TelenovelesLV

Объявление

Failu hostings
Raksti/intervijas latviešu valodā, galerijas, video un pārējās sadaļas pieejamas fanu kluba biedriem!!!!
Tulkotie materiāli latviešu valodā ir fanu klubs īpašums!

Информация о пользователе

Привет, Гость! Войдите или зарегистрируйтесь.

Вы здесь » TelenovelesLV » Mūzika » Eirovīzija 2015

Eirovīzija 2015

Сообщений 281 страница 300 из 895

281

es vakar savā mazajā veikaliņā ieraudzīju un nopirku - nebiju limonādi dzērusi kopš Nīcas šķiet. Tik garda.

0

282

albalonga написал(а):

nebiju limonādi dzērusi kopš Nīcas šķiet. Tik garda.

Ah, dēm, man pietrūkst Nicas dienu, kad atceros :(

0

283

aha. Gribu atpakaļ. Man uz leduskapja ir magnētiņš ar Masēna laukumu un tramvaju - katru dienu skatos un nostaļģija

0

284

albalonga написал(а):

aha. Gribu atpakaļ. Man uz leduskapja ir magnētiņš ar Masēna laukumu un tramvaju - katru dienu skatos un nostaļģija

Vai ne?  :love: Daiļslidošanas pasākumi un vietas atstāj dziļu iespaidu. Atceroties vienmēr ir lielā nostaļģija :D Man nez kapē prātā taga skrien Monako diena un tas šausmīgais karstums LOL

0

285

Tomēr salīdzinājumā ar pārējām 1. pusfināla dziesmām, Anmary dziesma bij pietiekami konkurējoša, lai tiktu finālā.. Bet common - nu ne jau šitādās kleitās, kurās nevar pakustēties..un priekšnesumu šai dziesmai arī varēja uztaisīt.. Man liekas, ka izredzes bija, bet paši vainīgi..  Un atkal jau skumji, ka aizsūtīja viņu, nevis Music thief :(

Galīgi nepatīk man, ka tika Albānija un Īrija.

Man patika, ka Krievijas uzstāšanās laikā visa zāle atdzīvojās :D

0

286

aNgeL написал(а):

Tomēr salīdzinājumā ar pārējām 1. pusfināla dziesmām, Anmary dziesma bij pietiekami konkurējoša, lai tiktu finālā.. Bet common - nu ne jau šitādās kleitās, kurās nevar pakustēties..un priekšnesumu šai dziesmai arī varēja uztaisīt.. Man liekas, ka izredzes bija, bet paši vainīgi..

Vot, vot, es par to pašu... Pie dziesmas es jau esmu pieradusi un nav tik traki, bet izskatījās tas viss uz skatuves nu totāli nekā... :/ Šajā jomā Latvijai pēdējos gados kaut kas smagi klibo.

aNgeL написал(а):

Man patika, ka Krievijas uzstāšanās laikā visa zāle atdzīvojās

Es nebrīnītos, ja tie babuļi arī ņemtu un uzvarētu. :rofl:

0

287

Paloma написал(а):

Pie dziesmas es jau esmu pieradusi un nav tik traki, bet izskatījās tas viss uz skatuves nu totāli nekā... :/ Šajā jomā Latvijai pēdējos gados kaut kas smagi klibo.

Es gan vairs īsti neatceros, bet man liekas, ka pat Latvijas atlasē viņas priekšnesums bija labāks..

Paloma написал(а):

Es nebrīnītos, ja tie babuļi arī ņemtu un uzvarētu.

Būtu forši!! Vismaz kaut kas citādāks.. :D

0

288

hehehe, mēs te darbā ar šodien visiem kauliņus mazgājām... :blush:

0

289

albalonga написал(а):

Šērloku visu laiku reklamē, hihihi

Vienīgais labums no vakara :D

0

290

aNgeL написал(а):

Bet common - nu ne jau šitādās kleitās, kurās nevar pakustēties..un priekšnesumu šai dziesmai arī varēja uztaisīt.. Man liekas, ka izredzes bija, bet paši vainīgi.

jā, kleitas bija kkas briesmīgs. ļoti skaisti Anmary izskatījās vietējās atlases 1.video(vietējais pusfināls varētu būt...) ar melno kleitu. un pat finālā priekšnesums bija labāks. nu te... pilnīgi kkas debils. un tajā kleitā viņa toč izskatījās resna.

ew, a tagad man Kipras dziesma te visu laiku skan, riktīgi pielipa :D

0

291

Anmary priekšnesuma režisore:

Ideja parādīt sižetu kā no filmām «Sekss un lielpilsēta» un «Bīstamās mājsaimnieces» tikai latviešu variantā, viņasprāt, ir izdevusies.

:D

0

292

njā, tā laikam tikai viņai pašai liekas :D

0

293

Kurš sunim asti cels, ja ne pats... :D
Bet nu, šajā gadījumā, viņa drīzāk parāda savu neprofesionalitāti, apgalvojot, ka tas, kas notika uz Baku skatuves, bija labi un forši, un viss izdevās.

0

294

Paloma написал(а):

viss izdevās.

Ja pareizi sapratu, viņa kritizēja tērpus.

0

295

Man pagaidām ir tikai TOP 4-nieks:
1.Islande (Kā man patīk šī dziesmiņa!!!) :love: :love: :love:
2.Moldova (Šī arī ir ļoti forša!!!)  :shine: :love: ;)
3.Kipra (Šī man kaut ko atgādināja, tāpēc arī ļoti iepatikās!!!) :love:  :jumping:
4.Ungārija (No vienas puses šī varētu būt tāda parasta dziesmiņa, tā teikt - nekas īpašs, bet mani tā kaut kā piesaistīja un iepatikās!!!) :love: :)

Отредактировано liiguciss (23.05.2012 18:38)

0

296

Norkys написал(а):

Ja pareizi sapratu, viņa kritizēja tērpus.

Nu es par tērpiem arī runāju... Manuprāt, tur nekas neizdevās.

0

297

Norkys написал(а):

Ideja parādīt sižetu kā no filmām «Sekss un lielpilsēta» un «Bīstamās mājsaimnieces» tikai latviešu variantā, viņasprāt, ir izdevusies.

haha tas noteikti izdevās, jo vakar twitter tak pēc priekšnesuma #Latvia bija pirmais trends pasaulē, un tur cilvēku to fīču uztvēra un tā rēca :D

0

298

Ukrainiete varētu dziedāt Babylon...

0

299

Horvātija šobrīd iemidzina.
bet vsp daudzi šodien dzied visās tajās nesaprotamajās valodās :D

0

300

Damn tik daudz dziesmas, kas ir tik garlaicīgas, ka pat ir radusies vēlmes iet matemātiku pamācīties :D

0

Вы здесь » TelenovelesLV » Mūzika » Eirovīzija 2015