Oj, es biju beigta un pagalam no pirmajām sekundēm - Viljama un Horhes smaidiem Bet Fers tiešām ļoti pietrūkst citādi - satriecoši (atskaitot Janjesu)
Televisas svētku reklāmas.
Сообщений 41 страница 60 из 62
Поделиться4309.12.2014 16:35
Tik forši uztaisīja, ka sadalīja aktierus pa viņu telenovelēm un to filmēšanas vietām
Ehh... bet laikam pirmais Ziemassvētku video Televisai bez Kolungas :/
Поделиться4409.12.2014 18:42
Paldies, ka turpini tradīciju likt forumā svētku reklāmu, jo es (un ceru, ka pārējie arī) tās gaidu ar interesi.
Поделиться4509.12.2014 20:05
Man ārkārtīgi patīk dziesma!!Tik pozitīvi.Uzreiz gribās dejot!
Поделиться4609.12.2014 20:47
Televisas reklāmas vienmēr ir izdevušās, un visvoršāk redzēt reklāmā tos varoņus, kuri nav bijuši labi, vai bijuši nopietni - tādus jautrus un pozitīvus. Jā, šogad Fers nav, bet viņš jau arī nav uzņēmies nevienā jaunā Televisas telenovelē, iespējams, kaut ko pārskatījos, bet likās, ka reklāmā ir tikai tie kuri šajā gadā bijuši jaunajās telenovelēs. Dziesma šķita ok, bet pagājušā un aizpagājušā gada dziesmas patika krietni vairāk.
Поделиться4710.12.2014 09:01
Fotogrāfijas
Поделиться4810.12.2014 14:23
Šīs atklātās bildes vienmēr spēj sagraut manas ilūzijas par to, ka ir vēl kāda skaista māja, kurā uzņem telenoveli, ka nevis tās visas ir vienkārši uzbūvētas iekštelpu dekorācijas
Отредактировано mmaarriiaa (10.12.2014 14:24)
Поделиться4910.12.2014 16:15
Šīs atklātās bildes vienmēr spēj sagraut manas ilūzijas par to, ka ir vēl kāda skaista māja, kurā uzņem telenoveli, ka nevis tās visas ir vienkārši uzbūvētas iekštelpu dekorācijas
Priecājies, ka vismaz ūdenskritumi un ezeri ir īsti, nevis uzlikti zaļā fona vietā
Bet eksistē piem. tā māja, kurā filmēja Sortilegio un Que pobres tan ricos
Поделиться5010.12.2014 16:43
Priecājies, ka vismaz ūdenskritumi un ezeri ir īsti, nevis uzlikti zaļā fona vietā
Tā var aiziet ar sirdi, ieraugot telenoveles aktierus plunčājamies vannā/baseinā un fonā ar zaļo sienu Vismaz telenovelēs vēl tie dabas skati ir īsti, bet ļoti, ļoti daudz kur tas tiešām ir tikai zaļais fons. Kad skaties kaut ko smuku, un šķiet, cik gan burvīgs aktierim darbs, filmējoties kaut kā tādā, tā taču ir paradīze, pašam gribas tur atrasties, bet realitātē, tas viss ir tikai acu māns, bet šajā gadījumā labāk domāt, ka ir viss pa īstam, lai nebojātu emocijas, ko rada šo filmu skatīšanās.
Bet saprotams jau, ka noīrēt villu uz filmēšanas laiku, sanāk pārāk dārgi.
Поделиться5110.12.2014 18:00
Spilgti atceros Corazon indomable -Marikrusai bija tik skaists skats ar jūru aiz loga un vēlāk izrādījās, ka tas ir zaļš fons..tā ir mana trauma šajā tēmā
Поделиться5210.12.2014 19:13
Spilgti atceros Corazon indomable -Marikrusai bija tik skaists skats ar jūru aiz loga un vēlāk izrādījās, ka tas ir zaļš fons..tā ir mana trauma šajā tēmā
Kad pirmo reizi redzēju to ainu, es ticēju, ka tā ir jūra - tik skaisti, bet pēc tam redzot, ka tā jūra vienmēr tāda vienāda varēja jau nojaust, kaut kas tur nav tīrs Bet pilna atklāsme bija bilde ar zaļo fonu
Поделиться5310.12.2014 19:46
Šoreiz man patiešām patik Televisas svētku reklāma, ļoti patika, jo tik forši redzēt visus aktierus un vēl sadalīti pa telenovelēm!!! Tiešām super!!!
Поделиться5414.12.2014 15:33
Jā, ideja forša - vienīgi, ka es tikai vienu telenoveli esmu skatījusies/skatos no šīm visām, līdz ar to kopumā nekāda īpaša patika neradās...
Поделиться5514.12.2014 18:23
Kaut kas sens.. Televisas Ziemassvētku video 1996
Поделиться5614.12.2014 18:25
Noskatījos visus pēdējo 5 gadu video, un joprojām visvairāk man patīk 2010. gada
Поделиться5714.12.2014 19:10
Kaut kas sens.. Televisas Ziemassvētku video 1996
Šis video jau pilnīgi izskatās kā vintāž Ik pa brīdim pazibēja kāda pazīstama aktiera seja, tik jauniņi viņi tur izskatās, bet ļoti ātri viss tiek parādīts. Man nepatīk tādas dziesmas, kur konkrēti tiek cildināts televīzijas vārds(tu television), labāk patīk kā ir tagad, kad dziesmās ir paslēpta dziļa doma, kas saistās ar pardomām, Jauno gadu un Ziemassvētkiem.
Noskatījos visus pēdējo 5 gadu video, un joprojām visvairāk man patīk 2010. gada
Man visvairāk no dziesmām šobrīd patīk tieši pagājušā gada 2013. gada, jo viņa ir tāda mierīga, un man šobrīd tāds noskaņojums, patīk pirms miega paklausīties, ja noskaņojums būtu savādāks, tad arī dziesma sizvēle varētu būt cita. Video gan man vislabāk patīk 2010. gada, otrajā vietā ir šī gada video, jo patīk, ka varoņi sadalīti tā pa telenovelēm, un ir pietiekoši ilgs laiks visus apskatīt.
Поделиться5821.12.2016 00:10
Svētku video filmēšanas starplaikā aktieri dalījās ar pateicībām 2016. gadam.
Поделиться5909.01.2017 21:41
Nav svētku reklāma un ne gluži Televisas, bet kanāla reklāma ir buuurvīga
Šeit atkal ieraudzīju to Kolungas smaidu, kas savaldzina
Поделиться6009.01.2017 22:53
Šeit atkal ieraudzīju to Kolungas smaidu, kas savaldzina
Nu nevaru tev nepiekrist. Fers ir burviigs kaa aizvien.Kopsh Kaisliibaam tas ir devinju gadu laikaa vinjsh nav mainiijies kaads bija tad,taads ir tagad. Vinjsh nenoveco ar katru gadu paliek arvien tiki jaunaaks un izskatiigaaks.