hihihi, nu man ar nepatīk ne dziesma, ne Anmary, ne backvokalistes, ne tērpi...
LOL Mēs toč baigās patriotes esam
TelenovelesLV |
Привет, Гость! Войдите или зарегистрируйтесь.
Вы здесь » TelenovelesLV » Mūzika » Eirovīzija 2015
hihihi, nu man ar nepatīk ne dziesma, ne Anmary, ne backvokalistes, ne tērpi...
Pagaidām:
1 Montenegro - Kurš viņam vispār ļāva uz skatuves kāpt??? Totāls vājprāts...
2 Islande - Nu tieši manā gaumē Skaista dziesma, skaista melodija - man patīk. ) Jā, varbūt garlaicīgi un pierasti, bet.... man iepatikās nu jā, manā gaumē
3 Grieķija - Kaut kā neveikli man tas viss izskatījās. īpaši dejošana... Turklāt fons daudz par raibu, viņus tur vispār gandrīz nevarēja redzēt.
4 Latvija - Nu kas ir ar tiem šoviem pēdējos gados? Ja pie dziesmas es jau esmu pieradusi, tad šovs bija .. nekāds. Un tajā kleitā viņa izskatījās resna. Nu kaut kā.. nez, vīlos galīgi.
5 Albānija - Pirmā doma-kas viņai uz galvas?? Otrā doma - kas viņai mugurā??? Vairāk domu nav. Ok, parādījās. Kas tā par trauksmes sirēnu???
6 Rumānija - Atkal jau ka tik mazāk apģērba virsū... BEt, wow, spāniski! Ar to vien plus punkti no manas puses.
Nu patriotes ta patriotes, bet ja nav, tad nav.. ne mēs, bet viņa vainīga. Es par Latviju, bet ne par Anmary. Es par Blusuli togad totāli nepatriotiska biju
Es jau atslēdzos, skatos Korejas drāmu "Feast of the Gods", kur galvenais varonis, vai man šķiet, ka viņš ir otrais galvenais varonis, bet beigās dabon dāmu, jo vīniem labāka ķīmija un stāsts nekā ar galveno mužšinu LOL, anīvai, viņš ir tik fantastisks, cik vien var būt PLUS tik izskatīgs, ka ikreiz ieraugot man prātā nāk neķītras domas
Ak, pametīsi "aprunāšanas" klubiņu
Bet Šveice gan salīdzinoši tā neko...
Naah, es paralēli lasu jūsu komentus Tie ir interesantāki kā pašu šovu skatīties
tā, es šogad par Rumāniju. Spānijas dziesma man šogad īpaši nepatīk, tā ka vismaz tagad atradu kko sev
Beļģija mīlīga.
Somija... kaut kā galīgi atmiņā nepaliekoša šķita...
tagad atkal kkādas izraēļu šausmas
jā, starp citu, par Albānijas dziedātāju māsa izteicās - viņa dzied kā mans desmitais murgs!
Izraēla... Redžēju tikai beigas, bet man pietika.. tas čirkainais džeks beigās... uj..
San Marino ir labi. Un patiesi.
Man gan Sanmarino ne ļoti... kaut kā nepiesaistīja.,
Kipra gan tīri labi izskatījās
jā, starp citu, par Albānijas dziedātāju māsa izteicās - viņa dzied kā mans desmitais murgs!
mazā S ierullē...
ev kaads nezin kaapeec iepraviijis babkas , ka jaadzied danc...
Hihi, foršie babuļi
AAAAWWWWWWWW, to foršo tantuku tuvplānā rādīja Man te sejas muskuļi sāp no smaidīšanas SOOOOO KJUUUUUUUUTTTTTT
hah šitais iekustināja pasākumu
Ungārija ta ok, bet Austrija... vē.
Ok, ma nvispāŗ puslīdz zuda interese, jo te citā frontē esmu izbesīta. ><
c'mon... really???? Īrija atkal tās dzīvās šausmas sūta? OMG...
Вы здесь » TelenovelesLV » Mūzika » Eirovīzija 2015