Plus, vadoties pēc šīs preses relīzes Stefans bū Tallinā
Stefans Lambjēls/Stéphane Lambiel (SUI)
Сообщений 41 страница 60 из 248
Поделиться4226.07.2009 20:55
wooow, super!
Поделиться4330.07.2009 08:47
Esmu nereali prieciga par to!!! Cravey, vai tu brauksi uz Tallinu? Es braukšu noteikti. Gribētos, lai es nebrauktu viena.
Поделиться4430.07.2009 11:22
hihihi, ja es vel neesmu izteikusies, tad tagad klausaties - ĀĀĀĀĀĀĀĀĀĀĀĀĀĀĀĀĀĀĀĀĀĀĀĀĀĀĀĀĀĀĀĀĀĀĀĀĀĀĀĀĀĀĀĀĀĀĀĀĀĀ,,,, JĒĒĒĒĒĒĒĒĒĒĒĒĒĒĒĒĒĒĒĒĒĒĒĒĒĒĒĒEEj.... HoHOHOHOHOHOHOHOHOHO..... JABADABADŪŪŪŪŪŪŪŪŪŪŪŪŪŪŪŪŪŪŪŪŪŪŪŪŪŪŪŪŪŪŪ....
rubi - Palo, cravey, viņas mamma un es brauksim. Droši vien vel kāds no cravey puses es pieņemu. Tu drosi varēsi mums pievienoties. Tēmā pie čempja mēs jau spriedām, uz kuram programmām iesim.
Поделиться4530.07.2009 15:28
Man mammas māsīca brauks un viena mana kursa biedrene Nezinu īsti par vēl kādu, maniem draugiem un paziņām liela problēma ir sesijas laiks augstskolās Un droši var pievienoties.
Es biļetes plānoju pirkt septebra vidū Tad droši vien būs tā, ka līz tam laikam sarunāsim, kam kādas biļetes, tad man pārskaitīs naudiņu un es nopirkšu visiem, lai var blakus sēdēt
Поделиться4631.07.2009 16:19
Stefana jaunās sezonas izvēles programma ( iespējams tā pati, ko redzēsim Tallinā )
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=bpDeHuPBVIA[/youtube]
Manuprāt viņš formu ir atguvis, katrā ziņā lecieni ir praktiski nevainojami
Поделиться4705.08.2009 10:06
Jauna ziņa no Stefana:
Salut de Toronto!
Toronto, Canada | August 3, 2009
This is my second week here at Brian Orser’s training camp. We worked a lot last week and I was very glad to receive Marla’s great treatments after the long hours of training every day. On the weekend I had the chance to relax at the Muskoka Lakes where Brian has a cottage. It was great: the weather was wonderful, we went on a boat ride, I took a swim in the lake and we enjoyed a nice BBQ. I was so excited to see a new side of this beautiful country!
Before I went to Canada, I spent two days in Oberstdorf where I choreograph my new short program with Salome. We had a lot of fun working on the program because the music is very special: it’s the William Tell Overture by Rossini. My interpretation of William Tell will be new and very original. The beginning of the program is rather quiet and then it gets a bit crazy. The atmosphere is a bit like calm before the storm.
I’m looking forward to my trip to Korea. Warm up your voices, Korean fans!
xoxo
Stéphane
Tātad ir zināma Stefana īsās pr. mūzika: William Tell Overture by Rossini
Поделиться4805.08.2009 11:50
Man patīk šī mūzika. Zinot Stefanu, arī tas būs šedevrs. Interesanti, kādu daļu no mūzikas viņš paņems... Kā arī interesē Stefāna tērps, jo jau baidos, zinot viņa artistisko pusi. Zebra man, protams, patīka, bet Carne Cruda.... Tas bija neaizmirstami.
Поделиться4927.09.2009 00:19
Stefana tērps jaunajai īsajai programmai:
[реклама вместо картинки]
Jaunā SP:
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=JLOcqGgfYyk[/youtube]
Jaunā LP:
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=rR3PWPhTsYQ[/youtube]
Stefans tikko uzvarēja Nebelhorn trophy ar kopsummu 232.36
Поделиться5027.09.2009 00:30
Īsās programmas beigu soļu ceļiņš superīģs
P.S -Bet to vienu lietu par viņu es nekad laikam nesapratīšu Nu kā var nebūt???!!!
Поделиться5127.09.2009 00:41
Nu kā var nebūt???!!!
ak, ir nabadziņš, bet pats no nezina. Un laikam baidās, ka ja atzīsies, tad meitenes viņu vairāk nemīlēs. ak, ka viņs maldās - mēs mīlesism viņu vel vairak.
Ev, tas laikam ir slimīgi, ja es fantazeju par Žubēru un Lambjēlu gultā. Kopā. ??????????????????????
Поделиться5227.09.2009 00:45
Ev, tas laikam ir slimīgi, ja es fantazeju par Žubēru un Lambjēlu gultā. Kopā. ??????????????????????
Nu tur vismaz ir skaidrs kurš ir top un kurš ir bottom Hmm, sanāk Sterian?
Поделиться5327.09.2009 00:46
HAHAHAHAHAAH, ES TIKKO IEDOMĀJOS PERFEKTAS BEIGAS PuG Are you thinking what I'm thinking?
Поделиться5427.09.2009 00:48
Stefans tikko uzvarēja Nebelhorn trophy ar kopsummu 232.36
malacītis. Dievīga LP un dievinu LP tērpu.
Поделиться5527.09.2009 00:51
Hmm, sanāk Sterian?
Another Brian and another SUNSHINE
Are you thinking what I'm thinking?
I'm thinking 100% what you thinking...
Un viņi tak sākumā ciest viens otru nevar. Un Brians noteikti Karo nocēlis Stefanam, jo patiesībā grib Stefanu. Bet Billija ciest nevar Karo, lai gan patiesība grib Karo...
Поделиться5627.09.2009 00:53
Ev, mums vajag plakātu ar uzrakstu Sterian...
Поделиться5727.09.2009 00:54
Un viņi tak sākumā ciest viens otru nevar. Un Brians noteikti Karo nocēlis Stefanam, jo patiesībā grib Stefanu. Bet Billija ciest nevar Karo, lai gan patiesība grib Karo...
Hahahahahah supeeer!!! Un viņi abus tapēc arīizseko uz restorānu
Another Brian and another SUNSHINE
Bilan, man ar tagad kadri gar acīm iet
Поделиться5827.09.2009 00:55
Ev, mums vajag plakātu ar uzrakstu Sterian...
HAHAHAHAAHAH Man iepatikās riktīgi vārds Sterian
Поделиться5927.09.2009 01:00
Bilan, man ar tagad kadri gar acīm iet
yay, you catch my drift....
Hahahahahah supeeer!!! Un viņi abus tapēc arīizseko uz restorānu
Tieši tā. Perfekti. Ev, es ko tādu esu ar mieru rakstīt, lai arī tu būsi vienīgā, kas ko tādu mos izlasīs....
Man iepatikās riktīgi vārds Sterian
Ja, tik labi skan. Mums čista vajag šitādu plakātiņu...
Поделиться6027.09.2009 02:42
Labāk turpinam QAF sadaļā Izveidošu spešal tēmu Savādāk te citi toč par mums tvaicenē pasūdzēsies