72.-75.
Smagas sērijas...tik žēl Renatas un Heronimo mīlestības Bet man klusībā prieks par Renatu...viņas apņemšanos...nav viegli nesabrukt uzzinot tādus mīļotā cilvēka melus....Nu jā un forši, ka Heronimo ar cīnīsies...tik bik baida, ka Roberta ar Finu neizdomā viltot analīžu rezultātus ar kukuļa vai kā tāda palīdzību....Tas jau būtu par daudz...
Es jau tā domāju, ka Fina neatzīsies...kur nu...Heronimo naivi tam ticēja...Mjā un Roberta...pirms tam, kad viņa bērnu zaudēja, es tomēr cerēju, ka viņa mainīsies, bet kaut kā neizskatās...nespēj pret māti nostāties...nesaprotu...vai šī mūžīgā melu slēpšana neapnīk?!
Bet Blanka tāda aktrise...un vispār kā šai noveicās, ka policisti izdomāja sekot...nez kā šie tik ātri pamanīja, ka viņa dauzās gar logiem...mirklis un mašīna jau garām....
Njā un Agustīns nezaudē ne mirkli, lai dabūtu Renatu savās skavās...ai ai ai...ja tā notiks, tad nabaga Renata atkal dabūs vilties, jo Agustīns nav tāds kāds izliekas....
Ai, atcerējos vēl vienu lietu....žēl man Alfonsinas, Isakjela un Karinas....nu traki, ko tādu uzzināt...cik dārgi nākas maksāt par savām kļūdām....to dakterīti vispār nevaru ciest...nu pilnīgi nelietojams kļuvis...redz pie kā noved atkarība, vainas apziņa un rakstura/mugurkaula neesamība...nespēj pats ar savu dzīvi tikt galā...