Kad noskatīšos 6.sēriju un atkal būs jāgaida vesela nedēļa līdz nākamajai episodei.Tās ir mocības.
6.sērijā jau pirmais skūpsts.
Отредактировано PhantomGirl (16.09.2010 22:27)
TelenovelesLV |
Привет, Гость! Войдите или зарегистрируйтесь.
Вы здесь » TelenovelesLV » Āzijas kino un TV » Mischievous Kiss(Korejas)
Kad noskatīšos 6.sēriju un atkal būs jāgaida vesela nedēļa līdz nākamajai episodei.Tās ir mocības.
Отредактировано PhantomGirl (16.09.2010 22:27)
oo jā tās ir mocības! Man tā rī nesanāk vēl noskatīties, vajadzēs rīt kkad pa dienu noskatīties!
Ja godīgi es jau biju aizmirsusi par šo skūpstu. Nez kaut kā bija izkritis no galvas un kad redzēju preview 6. sērijai atcerējos. Bāc man sāk gribēties paskatīties nedaudz atkal Taiwānas versiju un atsvaidzināt amiņā kas notiks tālāk!
Noskatījos tikko abas sērijas. Ahh, nu skaisti jau Tagad saprotu, ka šis toč būs tiešs animes rīmeiks, tātad nākamās sērijas būs patiešām superīgas Gaidāāām
Bāc man sāk gribēties paskatīties nedaudz atkal Taiwānas versiju un atsvaidzināt amiņā kas notiks tālāk!
Es jau youtube paskatījos ISWAK mv.Man pietrūkst šīs versijas.Pēc tās viņiem koledžā nevajadzētu spēlēt tenisu?Īsti neatceros.
Tagad saprotu, ka šis toč būs tiešs animes rīmeiks, tātad nākamās sērijas būs patiešām superīgas
Varētu tā būt,jo cik saprotu šī drāma ir ļoti līdzīga mangai un anime.Ar ko anime beidzās??
Baek Seung Joo's New Hair Style
Ar ko anime beidzās??
Malču, savādāk nebūs interesanti Bet labas beigas, skaistas
Es jau youtube paskatījos ISWAK mv.Man pietrūkst šīs versijas.Pēc tās viņiem koledžā nevajadzētu spēlēt tenisu?Īsti neatceros.
vot es ar īsti neatceros1
Kkad jau viņi tenisu spēlēja! ahh bet labi ka nedēļā iziet veselas 2 sērijas!
Baek Seung Joo's New Hair Style
ja godīgi man nepatīk!
Nez man uzreiz viņš Joe atgādina no Taiv āņu versijas!
Noskatījos tikko abas sērijas. Ahh, nu skaisti jau Tagad saprotu, ka šis toč būs tiešs animes rīmeiks, tātad nākamās sērijas būs patiešām superīgas Gaidāāām http://i993.photobucket.com/albums/af58 … /yahoo.gif
jā es ar nsokatījos un patiēšām nevaru vien sagaidīt turpinājumu!
Kā visp šai drāmai ar reitingiem iet? Es kkur lasīju, ka 1. sērijai zemi esot bijuši
Kā visp šai drāmai ar reitingiem iet? Es kkur lasīju, ka 1. sērijai zemi esot bijuši
nez kkā neesmu skatījusies!
es zinu tik vienu vietu kur patiešām par šo runā okey bik vēlāk rīt domājam paskatīšos kas un kā ir ar šo!
es patiesam sokejos!
Kapec sai dramai ta neiet?
es nesaprotu un del mzemajiem reitingiem saka ka seriju skaits nebus 20 bet gan 16. ahhh nav godigi!
http://www.soompi.com/news/baker_ends_o … ts_new_low
te ari ir tas par ko es runaju!
Nu vo, tapē es ar saku
ja godīgi man nepatīk!
Nez man uzreiz viņš Joe atgādina no Taiv āņu versijas!
man ar,bet patīk labāk par Joe,kad viņam pie beigām bija tie garie mati.
Nav jau tik traki,turklāt dažu sēriju reitingi nav īpaši bijuši zemāki par Taivānas versiju.
"Naughty Kiss" Sold To 12 Countries!
New MBC TV series "Naughty Kiss" starring popular singer and actor Kim Hyun-joong, was sold to 12 countries around the world ahead of going on air early this month, according to the show's producer Group 8 on Wednesday.
Park Rae-hyun, in charge of the PR & Promotions team at Group 8, told 10Asia that the series was sold to several nations including Japan, Hong Kong, Thailand, the Philippines and the United States for a total four billion won, equivalent to about 3.4 million dollars.
In a couple of the countries, such as Thailand and the Philippines, the show was sold for the highest price in Korean drama history.
The show has also already been set to air twice a week on cable music channel Mnet Japan starting December although additional details have yet to be set.
MK OST sales sold to many countries
'One more time' was last revealed on September 8, after which climbing onto the various music charts and music portal sites, thus becoming a hot topic of discussion. Even the music video that decorates itself with the many highlights in the drama is receiving good responses from international and domestic fans.
The song 'One more time' sung by Kim Hyunjoong portrays the sad emotions of arrogant and aloof boy Baek Seungjo as he gradually changes after meeting Oh Hani. This song is the theme song of Baek Seungjo, and it attracts attention for that.
The moment news was released about Kim Hyunjoong's participation in the drama's OST, many music companies contacted them for the distribution of the Playful Kiss OST, which turned into a huge buzz. Having already completed agreement liances with Japan, Thailand and mandarin-speaking countries, this just shows the amount of interest domestic and international fans have over this.
Отредактировано PhantomGirl (18.09.2010 14:36)
Malču, savādāk nebūs interesanti
Tā jau domāju ka neteiksi
man ar,bet patīk labāk par Joe,kad viņam pie beigām bija tie garie mati.
oo ja sodien paskatijos un pat saku brinities, ka man agrak vareja patikt!
Nav jau tik traki,turklāt dažu sēriju reitingi nav īpaši bijuši zemāki par Taivānas versiju.
nu par to es nebrinos, bet nu skatoties ar citam dramam kas tagad iet koreja ir pat loti zemi!
bet nu skatoties ar citam dramam kas tagad iet koreja ir pat loti zemi!
piemēram ar Baker King un my girlfriend is a gumiho Es ceru ka nākamajām sērijām reitingi nenokritīsies vēl zemāk.
del mzemajiem reitingiem saka ka seriju skaits nebus 20 bet gan 16.
Ārprāts man jau tā liekas ka 20 sērijas ir bišku par maz.laikam Taivānas versijas dēļ ar 30 sērijām.
oo ja sodien paskatijos un pat saku brinities, ka man agrak vareja patikt!
Toreiz kad skatījos no sākuma līdz beigām likās pat tīri tā neko
Toreiz kad skatījos no sākuma līdz beigām likās pat tīri tā neko
man ar tas pats, a tagad viedoklis mainijas!
Ārprāts man jau tā liekas ka 20 sērijas ir bišku par maz.laikam Taivānas versijas dēļ ar 30 sērijām.
man ar gribas klai vairak un ja taivanas versijai pirmajai dalai bij 30 serijas kas ir daudz!
Reitingi ir cēlušies. 7. episodei 6.3%. Pat necerēju ka būs tik labi,jo gaidīju zemus.
http://moleqobsession.blogspot.com/2010 … orded.html
Vēl neesmu noskatījusies visu episodi,bet man ir iepatikušies Kima matu sakārtojums.
es noskatījos gan 7 gan 8 m,an patīk!
un tagad ir pieejams long preview 9 sērijai!
Credit : cosy729@egloos/3kimheopark4Jangki@youtube
Mmm, skaisti
Mmm, skaisti
aha
tik 'soned'e'l sol'as smagas s'erijas būt!
hmm es gribu zināt kas un kā būs. Kā viņš rīkosies un jau pēc dažām ned beigsies šausmas!
My Girl (Korejas) | Āzijas kino un TV | 22.09.2010 |
Вы здесь » TelenovelesLV » Āzijas kino un TV » Mischievous Kiss(Korejas)