jā, manas aizdomas attaisnojās par grāmatu - The Duke and I.. pat izmakšķerēju no grāmatlaukta - man šķiet man 1 plauktā grām.svešvalodās (angļu, krievu, spāņu) ir vairāk nekā vis'pārējā skapī kopā lv. :Dvarbūt drusku pārspīlēju, bet tuvu tam ir. zin kā, tās ir mazas...
Džūlijas Kvinnas/Julia Quinn grāmatas
Сообщений 41 страница 60 из 85
Поделиться4205.05.2010 08:23
lai gan no Bridžertonu vīriešiem man Kolins ir vismīļākais
Bet viņš ir arī viss foršākais.. tāds prikolīgs, jautrs un mīlīgs...
Lai gan tagad sāku lasīt The Viscount who loved me un man arī patīk... autorei ļoti labi ir izdevies saglabāt Antonija (vai arī latviski iespējams sanāktu Entonija) raksturu... Nevaru teikt, ka būtu sajūsmā par šo vīrieti... mazliet pablonds viņš ir (bet tikai attiecībās ar sievietēm, jo kurš normāls cilvēks iedomājas precēties ar to sievieti, jo viņā nekad neiemīlēsies, zinot, ka līdz ausīm samīlēsies viņas māsā... labi vien, ka viņus pieķēra.. )... bet galvenā varone gna man patīk.. Vispār Kvinnai ļoti labi sieviešu raksturi sanāk..
Man vēl jāizlasa An Offer from a Gentleman, lai varētu lasīt stāstu par Kolinu...
Поделиться4305.05.2010 11:36
Ak, kā sāku vakar lasīt Duke and I, tā šodien pie brokastīm un busā turpināju un negribēju beigt... kkā neērti vilkt šeit āra'to grāmatu, īpaši, jo viņa rozā vākos, tā ka moš ielādēšu no neta un lasīšu datorā... kamēr nav ko darīt te... gaidu Dafnes un Simona pirmo tikšanos!!
Un jā, tas citāts par jaunu meiteņu mātēm, no kurām nevar aizbēgt, bija baigi labais
Поделиться4405.05.2010 12:53
Un jā, tas citāts par jaunu meiteņu mātēm, no kurām nevar aizbēgt, bija baigi labais
Tā dēļ vien grāmatu ir vērts lasīt.. :
Поделиться4505.05.2010 12:58
Ek, nez šitos .lit kkā var dabūt normālā formātā? Jo praksē es tak programmas nevaru lādēt... :/ atradu netā, kur biki tālāk bija, bet tagad laikam tomēr vilkšu ārā savu rozā grāmatu un miers. tāpat darīt nav ko, tad kāda starpība ar ko es nodarbojos?
Ak, bet viņu pirmā tikšanās bija burvīga. nabaga Simons, neiedarbojās viņa prasmes uz Dafni. un abiem tāds šoks uzzinot, kas ir otrs
Поделиться4605.05.2010 13:35
Ak, bet viņu pirmā tikšanās bija burvīga. nabaga Simons, neiedarbojās viņa prasmes uz Dafni. un abiem tāds šoks uzzinot, kas ir otrs
Vai ne.. man ar patika, vēl pie tam ļoti labi bija tas, ka tika vienkārši perfekti pasniegts Saimona iespaids! Man pat viņa palika žēl, kad viņš uzzināja, ka tā ir Dafne.. džekiņš tā centās un gribēja labu iespaidu atstāt.. bet tam pat īsti nebija jēgas, jo taču nedrīkst pavedināt labāka drauga māsu..
Ek, nez šitos .lit kkā var dabūt normālā formātā? Jo praksē es tak programmas nevaru lādēt...
Es varu mājās apskatīties, vai ir iespējams pārglabāt citā formātā, tagad neesmu pie sava datora, un arī kaut kā negribas lādēt Reader iekšā..
Поделиться4705.05.2010 19:21
Es varu mājās apskatīties, vai ir iespējams pārglabāt citā formātā, tagad neesmu pie sava datora, un arī kaut kā negribas lādēt Reader iekšā..
Es jums varu pdf uztaisīt vai wordā Kurā labāk? Linkus salikšu
P.S - Palo, man liels prieks, ka pievienojies, vismaz uz brīdi, mūsu grāmatinātoru biedrībai
Поделиться4805.05.2010 19:52
bet tam pat īsti nebija jēgas, jo taču nedrīkst pavedināt labāka drauga māsu..
aha, man patika tas draugu "bauslis"
nu, man vienalga... dod word, ja nu vajag kkā pielāgot, lai man ērtāk lasīt būšu ļooooti pateicīga!!! ja nu vēl sanāk kādas dienas sēdēt neko nedarot. Lai gan, ja ķeršos pie prakses pārskata + darbi, it kā nevajadzētu būt tādām pauzēm kā šodien.
Bet, man šķiet, ka es varētu drīzumā ķerties pie lasīšanas datorā. Ak jūs pavedinātājas... vienģi tā nevarēs transportā lasīt
Поделиться4905.05.2010 20:26
vienģi tā nevarēs transportā lasīt
Izrēķini cik lapas vari izlasīt transportā un tās izprintē
nu, man vienalga... dod word, ja nu vajag kkā pielāgot, lai man ērtāk lasīt būšu ļooooti pateicīga!!!
Okz, tik darīts Bet es linkus rīt salikšu, šovakar nav iekšā.
Bet, man šķiet, ka es varētu drīzumā ķerties pie lasīšanas datorā. Ak jūs pavedinātājas...
Поделиться5005.05.2010 20:50
ak, es nevaru
tas brīdis, kad Simons saprata, ka Māte pieņem, ka baumas par viņu varētu nebūt pateisas, un tad pamana viņas daudznozīmīgos skatienus... ak, lieliski! nabadziņš...
Un šitas teikums vnk super:
And finally, she kind of sort of just litte teeny bit actually wanted to dance with the duke.
ak, meitēn, un tu tici, ka kāds tam noticēs?
Поделиться5105.05.2010 20:56
Ak, kā es jūs apskaužu, ka jums šī visa sērija vēl priekšā
Поделиться5205.05.2010 21:21
Nu, ck nu VISA, bet liela daļa jā
haha, super kā man patī, kad ir gan humors, gan tādi brīži, kad sirds iesmeldzas un atmaigst. Piemēram, tas brīdis dejā, kad Dafne un Simons nopietni sarunājās par dzīves mērķiem. Eh
Поделиться5305.05.2010 21:28
Saimons īstenībā ir riktīgs tortured hero
Поделиться5405.05.2010 22:51
Un kā es tādus mīlu,, lai cik ari banāli tasvarbūt nebūtu
Поделиться5505.05.2010 22:52
Bet, man šķiet, ka es varētu drīzumā ķerties pie lasīšanas datorā. Ak jūs pavedinātājas... vienģi tā nevarēs transportā lasīt
Man vispār ir iepaticies tas rīdera formāts... vismaz sniedz kaut kādu grāmatai attālināta formāta iespaidu.. Un es tagad transportu izmantoju, lai apskatītos, kas tad notiek reālajā pasaulē.. jo citur gan darbā, gan mācībās viss pārsvarā notiek virtuāli.. Var visādas interesanta slietas redzēt...
Nu bet tač nevar tā uzreiz sev atzīties, ka ir samīlējusies, tad jau sirds uz pusēm un asaras pa acīm tecēs.. Ja ne citus piemānīt, tad vismaz sevi..
Tas gan.. un varēja just, ka viņš tiešām grib Dafni apprecēt... arī tad, kad bija viņu pametis un saņēma vēstuli, ka viņa varētu būt stāvoklī.. viņš gribēja bērniņu.. viņām tikai ļoti bija bail, ka būs tāds pats briesmonis, kā viņa tēvs un sabojās savu bērnu dzīves.. Un man to viņa tēvu, kas pirmkārt iedzina Saimona māti kapā un otrkārt sabojāja visu Saimona bērnību un jaunību (uzskatot, ka grāmatā viņš jau ir pieaugušais), gribējās iekaustīt ar .. khmmm.. rungu...
Поделиться5605.05.2010 23:15
tāāā... es jau paspēju kko uzķert, ko laikam nevajadzēja... Lūuuuuudzu turpmāk brīdiniet par spoileriem!!!
Поделиться5705.05.2010 23:24
tāāā... es jau paspēju kko uzķert, ko laikam nevajadzēja... Lūuuuuudzu turpmāk brīdiniet par spoileriem!!!
Es jau biju domājusi, ka esi izlasījusi... Sorry..
No manis vairs ne vārdiņa, līdz nebūs ziņojums, ka esi jau sākusi nākošo...
Поделиться5805.05.2010 23:26
Nu, es esmu lasīšanas procesā. Un daudz es nepaspēju izlasīt, tik uzmest aci, uzreiz novērsos, tā ka... nav ti traģiski.
Un varat jau ar cravey runāt par grāmatu, bet pielieciet priekšā lieliem burtiem SPOILERIS un beigās ar, lai zinu, no kurienes atkal var sākt lasīt.
Поделиться5906.05.2010 12:20
Vispār es pa šiem spoileriem iedomājos, jāparunā ar Alby, vai nav iespējama forumā tāda opcija, kā uzlikt "slēptos ziņojumus". Zinu, ka citur tādi ir. Tad spolerīgais teksts ir aizklāts un to atklāt var pēc paša vēlēšanās.
Поделиться6006.05.2010 12:41
mm, būtu forši, ja tāda iespēja būtu
Ak, Entonijs ir uzjautrinošs ar savu overprotectionism. Nabaga Simons un Dafne, kamēr iestāstīja sava plāna lietderīgumu.