dc++
Amulets /Charmed
Сообщений 61 страница 80 из 218
Поделиться6216.03.2007 18:27
Uuuu, man likās, ka tur nav krievu valodā. Vismaz es neatradu, kad meklēju. :meklet:
Bet man ļoti patīk skatīties angļu valodā! Izjust visu to atmosfēru pilnībā! Dzirdēt aktieru īstās balsis...
Lai gan LNT tās arī bieži var dzirdēt.
Поделиться6316.03.2007 18:30
nu jaa- man arii ljoti patiik iistajaa valodaa klausiities- tad viss taa iisti, var aktieru balsis dzirdeeet agraak nebij krievu valodaaa- bet 7. un 8. sezona noteikti ir no paareejaam arii pa kaadai seerijai jaabuut
Поделиться6416.03.2007 19:49
Skaidrs. Vajadzēs kādreiz pameklēt.
Поделиться6518.03.2007 18:56
pameklee gan kaadreiz
Kaadas juus sev speejas gribeetu?
Поделиться6619.03.2007 15:22
Hmm,... diezgan grūts jautājums. Patīk jau daudzas.
Visforšākās, manuprāt ir teleķinēze (parastā, nevis orbitālā, kā Peidžai).
Apstādināt laiku (temporal statis) un mainīt izskatu reizēm var būt ļoti noderīgi, bet raganas nedrīkst izmantot spējas pašlabuma gūšanai, tā kā...
Levitācijai nevaru iedomāties praktisku pielietojumu, ja neskaita cīņas ar dēmoniem. Tāpat arī piroķinēzei.
Pilnīgi noteikti negribētu paredzēšanas spējas (premonīcija). Nav interesanti dzīvot, visu zinot uzpriekšu. Febei viņas vīziju dēļ sākās visas problēmas ar mīlestības meklēšanu.
Gribētu prast izgaist. Bet atkal ne tā, kā Gaismas glabātāji (orbitācija). Visvairāk man patīk, kā izgaisa Kouls (un vēl daži citi dēmoni), ar tādiem viļņiem.
Un protams ugunslodes-vienkārši labi izskatās.
Būtu labi dabūt Ēnu grāmatu, tad varātu visu ko saburt.
Поделиться6719.03.2007 17:12
Pruu speejas man patika vislabaak bet kaa taa- man patiik kaa Alisa Milano telo taas viizijas. vispaar ljoti interesanti taas redzeet, bet ari biedeejoshi, taapeec es shiis speejas negribeeetu Koula izgaishanas speejas man arii ljooti patika Paiperai intresanti, ka var laiku apstaadinaat- noderiigi, bet taa spridzinaashana gan ir jociiga Un Peidza- atkal ieguva taa teikt izdeviigaakaas speejas, kljuva par speeciigaako raganu speeju zinjaa, jo mantoja taas no Pruu...
Поделиться6819.03.2007 18:03
Un Peidza- atkal ieguva taa teikt izdeviigaakaas speejas, kljuva par speeciigaako raganu speeju zinjaa, jo mantoja taas no Pruu...
Manuprāt, visspēcīgākās spējas tomēr ir Paiperei, kas tagad ir vecākā māsa. Viņa var kārtīgi sadot, bet Peidža-tikai aizlaisties projām.
A Tu vari divos vārdos pastāstīt, kas svarīgs notika šodienas sērijā?
Līdz 9. sērijai vēl neesmu tikusi, bet tagad Media Playeris nestrādā un es nevaru noskatīties tālāk.
Поделиться6919.03.2007 18:44
Shodien bij interesanta seerija bet diezgan sarezgiiti aprakstiit. Cilveeki tuksnesii atrada kautkaadu deemonu un injikceeja vinjam cilveeka asinis, taadaa veidaa gribot dabuut forumu kas padariis kareivjus speeciigaakus, bet izraisiiija viirusu, kursh padariija tos, kuri dabuuja shiis asinis speeciigaakus, bet vinji aatri mira- gan deemoni, raganas un tml.. un Viens no injicetajiem deemoniem saskraapeeja Billiju, un lai vinja nenomirtu Hallivelas arii injiceejaas, lai dabuutu lielaaku speeku un izglaaba visus Feebe atkal redzeeja viiziju ar savu meitu un viizijaa parunaaja ar naakotnes sevi - Feeebi..
Viņa var kārtīgi sadot, bet Peidža-tikai aizlaisties projām.
nu neteiktu, ka Peidza var tikai aizlaisties projaam.. vinja speej paarvietot priekshmetos, kas arii tiek izmantots gandriiz visbiezaak.. , bet paiperas spridzinaashana nu jau biezi neiedarbojas uz demoniem :/
Поделиться7019.03.2007 18:55
Feebe atkal redzeeja viiziju ar savu meitu un viizijaa parunaaja ar naakotnes sevi - Feeebi..
Nu viss, Tu mani saintreģēji! Gribu redzēt, vai tā nākotnes Fēbe pateica šai, lai beidzot nomierinās?
Paldiesiņš par atstāstu! :rose: Galvenā doma skaidra.
bet paiperas spridzinaashana nu jau biezi neiedarbojas uz demoniem
Nu ja, arī taisnība.
Поделиться7119.03.2007 18:58
Nav par ko
Поделиться7219.03.2007 20:48
Nu es arī laikam gribētu vislabāk Prū spējas - pārvietošanu. Lai gan Peidžas pārvietošanos - arīīī!!! Vai kaut vai Prū astrālo projekciju.. Cik tas būtu super!
Gribu redzēt, vai tā nākotnes Fēbe pateica šai, lai beidzot nomierinās?
Ne tikai pateica, bet arī parādīja..
Поделиться7320.03.2007 18:04
Nu ko, šodienas sēriju arī palaideu garām. :cray:
Ar nepacietību gaidu, kad beidzot atnāks draugs un paskatīsies datoru (playeri), lai es varētu skatīties Amuletu tālāk!
Поделиться7421.03.2007 17:40
Nu viss, es neizturēju! Man gribasspēks atkāpjas Amuleta priekšā. :agree:
Ar vienu aci paskatījos šodien.
Nesaprotu, kāpēc viņas ir tik pārliecinātas, ka Kristija ir dzīva, ka viņa nav kļuvusi ļauna, jo viņu taču nolaupīja dēmons un, ka viņu vispār izdoesies atrast?!
Поделиться7521.03.2007 18:56
Liktenja enjgelis teica, ka Billijai izdosies atrast Kristiju shodien redzeeju kaadas 5 minuutes no Amuleta, taapeec nevaru spriest par seeriju
Поделиться7621.03.2007 20:23
Ā, nu es pilnīgi noteikti zinu, māsas atradīs Kristiju un viņa vēl savārīs putru...
shodien redzeeju kaadas 5 minuutes no Amuleta, taapeec nevaru spriest par seeriju
Kāpēc tā? Žēl.
Поделиться7722.03.2007 08:59
Kāpēc tā? Žēl.
Treshdienaas Amuletinju nesanaak skatiities, jo man ir teaatra pulcinjsh Bet jau noskatiijos vakadienas seeriju- angliski taa ka zinu kas tur un kaa bij
Поделиться7822.03.2007 16:04
Bet jau noskatiijos vakadienas seeriju- angliski
Man prieks par Tevi. Kāpēc angliski, ja var krieviski?
Kaut kā dīvaini bija ar Billijas vecākiem. Sērijas nosaukums jau norāda uz paralēlēm ar filmu "Mr. and Mrs. Smith". Manuprāt, tās tur nepavisam neiederējās.
Jauki, ka Peidža un Henrijs noskaidroja savas attiecības. :heart:
A man šodien lieli prieki! Beidzot tiku skaidrībā ar playeri! Tagad atkal varēšu skatīties Amuletu! :yahoo:
Поделиться7922.03.2007 17:58
Forshii, ka vari skatiities :yahoo:
Kāpēc angliski, ja var krieviski?
tieshi tajaa briidiii nebij krieviski, un angliski ir noderiigaak skatiities, lai attiiistiitu savu anglju valodu
Поделиться8023.03.2007 19:04
Nu, es atkal savas domas par šodienas(8.13.) sēriju izteikšu.
Sākums man ļoti patika. Kopumā sērija līdzīga 6.04. par tām blondīnēm, māsām Stīlmanēm. Šīs bija brunetes un, manuprāt, izskatījās baisi. :/
Kas ir ar Peidžas balsi? Tāda aizsmakusi, es pat nobijos!
Un atkal Fēbi apmaina!(vispirms) Secinājums: braukt ar liftu ir bīstami.
Vai māsām nebija viena mūza uz visām trijām? Tā, kuru izsauca Peidža nebija Melodija.
Dīvaini, ka Henrijs tik viegli uztvēra Peidžas atzīšanos. Un jautājumus arī neuzdeva. Bet tas laikam nozīmē, ka viņš ir īstais.
Man žēl leļļu māju! Tik smuks makets! Paipere droši vien nekad vairs negrib tajā atgriezties un tāpēc to uzspridzināja!