tas saucas - satikās 2 apmātās..
Amulets /Charmed
Сообщений 181 страница 200 из 218
Поделиться18227.08.2007 14:52
nju, toties internetā var visu dabūt
Kur? Es nekur neredzēju skanus.. Bet varbūt īpaši neinteresējos, jo man jau bija....
tas saucas - satikās 2 apmātās..
Uj, tas man ļoti patīk! Vienmēr cerēju satikt kādu, kurš mani šajā ziņā sapratīs.
Отредактировано Ragana (27.08.2007 14:53)
Поделиться18327.08.2007 14:59
Kur? Es nekur neredzēju skanus.. Bet varbūt īpaši neinteresējos, jo man jau bija....
nju es ne gluži par žurnāliem.. bet tāpat tās intervijas var atrast netā.. man piemēram ir 4 grāmatiņas no sērijas "Vsjo o zvozdah" un visu to info kas tajās var netā atrast bet runāju es tagad par visādiem video, bildēm, aprakstiem rakstiem.. un tml.. pat žurnālus nevajag pirkt - tādā ziņā - viss kas ir par Amuletu mums ir !!
Uj, tas man ļoti patīk! Vienmēr cerēju satikt kādu, kurš mani šajā ziņā sapratīs.
agrāk daudziem arī ļoti patika.. skatījās.. tagad kautkā visiem tikai atmiņu līmenī.. paliki man tikai Tu = tajā pašā dievināšanas līmenī kas man :kiss:
Поделиться18428.08.2007 11:57
tāpat tās intervijas var atrast netā..
pat žurnālus nevajag pirkt
Tas jā. Reti kad redzēju žurnālos vēl nelasītās intervijas. Bet interesanti, ka pat viena un tā pati intervija dažādos žurnālos izklausās dažādi.
Nemaz nerunājot par oriģinālu.
Un par Internetu...Tas mani glābj! Nezinu, ko es iesāktu, ja man nebūtu pieejama informācija par Amuletu, tagad taču par to nereksta!
tagad kautkā visiem tikai atmiņu līmenī.. paliki man tikai Tu = tajā pašā dievināšanas līmenī kas man
No man zināmajiem cilvēkiem, kas skatījās un kuriem patika, neviens nefanoja tik stipri, kā es. Un tāpēc man prieks, ka ir tāda aNgeL, kura mani saprot! :friends:
Поделиться18528.08.2007 12:00
Un par Internetu...Tas mani glābj! Nezinu, ko es iesāktu, ja man nebūtu pieejama informācija par Amuletu, tagad taču par to nereksta!
ahaa.. diemžēl tiešām neraksta... un savā ziņā arī par laimi - jo pirkt visus žurnālus tikai Amuleta rakstiņa dēļ ir diezgan traki!!
Un tāpēc man prieks, ka ir tāda aNgeL, kura mani saprot!
:kiss: un man prieks, ka te esi Tu ar ko var par to visu parunāt. dalīties savā mīlestībā par Amuletu.. ahh a es vakaros lasu pa 1 nodaļai no "vilka gara" pēdējā palika šovasar nelasītā grāmata.. kā man patīk šīs grāmatiņas.. diemžēl neesmu tikusi pie pārejām.. :/ :cray:
Поделиться18628.08.2007 12:13
pirkt visus žurnālus tikai Amuleta rakstiņa dēļ ir diezgan traki!!
Jā, es ar reizēm tā domāju, bet neko nevaru padarīt. Kā lai atstāj tādu žurnālu veiklā? Jānopērk! Lai gan mani vairāk interesē bildes, jo rakstus var izlasīt bibliotēkā un ja būs kas interesants, tad nokopēt.
a es vakaros lasu pa 1 nodaļai no "vilka gara"
Šī grāmata man laikam patika vismazāk no visām...
Поделиться18728.08.2007 12:16
Lai gan mani vairāk interesē bildes, jo rakstus var izlasīt bibliotēkā un ja būs kas interesants, tad nokopēt.
nju jā.. bildītes mani arī ļoti interesē, lai gan tagad jau reti kura nav redzēta..
Šī grāmata man laikam patika vismazāk no visām...
man patiesībā arī.. lai gan tagad lasot tā šķiet interesanta un dod emocijas lasot, taču kautkas viņā ir tāds, ka vēlāk kad domā par visām grāmatām, šī ir viena no tām, kas vismazāk saista..
Поделиться18828.08.2007 12:47
šī ir viena no tām, kas vismazāk saista..
Njā. Pirmkārt, man nepatika, kā attēlots Kouls un viņa attiecības ar Fēbi.
Un nebija tādas īpašas intrigas. Nu aizbrauca, nu tur kaut kas notiek un tālāk. Man patika visas tās baisās un mistiskās lietiņas nometnē, bet tas izrādījās tikai tā-biedēšanai. Gribējās, lai tām būtu kāda nozīme, nevis vienkārši pasaka, ka to darīja Gluskaps un viss.
Pārspīlēti likās, ka gan Mitčs, gan Bens tiek salīdzināti ar Koulu. Un gribējās, lai Bens attaisno savu "noslēpumaino auru", atsvešinātību no pārējiem...
Un es nedomāju, ka īstā Paipere būtu saukusi Fēbi un Peidžu par "apnicīgām māsiņām".
Un vai tiešām likums paredz tādas kaklarotas-kartes un uztver tās nopietni? Nez vai. :/
Labi, es neturpināšu, jo man pašai paliek bail, ka varu tik daudz slikta pateikt par Amuleta grāmatu.
Поделиться18928.08.2007 15:51
Labi, es neturpināšu, jo man pašai paliek bail, ka varu tik daudz slikta pateikt par Amuleta grāmatu.
laba doma lai nu kā, tomēr Amuleta grāmatas ir kautkas īpašs!! ljoooti iiipašs un dieviigi lasaams :heart:
Поделиться19028.08.2007 17:06
laba doma
Vienkārši es jutu vajadzību izskaidrot savu attieksmi un kāpēc tā ir tāda.
Emmm, tu laikam negribi komentēt tik kritiskas piezīmes.
Amuleta grāmatas ir kautkas īpašs!!
Protams! Jo tās tak ir Amuleta grāmatas. Un ekskluzīva iespēja tikties ar iemīļotiem varoņiem.
Поделиться19128.08.2007 17:26
Emmm, tu laikam negribi komentēt tik kritiskas piezīmes
nē, nu es jau neiebilstu par kritiskām piezīmēm, vienkārši šo grāmatu - Vilka garu - sāku lasīt jūlijā, un kādu laiciņu tas bija pie Palomas un jau aizmirsu daļu un tagad esmu pusē izlasījusi 2 nodaļas pa 2 dienām pirms gulēšanas, tāpēc nav īpaši ko teikt, jo pieklibo ar to kas tur bija. bet kautkā šķita ka Fēbei patīk Mičs un domāju, ka Kouls vel tad nebij parādījies un vakar kad tika pieminēts viņš pat nobrīnījos lai gan logiski domājot tāpat skaidrs, ja ir Peidža, tad arī Kuuls jau pazīstams. gļuks man bij un zinu, ka sākumā grāmatas arī viņš bija pieminēts..
Un ekskluzīva iespēja tikties ar iemīļotiem varoņiem
pie tam jebkurā laikā un vietā
Поделиться19228.08.2007 17:42
bet kautkā šķita ka Fēbei patīk Mičs
Viņa jau kantējās Mičam klāt, bet pēc tam pati nokaunējās un par Koulu atcerējās.
Поделиться19328.08.2007 17:44
Viņa jau kantējās Mičam klāt, bet pēc tam pati nokaunējās un par Koulu atcerējās
aha, vakar kāreiz to izlasiiju
Поделиться19408.10.2007 16:59
Sestdien nopirku žurnālu ar Alisas bildi. Un man uznāca tāāāda nostaļģija pēc Amuleta... :heart:
Atkal pārņēma tās sajūtas, kas liek steigties mājās, lai varētu atrāk izgriezt bildi, parskatīt mapīti un ielikt tajā jaunu bildi...
Sen nebiju tā jutusies un man atkal ir neizsakāmi žēl, ka par Amuletu neraksta un, var droši teikt, arī nerakstīs.
Labi, ka ir Internets, kur var atrats jaunas bildes un būt lietas kursā.
Поделиться19512.10.2007 18:04
runājot par Amuletu kādreiz jāsāk skatīties angļu val būs eksāmens, un ar Amuletu klausīšanos vispatīkamāk mācīties
jā, internetam arī esmu bezgalīgi pateicīga, ka te var visu dabūt
Поделиться19612.10.2007 18:07
angļu val būs eksāmens, un ar Amuletu klausīšanos vispatīkamāk mācīties
Man prātā tā pati doma. Pagaidām gan sanāk gatavoties tikai spāņu valodas eksāmenam, kura man nebūs.
Отредактировано Ragana (12.10.2007 18:07)
Поделиться19712.10.2007 18:12
Pagaidām gan sanāk gatavoties tikai spāņu valodas eksāmenam, kura man nebūs
tieši tā jāmeklē kas angliski
Поделиться19815.10.2007 16:22
esiet dzirdējuši Alisas Milano dziesmas?? es jau kautkad baigi sen biju dabūjusi 3 dziesmas un bieži klausoties baigi pieradu un man ļoti patika.. bet vēlāk mazāk klausījos līdz pamazām beidzu un disks šķiet pazuda.. bet jau kādu laiciņu atpakaļ ielādēju citas dziesmas un atkal ik pa brīdim klausos. protams, viņas dziesmās jūtams tas laiks, kad tās tika dziedātas.. bet ir jauki paklausīties viņas balsi
Поделиться19915.10.2007 16:26
Es meklēju, bet neko neatradu no viņas dziesmām. Vari ielikt forumā?
protams, viņas dziesmās jūtams tas laiks, kad tās tika dziedātas..
Tā tas varētu būt. Viņa toreiz bija pavisam jauna, lai neteiktu vairāk.
Поделиться20015.10.2007 16:38
Es meklēju, bet neko neatradu no viņas dziesmām
oo, jaa?? ok... meegināšu ielikt bet ne šobrīd, jo dators uz vīrusies pārbaudās un viss bremzē :/
Viņa toreiz bija pavisam jauna, lai neteiktu vairāk
tieši tā arī balss tik jauna skan