Televisas svētku reklāmas.
Сообщений 21 страница 40 из 62
Поделиться2111.12.2012 16:02
Поделиться2203.12.2013 21:04
Tiempos de amor/Mīlas laiki 2013
Поделиться2303.12.2013 21:38
Man televisas Z-svētku reklāmas patīk labāk nekā Telemundo, tur tie uzspēlētie smaidi, man neliekas pārāk īstas tās reklāmas un sižetiski tur ir tikai milzīga smaidīšana, šeit vismaz ir stāsts, un ir laiks apskatīt aktierus, nevis tikai dažas sekundes.
Поделиться2404.12.2013 11:40
Paldies par skaisto klipu!
Поделиться2504.12.2013 11:46
Burvigas sajutas parnem skatoties video. Skaisti.! Paldies!
Поделиться2604.12.2013 15:29
man gan šis Televisas šķiet tāds garlaicīgs... Knapi izvilku līdz beigām. Jā, tas, ka var normāli ieraudzīt/apskatīt aktierus ir pluss, bet kopiespaids man daaaudz garlaicīgāks kā telemundo šķita...
Поделиться2704.12.2013 16:25
man gan šis Televisas šķiet tāds garlaicīgs... Knapi izvilku līdz beigām. Jā, tas, ka var normāli ieraudzīt/apskatīt aktierus ir pluss, bet kopiespaids man daaaudz garlaicīgāks kā telemundo šķita...
Man telemundo iepatikās tagad nedaudz vairāk jo noskatījos ar skaņu pirms tam skatoties bez skaņas, vienīgais kas krita acīs bija tas ko jau minēju. Man tomēr Televisas reklāma tuvāka, jo tur Žaklīna, Fers, Vendavala aktieri un citi, ko tagad skatos, Zuria utt.
Поделиться2804.12.2013 16:45
Jā, man arī vairāk patika šī Televisas svētku reklāma nekā Telemundo, jo te ir tik daudz zināmu aktieru, bet Telemundo tikai daži bija! Ļoti man patika šī reklāma!
Поделиться2904.12.2013 17:08
Nez, man laikam kkā vienādi daudz to pazīstamo aktieru abās , tāpēc tas man nav kritērijs
Katrā ziņā man Telemundo bija interesanti skatīties, bet šo izmocīju ar mokām...
Поделиться3004.12.2013 19:43
Piekrītu Palomai, jo man arī bija nedaudz garlaicīgāk nekā iepriekšējos gados, bet man vienmēr patīk daudz labāk Televisas svētku reklāmas mākslinieciskā ziņā. Katru gadu ir kāda īpaša tēma, ideja, kā tas tiek veidots. Telemundo parasti vienkārši parāda aktierus (smuki nofilmēts, forši kadri, bet nekā tāda baigi oriģināla) Bet Televisai viss ļoti pārdomāts, ar dziļu domu un vēstījumu. Redzams, ka svētku reklāma netiek veidota vienkārši reklāmas pēc. Un šogad tik jauka tēma par sargeņģeļiem, un eņģeli ir liels Ziemas svētku simbols. Es sajūsmā par šo ideju.
Поделиться3105.12.2013 12:44
Njā, ideja jau jauka, tikai izpildījums man galīgi neiet pie sirds :/
Поделиться3205.12.2013 20:17
Njā, ideja jau jauka, tikai izpildījums man galīgi neiet pie sirds :/
Nu nez kā var nepatikt izpildījums, kur Kolunga atveido galveno eņģeli
Поделиться3406.12.2013 15:01
Nu nez kā var nepatikt izpildījums, kur Kolunga atveido galveno eņģeli
Es visu reklāmas laiku gaidīju tieši Fera parādīšnaos un lai arī viņu parādīja diezgan īsu brīdi, bet iespaidīgi, kad sāka slēgties gaismas un parādīja vīrieša siluetu, sapratu tas noteikti Fers un bija arī
Поделиться3506.12.2013 15:37
Nu jā, Fers bija reklāmas labākā daļa
Поделиться3611.02.2014 08:59
Valentīndienas sveiciens
Поделиться3711.02.2014 14:46
Reklāma jau forša-Viljams, Horhe, Davids, Kristians... Man tikai viens jautājums - kur ir Fers?
Ja Janjesa vietā būtu Fers būtu krietni labāk.
Поделиться3811.02.2014 16:05
Man tikai viens jautājums - kur ir Fers?
Es domāju, ka noteikti nav tā, ka viņi negribēja Feru vai neaicināja. Gan jau Fers vai nu negribēja vai bija aizņemts.
Bet kaut kā, manuprāt, Viljams vienīgais labi izskatās šajā reklāmā - tieši kā reklāmas modelis. Pārējie patika fotogrāfijās. Bet galvenais jau, ka tāda reklāma vispār tapa ar viņiem. Kad pirms dažām nedēļām biju ielikusi skenu, man bija intriga, kādēļ savāca visus šos vīriešus kopā, un pat neiedomājos, ka tam saistība ar Valentīndienu. Vajadzēja tad arī aktrišu video uztaisīt. "Svētki" tomēr abiem dzimumiem.
Поделиться3911.02.2014 17:41
Es domāju, ka noteikti nav tā, ka viņi negribēja Feru vai neaicināja. Gan jau Fers vai nu negribēja vai bija aizņemts.
Bet kaut kā, manuprāt, Viljams vienīgais labi izskatās šajā reklāmā - tieši kā reklāmas modelis. Pārējie patika fotogrāfijās. Bet galvenais jau, ka tāda reklāma vispār tapa ar viņiem. Kad pirms dažām nedēļām biju ielikusi skenu, man bija intriga, kādēļ savāca visus šos vīriešus kopā, un pat neiedomājos, ka tam saistība ar Valentīndienu. Vajadzēja tad arī aktrišu video uztaisīt. "Svētki" tomēr abiem dzimumiem.
Šis video derētu Sieviešu dienai.
Valentīndienai derētu video ar pāriem, citādi šeit jau sievietes var sakārdināties un pamest savus puišis ieraugot Viljamu tas tā, joks.
Поделиться4011.02.2014 18:16
Man arī šī konkrētā reklāma šķiet vairāk piemērota Starptautiskajai sieviešu dienai,jo tajā populārie Meksikas aktieri tēlaini atzīstas mīlestībā savām skatītājām.