klausos tagad visus finālistus un cenšos saprast, ko par viņiem domāju.
I want you back - Samanta Tīna un tad operas džeks - dzid jau spēcīgi, bet dziesma pārāk gruzīga, nopietna un "kuce-kauc-uz-mēnesi-īga..." tā teikt...
Disco Superfly - PeR - man ļoti patīk, lai gan galīgi ne mans stils, bet iefanoju reāli. Pa 101 jau šo dziesmu daudzas reizes biju dzirdējusi un sākumā domāju, ka tie kaut kādi ārzemnieki un biju šokā, ka PeR un mūsējie un vēl ka uz Jurovižinu pretendē. Dziesmas tikai klausos , neskatos šovu, bet pat tikai klausoties reāli patīk, nez ko nu tur ar šovu varētu sabojāt - varētu tikai uzlabot. Karoč, laikam mana favorīte...
We can change the world - A.Ābelīte - nu pilnīgi viņa stilā - nav slikta, bet nekas īpašs - vienkārša un garlaicīga dziesma, kuras laikā var aizmigt. Un viņa joprojām drausmīgs akcents angļu valodā.
Beautiful Song - Anmary - Tik vienmuļa, Ūdrīša vārdi nesaiet īsti kopā ar to mūziku, kas velk uz īrisko un folku man liekas. Nez, pilnīgi nekāda tā dziesma un arī izpildītājai balss tāda neinteresanta.
Music Thief - Mad show boys - humors protams un nopietni nevaru dziesmu uztvert, bet ar būtu ar mieru, lai uzvar, jo galu galā Eirovīzijā tādu prikolnieku katru gadu daži ir un reizēm viņiem noiet tīri labi, bet reizem ar sūdīgi.
My World - Rūta Dūduma - man viņas balss jau patik, kad viņa 2010.gada Ziemassvētkos mūsu darba ballē dziedāja. Un dziesma priekš viņas - cik sapratu, pašas sacerēta, ar ir oki un viņai der - maza, jauna, naiva meitenīte, bet ar raksturiņu, vēl bez cinisma un ar cerību. Kaut kā tā. Prostiņka un krasiviņka. Problēma tik tāda, ka es no tā sen, sen esmu izaugusi un esmu pārāk ciniska un es uz tādām skatos un domāju - bāc, kā viņa dzīvē vēl aplauzīsies. Karoč - ir oki, bet nav mana favorīte.