Ak, izklausās, ka man būs daudz vieglāk pamest šo seriālu daudzas nāves, vides maiņa... lai gan Andreas dēļ atkal gribēsies skatīties
El fantasma de Elena (Telemundo 2010)
Сообщений 121 страница 133 из 133
Поделиться12227.08.2010 20:46
Ak, izklausās, ka man būs daudz vieglāk pamest šo seriālu daudzas nāves, vides maiņa... lai gan Andreas dēļ atkal gribēsies skatīties
Nu bet redz..to visu dara, lai paceltu reitingus.. Moš viņiem ir kaut kādi interesanti plāni, ja jau darbības vietu grib uz pilsētu pārcelt..Tad jau redzēs!
Turklāt runā, ka sāīsinās sēriju skaitu! Vot tā ir lieliska ziņa! Manis pēc vispār varētu telenovelēm sēriju limitus uzlikt
Поделиться12327.08.2010 21:13
Turklāt runā, ka sāīsinās sēriju skaitu! Vot tā ir lieliska ziņa!
tas gan, tas gan!!! nuu, nez, tad atkal par sasteigtu var sanākt. Vienīgi, ja iztiktu bez tik daudz otrā plāna varoņiem, tad varētu īsāk būt piem, tajā Clon es negribētu, ka galvenie notikumi būtu kāds izlaists vai sasteigts..
Поделиться12427.08.2010 21:16
piem, tajā Clon es negribētu, ka galvenie notikumi būtu kāds izlaists vai sasteigts..
Clon un sasteigts?? man liekas, ka tur ir pretējs process
nuu, nez, tad atkal par sasteigtu var sanākt
Ej nu sazini, kāds vispār ir sižets šai telenovelei! šķiet, ka diezgan atšķiras no origināla!
Поделиться12531.08.2010 12:08
Jauns promo!
Поделиться12628.09.2010 08:48
Pirmais šīs telenoveles pilots!!!
Поделиться12728.09.2010 08:52
Viss..es apraudāšos !!! Tik feins pilots ar šiem aktieriem! Vispār tik žēl, ka sabojāja šo projektu, jo patiešām varēja uztaisīt kaut ko ļoti labu, nezaudējot visu mistisko piesitienu!
Поделиться12828.09.2010 13:54
Viss..es apraudāšos !!! Tik feins pilots ar šiem aktieriem! Vispār tik žēl, ka sabojāja šo projektu, jo patiešām varēja uztaisīt kaut ko ļoti labu, nezaudējot visu mistisko piesitienu!
Es gribēju tieši to pašu teikt! Manī jaucas sajūsma par šo pilotu ar vēlēšanos raudāt, ka sabojāja kaut ko, kas varēja būt tiiiiik fantastisks!!! Vot šis pilots ir tieši tas, kādu es biju iedomājusies šo seriālu - greznu, skaistu, mistisku! Un aktrises, ak, man pret viņām ir vājība... Bet kas zina, varbūt ar Sandru būtu labak.... Layevskas Elena gan man kaut kā pierasta jau liekas, lai gan Andreai citādāka tā...aura. Tāda raganīgāka?
Поделиться12928.09.2010 14:44
Kāpēc Sandra un Andrea tomēr nefilmējās?Pašas pārdomāja,vai režisors uzteica darbu?
Поделиться13028.09.2010 17:39
Kāpēc Sandra un Andrea tomēr nefilmējās?Pašas pārdomāja,vai režisors uzteica darbu?
°Tādēļ, ka kāreiz tobrīd izlēma pagarināt El Clon un abām aktrisēm, kā arī tam aktierim, kurš šajā pilotā atveido Elēnas tēvu bija jāturpina filmēties El Clon. Elēnas veidotāji negribēja gaidīt, kad aktieri beigs tur savu darbu un aizvietoja ar citiem aktieriem.
Manī jaucas sajūsma par šo pilotu ar vēlēšanos raudāt, ka sabojāja kaut ko, kas varēja būt tiiiiik fantastisks!!!
Nu vismaz ir pilots!! Kaut pāris minūtes laimes
Jāa.. starp Anu un Andreu es pat nemācētu izvēlēties - abas man dikti patīk, un īstenībā katra būtu šo Elēnas varoni izveidojusi pavisam citādu!
Starp Sandru un Elizabeti es noteikti izvēlētos Sandru. Elizabetei piestāv citas lomas, kā jau iepriekš teicu.
Поделиться13128.09.2010 18:51
Noskatījos atkal pilotu - mierīgi mājās... Ak, man tā patīk! un visa izmantotā mūzika tik labi izvelēta+ dekorācijas..šī pils! Sandra ar Edmundo tik labi kopā izskatās un Andrea.. Lai filmē no jauna!
Поделиться13230.09.2010 17:31
Jāa.. starp Anu un Andreu es pat nemācētu izvēlēties - abas man dikti patīk, un īstenībā katra būtu šo Elēnas varoni izveidojusi pavisam citādu!
Starp Sandru un Elizabeti es noteikti izvēlētos Sandru. Elizabetei piestāv citas lomas, kā jau iepriekš teicu.
Ahaa, te nu galīgi piekrītu pilnīgi visam!
Lai filmē no jauna!
hihihi, būtu jau forši! a to izpurgāja kko tik potenciāli fantastisku!
Поделиться13330.09.2010 20:45
Ak...kas burvīgu treileri!
Nu, kapēc???? Man patiktu šī telenovele daudz labāk ar šiem varoņiem, un Andrea! Ak, kā viņai piestāvētu šāda loma...ak,tiešām skaists pilots.