Man šķiet, ka viņi tās vērtības jau sen vienu pa vienai kā ķieģeļus no sienas ņem ārā.. un tagad ir tik daudz izņemts, ka siena brūk...
6x06 - You Can't Handle the Truth
Сообщений 21 страница 27 из 27
Поделиться2230.10.2010 14:47
Tapēc arī reitingi seriālam ir kritušies Tagad CW top seriāls ir TVD.
Поделиться2330.10.2010 14:49
Tapēc arī reitingi seriālam ir kritušies Tagad CW top seriāls ir TVD.
Es domāju, ka tā arī paliks vairākus gadus vēl.. līdz neradīsies jauns hīts... jo gan jau Supernatural šī būs pēdējā sezona...
Поделиться2430.10.2010 14:53
Mm, runājot par jaunumiem, tas gan ir off topiks, bet CW gatavojas veidot jaunu seriālu, kas arī ir balstīts uz LJ Smith grāmatām, saucas "The secret circle", kur galvenā ir raganu tēma. Šis varētu būt jaunais TVD konkurents. Katrā ziņā es jau grāmatas novilku, jāizlasa vēl pirms seriāla būs
Поделиться2530.10.2010 14:55
Šis varētu būt jaunais TVD konkurents. Katrā ziņā es jau grāmatas novilku, jāizlasa vēl pirms seriāla būs
Nu es ar lasīšanu nesteigtos.. kā nekā Vampire Diaries, ja būtu izlasījusi grāmatas nemaz neskatītos.. bet tagad tas ir mans otrs mīļākais seriāls..
Поделиться2630.10.2010 15:07
Nja, bet šeit ir savādāk, jo grāmatas jau ir uzrakstītas un pabeigtas, kamēr TVD vēl ui, ku ilgi nebeigsies. Bet nu, protams, vēl jau daudz izteiks aktieru ķīmija. Mēs to tagad redzam pēc TVD, cik tā ir svarīga detaļa. Delena pārspēj Stelena visur kur vien iespējams ar milzu pārsvaru, kaut gan bija jābūt otrādāk. Un viss tikai dēļ aktieru ķīmijas
Поделиться2730.10.2010 15:16
Delena pārspēj Stelena visur kur vien iespējams ar milzu pārsvaru, kaut gan bija jābūt otrādāk. Un viss tikai dēļ aktieru ķīmijas
Jap.. tā laika ir filmu un seriālu vissvarīgākā detaļa.. kā aktieris reaģē uz otru...