danna написал(а):Nu tad jau laikam būšu otrais cilvēks, ko tu zini kam vēl patīk Vējiem līdzi - MAN ARĪ PATĪK! Nezinu vai tagad ir kāds pārfilmējums, bet man atmiņā stāv diezgan vecs varians un garš variants. Kad biju maza jau ar tādu aizrautību vēroju, un šķiet pagājušajā gadā, kad LNT atkal rādīja, es noskatījos vēlreiz. Un tas pēdējais teikums no filmas man patīk vislabāk... ar cerībām.
Āāāā, dannnaaaaa - cik super, ka tev arī patīk!!! :yahoo: :yahoo: Tas tikai pierāda, ka šajā forumā var atrast domubiedrus VISĀ. Nezinu vai ri pārfilmējums, neesmu neko tādu dzirdējusi.. un nemaz negribēto to redzēt!! Vecais ir vienkārši fantastisks!! Bet nu jā - garš. Tas traucē skatīties šo filum tik bieži, cik varbūt gribētos.. :/ kooo?? Kad pagājušā gadā bija pa tv?? kāpēc es to palaidu garām'??? nu ok, man ir ieraksts kasetē(bet nolāpītais LNT tur reklāmās izgriezis fragmentus - no labdarības balle, kur viņa ar Retu dejo, vēl kur viņa zvēr, ka nekad vairs necietīs badu.. vēl kau t kas bij.. man tādas dusmas.. Nu tagad arī dvd variants ir, lai gan tas pat nav mans, kādreiz nāksies laikam atdot.. :blush2: Jā, man tā patīk ,ka atstāj cerības šī filma - ka viss vēl tomēr nav beidzies. Starp citu , ir grāmatas tip turpinājumi Vējiem līdzi - protams, nestāv tuvu oriģinālam, bet tur viņi atkal saiet kopā.
mmaarriiaa написал(а):Bet tiešām patika bija interesanta filma!!!Tagad jau daudzko neatceros bet skatījos atceros man patika!!!
kas tik neatklājas...