TelenovelesLV

Объявление

Failu hostings
Raksti/intervijas latviešu valodā, galerijas, video un pārējās sadaļas pieejamas fanu kluba biedriem!!!!
Tulkotie materiāli latviešu valodā ir fanu klubs īpašums!

Информация о пользователе

Привет, Гость! Войдите или зарегистрируйтесь.

Вы здесь » TelenovelesLV » Mūzika » Eirovīzija 2015

Eirovīzija 2015

Сообщений 181 страница 200 из 895

181

klausos tagad visus finālistus un cenšos saprast, ko par viņiem domāju.

I want you back - Samanta Tīna un tad operas džeks - dzid jau spēcīgi, bet dziesma pārāk gruzīga, nopietna un "kuce-kauc-uz-mēnesi-īga..." tā teikt...

Disco Superfly - PeR - man ļoti patīk, lai gan galīgi ne mans stils, bet iefanoju reāli. Pa 101 jau šo dziesmu daudzas reizes biju dzirdējusi un sākumā domāju, ka tie kaut kādi ārzemnieki un biju šokā, ka PeR un mūsējie un vēl ka uz Jurovižinu pretendē. Dziesmas tikai klausos , neskatos šovu, bet pat tikai klausoties reāli patīk, nez ko nu tur ar šovu varētu sabojāt - varētu tikai uzlabot. Karoč, laikam mana favorīte...

We can change the world - A.Ābelīte - nu pilnīgi viņa stilā - nav slikta, bet nekas īpašs - vienkārša un garlaicīga dziesma, kuras laikā var aizmigt. Un viņa joprojām drausmīgs akcents angļu valodā.

Beautiful Song - Anmary - Tik vienmuļa, Ūdrīša vārdi nesaiet īsti kopā ar to mūziku, kas velk uz īrisko un folku man liekas. Nez, pilnīgi nekāda tā dziesma un arī izpildītājai balss tāda neinteresanta.

Music Thief - Mad show boys - humors protams un nopietni nevaru dziesmu uztvert, bet ar būtu ar mieru, lai uzvar, jo galu galā Eirovīzijā tādu prikolnieku katru gadu daži ir un reizēm viņiem noiet tīri labi, bet reizem ar sūdīgi.

My World - Rūta Dūduma - man viņas balss jau patik, kad viņa 2010.gada Ziemassvētkos mūsu darba ballē dziedāja. Un dziesma priekš viņas - cik sapratu, pašas sacerēta, ar ir oki un viņai der - maza, jauna, naiva meitenīte, bet ar raksturiņu, vēl bez cinisma un ar cerību. Kaut kā tā. Prostiņka un krasiviņka. Problēma tik tāda, ka es no tā sen, sen esmu izaugusi un esmu pārāk ciniska un es uz tādām skatos un domāju - bāc, kā viņa dzīvē vēl aplauzīsies. Karoč - ir oki, bet nav mana favorīte.

0

182

Celebration - Paula Dukure - es nez, kāpēc, bet viņas balss man nepatīk, un ja Rūtai ir par daudz naivuma tad šitai jau tā pamatīgi trūkst un viņa ir tāda auksta un dziesma - brāļu sacerēta cik sapratu - ir tik klišejiska, cik klišejiska tā vien var būt. Karoč- nē, okey. Vienkārši - nekaitiniet mani. Plus mani vēl vairāk sakaitināja tas, ka dziesmas beigās es sāku kāju kustināt ritmā gluži neapzināti, hjurei, hjurei, fuck.

She`s a queen - Roberts Pētersons - kas tas ir, ka Jurovižinā visas sievietes ir princese, karalienes vai enģeļi? Ak, jā - vēl arī zvaigznes. Kur tad palikušas iepriekšs populārās diamonds and pearls? Man patīk mūzika šai dziemai - manā stilā, ģitāriņas, roks. Vārdi protams nekādi . Es arī sāk līdzi bītā kustēties, bet tas oki - nedusmojos uz viņiem par to. Man patīk, bet noteikti viņai nav jāuzvar, jo šitie dziesmu teksti ir atkal tik klišejiski, cik var būt. Kad beidzot šādus tekstus sāks uzskatīt par plaģiātu?

You are a Star - Elizabete Zagorska - nu atkal star. Streipa vārdi, hihihi. Protams dziesma ir parodija pati par sevi un Eirovīzijas tradīcijām - vijoles un zvaigznes un saraustīta melodija (nez, kā savādāk to nosauk), Un Elizabetes dziedātajas talants mani nekad nav pārliecinājis - man liekas, ka viņa tik šķīgi dzied, lai gan man ta lāci uz ausīm sēdējuši un nav nekādas muzikālās dzirdes.

Stars are my family - Triānas parks - visi jau zina, ka man patīk šī grupa un viņu stils. It kā atkal zvaigznes, bet citā mērcīte. Man patīk nesteidzīgā, nihilistiskā melodija un arī v ārdi un protams arī solistes balsts. Laikam mana trešā favorīte, kura noteikti neuzvarēs, jo  tāda ir dzīve...

0

183

albalonga написал(а):

I want you back - Samanta Tīna un tad operas džeks

Nu man šī laikam vislabāk no  visām patīk :) Lai gan kopējais paskats šī gada Eirovīzijai briesmīgs man šķiet.

0

184

Man šķiet, ka uz lielu Eirovīziju atkal aiziesim ar domu - Galvenais jau piedalīties.
Kā jau parasti iefanoju par 'Triānas parku', bet pārējam vienkārši uzmanību nepievērsu.

0

185

Šovakar Eirodziesmas 2012 fināls plkst. 19:00 un superfināls plkst. 21:00!!! Turam īkšķus par savējiem favorītiem un gaidam rezultātus! :) ;)

0

186

Uzvārētāja!!!

0

187

Well.. No tiem 10 vēl varu pieņemt, ka viņa tika. Dziesma normāla.. Ja piestrādās pie šova, tad varbūt būs ok... Principā no tiem visiem 10 viņa man bija tuvāk augšai.. Tā ka mana garīgā trauma nav tik liela...bet vienalga žēl, ka netika tie, kurus gribēju.

Un vēl..tomēr izmantot to "izģērbšanos" līdzīgi kā bija Naumovai nav laba doma tieši tādēļ, ka tas jau bijis Eirovīzijā un Latvijā..

0

188

nez, man jau liekas, ka neaizies. bez tam, tās acis nu galīgi tā nevajadzētu bolīt.

0

189

angelina написал(а):

bez tam, tās acis nu galīgi tā nevajadzētu bolīt.

Tas arīī... Cerams, ka paskatīsies pati savu uztāšanos un mācīsies piestrādāt pie šīs lietas.

Angy, kuri bija Tavi favorīti?

0

190

es nekad neskatos nacionālās atlases. pēdējoreiz, kad skatījos, bija ļoti garlaicīgi, tāpēc atmetu.

0

191

Es atlasi laikam pirmo reizi skatījos.. Izkritizējām ar manu Taurenīti gandrīz visas dziesmas :D Principā tā bij tik tāda skatīšanās ar vienu aci, lai zinātu, kas tomēr notiek :D

0

192

es pirmoreiz mūžā nacionālo atlasi skatījos. Nu ko - mani nokaitināja žūrija, kura kopumā balsoja politiski, ja tā var teikt - Latvijas radio vecene piemēram Ābelīti pirmajā vietā - es pat nezināju - smieties vai raudāt. SKaidrs ir viens, ka žūrija izbojāja PeR iespēju tikt finālā - galīgi negodīgi - es jorpojām nesaprotu, kāpēc pusi dod žūrijas balsis.

Anmary mani kaitina, dziesma mani ar diezgan kaitina - lipīga, skanīga, balss laba, bet tā mežonīgā cenšanās īrisko dziedājumu atdarināt - nu es nevaru to paciest un viss. Nu nepatīk man viņa. Es nez, ko viņa tur darīs tajā Jurovižinā. Bet vispār pēc pagājušā gada es sapratu, ka es neko nesaprotu - Musiqq bija tik laba dziesma - es joprojām klausos viņu un fanoju - un viņi finālā netika. Ja Anmary finālā tiks, es laikam kliegšu - ji fuck - ja man vēl divreiz viņa būs jāklausās.

Visa tā āziotāža ar Elizabeti nokaitināja un es priecājos, ka viņa izgāzās.

Ābelīte nomainīja valodu un centās izbraukt uz referenduma - un jāatzīst, ka dziema latviski tiesām skan labāk, nekā angliski. Bet nu kaitina, ka cilvēks saprot, ka paliks pēdejais un tāpēc spelē uz šodienas referenduma patriotismu. Un ja kāds par viņu balsoja, tad tas ir idiotisms - bet nu tie ja laikam cilvēki, kas tikai radio 2 klausās un citas valodas kā vien latviešu nezina.

Es joprojām dusmojos, ka PeR pat finalā netika un no tiem kas finalā bij, Music Thief vajadzēja uzvarēt. Prieks protams kā Samanta Tīna neuzvarēja - tas mani nokaitinātu vēl vairāk.

Karoč pirmo gadu man nevis vienkārsi nepatīk mūsu Eirovīzijas pārstāvis - bet riebjas. Pat par spīti tam, ka dziesmai ir Ūdrīša vārdi un Ūdrīti es dievinu...

0

193

albalonga написал(а):

Nu ko - mani nokaitināja žūrija

Jāa..mani arī.. Es wnk pārsteigta biju, ka žūrijā tik cilvēku un principā visiem vienādi balsojumi, kuriem mana gaume nepiekrīt!!

albalonga написал(а):

Bet vispār pēc pagājušā gada es sapratu, ka es neko nesaprotu - Musiqq bija tik laba dziesma - es joprojām klausos viņu un fanoju - un viņi finālā netika.

Mhmmm.. Tā tiešām trauma. Man arī joprojām šī dziesma ļoti patīk, ļoti patika jau tad un salīdzinājumā ar daudzām citām valstīm, viņi tiešām bija labāki...

albalonga написал(а):

Music Thief vajadzēja uzvarēt. Prieks protams kā Samanta Tīna neuzvarēja - tas mani nokaitinātu vēl vairāk.

Un šim teikumam pilnībā! Tāpēc es vēl normāli uztveru, ka Anmary tika, jo ja būtu Samanta Tīna ar to džeku, tad es besītos tik tiešām..

0

194

Haha, tikai nesitiet mani - bet man patika tā dziesma Samantas Tīnas ar to džeku :D Uuuun, man pagājšgad nepatika (un joprojām nepatīk) Musiqq un viens no tiem čaļiem pēc izskata reāli tracina (jā, tas pats, kas citām ļoti patīk :D )

Bet, kad atnākot mājās, paskatījos netā, kas uzvarēja, mana pirmā reakcija bija - "kā TAS notika???" Karoče atkal Eirovīzijas pusfinālā gribēsies ielīst zemē...

0

195

Vai ievērojāt,ka tad,kad tika paziņots kādas vietas pēc superfināla ir ieņēmuši visi trīs superfinālisti,izveidojās ļoti neveikla situācija,jo vadītājs runāja tā, it kā uzvarējuši būtu Samanta Tīna un Dāvids Kalandija,nevis Anmary.

0

196

Nu to, ka Tev viņi patīk, Tu jau izteici pagājšreiz, tā ka nav jaunums :P Varbūt kaut kam citam viņi man patiktu, bet Eirovīzijā es gaudošanu neatbalstu.

Paloma написал(а):

Karoče atkal Eirovīzijas pusfinālā gribēsies ielīst zemē...

Nu nez.. Man liekas, ka ar visām šīm žūrijām un balsošanām neko paredzēt nevar.. Turklāt lielākai daļai citu valstu ar nekā diža nav..

0

197

Terēze написал(а):

Vai ievērojāt,ka tad,kad tika paziņots kādas vietas pēc superfināla ir ieņēmuši visi trīs superfinālisti,izveidojās ļoti neveikla situācija,jo vadītājs runāja tā, it kā uzvarējuši būtu Samanta Tīna un Dāvids Kalandija,nevis Anmary.

Jā!!! Situācija pat izveidojās nevis neveikla, bet tiešām nežēlīga pret Samantu un Dāvidu, jo vienā mirklī viņi paspēja nopriecāties, ka tika un tad nākamā sekundē jau viss.... Tiešām neizdevies joks no vadītāja puses.

0

198

Nju man gan Anmary ar savu Beautiful song bija vienīgā, kas man ļoti patika, jo pārējie tā nevisai, tāpēc man liels prieks, ka viņa tika uz lielo Eirovīziju Baku!!! :jumping: :) ;) Turēsim par viņu īkšķus arī tur un cerēsim, ka tiks laukā no pusfināla!!!  :shine:  :jumping: :) ;)

0

199

Starp citu, lūk, video par Valtera neveiksmīgo, neveiklo un nežēlīgo gājienu pret Samantu Tīnu&Dāvidu Kalandiju:

0

200

Valteram, manuprāt, joki vispār nepadodas, un vispār man par viņu nav tās labākās domas (kas tikai sabojājās vēl vairāk pēc Mārtiņa koncerta, kur redzēju, kā viņš cenšas visā, arī kustībās, atdarināt Freimi), bet nu šitas vispār.... o.O Kā TĀ var izdarīt? Pfff... Tas bija vienkārši nežēlīgi.

Par Anmary dziesmu... Nu man by default nepatīk šādas dziesmas - tieši vārdu ziņā. Tip, es esmu/gribu būt/būšu baigais superstārs. Kaitina.
Ai, anyway, es ar katru gadu arvien vairāk viļos šajā pasākumā :D

0

Вы здесь » TelenovelesLV » Mūzika » Eirovīzija 2015