aNgeL написал(а):Es noskatījos beigas un sapratu, ka negribu nākamo sēriju, jo tāpat tur nekā laba nebūs.. Renata noteikti būs vēsa, Heronimo lūgsies, un tas būs smagi.
nu jāāaa, tas gan. Bet tai pašā laikā es gribu to redzēt, es tak tā gaidīju,kad viņš atbrauks! Bet jā, reizē arī bail, jo skaidrs , ka būs drausmīgi smagi. :/
aNgeL написал(а):Būtībā viņa uzkāpa uz tiem pašiem grābekļiem uz kuriem Heronimo, noticot Finai, ka Renata bija Rafaela Bonita.
eu, toč. Kaut kā forši tas sanāk. Lai gan Renatai tagad vairāk iemeslu neticēt heronimo, nekā Heronimo bija neticēt Renatai.
aNgeL написал(а):Bet galvenais, lai viss šis laiks ir interesanti pasniegts...
Aha! Tieši tas mani biedē... :s es tik ļoti negribu, lai šo seriālu sabojā neforša šī daļa... un iekšā deg cerībiņa, ka tomēr neliks vilties! Līdz šim man ne brīdi nelika... viss izvērtās foršī, pat ja kādu brīdi bija šaubas...
aNgeL написал(а):Turklāt sanāk, ka ne viņa, ne Renata nav vainīgas Rafaela nāvē.
Aha! Nu tas jau skaidrs kopš sākuma, jo Fina pati savām rokām novāca Rafaelu. Es ceru, ka tajā līķa pārbaudē to atklās... nu, tip, ka nevarēja pats tā iešaut, jo to jau var noteikt.. vismaz visās citās filmās un seriālos tā ir