TelenovelesLV

Объявление

Failu hostings
Raksti/intervijas latviešu valodā, galerijas, video un pārējās sadaļas pieejamas fanu kluba biedriem!!!!
Tulkotie materiāli latviešu valodā ir fanu klubs īpašums!

Информация о пользователе

Привет, Гость! Войдите или зарегистрируйтесь.

Вы здесь » TelenovelesLV » Mūzika » Eirovīzija 2015

Eirovīzija 2015

Сообщений 221 страница 240 из 895

221

Nu tas igauņu "klausies" man pārāk stipri asociējas ar degošu pērno zāli... Visu cieņu, bet varēja jau arī dziesmu pārveidot par Listen... LOL. bet vispār jau patīk.

0

222

alby, mēs šogad atkal pie Tevis turpināsim ikgadējo Eirovīzijas tradīciju? :rolleyes:
Sen neesat satiktas vispār :)

0

223

albalonga написал(а):

Nu tas igauņu "klausies" man pārāk stipri asociējas ar degošu pērno zāli

whahhaahhahaha lol, nebūtu pateikusi, nebūtu pat aizdomājusies :D Nu tad man patīk Kūlas dziesma :D
http://media.tumblr.com/tumblr_m35fl5W6Rw1qgaary.gif

0

224

Paloma написал(а):

alby, mēs šogad atkal pie Tevis turpināsim ikgadējo Eirovīzijas tradīciju?

Šitais būtu baigi labi... es apskatījos, ka fināls ir sestdienas naktī.. kas būtu super man.. :D

0

225

Nju ko - šovakar Eirovīzijas 1. pusfināls, kurā uzstāsies arī Anmary ar 4 kārtas numuru!!! Sākās plkst.22:00, bet pirms tam raidījums "Latvija, turam īkšķus", plkst.21:15!!! Skatamies un turam īkšķus!!! :)  :jumping: ;)

0

226

Uuu, paldies, ka atgādināji! Galvenais, lai es līdz vakaram neaizmirstu!!! :D
Par Anmary neesmu sajūsmā, bet Latvijai kā tādai gan jau pajutīšu līdzi tik un tā :)

0

227

aha, skatos tagad Eurovision.tv šovakara dalībniekus - šausmas...

0

228

Es šovakar par Russia :D Youtube tantiņu video jau vairāk kā 2miljons reižu skatīts. Domāju, ka uzvarētājs mums vairāk vai mazāk zināms jau :D Nu, ko, nākamgad Maskava atkal?

0

229

Tikai lūdzu nebalsojiet par Jedward neviens  %-)

0

230

:flirt:
http://24.media.tumblr.com/tumblr_m4fpd2PySc1r2ihpgo1_500.jpg

0

231

cravey написал(а):

Tikai lūdzu nebalsojiet par Jedward neviens

ko, atkal šitie būs??

0

232

angelina написал(а):

ko, atkal šitie būs??

Tak jā  :x

0

233

Ciest nevaru Jedwards...

0

234

Es balsošu par babkām. Dievinu viņas. Šodien darbā visus sodienas pusfinālistus klausījāmies un man Euro Neuro iepatikās, LOL

Nu ta veiksmi visiem - es iekaifosu fismas abus pusfinālus skatoties. Pat ganbei pasūtīju - cerams drīz pievedīs.

0

235

hihihi, euro neuro.

Un tagad atkal ijole... Nez, man kaut kā garlaicīgi - tāda tipiska dziesma. Smuka islandiete.

0

236

Euro Neuro WTF? EU, moš nākamgad mēs varam kkādu projektu uztaisīt un braukt? Es ar māku runāt.

0

237

Grieķiem kārtējo reizi vairāk par dejotājiem var balsot kā par pašu dziesmu :D

0

238

cravey написал(а):

Euro Neuro WTF? EU, moš nākamgad mēs varam kkādu projektu uztaisīt un braukt? Es ar māku runāt.

davai, hihihi.

cravey написал(а):

Grieķiem kārtējo reizi vairāk par dejotājiem var balsot kā par pašu dziesmu

lipīgi un tiešam velk uz deju. ir oki.

0

239

Man nepatīk mūsējās. Galīgi nepatīk. Baigi blāvi. Bet nu, it's a well known fact I'm not a patriot.

0

240

hihihi, nu man ar nepatīk ne dziesma, ne Anmary, ne backvokalistes, ne tērpi...

0

Вы здесь » TelenovelesLV » Mūzika » Eirovīzija 2015