No sākuma nobalsojam par "Merlin" foruma sadaļas banneri Varianti ir šādi -
cravey variants:
[реклама вместо картинки]
aNgeL varianti:
TelenovelesLV |
Привет, Гость! Войдите или зарегистрируйтесь.
Вы здесь » TelenovelesLV » Merlin » "Merlin" fanart + sadaļas banners
No sākuma nobalsojam par "Merlin" foruma sadaļas banneri Varianti ir šādi -
cravey variants:
aNgeL varianti:
es par aNgeL 1-mo vai 3-šo.
Kā jau pirms tam teicu, man patīk aNgeL pirmais variants
man jau ar visvislabāk tomēr aNgeL pirmais, bet es protams negribēju, lai visi man atkal cauri redz, jo pirmais ir vis-slešainākais, ja tā var izteikties.
man jau ar visvislabāk tomēr aNgeL pirmais, bet es protams negribēju, lai visi man atkal cauri redz, jo pirmais ir vis-slešainākais, ja tā var izteikties.
Ne tikai, jo īstenībā jau seriāls ir par Merlinu un Artūru, par abu draudzību, ziedošanos otra un Kamelotas labā, par abu kopīgo likteni, utt.
ziedošanos otra
par abu kopīgo likteni
Nu es tak teicu - vis-slešīgākais.
Man der tas pats, kas jums abām
Un man arī ļoti patīk tas, kas ir MerlinxArthur komjunitijam (nav pārāk slešīgi).
Visslešīgāk būtu mana avatara pilnā versija
Ps. Es tieši cerēju, ka šodien BŪS
Nu davaj, tad ieliekam (Alby, aNgeL?!) aNgeL pirmo versiju pagaidām Pēc laiciņa jau var nomainīt
Man ar patīk angel pirmais variants!
Cik patīkami, ka jums patīk
Šodien atradu šito.
Es lasīju vienu stāstu, kur Artūru un Merlinu šitā ļaunā Nimueja nosūta nākotnē, viņi attopas Cūkkārpā, bet abus iešķiro Grifindorā!
Es lasīju vienu stāstu, kur Artūru un Merlinu šitā ļaunā Nimueja nosūta nākotnē, viņi attopas Cūkkārpā, bet abus iešķiro Grifindorā!
O es gribētu izlasīt. Jāpameklē.
O es gribētu izlasīt. Jāpameklē.
Nevaru palīdzēr, diemžēl. Jamajam tikai 2 nodaļas bija, neatceros ne nosaukumu, ne autoru. Bet es caur fanfiction.net pirmoreizi ieraudzīju.
man patīk tie bērnu merlin un arthur zīmējumi!
tik jautri!
Iedvesmojoties no 4. sezonas jaunumiem uzmeistaroju jaunu bannerīti Merlina sadaļai
O dievīgs Man patīk
Вы здесь » TelenovelesLV » Merlin » "Merlin" fanart + sadaļas banners