Sorry.. braucu mājās.. tētis Jānis jāgatavojas svinībām..
Persijas princis: laika smiltis/Prince of Persia: The Sands of Time
Сообщений 21 страница 35 из 35
Поделиться2221.06.2010 17:52
es strādāju rīt līdz 20:00
Поделиться2321.06.2010 20:00
Eh, tad es moš ar māti aizvilkšos
Поделиться2421.06.2010 20:27
jā, aizved mammuku uz kino. Jums abām noteikti patiks. hihihihi. A man laikam nav lemts.
Поделиться2519.08.2010 21:28
Lai cik tas nebūtu dīvaini, tad filmu noskatījos tikai šodien.
Biju spēlējis un izgājis spēli POP: The Sands of Time... Prince of Persia, manuprāt, ir visaizraujošākā datorspēle ever! Biju pārsteigts, ka arī filma bija labas kvalitātes un tiešām sižetiski interesanta. Varu droši ierindot mīļāko filmu sarakstā.
Nezinu, kas plānots uz priekšu, bet es ļoooooti priecātos, ja tiktu uzņemta filma POP: Warrior Within. Datorspēle bij` vienkārši lieliska! Sižets un tēli neparasti. Spēlēju un izgāju 2 reizes.. ar 2 atšķirīgiem nobeigumiem. Ja filma tiktu veidota pēc datorspēles, tad būtu interesanti vērot, kuru nobeigumu viņi izvēlētos..
Поделиться2619.08.2010 23:53
LOL. tas ir interesanti. Es kā reiz ienācu forumā, lai ar ko ierakstītu par filmu, jo tikko noskatījos. Mans komentārs laikam būs gluži pretējs un negatīvs.
Es neesmu spēlējusi datorspēli un pat kauč kā īpaši nebiju sižetā iedziļinājusies. Sižets pietiekami vienkāršs un pamatdoma vēl vienkāršāka - uzticies sirdij, izvēlies grūtāko ceļu, lai būtu dižens, likteni nepiemānīsi uc utt. Tas viss jau ir bijis un biki šķebina. Laikam bargākie vārdi par Jemma Artertones un Džeika Džillenhāla saspēli - ķīmijas nekādas, nejuta nekādu uguntiņu, nejutu, ka viņi patiešām būtu iemīlējušies un tie momenti, kur vienam vai otram draudēja briesmas vairāk šķita, ka viņi jūt viens otram līdzi tikai tik daudz, cik viens cilveks jūt līdzi otram nevis kā mīlnieki, kuri nespēj viens bez otra dzīvot. Patiesībā princese bija vairāk kaitinoša, nevis interesanta, bet nebija pietiekoši kaitinoša, lai būtu komiska un būtu jautri. Vispār filmai nežēlīgi pietrūka humora un brīžiem man bija garlaicīgi. Filmas galvenā vērtība ir Džillenhāls, kurš ir gandrīz turpat katrā ainā un iznest filmu uz saviem pleciem. Saspēle ar ļauno onku Benu Kingsliju bija lieliska. Kingslijs vispār pats par sevi ir vērtība. Un tad vēl Alfrēds Molina - strausu sacīkšu organizētājs. Tas ar bija lielisks un filmā viņa un viņa saspēles bija stipri par maz. Man pat gribejās, lai izgriež vairākas ainas Dasdanam ar princesi un ielike ainas ar Molinas varoni, kur viņi abi ķīmējas vai kā tā. Abi brāli bija reāli kaitinoši. Ja vel Tas brīžiem labi tēloja, tad tas otrs bija vienveidīgi bāli kaitinošs. Specefekti okey, lielakā vērtība atkal ta sacīt šobrīd reālā modē eošais parkour, čuskas un tie ļaunuļi čukstu vārdotāji bija super. Man ir paniskas bailes no čūskam, bet tas bija iepaidīgi uztaisīt. Laikam tā cīņa ar čuskām, kuras no smiltīm līda ārā, bija visiespaidīgākā manā izpratnē. Tas laikam arī viss. Man Džeiks ļoti patīk jau kopš seniem laikiem un esmu redzējusi visas viņa filmas, daudzas pat vairākas reizes. Bet kaut kā ir tā, ka ja viņš cenšas uztaisīt Holivudas blokbasteri, nekas īsti nesanāk un man filma nepatīk. Pirms tam lielākais blokbasters Day After tomorrow šķiet bija nosaukums - mani reāli garlaikoja un knapi līdz galam noskatījos. Džeika dižākās filmas ir Donnie Darco, Rocket Boys, arī Zodiak, kura gan ir pārāk izvilkta garumā, bet tur Džeika saspeje ar Robertu Dauniju Jr. ir super, vēl labas ir citas Džeika mazbudžetnieces kā Godd Girl (ar Anistoni viņam pavisam cita ķīmija, kā ar Artertoni), Proof ar Gvinetu Paltrovu, kura atstāj reālu pēcgaršu. Vēl 9r filma ar Rīzu Witerspūnum, kur viņiem nav nevienas kopīgas aina - tas ar bij domāts kā grāvejs ar milzīgu budžetu un izgāzās. Bet protams mana mīļākā Džeika filma ir Brokaback Mountain, kura pagaidām ir un paliek Džeika aktierspēles virsotne. Mos pēc laika sagribēsies atkal Persijas princi noskatīties, bet noteikti ne tik drīz.
Поделиться2720.08.2010 09:40
Bet protams mana mīļākā Džeika filma ir Brokaback Mountain, kura pagaidām ir un paliek Džeika aktierspēles virsotne.
hehhh... nu jā! Tas tiešām drīzāk ir gaumes jautājums. Es jau iepriekš forumā biju rakstījis, ka man BM likās pārāk garlaicīga filma..
Nezinu vai tas ir tāpēc, ka es praktiski neskatos fantāzijas un piedzīvojumu filmas, vai arī tāpēc, ka Prince of Persia man ir mīļa tēma pati par sevi, bet par filmu tomēr esmu sajūsmā )
Laikam bargākie vārdi par Jemma Artertones un Džeika Džillenhāla saspēli - ķīmijas nekādas, nejuta nekādu uguntiņu, nejutu, ka viņi patiešām būtu iemīlējušies un tie momenti, kur vienam vai otram draudēja briesmas vairāk šķita, ka viņi jūt viens otram līdzi tikai tik daudz, cik viens cilveks jūt līdzi otram nevis kā mīlnieki, kuri nespēj viens bez otra dzīvot.
Nu šitam piekrītu. Tas gan tiesa, ka trūka ķīmijas.
Поделиться2820.08.2010 12:33
Nu šitam piekrītu. Tas gan tiesa, ka trūka ķīmijas.
Manā skatījumā filmas galvenā vērtībā ir tā, kā tiek parādīts, kā mainās cilvēku raksturi.. Piemēram, Dastana raksturs, uzskati un uzvedība.. Kā viņš no vienkārša ielas puiša, kļūst par princi un kā viņš no puiša kļūst par spēcīgu vīrieti, kas pastāv par savu viedokli un spēj to pamatot. es noteikti neorientējos uz mīlasstāstu, kā galveno domu, jo esmu spēlējusi vienu no pirmajām Persijas Prinča spēlēm, tajā viņš bija viens pats, tāpēc es pati orientējos tieši uz princi nevis apkārtējiem.. Tāpat arī mainījās Strausu sacensību rīkotāja uzskati (filmas beigās gan viņš atgriezās atpakaļ pie saviem vecajiem uzskatiem, jo tika pagriezts laiks atpakaļ, taču to vērot man bija ļoti interesanti.)
Tas tiešām drīzāk ir gaumes jautājums.
Tur es piekritīšu pilnībā, jo mana mīļākā Džeika filma ir Donnijs Darko. Dievinu to filmu, redzēju kādu gadu pēc viņas iznākšanas un tikai pirms kāda mēneša izdomāju, ka būtu vēlreiz jānoskatās, jo ja nu esmu kādu detaļu aizmirsusi... Izrādās, es visus sīkumus pat atcerējos...
Отредактировано Siikaa (20.08.2010 12:33)
Поделиться2920.08.2010 12:52
es noteikti neorientējos uz mīlasstāstu
Piekrītu! Filmas centrā nemaz nebija mīlasstāsts, tieši tāpēc fakts, ka starp abiem varoņiem nebija dzirkstelīšu, manu kopējo vērtējumu tāpat nemazināja. )
Nu varēju tur būt kaut kas nedaudz vairāk, bet nu bija labi kā bija!
Kā nekā šī filma ir veidota uz spēles pamata. Uz lieliskas spēles pamata, kur mīla nebūt nebija noteicēja.
Par citām Džeika filmām nevaru spriest, jo esmu redzējis tikai divas, bet POP, vismaz pagaidām, ir mana favorīte.
Поделиться3021.08.2010 12:50
Par citām Džeika filmām nevaru spriest, jo esmu redzējis tikai divas, bet POP, vismaz pagaidām, ir mana favorīte.
Man vispār patīk filmas, kas līdzīgas Donnie Darko, Zodiac, Rendition (tās no Džeika repertuāra) utt... Es tāda stila filmas saucu par DiCaprio stila filām.. Tāpēc arī Džeika filmas biju jau redzējusi.. POP ir, manuprāt, ļoti patīkama atslodzes filma... tā lai it kā nav jādomā, bet prātā tomēr kaut kas paliek.. nav parastā tīņu daiļrade, kas tikai tukšumu atstāj..
Bet vispār iesaku noskatīties Džeika filmas... pati neesmu redzējusi tikai kādas divas vai trīs...
Поделиться3121.08.2010 13:27
Bet vispār iesaku noskatīties Džeika filmas
Paldies! Ņemšu vērā ieteikumu.
Pirmā, ko skatīšos būs Donnie Darko...
Поделиться3221.08.2010 19:26
Pirmā, ko skatīšos būs Donnie Darko...
Nu mana mīļākā filma, bet brīdinu, ka diezgan atšķirīga no vispārpieņemtām normām..
Поделиться3321.08.2010 22:12
Nu mana mīļākā filma, bet brīdinu, ka diezgan atšķirīga no vispārpieņemtām normām..
Interesanti. Kas tur tik atšķirīgs? Izskaidro man pāris vārdos..
Поделиться3422.08.2010 08:20
Kas tur tik atšķirīgs? Izskaidro man pāris vārdos..
To nevar nosaukt par parastu trilleri vai drāmu... Bet izskaidrot to nevar līdz filma nav redzēta.. jo tad varbūt pateikšu pa daudz priekšā... vienīgais, ko varu teikt, tā ir viena no filmām, kuru skatoties ir jādomā līdzi, un tad beigās viss savienojas kopā..
Pirmo reizi, kad noskatījos filmu es to redzēju nejauši.. slēgāju TV un vienkārši pa vienu no kanāliem gāja.. pirmā mana doma par filmu bija, kaut kāds sviests... taču tā kā nekā cita nebija turpināju skatīties.... beigās pat nemanīju, kurā brīdī vairs nevarēju atrauties...
Поделиться3522.08.2010 09:24
Ohoo.. man tādas filmas dikti iet pie sirds. Domu sapratu.
Liels PALDIES!