TelenovelesLV

Объявление

Failu hostings
Raksti/intervijas latviešu valodā, galerijas, video un pārējās sadaļas pieejamas fanu kluba biedriem!!!!
Tulkotie materiāli latviešu valodā ir fanu klubs īpašums!

Информация о пользователе

Привет, Гость! Войдите или зарегистрируйтесь.

Вы здесь » TelenovelesLV » #Telenoveles » Amor Gitano / Čigāna mīla (Televisa, 1999)

Amor Gitano / Čigāna mīla (Televisa, 1999)

Сообщений 21 страница 40 из 113

21

aNgeL написал(а):

Renso un vijole tas ir kkas tik saderīgs!!

nav brīnums, ka adriana viņā iemīlējās (un no sākuma tas bija vijoles dēļ)... es arī iemīlētos :love: eh, protams, es iemīlējos :D

aNgeL написал(а):

sākumā tik iemīlējies, jauks un tml..un tad dzīves, mīlestības dēļ skarbs

man bija tik ļoti žēl, kad viņa draugs kāzās paziņoja, ka viņa grib aizbēgt ar citu ;( tad es gribēju teikt - matilde, idiote tāda :D kāpēc jābēg ar islasu, ja var palikt ar kolungu :D kaut gan islass man arī patīk, tomēr amor real kolunga bija daudz reiz smukāks un jaukāks.
un pēc tam tā greizsirdība (ai, patīk man, kad kolunga ir greizsirdīgs :D )...

0

22

magone написал(а):

nav brīnums, ka adriana viņā iemīlējās (un no sākuma tas bija vijoles dēļ)... es arī iemīlētos  eh, protams, es iemīlējos

logiski! visa tā atmosfēra! vijoles skaņas mežā..ar tādu vīrieti.. kā var neiemīlēties?? :D :D :D un toreiz, kad Adriana baltajā kleitā plīvoja pa mežu, es nodomāju - cik viņa ir skaista!!!!  :love: bet Rebekā vairs to teikt nevarēju.. :/

0

23

aNgeL написал(а):

toreiz, kad Adriana baltajā kleitā plīvoja pa mežu, es nodomāju - cik viņa ir skaista!!!!

viņa visu laiku bija ļoti skaista! man šķiet, ka tēlot vēsturiskās lomas viņai ļoti piestāv... tajos mūsdienīgajos tērpos viņa vairs nav tik gracioza...

eh, pēc šīm sarunām atkal tik ļoti gribas atgriezties amor gitano varā :D
vai ir vēl kādi varoņi, kuri jums patīk?
man patika isas valenti tēls - tajā laikā norvindu uzskatīju par labāko ļaundari, kas vien ziepenēs pieredzēta :D

0

24

magone написал(а):

eh, pēc šīm sarunām atkal tik ļoti gribas atgriezties amor gitano varā 
vai ir vēl kādi varoņi, kuri jums patīk?

nesen biju skatījusies , tā ka nav tiiik ļoti lielas vēlmes atkal redzēt, kā sen neredzētu seriālu :)

magone написал(а):

man patika isas valenti tēls - tajā laikā norvindu uzskatīju par labāko ļaundari, kas vien ziepenēs pieredzēta

man gan Isa Valenti nepatika..kopš tā brīža, kad sagribēja būt ar Renso :D 
slikti atceros par citiem varoņiem, bet man patika Astrīda.. oj, tiešām slikti atceros varoņus :O

0

25

aNgeL написал(а):

kopš tā brīža, kad sagribēja būt ar Renso

:D tad jau sākās īstā jautrība :D tā viņas liekuļošana mani vnk tracināja :D bet tas atkal norāda uz labu spēli... nākas secināt, cik gan daudz foršu aktieru nāk iz latino pasaules :D kāds nezina, vai norvinda vēl spēlē kkur? ļoooooti sen nekas nav par viņu dzirdēts!

aNgeL написал(а):

oj, tiešām slikti atceros varoņus

ja tā rūpīgi padomā, tad nemaz tik daudz to varoņu arī nebija. bet tas arī labi, jo seriāls raiti gāja uz priekšu un neieslīga rutīnā... es vēl atceros umberto (kad viņu nogalināja, ļoti aizkustinoša bija bēru aina - renso grib būt kopā ar adrianu, bet tomēr neuzdrīkstas)

aNgeL написал(а):

bet man patika Astrīda

astrīda bija tā, kura tjipa uz mirkli kļuva par renso līgavu, kad viņš bija kļuvis par grāfu? atceros - viņš viņu it kā aplidoja! astrīda bija interesanta varone... ai, viņi visi bija super - lieliski iederējās katrs savā vietā :)

0

26

magone написал(а):

kāds nezina, vai norvinda vēl spēlē kkur? ļoooooti sen nekas nav par viņu dzirdēts!

nav ne jausmas , vai pēdējā laikā ir vēl kaut kur filmejusies..

magone написал(а):

ja tā rūpīgi padomā, tad nemaz tik daudz to varoņu arī nebija. bet tas arī labi, jo seriāls raiti gāja uz priekšu un neieslīga rutīnā

nju seriālam bij tikai ~55 sērijas.. tā ka nebija jau kam tur vilkties :D

magone написал(а):

astrīda bija tā, kura tjipa uz mirkli kļuva par renso līgavu, kad viņš bija kļuvis par grāfu? atceros - viņš viņu it kā aplidoja! astrīda bija interesanta varone... ai, viņi visi bija super - lieliski iederējās katrs savā vietā

šķiet tā bij Pedro sieva.. un Isas māte.. ;) un jāa. uz brīdi arī Renso līgava bij.. vai kkas tāds..viņa vēl ugunsgrēkā cieta beigās..

0

27

Es zinu, ka skatījos šo telenoveli un man ļoti patika!  :love:
bet par ko un kas tur notika vairs neatceros neko :(  :question:

0

28

Jā šis seriāls man viens no mīļākajiem... ^^ :love: forši aktieri,sižets,tērpi,raksturi viss kā vajag,vismaz atšķirās no visām pārējām.. ^^ labprāt noskatītos daudzas sērijas vēlreiz,bet nekam nav laika.. :(

0

29

Kaut gan agrāk biju noskatījusies 25 sērijas..un kaut kādā veidā aizvakar kā sāku skatīties tā pa diviem vakariem visu noskatījos!! :D
Mjaa...jāatzīst gan, ka Adriana par daudz raudāja (lai gan var jau saprast iemeslus..), bet bieži vien tās viņas ainas bija vienveidīgas, diezgan garlaicīgas..un vēl šādas tādas lietas butu mainījusi, bet ok..tas nav svarīgi, jo to nomāc viss parējais! Tās Adrianas un Renso ainas ir kaut kas!! Katrs pieskāriens, skūpsts -- nu tik tiešām tie taureņi rodas!! Un vijole, Adrianas, kleitas un tās galvasrotas  :love:  tāāds skaistums!!! kā mani sajūsmina, ka tā Renso mūzika ir kā abu simbols. Un tas, ka lai gan Renso Adri ienīda gandrīz pusi seriāla, bet vienlaicīgi viņš visu laiku padevās savām jūtām, vislaik uzskatīja Adrianu par savējo sievu, kā nekā abi bija precējušies pēc tām savām tradīcijām.. Kā jau Renso teica, ka viņa ir viņa asinīs - to patiešām var just!!  :love:  :love:  un brīžos, kad viņš saka,ka nekad nespēs viņu aizmirst, es tam pilnībā noticu! Tik tiešām atbilst tam nosaukumam - Čigāna mīla! Islasam šī loma bij wnk kā radīta.. Nu tāds varonis  :love:  :love:  un ciešanas viņam tik labi izdevās..un kaisle un viss, viss!! Dievīgi!!! Patiešām šī , manuprāt, pieskaitāma pie legendārajām telenovelēm ar visu vēl klātejošo vēsturisko atmosfēru, čigāniem.. aahhh  :love:  :love:

0

30

Arprāts, šim seriālam jau 10 gadi...

0

31

ārprāts, tu man radīji vēlēšanos noskatīties vēlreiz!!! :D hm, bet varbūt nav nemaz tik neiespējami, ņemot vērā sēriju skaitu un izgriezto ilgumu...? :D ak. :love:

katrā ziņā, kad otrreiz to skatījos, pilnībā sapratu, kāpēc man mazai šis seriāls tiiiiiik ļoti patika un iekrita sirdī uz ilgiem, ilgiem gadiem kā milzīgu galvas teisu pārāks par citiem. Nu, tad parādījās arī citi labi seriāli, bet šis ilgi bija mans vienīgais un vismīļotākais :love:

Отредактировано Paloma (23.12.2009 11:29)

0

32

Paloma написал(а):

hm, bet varbūt nav nemaz tik neiespējami, ņemot vērā sēriju skaitu un izgriezto ilgumu...?

īstenībā man liekas Tu ar griešanu pārspēji pati sevi :D :D viss tā pamatīgi izgriezts.

Paloma написал(а):

katrā ziņā, kad otrreiz to skatījos, pilnībā sapratu, kāpēc man mazai šis seriāls tiiiiiik ļoti patika un iekrita sirdī uz ilgiem, ilgiem gadiem kā milzīgu galvas teisu pārāks par citiem. Nu, tad parādījās arī citi labi seriāli, bet šis ilgi bija mans vienīgais un vismīļotākais

ahaaa..šis ir īpašs..paliks mīlēts mūžam :D  :love:  jāa.. ir tajās jūtās starp šiem abiem kas tāds, kā nav bijis nevienā seriālā..Tas, ka viņi ir asinīs viens otram :D

0

33

aNgeL написал(а):

īstenībā man liekas Tu ar griešanu pārspēji pati sevi   viss tā pamatīgi izgriezts.

pag, tas kā domāts??? :D

aNgeL написал(а):

jāa.. ir tajās jūtās starp šiem abiem kas tāds, kā nav bijis nevienā seriālā..Tas, ka viņi ir asinīs viens otram

ahaa.. un vēl bija kur plakātiņš viens arī.. uz kura rakstīts "Mīlestība, kas ierakstīta zvaigznēs" :love:  atcreos, ka man šitas tik ļoti patika!
un vispār - kāpēc man nav pie sienas AG plakātu? :O cik gadus sapņoju, ka to varētu izdarīt, bet tagad, kad ir iespēja, neesmu izdarījusi :O eu! :D

0

34

Paloma написал(а):

ahaa.. un vēl bija kur plakātiņš viens arī.. uz kura rakstīts "Mīlestība, kas ierakstīta zvaigznēs"   atcreos, ka man šitas tik ļoti patika!

jaa....es ar to atceros.. man ar diiiikti patika tas tekstiņš  :love:

Paloma написал(а):

un vispār - kāpēc man nav pie sienas AG plakātu?  cik gadus sapņoju, ka to varētu izdarīt, bet tagad, kad ir iespēja, neesmu izdarījusi  eu!

:D :D :D

0

35

tu neatbildēji par griešanu - kā tas ir, ka es pārspēju pati sevi un pamatīgi izgriezts? :D

0

36

Paloma написал(а):

tu neatbildēji par griešanu - kā tas ir, ka es pārspēju pati sevi un pamatīgi izgriezts?

Tev būs iemesls noskatīties vēlreiz seriālu , lai rastu atbildi uz šo jautājumu

0

37

aNgeL написал(а):

Kaut gan agrāk biju noskatījusies 25 sērijas..un kaut kādā veidā aizvakar kā sāku skatīties tā pa diviem vakariem visu noskatījos!! :D
Mjaa...jāatzīst gan, ka Adriana par daudz raudāja (lai gan var jau saprast iemeslus..), bet bieži vien tās viņas ainas bija vienveidīgas, diezgan garlaicīgas..un vēl šādas tādas lietas butu mainījusi, bet ok..tas nav svarīgi, jo to nomāc viss parējais! Tās Adrianas un Renso ainas ir kaut kas!! Katrs pieskāriens, skūpsts -- nu tik tiešām tie taureņi rodas!! Un vijole, Adrianas, kleitas un tās galvasrotas  :love:  tāāds skaistums!!! kā mani sajūsmina, ka tā Renso mūzika ir kā abu simbols. Un tas, ka lai gan Renso Adri ienīda gandrīz pusi seriāla, bet vienlaicīgi viņš visu laiku padevās savām jūtām, vislaik uzskatīja Adrianu par savējo sievu, kā nekā abi bija precējušies pēc tām savām tradīcijām.. Kā jau Renso teica, ka viņa ir viņa asinīs - to patiešām var just!!  :love:  :love:  un brīžos, kad viņš saka,ka nekad nespēs viņu aizmirst, es tam pilnībā noticu! Tik tiešām atbilst tam nosaukumam - Čigāna mīla! Islasam šī loma bij wnk kā radīta.. Nu tāds varonis  :love:  :love:  un ciešanas viņam tik labi izdevās..un kaisle un viss, viss!! Dievīgi!!! Patiešām šī , manuprāt, pieskaitāma pie legendārajām telenovelēm ar visu vēl klātejošo vēsturisko atmosfēru, čigāniem.. aahhh  :love:  :love:

Par mīlestību viss trāpīgi pateikts. Viena no Islasa grandiozākajām lomām. Es nesen paskatījos seriālus ar Islasu - viņš ir burvīgs aktieris, man šķiet, ka reti kurš aktieris var tā parādīt jūtas. Žēl, ka pēdējā laikā viņš maz ir seriālos filmējies.
Seriālam jau ir 10 gadi, bet, manuprāt, viņš ir un paliks kā nemirstoša klasika un vērtība. Jo tādas jūtas, mīlestības īstais spēks, ciešanas un kaisle kā šajā telenovelē tagad ir reti kurā telenovelē. Reti kura telenovele varētu pārspēt šo.
Man atkal radās vēlēšanās noskatīties šo telenoveli  vēl vienu reizi. Es neesmu redzēju Islasa telenoveli "Preciosa", kurā viņš tēloja ārstu, ja ir intresanta tad būs jānoskatās.

0

38

aNgeL написал(а):

Tev būs iemesls noskatīties vēlreiz seriālu , lai rastu atbildi uz šo jautājumu

nu ja es nezināšu, kā tu to domāji, tad nesapratišu tik un tā :D :D :D

mmaarriiaa написал(а):

Es neesmu redzēju Islasa telenoveli "Preciosa", kurā viņš tēloja ārstu, ja ir intresanta tad būs jānoskatās.

hm, nu es neatceros, vai interesanta. It kā jau ok bija. Man pietika, ka tur bija Islass! :D Es tak nejauši vienu rītu ieslēdzu to kanālu, kā ieraudzīju viņu, tā takš gandrīz nomiru no priekiem, ka mans Renso atkal ir redzams!!! :D nu, citā izskatā un lomā, bet manas mīļās Čigāna mīlas Renso!

0

39

mmaarriiaa написал(а):

Par mīlestību viss trāpīgi pateikts. Viena no Islasa grandiozākajām lomām. Es nesen paskatījos seriālus ar Islasu - viņš ir burvīgs aktieris, man šķiet, ka reti kurš aktieris var tā parādīt jūtas. Žēl, ka pēdējā laikā viņš maz ir seriālos filmējies.
Seriālam jau ir 10 gadi, bet, manuprāt, viņš ir un paliks kā nemirstoša klasika un vērtība. Jo tādas jūtas, mīlestības īstais spēks, ciešanas un kaisle kā šajā telenovelē tagad ir reti kurā telenovelē. Reti kura telenovele varētu pārspēt šo.

ahaaa.. :) pilnigi piekrītu!

Paloma написал(а):

ja es nezināšu, kā tu to domāji, tad nesapratišu tik un tā

ta jau redzēsim

āaa..vēl ko gribēju piebilst..mani sajūsmina arī tas, ka līdz pat pēdējai sērijai Renso viņu sauca par Lunu  :love:

0

40

aNgeL написал(а):

Tās Adrianas un Renso ainas ir kaut kas!! Katrs pieskāriens, skūpsts -- nu tik tiešām tie taureņi rodas!! Un vijole, Adrianas, kleitas un tās galvasrotas    tāāds skaistums!!!

Jāaa,man ļoti patika viņu ainas,un tā atmosfēra,pilis,tērpi,emocijas,kaisle,nu tiešām ļoti daudzko var piebilst... :love: :love: Viens no seriāliem,kuru nosaucot uzreiz var atšķirt no pārējiem un var atcerēties... pilnīgi gribās tik tiešām atkal noskatīties visu ^^ :love:

aNgeL написал(а):

Kā jau Renso teica, ka viņa ir viņa asinīs - to patiešām var just!!      un brīžos, kad viņš saka,ka nekad nespēs viņu aizmirst, es tam pilnībā noticu! Tik tiešām atbilst tam nosaukumam - Čigāna mīla! Islasam šī loma bij wnk kā radīta.. Nu tāds varonis      un ciešanas viņam tik labi izdevās..un kaisle un viss, viss!!

Viennozīmīgi piekrītu,reti kurš varētu tik izjusti nospēlēt...tie viņa garie mati,maigums,attieksme,nu tiešām piestāvēja loma..  :rolleyes:  ^^

http://2.bp.blogspot.com/_0Aegz7J_Ouk/SxlNwQ79GyI/AAAAAAAAHyw/C7jUJfbMcvM/s400/amor.jpg

http://www.network54.com/Realm/1mayo/FOTO13.jpg

http://www.tustelenovelas.com/Telenovelas/Amor_gitano/Amor%20Gitano%203.jpg

http://www.novebox.com/files/images/Susana_Gonzqlez_Amor_Gitano_3.jpg

http://fa.univision.com/attachments/univision/imagenes/317275/1/amor%20gitano.JPG

0

Вы здесь » TelenovelesLV » #Telenoveles » Amor Gitano / Čigāna mīla (Televisa, 1999)