Mariposa, Saullēks spāniski ir - salida del Sol, un ir arī rītausma - Amanecer, Alborada vai Madrugada. - Kurš variants Tev tīk vislabāk?
Man laikam visvairāk tīk salida del sol !
TelenovelesLV |
Привет, Гость! Войдите или зарегистрируйтесь.
Вы здесь » TelenovelesLV » Iepazīšanās,jautājumi,noteikum » SVARĪGI VISIEM: jaunie foruma dalībnieku tituli
Mariposa, Saullēks spāniski ir - salida del Sol, un ir arī rītausma - Amanecer, Alborada vai Madrugada. - Kurš variants Tev tīk vislabāk?
es varētu būt kaut kas de musica vai de violin
es varētu būt kaut kas de musica vai de violin
Angy, es saku, ka vienozīmīgi violin! Tas tik graciozi skan!
Ah, cik jaaauki, ka Tev patīk
nu tad lai ir
Domāju, ka Alby neiebildīs, ja teikšu, ka ja kāds vēlas sev kādu konkrētu no šiem tituliem, tad sakiet! Nevienu jau apbižot negribēsim, ja iedosim vienu titulu, bet gribēs citu
Karalis/Karaliene - Rey/Reina
Princis/Princese - Príncipe/Princesa
Hercogs/Hercogiene - Duque/Duquesa
nu tad man lūdzu visus šos trīs un vēl pāris 10
Pinocchio,
kādu konkrētu no šiem tituliem
, kas apzīmē vienskaitli
Pinocchio,
angel написал(а):kādu konkrētu no šiem tituliem
, kas apzīmē vienskaitli
ko nopietni, uzmetu čumiņu, bet es negrbibu būt vienskaitlī , man patīk daudzskaitļi, turpinu uzmest čumiņu, es gribu grbu gribu būt daudzas madaras, .
.
Ideja ir visnotaļ ļoti interesanta. man prieks, ka tāda radās
Hmmmmm, bet īsti nezinu kā vienā vārdā varētu nodēvēt sevi, visas savas intereses, būtību.
Jā. Tiešām grūti uzreiz tā izdomāt par sevi!
Man vienmēr ir paticis marķīza tituls. Vismīļākais gan man ir angliskais pāris Earl and his Countess. Vispār, ja pārējie neiebilst, maybe man varētu būt angļu tituls? Ar visu manu lielo mīlestību uz angļiem un UK.
Es varētu būt Countess of Regency and Skating jo tas tā vēl aptverošāk ir. Mans mīļais 19. gs. un angļi, un grāmatas, un fimas, un seriāli par to laiku, plus vēl slidošana Karoč es varētu būt tāda kā britu imigrante šai forumā
Par Angy es piekrītu par violin. Ļooti labi skan ir ļoti raksturojoši.
PAU - tev jau Krištianu visrakturojošākais ir Ko saki par piemēram šādu otro pusi - de Ronaldu?
Paldies par piedāvātajiem titulu variantiem,kas tiešām ir ļoti glaimojoši.
Ko saki par piemēram šādu otro pusi - de Ronaldu?
Ņemu!
Pašreiz apstiprinātās titulu puses:
Alby: Reina de Forum y Arco Iris (Foruma un varavīksnes karaliene)
aNgeL: Princesa de Sortilegio
Paloma: ... de Luz (gaismas...)
cravey: ... de Libros y Patinaje (grāmatu un slidošanas...), ja vadība atļauj - Countess of Regency and Skating
Norkys:... de Deporte (sporta...)
Gaby: ... de Crímenes Romanticas (romantisko noziegumu ...)
Terēze: ... de de Pensamientos Filosóficos (filosofisko domu ...)
Mariposa: ...de Salida del Sol (saullēkta ...)
angelina: ... de Violin
PAULINA: ... de Ronaldu
Un ko pārējie saka?
Tā kā ir doma nākamnedēļ mainīt attēlu uz maģisko foruma bildi ar pili fonā, tad būtu jauki, ja varētu pa šo nedēļu visi sadomāt sev titulu otrās puses vismaz
Отредактировано cravey (07.07.2010 12:26)
Tā kā ir doma nākamnedēļ mainīt attēlu uz maģisko foruma bildi ar pili fonā, tad būtu jauki, ja varētu pa šo nedēļu visi sadomāt sev titulu otrās puses vismaz
ak, patiešām tas būtu ļoti jauki vienlaicīgi tā nomainīties uz karalisko stilu
cravey: ... de Libros y Patinaje (grāmatu un slidošanas...), ja vadība atļauj - Countess of Regency and Skating
Protams, no vienas puses bišķi tā izceļas šis viens angliskais..Bet tajā pat laikā Tev tiešām tas piestāv labāk
Bet tajā pat laikā Tev tiešām tas piestāv labāk
Nu es tak saku - būšu britu aristokrātiskās ģimenes imigrante, kas dzīvo starp spāņu galmā
Es vēl mēgināšu par sevi padomāt.. Jo man liekas, ka man pat labāk patiktu kaut kas ar maģiju saistītais nevis ar telenovelēm vai arī kaut kāds viens abus vienojošais vārds.. (gribot negribot atkal jāatceras Sortilegio )
Jo man liekas, ka man pat labāk patiktu kaut kas ar maģiju saistītais nevis ar telenovelēm vai arī kaut kāds viens abus vienojošais vārds.. (gribot negribot atkal jāatceras Sortilegio )
Hi hi, ok
Sveiciens no Zviedrijas!
Pirmo dienu nolīgojot ar 2 maziem bērniem, secināju, ka man jau vairākus gadus pienākas kāds tituls
Ideja fantastiska, man prātā uzreiz tikai viena iespēja - mīlestība. Ja vajag sīki un smalki pieslīpēt kāda, tad informējiet :]
Tad es tev liktu "visu mīlestību" Or in spanish - ... de Todos los Amores
O, jā, paldies, saulīt
Вы здесь » TelenovelesLV » Iepazīšanās,jautājumi,noteikum » SVARĪGI VISIEM: jaunie foruma dalībnieku tituli