TelenovelesLV

Объявление

Failu hostings
Raksti/intervijas latviešu valodā, galerijas, video un pārējās sadaļas pieejamas fanu kluba biedriem!!!!
Tulkotie materiāli latviešu valodā ir fanu klubs īpašums!

Информация о пользователе

Привет, Гость! Войдите или зарегистрируйтесь.

Вы здесь » TelenovelesLV » Mūzika » Eirovīzija 2015

Eirovīzija 2015

Сообщений 341 страница 360 из 895

341

cravey написал(а):

P.S - Velku arī Vācijas čaļa albūmu. Vēl kāds gribēs?

Es piesakos, iedosi linku, lūdzu. Es tā par viņu iefanoju, bet man neka, tagad nav laika :D

Igaunīša akcentiņš ir fantastisks  :love: Un angliskā versija  :love: WOW abi ar vācieti ir mani favorīti :)

0

342

Inetux написал(а):

Es piesakos, iedosi linku, lūdzu. Es tā par viņu iefanoju, bet man neka, tagad nav laika

Done :) http://telenoveleslv.mybb.us/viewtopic.php?id=6580

Отредактировано cravey (25.05.2012 20:29)

0

343

Paloma написал(а):

Jāa, lai ar lēno dziesmu piedalītos veiksmīgi Eirovīzijā, tai ir jābūt īpašai - un šī, manuprāt, tāda ir :love:

Starpcitu.. mani vispār diezgan kaitina, kad Eirovīzijā lēnās dziesmas.. un vienmēr vēl visādus priekšnesumus gaidu.. Bet kad ir tāda balss, melodija un vārdi, tad saproti, ka jāā - īstā dziesma arī lēna un bez īpaša priekšnesuma var paķert mani Eirovīzijā - šī laikam pirmā tāda man :D Malacis igaunis!!!! :)

0

344

Man patīk kā es visus ar igaunīti lēnām saslimdinu :D

0

345

Nu man jau dikti iepatikās, kad pirms kāda laika bija šiten ielikta dziesma :P

0

346

njā, mani gan neuzrunā :D

0

347

Jo vairāk klausos, jo vairāk patīk :love:
Tīri Eirovīzijas formātam Zviedrijas vai Krievijas dziesma labāk, bet lai ārpus Eirovīzijas klausītos - šī viennozīmīgi ir mana favorīte :love:

0

348

Nju ko, meičas, šovakar plkst.22:00 - Eirovīzijas fināls!!! Turam visus iespējamos īkšķus par saviem favorītiem!!! :)  :jumping: ;)
Man tādi favorīti ir 8!!! :D Man vispār šovakar būs forša Eirovīzijas skatīšanās - ar mammu brauksim pie manas vecākās māsas(ar ģimeni) un pie viņas skatīsimies un mums vēl piebiedrosies arī mana māsīca!!! Tiešām būs forš vakars!!!  :jumping:  :D

Lai jums, meitenes, arī labs un jauks Eirovīzijas skatīšanās vakars!!! :) ;) Un komentējiet Eirovīzijas dalībniekus aktīvi!!! :D ;)

Отредактировано liiguciss (26.05.2012 15:33)

0

349

Mēs ar Aijuci ar sarunājām satikties :) Mums būs Eirovīzijas/TVD nakts :D

0

350

Ai, es iefanoši par Igaunīti un smuko vācieti :)
Ja matemātika pārak neaizraus, tad es gan jau, ka iekomentēšu :D

0

351

Apsveicu Igauniju ar augsto 6 vietu! :) Jā, vienmēr apbrīnoju tos, kuri vienkarši aiziet un no sirds nodzied dziesmu savā valodā! :) Un vēl panākt, ka aizķeras arī citu sirdis! :love:
Akk..žēl, ka Babuškas neuzvarēja, bet nekas, tik un tā prieks, ka otra vietā. :) Par Zviedriju nav ko īsti teikt, laikam jau tā dziesma bija laba, ja jau uzvarēja! :D Dziesmu dzirdēju vienu reizi, tapēc īsti nav ko teikt. Bet, priekšnesums skaists, it īpaši ar to mākslīgo sniegu. (? ) . :)
Bet, wow, Jedwards tik zemā vietā ar savām dīvaini nesinhronām kustībām :D :D

Отредактировано Mariposa (27.05.2012 10:49)

0

352

nu dziesma ir, manuprāt, laba, arī izpildītāja. forši.
un par Džedvardu zemo vietu tikai prieks, vismaz vairs nelīdīs :D

0

353

visā visumā esmu apmierināta ar rezultātiem, tik nesaprotu, kāpēc Servijai un Albanijai tik daudz punktu. Apņidzos par večuka Humperdinga izgāžanos - UK vienkāŗsi šajā pasākuma neiet.

0

354

Šogad Eirovīzija bija tik garlaicīga, ka gandrīz aizmigu. :D Man pat nebija tādu īstu favorītu.

0

355

Es gan priecājos, ka Zviedrija uzvarēja, jo man patika gan dziesma, gan priekšnesums un priecājos arī par to, ka Serbija palika 3.vietā!!!  :shine:  :cool:
Man bija 9 favorīti: Ungārija, Islande, Kipra, Itālija, Zviedrija, Vācija, Malta, Serbija un Moldova!!! Šīs dziesmiņas man ļoti patīk!!!  :love:

Norkys написал(а):

Šogad Eirovīzija bija tik garlaicīga, ka gandrīz aizmigu.

Nju patiesībā, nebija jau tik garlaicīga, jo bija patiešām foršas, skanīgas, melodiskas un lipīgas dziesmiņas!!!  :jumping: Un arī priekšnesumi bija tiešām forši, vismaz man jau ļoti patikās!!!  :shine:

albalonga написал(а):

tik nesaprotu, kāpēc Servijai un Albanijai tik daudz punktu

Varbūt tāpēc, ka bija skaistas dziesmas (vismaz Serbijai) un skaists dziedājums(Albānijai) un abām kopā - skaists priekšnesums?! :) ;)

angelina написал(а):

un par Džedvardu zemo vietu tikai prieks, vismaz vairs nelīdīs :D

Jā, par to es arī ļoti priecājos, ka viņi ir tik zemā vietā! :D Tiešām, vismaz vairs nelīdīs! Es vispār nesaprotu, kapēc viņi šogad līda, ja pagājušajā gadā viņi arī bija zemā vietā(ja pareizi atceors)!? :dontknow: :)

Mariposa написал(а):

Akk..žēl, ka Babuškas neuzvarēja, bet nekas, tik un tā prieks, ka otra vietā. :)

Mani tās Babuškas kaut kā neuzrunāja, lai gan dziesma bija forša un priekšnesums arī tā tīri neko! :)

Mariposa написал(а):

Apsveicu Igauniju ar augsto 6 vietu! :)

Jā, par Igauniju man arī ir liels prieks, ka tik augstā vietā tika! :) 

Mariposa написал(а):

Jā, vienmēr apbrīnoju tos, kuri vienkarši aiziet un no sirds nodzied dziesmu savā valodā! :) Un vēl panākt, ka aizķeras arī citu sirdis! :love:

Piekrītu, jo man patiesībā ļoti patīk dziesmas, kuras tiek dziedātas savās valodās (izņēmums ir latviešu un krievu valodas) kā, piemēram, igauņu, serbu u.c. valodās, tāpēc man ļoti patika Serbija(:love:) un arī Igaunija bija jauka dziesma!!! :) ;)

0

356

Igaunija un Vācija, that's all I have to say  :love:

Es vienkārši nesaprotu, ko visi fano par Zviedriju, mani tā dziesma nu galīgi neuzrunāja, viņas dejošana vispār bija nesaprotama. Bet nu labi es tagad aizvēršos :D

0

357

Inetux - no Zviedrijas cilvēkiem bija euphooooria, tāpēc :D un, kā jau teicu, man arī patikās.

0

358

liiguciss написал(а):

Es vispār nesaprotu, kapēc viņi šogad līda, ja pagājušajā gadā viņi arī bija zemā vietā(ja pareizi atceors)!?

Šķiet, ka viņiem pērn bija kāda 8.vieta, nebija nemaz tik zema.

0

359

Jedward fani twitterī vakar stresoja, bet es tā norēcos :D

0

360

Norkys написал(а):

Šķiet, ka viņiem pērn bija kāda 8.vieta, nebija nemaz tik zema.

Norkys, kā jau rakstīju  - ja pareizi atceros! Redz, viņi tomēr nebija tik zemu - 8.vieta (2011.gadā), ok, bet vienalga - kapēc viņi šogad atkal te līda? Varēja jau mierīgi arī nelīst, jo paskat, cik zemā vietā viņi palika - 19.vietā!!! :) ;)
Ai, labi, pietiks man te ņemties ar viņiem! Viss ir kārtībā un Dievs ar viņiem! Lai viņiem veicas! :D :) ;)

0

Вы здесь » TelenovelesLV » Mūzika » Eirovīzija 2015