TelenovelesLV

Объявление

Failu hostings
Raksti/intervijas latviešu valodā, galerijas, video un pārējās sadaļas pieejamas fanu kluba biedriem!!!!
Tulkotie materiāli latviešu valodā ir fanu klubs īpašums!

Информация о пользователе

Привет, Гость! Войдите или зарегистрируйтесь.

Вы здесь » TelenovelesLV » #Telenoveles » Amor Gitano / Čigāna mīla (Televisa, 1999)

Amor Gitano / Čigāna mīla (Televisa, 1999)

Сообщений 1 страница 20 из 113

1

[реклама вместо картинки]
Episodes: 55 episodes
Year: 1999 year
Producer: Pedro Damian
Director: Pedro Damian
Main musical theme: "Amor gitano"
Interpreted by: Carlos Enrique Iglesias
Scriptwriter: Olga Ruilopez
Televersion: Maria Balmori, Katia Estrada
Literary edition: Rosario Velicia

Cast:
Mariana Seoane (Adriana/Luna)
Mauricio Islas (Renzo)

Alejandro Camacho (Rodolfo)
Nailea Norvind (Isa)
Maria Teresa Rivas (Aya Petra)
Manuel Ojeda (Pedro)
Khotan (Humberto)
Roberto Palazuelos (Claudio)
Maria Rubio (Isolda)
Hector Gomez (Bernal)
Raquel Olmedo (Manina)
Alberto Estrella (Jonas)
Maya Mishalska (Astrid)
Nuria Bages (Constanza)
Susana Gonzalez (Zokka)
Sherlyn (Rosalinda)
Valentino Lanus (Patricio)
Juan Carlos Colombo (Martin)
Mario Prudom (Renan)
Ana Layevska (Maria)
Yadira Santana (Basiliza)
Eduardo Arroyouelo (Daniel)
Hector Sanchez (Orlando)
Ivan Bronstein (Baltazar)
Enrique Borja Baena (Santiago)
Alec Von (Dino)
Ruben Cerda (Fray Quintin)
Adriana Acosta (Cleopatra)
Andrea Garcia (Lucrecia)
Hector Yañez (Danilo)

Отредактировано Julia (18.03.2007 18:54)

0

2

http://foro.telenovela-world.com/~diane/gitano/top.jpg

scenārijs...

Dzīvojot tālajā XVIII gadsimtā, kad pagrimusī aristokrātija uzpieda sabiedrībai netaisnīgus likumus, kad čigānus neuzskatīja par cilvekiem, pār tiem tikai skanēja tādi vārdi kā - mūzika, mīlestība un kaisle.
Neskatoties uz to, grāfs Klemente Farnesio precas ar čigānieti un tiem dzimst dēls.. dēls, kas ir visas mantas mantinieks. Rudolfo, kas ir Klemente radinieks, jau sen gaida to nāvi, lai saņemtu visu mantojumu. Rudolfo pavēlēja nogalināt jauno čigānieti un kopā ar to arī viņas jaudzimušo dēlu. Bet bērns ir izdzīvojis un tas izaug starp čigāniem, kuri to nosauca par Renco un neviens pat nenojaut, ka īstenībā viņš ir aristokrātu dēls.
Pie savas mātes nāves gultas jaunā un skaistā Adriana de Astolfi zvēr, ka rūpēsies par savu jaunāko brāli Umberto. Grāfs Rudolfo Farnesio pēc tēvoča Klementes nāves (ko pats nogalināja) paliek par bagātāko un ietekmīgāko zemes īpašnieku tajā reģionā. Tagad viņam ir cits mērķis, kļūt par Adrianas vīru, taču par visiem bildinājumiem saņem tikai noraidījumus. Taču pēc kāda laika, Rudolfo ir ierocis ar kuru piespiedīs Adrianu apprecēties – viņas brālis pastrādāja slepkavību, kuras dēļ jaunā aristokrāte ir ar mieru apprecēt Rudolfo, lai tikai glābtu savu jaunāko brāli. Taču viņas dzīve pēkšņi mainās -  Adriana de Astolfi satiek un iemīlās Renco, lai gan viņa ir grāfiene, bet viņš čigāns. Cietumā, kur Renco ir ieslodzīts par noziegumu, kuru viņš nav izdarījis, dzimst abu mīlestība...
Apkārt ir tikai nelaimes, likums ir tālu un viņus ierobežo kārtas sabiedrībā, pie kuras viņi pieder. Cilvēki viņus nosoda, taču Adriana u Renco zvēr viens otram mūžīgu mīlestību saskaņā ar čigānu ritālu...

Отредактировано Julia (16.03.2007 22:14)

0

3

Mariana Seoane - Adriana de Astolfi
Skaista un jauna aristokrāte. Godīga un pievilcīga. Viņa rod lielu mierinājumu reliģijā un auklītes Ajas Petras atbalstā. apsola mātei rūpēties par jaunāko brāli, Umberto. Iemīlās čigānā Renco...

Adriana un auklīte Petra

Maurisio Islas - Renco
[реклама вместо картинки][реклама вместо картинки]
Liktenis padara viņu par vienu no čigānu kopienas locekļiem. Viņš necieš nodevību un tādēļ vēršas pret sievieti, kuru mīl. Renco sadraudzējās ar Pedro Minelli, kurš pat iedomāties nevar, ka Renco īstais vārds ir Antonio Farnesio...

Manuel Ojeda - Pedro Minelli

Renco, Adriana un Pedro

Alejandro Camacho - Rodolfo Farnesio
Ļauns un godkārīgs cilvēks, kurš pārņēmis Klementes Farnesio bagātību, ieslogot to pagrabā un izraisot to priekslaicīgo nāvi. Dino, kurš labi saprot Rodolfo noziegumus ir viņa kalpotājs. Rodolfo ir apsēsts ar Adrianu un ieinteresēts viņas īpašuma iegūšanā, tā palielinot savu varu. Necieš Renco, vēlas to nogalināt izsūtot uz salas, cietuma. Saistīts ar Isu Valenti un Astridu de Marnjē...

Alec Von - Dino (kuprainis)

Nailea Norvind un Khotan - Isa Valenti un Umberto de Astolfi
Isa ir aristokrāta meita, kas bērnībā ir pamesta Isoldas tavernā. Viņas mērķis kļūt par augstākās sabiedrības dāmu, ienīst Adrianu, bet cenšas iegūt viņas draudzību. Izmanto savu skaistumu, lai īstenotu savus plānus...

Alberto Estrella - Jonas
Cietuma uzraugs, kurā tiek nosūtīts Renco. Rodolfo padotājs, kurš cer saņemt lielu naudas summu par Renco nāvi. vēlas iegūt Adrianu ar varu...

Maya Mishalska - Astrid

Raquel Olmedo  - Manina
Čigāniete, kura uzaudzināja Renco kā savu dēlu. zin patieso Renco izcelšanos...

Отредактировано Julia (18.03.2007 19:17)

0

4

5

Super!!!  :heart:
Julia, paldies Tev!  :rose:

0

6

Vai, tiešām paldies, Julia!!! :)

0

7

:) vot sagribējās un uztaisīju... un prieks, ka jums patīk... :)

0

8

:kiss: Jā, mīļum!!! Malacītis!!!

0

9

albalonga написал(а):

Jā, mīļum!!! Malacītis!!!

jā.. un vēl pārlādēju tā kā mana skolotāja un karaliene izdarīja ar amor real.. :blush2:

varbūt vēl kādu dienu ko izdarīšu... es jau solīju sen "o cravo e a rosa" bet pēc tam slinkums uzvarēja :P

0

10

MMM, šo seriālou skatījos, kad biju vēl pavisam maziņa!!! Vakar vakarā mīļajā youtubītē atradu sēriju izvilkumus, tā nu atkal visu pārskatīju, izbaudot arī taurenīšus vēderā! :D Man šis seriāls joprojām liekas viens no viskrāšņākajiem un vispār viens no vislabākajiem visā telenoveļu vēsturē :crazyfun:  :jumping:
Dziesma tūdaļ tiks ielādēta ipodā  :D

0

11

Man ilgu laiku šis bija mīļākasi seriāsl, tagad gan ir otrais mīļākais, bet vispār grūti salīdzināt. Jo šis seriāls ir tik īpašs, kad maza skatījos tā dievināju!!! Baidījos, ka tās ir vnk maldīgas atmiņas, bet kā sāku lādēt un skatīties, uzreiz sapratu, par ko mīlēju šo seriālu un ka tikpat ļoti mīlu joprojām!!! :) Lēni iet uz priekšu ar skatīšanos, bet jo labāk - ilgākam laikam izvelkas, savādāk tik maz sēriju, ātri būtu cauri. Tagda varu baudīt ^^ Nu mīlu, mīlu, mīlu viņus abus, tās attiecības!!! Renso .. tur jau vispār nav ko teikt... :D

0

12

Paloma написал(а):

Renso .. tur jau vispār nav ko teikt... :D

O jaa!!! :D

0

13

Paloma написал(а):

Renso .. tur jau vispār nav ko teikt...

No coment!!!

0

14

kādas šausmas.. :D nav pat par ko pakritizēt Renso :D

0

15

šis seriāls nudien ir viens no labākajiem seriāliem noveļu vēsturē!
tāda dinamika... tāda mīlestība...
neko labāku no meksikas līdz šim neesmu redzējusi!
renso ir vnk ideāls :love:
kopš šīs lomas ļoti iemīļoju marianu, tomēr, skatoties rebeku, sapratu, ka viņu vnm atcerēšos tieši no amor gitano!
dievinu...

0

16

magone написал(а):

šis seriāls nudien ir viens no labākajiem seriāliem noveļu vēsturē!
tāda dinamika... tāda mīlestība...
neko labāku no meksikas līdz šim neesmu redzējusi!

mm... jāa...! kgan..no Meksikas es diezgan līdzvērtīgi liktu ari piem Amor real..- wsp gan atrastu vēl kko, kas man tikpat ļoti patiktu kā Amor Gitano no Meksikas seriāliem, bet nu jāa. šis seriāls tomēr ir kkas neatkartojams!

magone написал(а):

kopš šīs lomas ļoti iemīļoju marianu, tomēr, skatoties rebeku, sapratu, ka viņu vnm atcerēšos tieši no amor gitano!
dievinu...

jap, tieši tā! Tieši MArianas tēlojums Amor Gitano ir tāds atmiņā paliekoš.. Rebekā ne īpaši man patika viņa kā aktrise.

0

17

aNgeL написал(а):

Rebekā ne īpaši man patika viņa kā aktrise

jā, man tas pats. kad uzzināju, ka mariana būs rebekā, uznāca tāda amor gitano nostaļģija, bet tad vīlos...

tev taisnība, ka arī amor real ir labs (pavisam kkā aizmirsu), bet amor gitano tomēr bija tāds kulta seriāls, kas paņēma savā varā ikvienu, kas to skatījās

0

18

magone написал(а):

bet amor gitano tomēr bija tāds kulta seriāls, kas paņēma savā varā ikvienu, kas to skatījās

nu jaa.. Amor gitano man liekas vairāki civlēki redzēja nekā Amor real.. arī es ap to laiku kādu gadu neskatījos seriālus, un Amor real sāku skatīties tikai Kolungas, Islasa, Helenas Roho..un wsp aktieru dēļ.. pirmkart, jau Kolungas dēļ.. un beigās redzešu šo seriālu 2 vai pat šo to 3 reizes! gribu vēlreiz skatīties jo īpaši neatceros, bet atceros emocijas!!  nu Amor gitano ir tāds ar savu burvību..tāda atmosfēra romantiska, Adrianas baltā kleita pirmajā sērijā..mežs, Renso ar vijoli.. - tas sākums tik fantastisks..un vēlāk uz salas ļoti interesanti un origināli viss bija!! ah  :love:

0

19

aNgeL написал(а):

nu Amor gitano ir tāds ar savu burvību..tāda atmosfēra romantiska, Adrianas baltā kleita pirmajā sērijā..mežs, Renso ar vijoli..

ā, tas gabals :love:
tā vijole bija mans mīļākais nedzīvais objekts iz amor gitano :D ļoti mīlu vijoles spēli, un islass kā izcils aktieris nodeva visas skaistās emocijas līdz... :love:

aNgeL написал(а):

pirmkart, jau Kolungas dēļ..

nu jā, amor real  mani paņēma ar kolungu arī! manuels allaž būs viens no maniem mīļākajiem tēliem

0

20

magone написал(а):

tā vijole bija mans mīļākais nedzīvais objekts iz amor gitano  ļoti mīlu vijoles spēli, un islass kā izcils aktieris nodeva visas skaistās emocijas līdz...

Renso un vijole tas ir kkas tik saderīgs!! tik romantisks un skaists  :love:

magone написал(а):

nu jā, amor real  mani paņēma ar kolungu arī! manuels allaž būs viens no maniem mīļākajiem tēliem

aha. arī daudzpusīgs tēls bija.. sākumā tik iemīlējies, jauks un tml..un tad dzīves, mīlestības dēļ skarbs ,..vārdu sakot arī daudzas pretējas šķautnes parādās viņā, kas kopā veido kko lielisku!  :love:

0

Вы здесь » TelenovelesLV » #Telenoveles » Amor Gitano / Čigāna mīla (Televisa, 1999)