kad viņš pēc viņu pirmās reizes piedvāja laulības, gribēju mest ar kādu smagu priekšmetu!!
Nu es savā iztēlē ļāvu Kallijai viņam ar kaut ko iemest... jo nu bija pelnījis...
Bet jā, mmm, Ralstons - what a man.... And the things he can do with his mouth...
hmmmmm... nav brīnums, ka meitenes viņam lipa klāt.. gan kār'tigas, gan paklīdušas (Operas dziedātāja bija diezgan noskaņota nelaist viņu vaļā.. )
Es ar negribētu laist... bet tā kā sevi vairāk saistu ar Killiju... tad drīzāk viņam ar kādu smagu beņķi iemauktu..
Tagad es ceru, ka nākošajās grāmatās būs Džulianas (gribu, lai viņa pārmāca to Leitonas hercogu ), Nika un Benedika stāsti, viņi arī ir pelnījuši happy ending
Es ar iedomājos, ka Džuliana pārmācīs Leitonas hercogu, tā ka viņš nezinās, kur likties... un re Nika stāstu mēs jau dabūsim.. tad gan jau dabūsim arī Benedika....
Bet es īstenībā visvairāk gribētu tieši Džulianas stāstu dabūt dzirdēt (vai šai gadījumā lasīt)
Man ļoti patika autores rakstīšanas stils, tāds, kas spēj aizraut un nelaiž vaļā..
P.S. Grāmatu ietekmē sāku kļūt ļoti poētiska...