написал(а):

tā Avery uzburtā ilūzija... tas bija drausmīgi nežēlīgi gan pret Rose, gan pret lasītājiem. Kaut uz brīdi piedzīvot kā būtu, ja viņi tiešām tā mierīgi dzīvotu kopā, laimīgi.. pēc visa tā, kas bija noticis... auč :'(

Jā, tā bija īstākā nežēlība. Nevaru pārdzīvot, ka viņu tā mocīja. Jo būt kopā ar Dimitriju, tas tak ir...ahh... es nevaru  :'(

GRIBU 6. GRĀĀĀMATŪŪŪŪŪŪ  :'(

0

178

cravey написал(а):

5. grāmatā ir vairāk tādu "WTF??!!!" momentu.

nu, pārsteigumi man patīk. it kā. :D nu redzēs. ^^

cravey написал(а):

GRIBU 6. GRĀĀĀMATŪŪŪŪŪŪ

pieņemu, ka tuvāko dienu laikā es tev pievienošos. :D Kad tā iznāks?

0

179

Paloma написал(а):

Kad tā iznāks?

7. decembrī  :(

0

180

auč, man šķita, ka kaut kad rudenī. Drausmas, cik tālu  %-)

0

Вы здесь » TelenovelesLV » VA un citas R. Mīdas grāmatas » Richelle Mead - Vampire Academy sērija