P.S - Velku arī Vācijas čaļa albūmu. Vēl kāds gribēs?
Es piesakos, iedosi linku, lūdzu. Es tā par viņu iefanoju, bet man neka, tagad nav laika
Igaunīša akcentiņš ir fantastisks Un angliskā versija WOW abi ar vācieti ir mani favorīti
TelenovelesLV |
Привет, Гость! Войдите или зарегистрируйтесь.
Вы здесь » TelenovelesLV » Mūzika » Eirovīzija 2015
P.S - Velku arī Vācijas čaļa albūmu. Vēl kāds gribēs?
Es piesakos, iedosi linku, lūdzu. Es tā par viņu iefanoju, bet man neka, tagad nav laika
Igaunīša akcentiņš ir fantastisks Un angliskā versija WOW abi ar vācieti ir mani favorīti
Done http://telenoveleslv.mybb.us/viewtopic.php?id=6580
Отредактировано cravey (25.05.2012 20:29)
Jāa, lai ar lēno dziesmu piedalītos veiksmīgi Eirovīzijā, tai ir jābūt īpašai - un šī, manuprāt, tāda ir
Starpcitu.. mani vispār diezgan kaitina, kad Eirovīzijā lēnās dziesmas.. un vienmēr vēl visādus priekšnesumus gaidu.. Bet kad ir tāda balss, melodija un vārdi, tad saproti, ka jāā - īstā dziesma arī lēna un bez īpaša priekšnesuma var paķert mani Eirovīzijā - šī laikam pirmā tāda man Malacis igaunis!!!!
Man patīk kā es visus ar igaunīti lēnām saslimdinu
Nu man jau dikti iepatikās, kad pirms kāda laika bija šiten ielikta dziesma
njā, mani gan neuzrunā
Jo vairāk klausos, jo vairāk patīk
Tīri Eirovīzijas formātam Zviedrijas vai Krievijas dziesma labāk, bet lai ārpus Eirovīzijas klausītos - šī viennozīmīgi ir mana favorīte
Nju ko, meičas, šovakar plkst.22:00 - Eirovīzijas fināls!!! Turam visus iespējamos īkšķus par saviem favorītiem!!!
Man tādi favorīti ir 8!!! Man vispār šovakar būs forša Eirovīzijas skatīšanās - ar mammu brauksim pie manas vecākās māsas(ar ģimeni) un pie viņas skatīsimies un mums vēl piebiedrosies arī mana māsīca!!! Tiešām būs forš vakars!!!
Lai jums, meitenes, arī labs un jauks Eirovīzijas skatīšanās vakars!!! Un komentējiet Eirovīzijas dalībniekus aktīvi!!!
Отредактировано liiguciss (26.05.2012 15:33)
Mēs ar Aijuci ar sarunājām satikties Mums būs Eirovīzijas/TVD nakts
Ai, es iefanoši par Igaunīti un smuko vācieti
Ja matemātika pārak neaizraus, tad es gan jau, ka iekomentēšu
Apsveicu Igauniju ar augsto 6 vietu! Jā, vienmēr apbrīnoju tos, kuri vienkarši aiziet un no sirds nodzied dziesmu savā valodā! Un vēl panākt, ka aizķeras arī citu sirdis!
Akk..žēl, ka Babuškas neuzvarēja, bet nekas, tik un tā prieks, ka otra vietā. Par Zviedriju nav ko īsti teikt, laikam jau tā dziesma bija laba, ja jau uzvarēja! Dziesmu dzirdēju vienu reizi, tapēc īsti nav ko teikt. Bet, priekšnesums skaists, it īpaši ar to mākslīgo sniegu. (? ) .
Bet, wow, Jedwards tik zemā vietā ar savām dīvaini nesinhronām kustībām
Отредактировано Mariposa (27.05.2012 10:49)
nu dziesma ir, manuprāt, laba, arī izpildītāja. forši.
un par Džedvardu zemo vietu tikai prieks, vismaz vairs nelīdīs
visā visumā esmu apmierināta ar rezultātiem, tik nesaprotu, kāpēc Servijai un Albanijai tik daudz punktu. Apņidzos par večuka Humperdinga izgāžanos - UK vienkāŗsi šajā pasākuma neiet.
Šogad Eirovīzija bija tik garlaicīga, ka gandrīz aizmigu. Man pat nebija tādu īstu favorītu.
Es gan priecājos, ka Zviedrija uzvarēja, jo man patika gan dziesma, gan priekšnesums un priecājos arī par to, ka Serbija palika 3.vietā!!!
Man bija 9 favorīti: Ungārija, Islande, Kipra, Itālija, Zviedrija, Vācija, Malta, Serbija un Moldova!!! Šīs dziesmiņas man ļoti patīk!!!
Šogad Eirovīzija bija tik garlaicīga, ka gandrīz aizmigu.
Nju patiesībā, nebija jau tik garlaicīga, jo bija patiešām foršas, skanīgas, melodiskas un lipīgas dziesmiņas!!! Un arī priekšnesumi bija tiešām forši, vismaz man jau ļoti patikās!!!
tik nesaprotu, kāpēc Servijai un Albanijai tik daudz punktu
Varbūt tāpēc, ka bija skaistas dziesmas (vismaz Serbijai) un skaists dziedājums(Albānijai) un abām kopā - skaists priekšnesums?!
un par Džedvardu zemo vietu tikai prieks, vismaz vairs nelīdīs
Jā, par to es arī ļoti priecājos, ka viņi ir tik zemā vietā! Tiešām, vismaz vairs nelīdīs! Es vispār nesaprotu, kapēc viņi šogad līda, ja pagājušajā gadā viņi arī bija zemā vietā(ja pareizi atceors)!?
Akk..žēl, ka Babuškas neuzvarēja, bet nekas, tik un tā prieks, ka otra vietā.
Mani tās Babuškas kaut kā neuzrunāja, lai gan dziesma bija forša un priekšnesums arī tā tīri neko!
Apsveicu Igauniju ar augsto 6 vietu!
Jā, par Igauniju man arī ir liels prieks, ka tik augstā vietā tika!
Jā, vienmēr apbrīnoju tos, kuri vienkarši aiziet un no sirds nodzied dziesmu savā valodā! Un vēl panākt, ka aizķeras arī citu sirdis!
Piekrītu, jo man patiesībā ļoti patīk dziesmas, kuras tiek dziedātas savās valodās (izņēmums ir latviešu un krievu valodas) kā, piemēram, igauņu, serbu u.c. valodās, tāpēc man ļoti patika Serbija() un arī Igaunija bija jauka dziesma!!!
Igaunija un Vācija, that's all I have to say
Es vienkārši nesaprotu, ko visi fano par Zviedriju, mani tā dziesma nu galīgi neuzrunāja, viņas dejošana vispār bija nesaprotama. Bet nu labi es tagad aizvēršos
Inetux - no Zviedrijas cilvēkiem bija euphooooria, tāpēc un, kā jau teicu, man arī patikās.
Es vispār nesaprotu, kapēc viņi šogad līda, ja pagājušajā gadā viņi arī bija zemā vietā(ja pareizi atceors)!?
Šķiet, ka viņiem pērn bija kāda 8.vieta, nebija nemaz tik zema.
Jedward fani twitterī vakar stresoja, bet es tā norēcos
Šķiet, ka viņiem pērn bija kāda 8.vieta, nebija nemaz tik zema.
Norkys, kā jau rakstīju - ja pareizi atceros! Redz, viņi tomēr nebija tik zemu - 8.vieta (2011.gadā), ok, bet vienalga - kapēc viņi šogad atkal te līda? Varēja jau mierīgi arī nelīst, jo paskat, cik zemā vietā viņi palika - 19.vietā!!!
Ai, labi, pietiks man te ņemties ar viņiem! Viss ir kārtībā un Dievs ar viņiem! Lai viņiem veicas!
Вы здесь » TelenovelesLV » Mūzika » Eirovīzija 2015